שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
זה לא סכומים רציניים, גם ביחס לחו"ל.
יוקר המחיה במדינתנו, זה סכומים רציניים,
וגם העמלות על הפנסיה.
וגם העמלות על הפנסיה.
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
25יורו= 32Mb ו UP של 1 Mb או 2Mb בתוספת של 5 יורו.. , טלפון חופשי לנייחים בכל גרמניה +כבלים בסיסים (אפילו TNT ו FOX באנגלית שזה נדיר פה יחסית), כן , חוץ מהיוקר גם הסכומים של האנטרנט בארץ יקרים.GioraS כתב:זה לא סכומים רציניים, גם ביחס לחו"ל.
וגם העמלות על הפנסיה....
אבל בשורה התחתונה , זה בגלל שאין תחרות . אי אפשר להשוות 7מליון ל 85.
אגב, בעניין השרשור , תשתית בזק שנגמרת רק עוד 6 חודשים (כרגע 2.5 מגה במחיר של 69!) , לאחר שהבהרתי לאשת הקשר בארץ מה לנסות ל"השיג" בשביל מהירות 15Mb התחילו מ 110 לחודש ירדו ל 80 אחרי ויכוחים .
נתנו פרטים של מישהו שפרסם בשרשור על המחיר שהוא קיבל 65 לחודש והנציגה בלי בושה אמרה שהסיבה היא "מעבר דירה". בסוף ירדו ל 70שקל בחודש. ואני מניח שהיום או בתחילת שבוע הבא תמשיך הסאגה.
אגב2, אני קורא לכל מי שיכול להקליט את השיחות , ימישהו צריך להכין סרטון\מיקס אודיו של הבזיון והשקרים, נראה איך הם יגיבו אחרי שיפורסמו ...
- german103
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
שדרגתי ל-50 מגה בבזק, 3ח חינם ואז 85ש"ח. (לפני- 30מגה, 3ח חינם ואז 90ש"ח)
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
אני משלם ל30 מגה ממוצע של 76 שקל לחודש(תשתית+ספק), זה לא כ"כ יקר.
ובנוגע למחירים, כולם יכולים לקבל 3 חודשים חינם+מחיר של לקוח חדש להמשך כל עוד מתעקשים על זה.
ובנוגע למחירים, כולם יכולים לקבל 3 חודשים חינם+מחיר של לקוח חדש להמשך כל עוד מתעקשים על זה.
- Psy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
כמה עדכוני חבילות,
תודה רבה ל Mistoffelees ול C0rnFlex על ההיענות למרות שבסופו של דבר לא הזדקקתי לזה.
תשתית בזק 10 מגה - 59 שקל
ספק בזק בינלאומי 10 מגה + גיימר - 29.9 + 11.89
אציין שלא עשיתי משהו מיוחד כדי לקבל את זה, בלי איומים, בלי המתנה...
שלחתי ל-2 החברות (יותר נכון חברה אחת אבל שיהיה) פנייה דרך האתרים שאני מבקש שקשרי לקוחות ייצרו איתי קשר בנוגע למחירי החבילה.
זה הכל. כבר למחרת קיבלתי טלפון, בלי צורך להסביר, בלי צורך להתמקח, "החבילה שלך מעודכנת למחיר xxx".
עצה - למי שכבר מתקשר, תעשו לעצמכם טובה ואל תבזבזו את הזמן שלכם על שירות לקוחות, תבקשו שיעבירו אותכם לקשרי לקוחות וזהו, איתי יצרו קשר בכירים\מנהלים.
ולפי מה שהבנתי המבצע של 29.9 בבזק בינלאומי הולך להסתיים בקרוב, אז תנצלו את זה.
תודה רבה ל Mistoffelees ול C0rnFlex על ההיענות למרות שבסופו של דבר לא הזדקקתי לזה.
תשתית בזק 10 מגה - 59 שקל
ספק בזק בינלאומי 10 מגה + גיימר - 29.9 + 11.89
אציין שלא עשיתי משהו מיוחד כדי לקבל את זה, בלי איומים, בלי המתנה...
שלחתי ל-2 החברות (יותר נכון חברה אחת אבל שיהיה) פנייה דרך האתרים שאני מבקש שקשרי לקוחות ייצרו איתי קשר בנוגע למחירי החבילה.
זה הכל. כבר למחרת קיבלתי טלפון, בלי צורך להסביר, בלי צורך להתמקח, "החבילה שלך מעודכנת למחיר xxx".
עצה - למי שכבר מתקשר, תעשו לעצמכם טובה ואל תבזבזו את הזמן שלכם על שירות לקוחות, תבקשו שיעבירו אותכם לקשרי לקוחות וזהו, איתי יצרו קשר בכירים\מנהלים.
ולפי מה שהבנתי המבצע של 29.9 בבזק בינלאומי הולך להסתיים בקרוב, אז תנצלו את זה.
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
התשתית הורגת אותי...
אין לי אפשרות לבזק כפי שכבר שקראתם והוט ניתקו אותי ללא יותר מידי בעיות.
גם החבילות שהציעו לי לפני חצי שנה של 40 ל-2.5 מגה ו-60 ל-12 מגה כבר לא קיימות.
ניסיתי כלקוח חדש וניסיתי בשימור וכלום, נאדה.
היום הם מוכנים לתת 12 מגה באיזור ה-80 ש"ח ולא מוכנים לזוז סנטימטר.
חוסר התחרותיות הזה מעצבן אותי, וגם כחלון עם כל המחמאות שמרעיפים עליו בצורה מוגזמת לדעתי, לא עושה יותר מידי בנושא.
אין לי אפשרות לבזק כפי שכבר שקראתם והוט ניתקו אותי ללא יותר מידי בעיות.
גם החבילות שהציעו לי לפני חצי שנה של 40 ל-2.5 מגה ו-60 ל-12 מגה כבר לא קיימות.
ניסיתי כלקוח חדש וניסיתי בשימור וכלום, נאדה.
היום הם מוכנים לתת 12 מגה באיזור ה-80 ש"ח ולא מוכנים לזוז סנטימטר.
חוסר התחרותיות הזה מעצבן אותי, וגם כחלון עם כל המחמאות שמרעיפים עליו בצורה מוגזמת לדעתי, לא עושה יותר מידי בנושא.
קובי
- Alex2051
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
שם משתמש:
מהירות:50 מגה
תשתית (בזק/הוט): בזק
מחיר תשתית (סופי) לחודש: 85
ספק: (סמייל-012, ברק-נטוויזן-013, בזק בינלאומי-014, אקספון, אחר): בזק בינלאומי
מחיר ספק (סופי) לחודש: 89
סה"כ: 175
הערות (חודשים חינם? מבצע מיוחד? הטבות נלוות?): אני לקוח ותיק בשתי החברות,יצא לי בפוקס המחיר בבזק ובבינאומי לא היה לי כוח להתמקח איתם,עוד כמה הימים אני יעשה את זה כי זה מחיר גדול מידי לדעתי.
הערות (חודשים חינם? מבצע מיוחד? הטבות נלוות?): אני לקוח ותיק בשתי החברות,יצא לי בפוקס המחיר בבזק ובבינאומי לא היה לי כוח להתמקח איתם,עוד כמה הימים אני יעשה את זה כי זה מחיר גדול מידי לדעתי.
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
תשתית בבזק אתה יכול לקבל גם 3 חודשים ראשונים חינם ולאחר מכן את המחיר הזה.Alex2051 כתב:שם משתמש:
הערות (חודשים חינם? מבצע מיוחד? הטבות נלוות?): אני לקוח ותיק בשתי החברות,יצא לי בפוקס המחיר בבזק ובבינאומי לא היה לי כוח להתמקח איתם,עוד כמה הימים אני יעשה את זה כי זה מחיר גדול מידי לדעתי....
ספק - 89 ש"ח ?!?!!?!? 29.90 בבזק בינלאומי ואגורה לא יותר מזה.
חבל על הכסף שלך.
- Alex2051
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
התשתית שלי עכשיו יותר זולה אפילו שקודם היה לי 15 מגה,וגם לקח לי שנה לקבל את זה "זה מחיר ללקוחות חדשים בלבד"אותו משפט 50 פעם אומרים לי.
ובבינלאומי צודק זה גניבה פשוט כבר לא היה לי כוח לזה.מה להגיד להם כשאני מצלצל?
תודה.
ובבינלאומי צודק זה גניבה פשוט כבר לא היה לי כוח לזה.מה להגיד להם כשאני מצלצל?
תודה.
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
שלום, בHOTNET אני מקבל 100מגה ב20 שקלים, מה אתם מוכנים להציע? (ואם הם מתחילים לברבר לך בשכל על זה שHOTNET חדשים וכו' וכו' תגיד להם שינתקו אותך, מהר מאוד תקבל את המחיר)
שבוע טוב
שבוע טוב
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
פשוט תגיד להם שאתה מבקש את המחיר של ה- 29.9 ש"ח. אחרי שהם יגידו "מה?! אין מחיר כזה! מאיפה הבאת את זה???",
פשוט תענה שאתה יודע שיש וזה מה שאתה רוצה. בלי צעקות, בלי הרבה ויכוח ובלי לאיים בלהיתנתק.
זה המחיר שאני יודע שיש וזה מה שאני מוכן לשלם.
פשוט תענה שאתה יודע שיש וזה מה שאתה רוצה. בלי צעקות, בלי הרבה ויכוח ובלי לאיים בלהיתנתק.
זה המחיר שאני יודע שיש וזה מה שאני מוכן לשלם.
לירן
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
כל מה שהם אמרו או שפשוט איך שעונים לך תבקש את השימור לקוחות, נציגים רגילים לא יכולים לתת את המחיר הזה.
בשימור לקוחות תגיד שקראת בפורומים וכו' ושמעת שאנשים מקבלים את המחיר הזה על 100 מגה.
לא רוצים ? תנתקו..
אני לא מאמין שתגיע למצב הזה, הם יוותרו יותר מהר.
אבל במידה וכן - תראה נחוש בניתוק, הם סתם עושים רוח וצילצולים.. גם אם יגידו לך בסדר אנחנו מנתקים, אחרי יום מקס' יתקשר אליך נציג ויגיד לך "שלום שמעתי שאתה רוצה לקבל הצעת מחיר" חרטא - מה שעשו לי ואמרתי לו "לא, אני רוצה שתנתקו.." אז הוא אמר 29.90 שלך תהנה.. בלי להתאמץ.
בשימור לקוחות תגיד שקראת בפורומים וכו' ושמעת שאנשים מקבלים את המחיר הזה על 100 מגה.
לא רוצים ? תנתקו..
אני לא מאמין שתגיע למצב הזה, הם יוותרו יותר מהר.
אבל במידה וכן - תראה נחוש בניתוק, הם סתם עושים רוח וצילצולים.. גם אם יגידו לך בסדר אנחנו מנתקים, אחרי יום מקס' יתקשר אליך נציג ויגיד לך "שלום שמעתי שאתה רוצה לקבל הצעת מחיר" חרטא - מה שעשו לי ואמרתי לו "לא, אני רוצה שתנתקו.." אז הוא אמר 29.90 שלך תהנה.. בלי להתאמץ.
- miko79
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
האם אפשר גם להגיע ל 20 ש"ח בבזק בינלאומי, עבור 30 מגה?
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
רבותיי נראה לי שהצלחתי לקבל את המחיר הנמוך ביותר בארץ!
תשתית אינטרנט הוט + ספק אינטרנט נטוויז'ן במהירות של 12 מגה ב- 45 ש"ח לחודש למשך חצי שנה.
תשתית אינטרנט הוט + ספק אינטרנט נטוויז'ן במהירות של 12 מגה ב- 45 ש"ח לחודש למשך חצי שנה.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
nerya תגיד לי אתה כל יום עושה חבילה חדשה
עכשיו ברצינות, זה חלק מטריפל או לא? אם לא אני אשמח אם תוכל לכוון אותי לאיך להשיג את המחיר הזה. אני כרגע בבזק על 1.5 מגה משלם יותר...
עכשיו ברצינות, זה חלק מטריפל או לא? אם לא אני אשמח אם תוכל לכוון אותי לאיך להשיג את המחיר הזה. אני כרגע בבזק על 1.5 מגה משלם יותר...
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
אני לא מסדר רק בשבילי. אני גם מסדר לבני משפחה וחברים.knazi כתב:nerya תגיד לי אתה כל יום עושה חבילה חדשה![]()
עכשיו ברצינות, זה חלק מטריפל או לא? אם לא אני אשמח אם תוכל לכוון אותי לאיך להשיג את המחיר הזה. אני כרגע בבזק על 1.5 מגה משלם יותר......
החבילה שלי היא 100 מגה ב- 100 שקל לתשתית+ספק. (חלק מטריפל).
החבילה שפרסמתי הרגע היא חבילה שסידרתי לאח שלי. והוא לא נמצא בשום טריפל. הוא מנוי לשירותי האינטרנט בלבד.
הקטע במיקוח הוא לעמוד על שלך, לדעת לתמרן, להתחבב על הנציג, להראות שאתה מבין, לשקר מידי פעם אם צריך.
אתה צריך להגיע לקשרי לקוחות בצורה מיידית בלי להתעכב יותר מדי בשירות לקוחות. ותמיד תעמוד על שלך.
דבר נוסף, אם לא הצליח לך עם נציג אחד, זה לא אומר שלא יצליח לך גם עם הנציג השני. תמיד טוב לנסות כמה נציגים בשביל המיקוח בכדי לקבל את ההצעה הטובה ביותר.
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 11/03/2012 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Dekken
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
למישהו יש מחיר לתשתית בזק 50 מגה ללקוח קיים?
קיבלתי בסביבות ה 150 שקל, שזה נראה לי די הרבה?
קיבלתי בסביבות ה 150 שקל, שזה נראה לי די הרבה?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
לקוח קיים או חדש? מחיר קבוע לחודש למשך שנה או לכמה חודשים ואז זה נהיה יקר יותר?
אין חודשי חינם?
ככה או ככה נשמע המון ולא בגדר מבצע כלשהו (או סתם נציג או נציגה שלא "התאמצו" בשבילך...)
אין חודשי חינם?
ככה או ככה נשמע המון ולא בגדר מבצע כלשהו (או סתם נציג או נציגה שלא "התאמצו" בשבילך...)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- Dekken
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
הייתה לי חבילה של 30 מגה לפני זה, בבאנדל עם 012.
שדרגתי ל 50 מגה בלי באנדל, וזה המחיר שהם הביאו לי.
אין חודשים חינם, אבל יש 3 חודשים ראשונים ב 130 שקל ואז המחיר עולה ל 150.
שדרגתי ל 50 מגה בלי באנדל, וזה המחיר שהם הביאו לי.
אין חודשים חינם, אבל יש 3 חודשים ראשונים ב 130 שקל ואז המחיר עולה ל 150.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
לפי מה שאני ואחרים קיבלנו תוכל לקבל, אחרי מאמץ לא קטן והגעה לשימור מחיר ללקוח חדש+3 חודשי חינםDekken כתב:למישהו יש מחיר לתשתית בזק 50 מגה ללקוח קיים?
קיבלתי בסביבות ה 150 שקל, שזה נראה לי די הרבה?...
כלומר 3 חודשים חינם ועבור חודשים 4-12 85 ש"ח
בהצלחה!