ג'ון קונור, לא אוקונור (בהנחה והתכוונת ל"שליחות קטלנית").molvy כתב:
הרבה יותר מתאים לארנולד להיות מאחורי מכונת ירייה היורה עשרות ומאות כדורים על הרעים, או להיות בתפקיד הרובוט הטוב או הרע שמנסה להציל או להרוג את "אוקונור"...
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Logan
לוגן ופרופסור X מסיעים צעירה מיוחדת לגבול כאשר הרשויות דולקות בעקבותיהם.
הסרט העשירי בסדרת X-Men. הפעם לוגן כבר עייף מהחיים, עובד בעבודה מתישה בתור נהג לימו ובזמנו הפנוי, מסתיר את פרופסור X מפני ציידי מוטציות. מעולם לא ראינו את לוגן בצורה זו ולמעשה, הוא הדמות האחרונה שנותרה בחיים מסדרת X-Men המקורית. הסרט איננו שופע מוטציות ופעולה כפי שהיה בסרטים הקודמים, אלא יותר קודר ומבשר רעות לקראת האירועים הקרבים. לקראת סוף הסרט, העבר של לוגן סוף סוף יתפוס אותו.
7.5/10
לוגן ופרופסור X מסיעים צעירה מיוחדת לגבול כאשר הרשויות דולקות בעקבותיהם.
הסרט העשירי בסדרת X-Men. הפעם לוגן כבר עייף מהחיים, עובד בעבודה מתישה בתור נהג לימו ובזמנו הפנוי, מסתיר את פרופסור X מפני ציידי מוטציות. מעולם לא ראינו את לוגן בצורה זו ולמעשה, הוא הדמות האחרונה שנותרה בחיים מסדרת X-Men המקורית. הסרט איננו שופע מוטציות ופעולה כפי שהיה בסרטים הקודמים, אלא יותר קודר ומבשר רעות לקראת האירועים הקרבים. לקראת סוף הסרט, העבר של לוגן סוף סוף יתפוס אותו.
7.5/10
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Wonder Woman
לפני הקרנת הבכורה עשיתי הקרנה מקדימה בבית של Batman v Superman: Dawn of Justice, מה שהוסיף מאד לחוויה מאחר ויש מספר רפרנסים בין הסרטים שמעשירים את הסיפור.
כמו שנאמר ע"י Huber, הסרט וונדר וומן הרבה יותר קליל הומוריסטי וקולח, בניגוד לאפלוליות והפילוסופיות יתר של הסרטים האחרונים בזאנר (לוגן, סופרמן נגד בטמן וכו).
הסיפור היה מעניין ולא שבלוני, צוות השחקנים היה נהדר, ובעיקר גל גדות היפהפיה והמדהימה שלנו שהרחיבה את הלב מגאווה ושיחקה נהדר. לדעתי אנחנו שופטים אותה לחומרה דווקא בגלל שהיא אחת משלנו ולכן אנחנו נוטים להסתכל עליה בזכוכית מגדלת. לי בכל אאופן לא היו תלונות לגבי המשחק שלה כגיבורת על, והתסריט הלם את יכולותיה ואופיה.
בקיצור - הסרט היה תענוג.
9/10
נצפה בגלובוס מקס קניון אושילד כ"ס באולם עם אטמוס (נהדר... כמעט כמו בבית
)
לפני הקרנת הבכורה עשיתי הקרנה מקדימה בבית של Batman v Superman: Dawn of Justice, מה שהוסיף מאד לחוויה מאחר ויש מספר רפרנסים בין הסרטים שמעשירים את הסיפור.
כמו שנאמר ע"י Huber, הסרט וונדר וומן הרבה יותר קליל הומוריסטי וקולח, בניגוד לאפלוליות והפילוסופיות יתר של הסרטים האחרונים בזאנר (לוגן, סופרמן נגד בטמן וכו).
הסיפור היה מעניין ולא שבלוני, צוות השחקנים היה נהדר, ובעיקר גל גדות היפהפיה והמדהימה שלנו שהרחיבה את הלב מגאווה ושיחקה נהדר. לדעתי אנחנו שופטים אותה לחומרה דווקא בגלל שהיא אחת משלנו ולכן אנחנו נוטים להסתכל עליה בזכוכית מגדלת. לי בכל אאופן לא היו תלונות לגבי המשחק שלה כגיבורת על, והתסריט הלם את יכולותיה ואופיה.
בקיצור - הסרט היה תענוג.
9/10
נצפה בגלובוס מקס קניון אושילד כ"ס באולם עם אטמוס (נהדר... כמעט כמו בבית
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מסכיםLee כתב:Kidnap / 2017
אם שבנה נחטף בשעה ששהו בפארק, מנהלת מרדף חסר פשרות אחר מכונית החוטפים.
כנראה שהאלי ברי אהבה מאוד את תפקיד "האלי הלוחמת בדרכים" שגילמה בסרט The Call, והיא חוזרת עליו, פחות או יותר, בסרט זה, שהינו מותחן שגרתי עם עלילה פשטנית מאוד, וברובו מתנהל כמרדף מכוניות בין האם לחוטפים. הכל צפוי: כל מה שצריך להשתבש, משתבש כצפוי, וכל מה שאמור לקרות בצעד הבא, קורה כצפוי. שום הפתעות. שום עניין מיוחד. סרט לשרוף זמן ולא יותר.
ציון: 6/10
...
הוא כמעט so bad its good
לזכותו ייאמר שאחרי פתיחה ארוכה מדי עם קטעי וידאו של הילד לאורך השנים שמזכירה מישהו בעבודה שמראה לך תמונות של הילדים ולך בא לצאת להפסקת קפה כבר, אז לפחות הוא לא משעמם, גם אם לפעמים חסר היגיון, או עם סצינות של האלי ברי מדברת אל עצמה.
*מה שלא הבנתי , וזה ספויילר קטן שלא ישנה לכם בכלל :
איך 2 מכוניות שנוסעות קילומטרים שלמים בכבישים מהירים וגורמות לתאונות בדרך, ואין משטרה אחת בכביש שתרדוף אחריהן?
זה אחד הדברים המגוחכים והצפויים, אליהם התכוונתי.mulder כתב:*מה שלא הבנתי , וזה ספויילר קטן שלא ישנה לכם בכלל :......
איך 2 מכוניות שנוסעות קילומטרים שלמים בכבישים מהירים וגורמות לתאונות בדרך, ואין משטרה אחת בכביש שתרדוף אחריהן?...
אחרי התפרעות בכבישים במשך יום שלם, חלילה שיופיע איזה שוטר תנועה אקראי, ויהרוס את התסריט. שלא לדבר על מצלמות תנועה.
בפעם היחידה שכן הופיע שוטר, היה יותר מצפוי, מה הולך לקרות שנייה אח"כ...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
Logan
נראה כמו גרסת האביר האפל של אקס-מן.
אין יותר מדי אקשן או אפקטים כמו בשאר הסדרה אבל המשחק טוב והסרט סך הכל זורם ומעניין.
7.5
נראה כמו גרסת האביר האפל של אקס-מן.
אין יותר מדי אקשן או אפקטים כמו בשאר הסדרה אבל המשחק טוב והסרט סך הכל זורם ומעניין.
7.5
Wonder Woman
Wonder Woman 2017
הלכתי עם אשתי לדייט צהריים, מעין חצי גשר בין שבועות לסופ"ש.
אז ככה - הסרט טוב. באמת טוב, לא רק טוב כי גל גדות והיא משלנו ואל אל ישראל וכו'. הוא עשוי היטב על אף כמה פערים שכבר דווח עליהם, בעיקר בתחום התסריט. הסוף, למרות שמבחינה עלילתית מסתדר ועובד, לוקה בטקסטים די עלובים שמנסים להסביר את הקפיצה הנפשית והאידיאולוגית של דיאנה ולהפוך לגיבורת על. למרות שהמסר ברור, צורת ההגשה הייתה פשטנית מאוד, והייתי שמח אם היו מנסחים את זה בצורה פחות מוגכחת.
מישהו כבר ציין כאן שאולי אנחנו מצד אחד עפים על גל כי היא ישראלית, ומצד שני שופטים אותה יתר על המידה בדיוק מאותה סיבה. לי, למשל המבטא הישראלי מאוד שלה קצת צרם במהלך הסרט, ויחד עם זה שהיא באמת לא השחקנית הכי מנוסה, נשמע זר ומוזר. דווקא לאישתי (האמריקאית) זה לא הפריע בכלל, אלא התאים לדמות האקזוטית, והמשחק הממוצע הסתדר לה עם התמימות הנדרשת מהדמות. היא התלהבה נורא, אגב, וכמעט פרצה בקריאות עידוד בסצנת הקרב האחרונה
הציון שלי 8/10
לכו לראות, תהיו אחים
הלכתי עם אשתי לדייט צהריים, מעין חצי גשר בין שבועות לסופ"ש.
אז ככה - הסרט טוב. באמת טוב, לא רק טוב כי גל גדות והיא משלנו ואל אל ישראל וכו'. הוא עשוי היטב על אף כמה פערים שכבר דווח עליהם, בעיקר בתחום התסריט. הסוף, למרות שמבחינה עלילתית מסתדר ועובד, לוקה בטקסטים די עלובים שמנסים להסביר את הקפיצה הנפשית והאידיאולוגית של דיאנה ולהפוך לגיבורת על. למרות שהמסר ברור, צורת ההגשה הייתה פשטנית מאוד, והייתי שמח אם היו מנסחים את זה בצורה פחות מוגכחת.
מישהו כבר ציין כאן שאולי אנחנו מצד אחד עפים על גל כי היא ישראלית, ומצד שני שופטים אותה יתר על המידה בדיוק מאותה סיבה. לי, למשל המבטא הישראלי מאוד שלה קצת צרם במהלך הסרט, ויחד עם זה שהיא באמת לא השחקנית הכי מנוסה, נשמע זר ומוזר. דווקא לאישתי (האמריקאית) זה לא הפריע בכלל, אלא התאים לדמות האקזוטית, והמשחק הממוצע הסתדר לה עם התמימות הנדרשת מהדמות. היא התלהבה נורא, אגב, וכמעט פרצה בקריאות עידוד בסצנת הקרב האחרונה
הציון שלי 8/10
לכו לראות, תהיו אחים
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
Re: Wonder Woman
למי שעדין לא הבין, המבטא הישראלי הוא כמעט מכוון.בועזון כתב:Wonder Woman 2017
לי, למשל המבטא הישראלי מאוד שלה קצת צרם במהלך הסרט, ויחד עם זה שהיא באמת לא השחקנית הכי מנוסה, נשמע זר ומוזר. דווקא לאישתי (האמריקאית) זה לא הפריע בכלל, אלא התאים לדמות האקזוטית, והמשחק הממוצע הסתדר לה עם התמימות הנדרשת מהדמות....
תשוו בין המבטא שלה בסרט B vs S שהוא יותר אמריקאי לאחר 100 שנה שדיינה פרינס חיה באמריקה, לוונדר וומן בו היא כביכול בעלת מבטא זר של בנות האמזונות (מבחינת האמריקאים באותה מידה מבטא ישראלי מתאים לאמזונות...), וזאת הסיבה העיקרית שגל גדות משאירה באופן מכוון את המבטא הישראלי (לבקשת הבמאית).
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73267
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Get Out
כריס ורוז הם זוג צעיר שנוסעים לפגוש לראשונה את הוריה של רוז. כריס חושש מתגובת ההורים מאחר שהוא אפרו-אמריקאי ורוז לבנה.
כבר אמרו מספיק על הסרט, רק מצטרף לדיעה שהרעיון מאחורין די מרענן ושאנחנו נהנינו.
מומלץ.
7.9/10
נ.ב. - מעניין כמה מיקרוסופט שילמו ליוצרי הסרט לדחוף את הפלאפון, הנייד שלהם ואפילו בינג לסרט (זה כבר שבר אותי, מי משתמש בבינג?!).
כריס ורוז הם זוג צעיר שנוסעים לפגוש לראשונה את הוריה של רוז. כריס חושש מתגובת ההורים מאחר שהוא אפרו-אמריקאי ורוז לבנה.
כבר אמרו מספיק על הסרט, רק מצטרף לדיעה שהרעיון מאחורין די מרענן ושאנחנו נהנינו.
מומלץ.
7.9/10
נ.ב. - מעניין כמה מיקרוסופט שילמו ליוצרי הסרט לדחוף את הפלאפון, הנייד שלהם ואפילו בינג לסרט (זה כבר שבר אותי, מי משתמש בבינג?!).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
A cure for wellness
בחור צעיר ומבטיח מנסה להגיע לבית מרפא בשווייץ בכדי לחלץ משם מנהל בכיר בחברה שלו כשהוא מבין שהמקום לא רק מרפא אנשים...
לא רע
8/10
בחור צעיר ומבטיח מנסה להגיע לבית מרפא בשווייץ בכדי לחלץ משם מנהל בכיר בחברה שלו כשהוא מבין שהמקום לא רק מרפא אנשים...
לא רע
8/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
·Lee כתב:ג'ון קונור, לא אוקונור (בהנחה והתכוונת ל"שליחות קטלנית")..........
אכן אליו התכוונתי תודה על ההבהרה..... תיקנתי!
pirate of the caribbean 5 \ נקמתו של סלזאר
בעל כורחי נסחבתי לסרט הזה , התיכנונים שלי היו לא לראות אותו .
לאחר הנמכת ציפיות אני יכול להגיד שלא סבלתי , אך גם לא נהנייתי
הסרט הראשון היה סבבה ומאז הסדרה נחלשת . ג'וני דפ פחות שנון מבעבר
מה שהחזיק אותי זה הפס-קול בעיקר .צר לי - אין לי הרבה מה לכתוב מעבר לכך
קירה נייטלי הקוזינה כבר לא איתנו .
10\6
בעל כורחי נסחבתי לסרט הזה , התיכנונים שלי היו לא לראות אותו .
לאחר הנמכת ציפיות אני יכול להגיד שלא סבלתי , אך גם לא נהנייתי
הסרט הראשון היה סבבה ומאז הסדרה נחלשת . ג'וני דפ פחות שנון מבעבר
מה שהחזיק אותי זה הפס-קול בעיקר .צר לי - אין לי הרבה מה לכתוב מעבר לכך
10\6
- Huber
- חבר במועדון HT

·pessik כתב:pirate of the caribbean 5 \ נקמתו של סלזאר
10\6...
היא פרשה כבר בסרט הקודם\הרביעי בסידרה.
- molvy
- חבר במועדון HT

Beauty and the Beast \ היפה והחיה 2017
אחרי שסיימתי לצפות בסרט ישבתי וחשבתי בשביל מה? למה לעשות סרט כל כך מושקע, מפורט וצבעוני שיהיה פחות טוב מהמוצר המקורי?
ואז שמעתי ברדיו חידוש רע לשיר ישן וטוב, הבנתי שאין כבר סיפורים טובים אז מחדשים סיפורים ישנים ...... בדיוק כמו עם השירים (הכי מחריד היה לדעתי ירושלים של זהב בביצועה של ריטה ביום העצמאות, אבל זה כנראה לשרשור אחר)
אם נחזור לסרט, אז תכלס לא סרט רע אבל פחות טוב מהקודם הגזימו לגמרי עם השירים, כל הזמן שרים, אפילו שלא צריך. יכל להיות מעט יותר קצר
אפשר לראות אבל אולי כדאי לצפות שוב בסרט המקורי במקום.
6.5/10
אחרי שסיימתי לצפות בסרט ישבתי וחשבתי בשביל מה? למה לעשות סרט כל כך מושקע, מפורט וצבעוני שיהיה פחות טוב מהמוצר המקורי?
ואז שמעתי ברדיו חידוש רע לשיר ישן וטוב, הבנתי שאין כבר סיפורים טובים אז מחדשים סיפורים ישנים ...... בדיוק כמו עם השירים (הכי מחריד היה לדעתי ירושלים של זהב בביצועה של ריטה ביום העצמאות, אבל זה כנראה לשרשור אחר)
אם נחזור לסרט, אז תכלס לא סרט רע אבל פחות טוב מהקודם הגזימו לגמרי עם השירים, כל הזמן שרים, אפילו שלא צריך. יכל להיות מעט יותר קצר
אפשר לראות אבל אולי כדאי לצפות שוב בסרט המקורי במקום.
6.5/10
- Huber
- חבר במועדון HT

המקורי זה הסרט המצוייר של דיסני שהסרט הזה הוא חידוש שלו, כולל רב השירים והדמויות:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
The institute
ג׳יימס פרנקו כרופא פסיכיאטר במאה ה 19. האמת שהשתעממתי כל כך שפשוט נטשתי את הסרט די מוקדם.
ג׳יימס פרנקו כרופא פסיכיאטר במאה ה 19. האמת שהשתעממתי כל כך שפשוט נטשתי את הסרט די מוקדם.
- molvy
- חבר במועדון HT

@Lee
·
תודה על ההארה
לא ידעתי שיש גרסא של הסרט משנת 1946
אכן התכוונתי לסרט המצוייר ש Huber ציין
·
תודה על ההארה