Skeleton crew
מיותר אלא אם אתם בני 16 ומטה.
6/10

Lioness (2023 -24)25/10/2023 21:18Kondo10 כתב: Special Ops Lioness (2023)
(עונה - 1)
סוכנות הסי-איי-איי בשם "לביאה" שותלות סוכנות מארגוני פשע וטרוריסטים כדי לאסוף מידע להעמיד אותם לדין. סוכנת צעירה צריכה להתיידד
עם בתו של איש עשיר שתורם כספים לארגוני טרור, משימה קשה שמובילה למשבר נפשי
סדרת אקשן עשויה היטב עם ליהוק נפלא של Zoe Saldana ו- Laysla De Oliveira שמציגות דמות נשיות חזקות אך גם פגיעות למדי
שזה מצוין להראות את שני הצדדים (להבדיל מנשים בלתי פגיעות). Nicole Kidman מתחילה להרגיז אותי עם המשחק המלאכותי שלה, אין לה
שום ניצוץ של אמינות למרות שהיא שחקנית לא רעה. Morgan Freeman שחקן ענק, אולם נראה שהוא נחת על הסדרה ללא הכנה מוקדמת.
סדרה אקשן קלילה כמו שטיילור שרידן מיטב לעשות, סצנות קרבות טובות, הדמויות מעניינות ועמוקות, העלילה זורמת ומעניינת אך לא תמיד אמינה
את הסיום פחות אהבתי מעבר לשגרתי (הוליוודי) כי היה אפשר ומחייב המציאות להשאיר פתח יותר מותח לעונה הבאה (טרם הוכרזה) מאשר לסיים
אותה בצורה כזו. כמובן הייתי שמח לעונה נוספת, אך הסיפור כנראה יהיה חדש. סדרה חביבה שנותנת הפוגה קצרה מאירועים קשים מנשוא.
7.9/10...

Baptiste ( 2019–2021)03/06/2019 21:53Kondo10 כתב: Baptiste
(עונה - 1)
ספין אוף לסדרה המשובחת The Missing העוקבת אחר הבלש הצרפתי ז'וליאן בפטיסט שחי באמסטרדם
עם משפחתו. לאחר חטיפת נערה שעובדת כנערת מין בפטיסט נקרא שוב לעזור למשטרה המקומית על ידי מפקדת התחנה שהייתה חברתו בעבר, תוך כדי חקירתו הוא נשאב לחטיפת נערות על ידי גנגסטר מטיל אימה דבר אשר מעמיד את משפחתו בסכנת חיים.
מיני סדרה של BBC בעלת 6 פרקים. דרמת מתח בכיכובו של השחקן הנפלא Tcheky Karyo שגם כאן מגלה יכולת משחק מרשימה. העלילה מעט איטית, אך מפותלת ומפתיעה. סיפור עצוב על חטיפת ילדות עבור תעשיית המין באמסטרדם עשויה באופן משכנע ונוגע ללב עקב רמת שחקנים גבוה, ותסריט כתובה טוב. ההתחלה מרתקת ומעניינת, אך בפרקים האחרונים הסדרה מאבדת מעט גובה עקב מורכבות העלילה שפוגמת ברצף הבנת המניעים של הדמויות.
סדרה איכותית שלא מצליחה לשמור על רצף עלילתי לאורך כל פרקיה, שחקנים מרשימים מעבר לדמות המרכזית
שחייבים לעשות איתו סדרות נוספות, דמות נוספת שהצליחה לרגש אותי הוא Tom Hollander שעד נקודה זו לא ידעתי עד כמה השחקן כישרוני, מציג דמות מיוסרת וכואבת באופן מושלם ואמין. סדרת דרמת פשע לא מושלמת אך יכולת משחק טובה בשילוב לוקיישן נפלא ופסקול מרשים, מחפים על כתיבת תסריט לא אחידה ברמתה.
7.6/10...