אז אתה מבין למה איין שום רצון בטח לא מאמץ ... עבור הצרכנים הפרטיםYmac כתב:MrYair כתב: כמה אלפים ל-8 סימטרי עד לכמה עשרות אלפים לגיגהביט ומעלה
וההתקנה זה גם 6000...
אשכול מרוכז למיזם האינטרנט Unlimited
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
- uh99
- חבר מביא חבר

שסלקום תתציע ללקוחות פרטים זה יהיה על גבי תשתית בזקNemesis כתב:50 מגה סיטמרי בסלקום כ- 2,500 ש"ח בחודש כולל הכל....
- uh99
- חבר מביא חבר

אך אילו סלקום היו רוצים להיות יותר חכמים מבזק ...הם היו ממשכים את הפריסה גם לביתים הפרטיםNemesis כתב:ברור. בסיב של בזק זה עולה קצת יותר, אבל באיזורי תעשיה סלקום פורסת גם סיבים שלה....
החל קמפיין פירסומי טלוויזיוני!
שימו לב, שהיום אנלימיטד התחילה לפרסם בערוצים המסחריים את המותג שלה.
האם זה מבשר על שינוי פאזה והעלאת הילוך מבחינת קצב הפריסה שלהם? אני מקווה - אבל לא נראה לי.
אולי זה סתם כי מישהו בהנהלה שם רצה קצת להשתעשע עם פירסום, או לעשות רושם על מישהו (בממשלה שהרי העבירה כסף למיזם) - להראות כוונת רצינות.
להזכירכם, לפני כמה חודשים גם אקספון ו-CCC עשו לראשונה (כל אחת בנפרד) קמפיין פירסומי טלויזיוני, וזה היה רק צעד נקודתי - לא היה לזה המשך, וזה לא בישר על שינוי ממשי בחברות האלה.
האם זה מבשר על שינוי פאזה והעלאת הילוך מבחינת קצב הפריסה שלהם? אני מקווה - אבל לא נראה לי.
אולי זה סתם כי מישהו בהנהלה שם רצה קצת להשתעשע עם פירסום, או לעשות רושם על מישהו (בממשלה שהרי העבירה כסף למיזם) - להראות כוונת רצינות.
להזכירכם, לפני כמה חודשים גם אקספון ו-CCC עשו לראשונה (כל אחת בנפרד) קמפיין פירסומי טלויזיוני, וזה היה רק צעד נקודתי - לא היה לזה המשך, וזה לא בישר על שינוי ממשי בחברות האלה.
לא, זאת לא הפירסומת.
אגב, הפירסומת שלך צולמה בגרנד קניון באר שבע (מקבוצת קניוני עופר). אז כנראה שבבאר שבע, לפחות הוא מחובר לשירות...
חיפשתי באינטרנט את הפירסומת ששודרה בהפסקת הפירסומות בערוצים המסחריים, כדי שאוכל לצרף להודעתי - כדי שהקוראים כאן יוכלו לצפות בה. אבל לא מצאתי...
הפירסומת היא קצרה ועניינית. רואים בה רק את הלוגו של החברה (סמל האינסוף) ואת השם שלה באנגלית, ומדברים ברקע בקצרה על החברה החדשה ועל מה שהיא מספקת לגולשים בישראל - בשורת הסיבים האופטיים עד לבית.
לפחות לא הלכו על קו פירסומי פלצני או עקיף, מעורפל ולא ברור, כמו שהיה בזמנו בעת השקת YES בארץ, למי שזוכר. ולא כמו הפירסומות של אורנג' במיוחד בתחילת דרכה.
הלכו על הסבר ישיר, בלי התחכמויות מיותרות, עם השם והלוגו ברקע.
אגב, הפירסומת שלך צולמה בגרנד קניון באר שבע (מקבוצת קניוני עופר). אז כנראה שבבאר שבע, לפחות הוא מחובר לשירות...
חיפשתי באינטרנט את הפירסומת ששודרה בהפסקת הפירסומות בערוצים המסחריים, כדי שאוכל לצרף להודעתי - כדי שהקוראים כאן יוכלו לצפות בה. אבל לא מצאתי...
הפירסומת היא קצרה ועניינית. רואים בה רק את הלוגו של החברה (סמל האינסוף) ואת השם שלה באנגלית, ומדברים ברקע בקצרה על החברה החדשה ועל מה שהיא מספקת לגולשים בישראל - בשורת הסיבים האופטיים עד לבית.
לפחות לא הלכו על קו פירסומי פלצני או עקיף, מעורפל ולא ברור, כמו שהיה בזמנו בעת השקת YES בארץ, למי שזוכר. ולא כמו הפירסומות של אורנג' במיוחד בתחילת דרכה.
הלכו על הסבר ישיר, בלי התחכמויות מיותרות, עם השם והלוגו ברקע.
- uh99
- חבר מביא חבר

זה היה אתמול 3 פעמים בטלוזיהLexRio כתב:
זה רק ליוטוב או שמישהו כבר ראה את הפרסומת בטלוויזיה?...
חיפאים שימו לב - לאנלימיטד יש כבר תוכניות לפרוס באזורים מסוימים בעיר, כולל הרחובות הבאים (לא בהכרח בשלמותם):
אדם הכהן
קלישר
פינסקר
גלבוע
שלום עליכם
גורדון
נתן קומוי
בורוכוב
דורות
פיכמן
דרך חנקין
חניתה
הרב מימון
הגליל
התיכון
אינטרנשיונל
זלמן שניאור
אם כאשר אתם מכניסים את הכתובת שלכם לטופס שבדף הראשי באתר של אנלימיטד, שדה הדוא"ל נעלם, כנראה שאתם באזור פריסה ואחרי לחיצה על כפתור ההרשמה תוכלו להירשם עם פרטים אישיים ליצירת קשר.
אדם הכהן
קלישר
פינסקר
גלבוע
שלום עליכם
גורדון
נתן קומוי
בורוכוב
דורות
פיכמן
דרך חנקין
חניתה
הרב מימון
הגליל
התיכון
אינטרנשיונל
זלמן שניאור
אם כאשר אתם מכניסים את הכתובת שלכם לטופס שבדף הראשי באתר של אנלימיטד, שדה הדוא"ל נעלם, כנראה שאתם באזור פריסה ואחרי לחיצה על כפתור ההרשמה תוכלו להירשם עם פרטים אישיים ליצירת קשר.
חיפה?Pszjedik כתב:חיפאים שימו לב - לאנלימיטד יש כבר תוכניות לפרוס באזורים מסוימים בעיר, כולל הרחובות הבאים (לא בהכרח בשלמותם):
אדם הכהן
קלישר
פינסקר
גלבוע
שלום עליכם
גורדון
נתן קומוי
בורוכוב
דורות
פיכמן
דרך חנקין
חניתה
הרב מימון
הגליל
התיכון
אינטרנשיונל
זלמן שניאור
אם כאשר אתם מכניסים את הכתובת שלכם לטופס שבדף הראשי באתר של אנלימיטד, שדה הדוא"ל נעלם, כנראה שאתם באזור פריסה ואחרי לחיצה על כפתור ההרשמה תוכלו להירשם עם פרטים אישיים ליצירת קשר....
איפה שנראה שראש העיר שומר בקנאות על אסתטיות ארונות כבלי חשמל?
כל הכבוד להם שהצליחו לשכנע אותו לשים את זה גם שם.
·
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אין שום דבר ברחובות כשאתה פורס את התשתית של Unlimited, הארון נמצא בתוך הבניין על הקיר של הבניין ולא ברחוב, והכבלים עוברים דרך מקומות שהכבלים של החשמל עוברים. אז בעצם לא מתווסף שום דבר חדש לפני העיר.
כבל RJ45 שמתחבר לWAN בראוטר בבית.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
אם אני זוכר נכון אצלי בקומה יש סוויץ' שממנו הטכנאי הוציא כבל רשת והשחיל אותו דרך התעלה של הכבל של הוט ככה שהוא שם לי נקודה בסלון שאני מחבר אליה את הראוטר עם כבל רשת, לדעתי הסיב מחובר לבניין ולא לכל דירה בנפרד.