שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
קטעים, הם נותנים שם את הלינק ל-XDA ששמתי פה.zovirax כתב:http://iandroid.co.il/forum/post137900.html#p137900nokobik כתב:יש לך לינק לזה?zovirax כתב:כן מעניינות - יש כאן מישהו מהפורום שלנו שכבר העלה לנו לפני שבועיים פתרון שהוא בנה על בסיס XDAnokobik כתב:דרך אגב, הקלטת שיחות לא מעניינת פה אנשים?
אני יודע ששאלו פה בפורום לגבי זה.......
תודה......
טוב נו, בכל מקרה בפעם הבאה שסוכן מכירות כלשהוא יפזר לי הבטחות שווא אני אהיה מכוסה
תודה רבה, אריץ את זה...nokobik כתב:זה לא בריק.
תוריד את Darky's ROM Resurrection Edition ותעבוד לפי ההוראות שם....
החלטתי לחזור לרום של פלאפון לכמה ימים... אם כבר WIPE ומשחקים אז עד הסוף...
משחזר מהבקאפ של הריקוברי הראשון ראשון
משחזר מהבקאפ של הריקוברי הראשון ראשון
חזרתי והוא מלא בשטויות... הולך על DOC 9.1.4nokobik כתב:דווקא עד עכשיו לא ראו עליך שאתה מזוכיסטשח_מט כתב:החלטתי לחזור לרום של פלאפון לכמה ימים... אם כבר WIPE ומשחקים אז עד הסוף...
משחזר מהבקאפ של הריקוברי הראשון ראשון......
האמת? לקח לי שעתיים להרדים את הילד... בזמן הזה שחזרתי את רוב הדברים שרציתי.
תמיד יש זמן מת/פנוי
תמיד יש זמן מת/פנוי
הטענתי עד הסוף, עשיתי WIPE לבטריה, נראה כמה ירד הלילה ובימים הקרובים
אגב כרגע לא התקנתי תיקון עברית. נראה לי מפריע רק בכותרות מיילים
השארתי LAUNCHER של הסטוק ג'ינג'רברד
נראה לי פסיכולוגית עדיף שלבטריה אין מספרים - פחות התעסקות
המדד יהיה לסגור יום בלי טעינה באמצע
אגב כרגע לא התקנתי תיקון עברית. נראה לי מפריע רק בכותרות מיילים
השארתי LAUNCHER של הסטוק ג'ינג'רברד
נראה לי פסיכולוגית עדיף שלבטריה אין מספרים - פחות התעסקות
המדד יהיה לסגור יום בלי טעינה באמצע
DOC 9.1.4 + הארדקור אחרון עם לאג פיקס וטוויקים
אחרי WIPE BATTERY STAT והדלקה הוא צ'יק צ'ק ירד ל 96
5.5 שעות בלילה עם WIFI פתוח וסנכרון מיילים ירד ל 89
נרוקן עד הסוף ונחכה כמה מחזורי טעינה.
נבדוק הבוקר GPS
אחרי WIPE BATTERY STAT והדלקה הוא צ'יק צ'ק ירד ל 96
5.5 שעות בלילה עם WIFI פתוח וסנכרון מיילים ירד ל 89
נרוקן עד הסוף ונחכה כמה מחזורי טעינה.
נבדוק הבוקר GPS
אתמול ביצעתי מבחן ראשון לסוללה. הטענתי אותה ל-100%. WIFI דולק (אבל אין שום אפליקציה שמשתמשת בו - מה ההגיון לבדוק כך?) ואף יישום לא רץ. לאחר 8 וחצי שעות הסוללה עדיין ב-100% ומצורף מסך "שימוש בסוללה".galaxia כתב:eagle75,eagle75 כתב:ariel-ro,
מוזר. אתה יודע להגיד החל מאיזה רום אתה חווה בעיה? האם זה ייחודי ל 2.2.1 ?
galaxia,
כדי לבדוק את הסוללה, תשאיר ללילה כאשר ה WIFI דלוק והמכשיר טעון ל 100%. תבצע אפילו אתחול כדי לוודא שכלום לא רץ ברקע. זה הבסיס. אם עברת בשלום את הבדיקה הזאת אתה יכול להיות רגוע.
לגבי הכיבוי של ה WIFI ,מה שאתה מתאר זה בדיוק מה שאמור לקרות. אתה יכול לראות שאצלי הבעיה היא שהראוטר לא משחרר את הטלון ולכן ה WIFI עובד 100% מהזמן ולכן הזליגת סוללה שאני מקבל. זה לא קורה לי עם כל הראוטרים, רק עם זה שבלילה.
אגב, בסוללות החדשות (Li-Ion) לא צריך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה לפני שימוש ראשון....
בבדיקה כמו שתיארת לאיזה תוצאות מצפים? מה יחשב כתקין?...
טוב אני לא מצליח לצרף את הקובץ:
סוללה במצב המתנה -41%
תצוגה - 29%
טלפון לא פעיל - 21%
WIFI - 9%
בהודעות הקודמות שנגעו לסוללה קראתי שסוללה "טובה" ירדה חצי אחוז בשעה.
האם הבדיקה שלי נכונה?
אם לא מה אני צריך לשנות?
עמית.
מודם JPY רגיל מה DOCnokobik כתב:קראתי שאת ה-wipe עושים כשהסוללה מרוקנת ואז טוענים אותה במלואה.
אז מה הדרך הנכונה?
עם איזה מודם אתה?...
קראתי שב 100% עושים WIPE ואז נותנים למכשיר להגיע ל 0 לפני הטענה מלאה נוספת
אני עושה עוד סיבוב או שניים של ריקון מלא-מילוי מלא
ה GPS ננעל מהר ויציב (כרגיל)
ה LAUNCHER של הג'ינג'רברד עלוב
חצי אחוז בשעה זה לא רע בכלל.בגרסאות 2.2 אפשר היה להגיע גם ל 1/4% בשעה.galaxia כתב:אתמול ביצעתי מבחן ראשון לסוללה. הטענתי אותה ל-100%. WIFI דולק (אבל אין שום אפליקציה שמשתמשת בו - מה ההגיון לבדוק כך?) ואף יישום לא רץ. לאחר 8 וחצי שעות הסוללה עדיין ב-100% ומצורף מסך "שימוש בסוללה".galaxia כתב:eagle75,eagle75 כתב:ariel-ro,
מוזר. אתה יודע להגיד החל מאיזה רום אתה חווה בעיה? האם זה ייחודי ל 2.2.1 ?
galaxia,
כדי לבדוק את הסוללה, תשאיר ללילה כאשר ה WIFI דלוק והמכשיר טעון ל 100%. תבצע אפילו אתחול כדי לוודא שכלום לא רץ ברקע. זה הבסיס. אם עברת בשלום את הבדיקה הזאת אתה יכול להיות רגוע.
לגבי הכיבוי של ה WIFI ,מה שאתה מתאר זה בדיוק מה שאמור לקרות. אתה יכול לראות שאצלי הבעיה היא שהראוטר לא משחרר את הטלון ולכן ה WIFI עובד 100% מהזמן ולכן הזליגת סוללה שאני מקבל. זה לא קורה לי עם כל הראוטרים, רק עם זה שבלילה.
אגב, בסוללות החדשות (Li-Ion) לא צריך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה לפני שימוש ראשון....
בבדיקה כמו שתיארת לאיזה תוצאות מצפים? מה יחשב כתקין?...
טוב אני לא מצליח לצרף את הקובץ:
סוללה במצב המתנה -41%
תצוגה - 29%
טלפון לא פעיל - 21%
WIFI - 9%
בהודעות הקודמות שנגעו לסוללה קראתי שסוללה "טובה" ירדה חצי אחוז בשעה.
האם הבדיקה שלי נכונה?
אם לא מה אני צריך לשנות?
עמית....
אני הייתי חושד ב 100% אחרי 8.5 שעות הפעלה. יכול להיות שנתקע לך משהו, תעקוב אחרי הסוללה ותראה מתי היא יורדת ושהיא לא קופצת פתאום ל 90% או משהו כזה במכה אחת.
המטרה של הבדיקה לראות שהמכשיר מתנהג בסדר, כלומר, כאשר לא נעשה בו שימוש הוא לא מבזבז סוללה סתם. זו בדיקה בסיסית ונראה שאתה עושה אותה נכון.
בעבודה, אין לי בעיה בעיה כזאת ולכן אני די בטוח שמדובר בשילוב של הראוטר עם הטלפון. קצת חפרתי באינטרנט וב XDA ואני לא היחידי שמדווח על בעיה דומה עם חלק מהראוטרים. לא ראיתי פתרון לכך חוץ מאשר לחזור ל 2.2 הטוב והישן. (אני ממש מתגעגע ל DDJP6). אני אחכה ל 2.3 שנראה שיגיע בקרוב לראות אם הבעיה נפתרת. או שננסה גם את הגרסה החדשה של דוק עם WIPE בסופ"ש. נראה.zovirax כתב:יש לי את הדגם הזה G אצל המשפחה - אין לי בעיות...eagle75 כתב:DLINK 2760Uzovirax כתב:זה מוזר ...eagle75 כתב:
zovirax,
ה GPS היה בסדר גמור אתמול בערב, אפס זמן לנעילה כמו שתמיד קורה לי בוודוו. היום בבוקר לקח לו יותר מדקה אבל בסוף הוא ננעל.
אגב, נראה לי שהבעיה שלי היא עם הראוטר ולא עם הטלפון. גם היום בלילה קיבלתי 6% לשעה עם הוודוו ו WIFI דולק. ה WIFI היה דלוק כל הזמן. זה לא קורה לי בעבודה ולכן המסקנה שלי היא שמדובר בראוטר שלא נותן למכשיר לישון....
ודווקה עם הוודוו "המתקדם"זה כן עבד לך טוב
איזה ראוטר יש לך?......
אולי משהו אחר אצלך דופק את העניינים?...
אין על ה-GO LAUNCHER לדעתי.שח_מט כתב:מודם JPY רגיל מה DOCnokobik כתב:קראתי שאת ה-wipe עושים כשהסוללה מרוקנת ואז טוענים אותה במלואה.
אז מה הדרך הנכונה?
עם איזה מודם אתה?...
קראתי שב 100% עושים WIPE ואז נותנים למכשיר להגיע ל 0 לפני הטענה מלאה נוספת
אני עושה עוד סיבוב או שניים של ריקון מלא-מילוי מלא
ה GPS ננעל מהר ויציב (כרגיל)
ה LAUNCHER של הג'ינג'רברד עלוב...
לגבי המודם לדעתי זה לא טוב.
תכנס לחייגן, תקיש את הקוד *#0011#* ותגיד לי מה כתוב לך שם בשורה השלישית WCDMA XXX Band y.
זאת יכולה להיות עוד סיבה לצריכת סוללה גבוהה.