מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78822
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #20141 

A light between the oceans

זוג ששומר על מגדלור מגלה משהו בסירה שמגיעה לאי הבודד שבו הם גרים, והם מסתבכים.

סרט ארוך ומתאים בעיקר לצפיה בזוג. עצוב.

7/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #20142 

Kickboxer: Vengeance
צעיר יוצא לתאילנד להתאמן על מנת לנקום את מוות אחיו אשר מת בזירה.

המשכון ברמה נמוכה של סדרת הסרטים האגדית עליה גדלתי. Jean-Claude Van Damme בתור המורה הגורו שמראה שעדיין כוחו במותניו ו- Dave Bautista בליהוק מבריק בתור הרשע שמחסל את היריבים שלו בזירה. הבעיה שהסרט עשוי בצורה חובבנית, אומנם אנחנו מתיישבים בסרט שנקרא Kickboxer בשביל לראות מכות, אבל הדיאלוג בין הסצנות שיטחי עד כדי גיחוך. גם סצנת הקרב הסופית שצריכה להיות הדובדבן של הסרט, מהווה עלבון לשושלת הסרטים אותה היא חותמת. נקווה ששני החלקים הבאים בסדרה (כן, הם כבר בעבודה), יהיו מוצלחים יותר.
5.5/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #20143 

The Lobster

אין לי מושג איך הגדירו את הסרט הזה כקומדיה

סרט מוזר על גבול ההזוי על חברה שלא מתירה חיים ללא זוגיות מצד אחד וחברה מנגד שלא מתירה חיים עם זוגיות

העונש על חריגה מהכללים בכול אחת מהחברות היא שינוי מסיבי בפזיולוגיות של העובר/ת על החוקים

הסרט איטי מאוד עם דיאלוגים די קצרים ומלווה בהמון שקט, נשמע ממש משעמם..... אבל איך שהוא הסרט ממש מרתק והזמן עובר די מהר.

בסוף הסרט אני יצאתי מדוכא ומזועזע מצד אחד ומצד שני לא הבנתי מה המסר ומה הסרט רוצה להביע.

אבל במשך הרבה שעות לאחר הסרט הוא נותר לי בראש במחשבות נוגות ומטרידות על העתיד האופציונלי שהסרט הציג.

לא בטוח שכולם יאהבו

אני לא יכול לומר שנהנתי אבל כפי שאמרתי קודם הייתי מרותק לסרט לכל אורכו
7/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78822
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #20144 

Lion

ילד הודי חמוד נאבד למשפחתו בטעות ו קלע לקרון רכבת. הוא שורד ורק כשהוא מתבגר מנסה למצוא מחדש את משפחתו. מבוסס על סיפור אמיתי.

זה מרגש אבל מרגיש מניפולטיבי. המשחק של דוו פאטל מעולה כהרגלו אבל כאמור, יש כאן מעט סיפור והרבה רגשות...

8/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #20145 

The Founder
סיפורו של איש מכירות חרוץ ועקשן (Michael Keaton) אשר לוקח את הרעיון למסעדת מזון מהיר שהקימו 2 אחים ומקים את אימפרית מקדונלדס.

למרות שהסיפור התרחש לפני יותר מ- 50 שנים, הוא רלוונטי לצפייה וחושף כיצד עסק של 2 אחים שדגלו בשלמות ואיכות מוצר, התדרדר בשם גלובליזציה והרצון לחסוך על מנת לעשות עוד כסף. Keaton עם הופעה ממגנטת והוא מצליח לשאת את כל הסרט על כתפיו.
7.5/10

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #20146 

Pet / 2016

בחור צעיר מפתח קשר חולני עם יפהפיית התיכון לשעבר. הוא חוטף ומחזיק אותה במרתפי מקלט חיות המחמד בו הוא עובד, רק שכנראה, הוא אינו הפסיכי היחידי בסיפור...

יותר "זוועתון" פסיכולוגי מאשר סרט אימה. רק שעם כל הרצון הטוב, הביצוע לוקה בחסר. מפלס המתח והאימה די נמוך, והעלילה נדושה ולא ממש מרתקת.

ציון: 5/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6624
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #20147 

Patriots day \ הגיבורים של בוסטון

עוד סיפור אמיתי לפנינו והפעם הפיגוע במרתון בבוסטון ב 2013 .
אמנם הוא מאוד מציאותי ומשלב צילומים אותנטים מהזירה אך ציפיתי שיהיה יותר קטעי מתח ואקשן שירתקו אותי לטלוויזיה .
למעט כמה פיצוצים בודדים ועוד מרדף אחד או שניים שהעירו את הסאב משנתו - לא היה מעבר לזה.
סיפורי רקע עלילתיים שנמשכו יותר משעתיים וגרמו לי לפהק בעיקר,
והמון שחקנים טובים שלא מימשו את הפוטנציאל שלהם.

10\6

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20148 

Rings / 2017 (הצלצול 3)

לאחר שהקשר עם החבר שלה נותק, נוסעת ג'וליה לקולג' בו הוא לומד, על מנת לחפש אותו. אז מתברר לה, שהוא וסטודנטים אחרים קשורים לניסוי מצמרר בנושא החיים שלאחר המוות, אותו עורך הפרופסור שלו לביולוגיה. יחד עם החבר והפרופסור, היא מנסה לברר את נסיבות מותה של סמארה, שכעת גובה קרבנות מקרב משתתפי הניסוי.

השלישי בסדרת סרטי "הצלצול", כשהפעם על הכוונת של סמארה, אותה רוח-ילדה נקמנית ובלתי נלאית, סטודנטים והמרצה שלהם העורכים ניסוי ב-נוירו-סיינס של החיים שלאחר המוות.

כשיצא הסרט הראשון בשנת 2002, הוא עורר 'באז' מסויים והיה "חדשני" יחסית לתקופתו. הוא גם הטוב יותר מבין השלושה בסדרה.
הסרט השני היה חלש ובינוני, ואילו סרט זה, השלישי, הוא כבר ממש נפילה. אחרי כל כך הרבה סרטי אימה שיצאו בין הראשון לנוכחי, כבר נדמה שהכל חוזר על עצמו, וכל הסרטים נראים אותו דבר: תסריט מטופש, רוח נקמנית שהורגת את כל מי שסביבה (אלוהים יודע למה), קצת אפקטים של סאונד בשביל להקפיץ את הצופים (בכל זאת סרט אימה...) וזהו.

נדוש ומיותר.

4/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #20149 

Pet
צעיר חוטף את מלכת התיכון לשעבר ומחביא אותה בכלוב במקום עבודתו בכלבייה העירונית.

לא אימה, גם לא מותחן, סתם סרט בינוני עם משחקי פסיכולוגיה בגרוש.
5/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20150 

La La Land

יצירה מוזיקלית יפהפייה שהיא חצי סרט וחצי מחזמר : על דבקות במטרה , להאמין בעצמך , והגשמת חלומות
שזורה בתוך סיפור אהבה שנירקם בין פנסתרן צעיר שרוצה לפתוח מועדון ג'ז ולבין שחקנית מתחילה .
אמה סטון וריאן גוזליג בהופעה מצויינת : שרים ומבצעים קטעי ריקוד מרגשים באורך מלא
המון צילומים אומנותיים עם סאונד עשיר במיוחד שימלא את הסלון שלכם בחמימות נעימה
עם סיום מתעתע ..

שעתיים פלוס עברו כל כך מהר ונראה לי שלא רציתי שהסרט יגמר

10\8.5

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #20151 

Rings
חלק שלישי בסדרת The Ring אשר החלה ב- 2002. הפעם הרוח כועסת מתמיד, אבל צעירה ביחד עם בן זוגה הסטודנט יתחקו אחר השורשים של הרוח על מנת להבין כיצד הכל החל.

מותחן דבילי עם הקפצות זולות בפסקול כי הסרט עצמו פשוט לא עושה את זה. גם בחלק הזה לא ממש נבין למה הרוח כל כך כועסת על כל מיני זרים ומה הקשר לקליפ וידאו שצריך לצפות בו. אדישות.
4.5/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #20152 

Sandy Wexler

סנדי וקסלא הוא אמרגן. לא אמרגן מוצלח, אבל כזה שממש איכפת לו מלקוחותיו. יום אחד הוא מגלה כוכבת חדשה, ומתאהב בה.

אין הרבה מה להגיד מעבר לעובדה שאם אהבתם סרטים של אדם סנדלר, סביר להניח שתהנו גם מזה. אם לא, מומלץ לוותר.

6.5/10

נ"ב - לא חושב שראיתי אי פעם סרט עם כ"כ הרבה הופעות אורח של שחקנים/זמרים מפורסמים (יותר או פחות, אבל כולם אמנים מוכרים).

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20153 

Hacker / 2016

סיפור הדרך שעשה בן מהגרים מילד שמשחק במחשב של אמא באין חברים או משהו אחר לעשות, עד לחבירתו שנים אחר-כך כבחור צעיר, לקבוצת אנרכיסטים המבצעים הונאות-רשת ופגיעה מקוונת במוסדות שונים, וגורפים אגב כך ערימות כסף.

סרט קצבי שמתחיל בצורה מבטיחה ומסקרנת, אבל בחלוף זמן לא רב מאבד גובה והופך להיות סתמי, עם סוף שלפחות מבחינתי, לא היה יכול להיות צפוי יותר.

5.5/10

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20154 

Why Him? / 2016

כשמשפחה מגיעה לבקר את הבת הצעירה לקראת חג המולד, היא מתוודעת לחבר שלה, המיליונר אך חסר העכבות וחסר הטאקט.
מאותו רגע, ינסה אב המשפחה נואשות, לטרפד את הקשר בין בתו והחבר.

יש סרטים מטופשים עם הומור נמוך, שנסבלים איכשהו בזכות העובדה שפה ושם הם מצליחים להעלות חיוך. הסרט הזה לא רק מטופש, אלא גם לא מצחיק, למרות שהוא מתאמץ מאוד. הוא בעיקר מביך, גם לשחקנים המבוגרים שמשתטים כמו אינפנטילים בלי טעם, אבל גם לצופים שנאלצים לצפות בזה...

בזבוז זמן!

ציון: 4.5/10

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

I, Daniel Blake

שליחה #20155 

סרט המתאר את הקורה לגבר שחלה ולאשה עם שני ילדים שנטחנים בסבך הבירוקרטיה בניו קאסל באנגליה
7.5/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #20156 

Contratiempo
(ספרד)

איש עסקים מצליח חשוד ברצח המאהבת שלו. עורכת דין מצליחה שמתמחה בהכנת עדים פוגשת אותו שעות לפני המשפט במאמץ לבדוק את הטענה שלו שמדובר בקונספירציה להפליל אותו.

מותחן אפל, מתוחכם ומפותל, השאיר אותי מרותק עד הרגע האחרון.

8.5

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #20157 

Moon

באחור רב ראיתי את הסרט המדהים הזה

מדע בדיוני לשמו. מה קורה כאשר יש משימה על הירח בעתיד הדי רחוק....... שאינה יכולה להתבצע על ידי רובוט וחייבת להתבצע על ידי אדם?

התשובה מאוד מטרידה ומותירה מחשבה על חיים, אנושיות, הערך של חיי אדם ומה זה אדם בכלל.

ניסיתי להעביר את הנושאים בהם הסרט עוסק בלי לתת ספויילר למרות שברור לי שרוב האנשים פה ראו את הסרט

אותי הוא ריתק גם הרבה לאחר שהוא הסתיים

8.5/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20158 

molvy כתב:Moon

ריתק גם הרבה לאחר שהוא הסתיים

8.5/10
...
·סם רוקוול שחקן מעולה שלא נראה לי שהוא מקבל את המעמד הראוי לו ,

חבל שלא רואים אותו יותר על המסך הגדול .

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20159 

pessik כתב:
...
...
·סם רוקוול שחקן מעולה שלא נראה לי שהוא מקבל את המעמד הראוי לו ,

חבל שלא רואים אותו יותר על המסך הגדול .
...
·

אכן שחקן מעולה, שמשום מה לא שומעים עליו מדי וחבל. אהבתי אותו מאוד ב-A Single Shot, אבל מאז לא היה כלום, אם להוציא את פולטרגייסט המעאפן משנת 2015.

אולי בזכות ההמלצה של molvy, הגיע הזמן לנער סוף סוף את האבק מעל Moon, ששוכב אצלי שנים.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #20160 

mulder, יש לך מושג מה שם הסרט באנגלית? קצת קשה למצוא אותו תחת השם בספרדית.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”