רובוט לניקוי הבית roomba 560
מישהו הצליח לפרק את המכסה העליון ? אני מצליח להרים קצת את הצדדים אבל זה כאילו יש כמה קליפסים באמצע שאני לא מבין לאיזה כיוון להפעיל את הלחץ (אני לא רוצה לשבור)
אני רוצה להגיע למצב כזה:
מישהו כאן כבר הזמין או בנה משהו שמאפשר לרומבה לתקשר עם המחשב ? (בגלל זה האני רוצה לפרק את המכסה, רוצה לראות שהחיבור שם ואיך הוא נראה לפני שאני בונה/מזמין)
אני רוצה להגיע למצב כזה:
מישהו כאן כבר הזמין או בנה משהו שמאפשר לרומבה לתקשר עם המחשב ? (בגלל זה האני רוצה לפרק את המכסה, רוצה לראות שהחיבור שם ואיך הוא נראה לפני שאני בונה/מזמין)
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4892
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
קיבלת?!
איפה קנית שכבר קיבלת?
קניתי ישירות מהיבואן והמשלוח עוד לא הגיע...
הגעתי למשרד ב- 1.3.10, שילמתי במקום על שלושה מכשירים,
שניים לקחתי כי היה במלאי, ואחד עדיין ממתין לו.
המעצבן במיוחד שהתקשרתי אליהם פעמיים בשבוע ובכל פעם אמרו לי "יום - יומיים" (וזה כשהיה עם מי לדבר).
כשלא היה עם מי לדבר (3 פעמים) השארתי פרטים אבל לא חזרו אליי.
בשיחה הלפני אחרונה נאמר שהמשלוח אצל השליח - אבל כבר שלושה ימים אצלו?!
אני ממש עצבני עליהם, ומאוכזב מאוד מהשירות.
איפה קנית שכבר קיבלת?
קניתי ישירות מהיבואן והמשלוח עוד לא הגיע...
הגעתי למשרד ב- 1.3.10, שילמתי במקום על שלושה מכשירים,
שניים לקחתי כי היה במלאי, ואחד עדיין ממתין לו.
המעצבן במיוחד שהתקשרתי אליהם פעמיים בשבוע ובכל פעם אמרו לי "יום - יומיים" (וזה כשהיה עם מי לדבר).
כשלא היה עם מי לדבר (3 פעמים) השארתי פרטים אבל לא חזרו אליי.
בשיחה הלפני אחרונה נאמר שהמשלוח אצל השליח - אבל כבר שלושה ימים אצלו?!
אני ממש עצבני עליהם, ומאוכזב מאוד מהשירות.
קניתי ב'חשמל נטו' , זה היה חלק מקניה גדולה יותר (רמקולים) אז אפילו עשו כמה טלפונים והצליחו לארגן לי הנחה
לדעתי יש להם עכשיו כמות גדולה בחנות של חשמל נטו ברמת החייל (משם אספתי, רכשתי בסניף בראשון), אתה יכול לברר איתם ואולי אפילו לבטל אצל היבואן ולרכוש מחדש בחנות
בכל אופן אני מבין אותך, אני שונא שגוררים אותי ב "עוד יום יומיים", הייתי במצב הזה כלכך הרבה פעמים בחיים שלי
לדעתי יש להם עכשיו כמות גדולה בחנות של חשמל נטו ברמת החייל (משם אספתי, רכשתי בסניף בראשון), אתה יכול לברר איתם ואולי אפילו לבטל אצל היבואן ולרכוש מחדש בחנות
בכל אופן אני מבין אותך, אני שונא שגוררים אותי ב "עוד יום יומיים", הייתי במצב הזה כלכך הרבה פעמים בחיים שלי
אז מה לקנות ??
חברים יקרים !!
אני בעוד שבועיים נוסע לניו יורק לבקר משפחה
ודי נדלקתי על הרעיון הזה של רובוט מנקה אך די איבדתי כיוון מרוב מידע ( 134 עמודים )
אז יש לי מס' שאלות בבקשה :
1) אשתי מאוד התלהבה כששמעה שיש רובוט שגם שוטף ה scooba , האם הוא עדיף על ה roomba ?
מבדיקה שעשיתי הבנתי שהוא גם אוסף אבק לפני שהוא שוטף , אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שמחזיקים את ה scooba .
2) קראתי ניסים ונפלאות על הroomba בכל אותם 134 עמודים אחרונים של אשכול זה, אך יחד עם זאת אשכול זה נפתח ממש מזמן והיום יש גם את ה samsung שנראה די מרשים בסרטוני הדגמה ,
האם מישהו יכול להמליץ לי על מה כדאי ללכת ?
ה samsung יותר יקר בכ 200$ האם זה מצדיק ?
3) ואם בכל זאת על ה roomba אז על איזה דגם מומלץ ?
יש מלא והשגתי מחיר טוב על ה 560
בתודה מראש
אני בעוד שבועיים נוסע לניו יורק לבקר משפחה
ודי נדלקתי על הרעיון הזה של רובוט מנקה אך די איבדתי כיוון מרוב מידע ( 134 עמודים )
אז יש לי מס' שאלות בבקשה :
1) אשתי מאוד התלהבה כששמעה שיש רובוט שגם שוטף ה scooba , האם הוא עדיף על ה roomba ?
מבדיקה שעשיתי הבנתי שהוא גם אוסף אבק לפני שהוא שוטף , אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שמחזיקים את ה scooba .
2) קראתי ניסים ונפלאות על הroomba בכל אותם 134 עמודים אחרונים של אשכול זה, אך יחד עם זאת אשכול זה נפתח ממש מזמן והיום יש גם את ה samsung שנראה די מרשים בסרטוני הדגמה ,
האם מישהו יכול להמליץ לי על מה כדאי ללכת ?
ה samsung יותר יקר בכ 200$ האם זה מצדיק ?
3) ואם בכל זאת על ה roomba אז על איזה דגם מומלץ ?
יש מלא והשגתי מחיר טוב על ה 560
בתודה מראש
זה בגלל שלאף אחד פה אין את הסמסונג, ולבודד או בודדים יש את הסקובה.eran360 כתב:השרשור הזה עוד פעיל ?
כי אף אחד לא ענה לשאלה ששאלתי כבר 3-4 ימים...
לרבים פה יש את הרומבה.
דעתי:
סקובה זה מוצר אחר שעושה משהו אחר. אני לא יודע אם זה נכון להשוות. השאלה היא מה אתה צריך . (אם הסקובה טוב ונוח כמו הרומבה, איני יודע, אך זו שאלה אחרת).
לגבי הסמסונג. בלי קשר לטיבו, אני לא הייתי קופץ ראשון לקנות משהו שאין לאף אחד בארץ ושגם לא משווקים בארץ. זה שלרומבה יש כבר תפוצה מקומית מקנה ביטחון.
משה
אם כבר מתחילים להקפיץ אז גם אני אנסהשבלול כתב:מישהו הצליח לפרק את המכסה העליון ? אני מצליח להרים קצת את הצדדים אבל זה כאילו יש כמה קליפסים באמצע שאני לא מבין לאיזה כיוון להפעיל את הלחץ (אני לא רוצה לשבור)
אני רוצה להגיע למצב כזה:
מישהו כאן כבר הזמין או בנה משהו שמאפשר לרומבה לתקשר עם המחשב ? (בגלל זה האני רוצה לפרק את המכסה, רוצה לראות שהחיבור שם ואיך הוא נראה לפני שאני בונה/מזמין)...
תודה על התשובותmoco כתב:זה בגלל שלאף אחד פה אין את הסמסונג, ולבודד או בודדים יש את הסקובה.eran360 כתב:השרשור הזה עוד פעיל ?
כי אף אחד לא ענה לשאלה ששאלתי כבר 3-4 ימים...
לרבים פה יש את הרומבה.
דעתי:
סקובה זה מוצר אחר שעושה משהו אחר. אני לא יודע אם זה נכון להשוות. השאלה היא מה אתה צריך . (אם הסקובה טוב ונוח כמו הרומבה, איני יודע, אך זו שאלה אחרת).
לגבי הסמסונג. בלי קשר לטיבו, אני לא הייתי קופץ ראשון לקנות משהו שאין לאף אחד בארץ ושגם לא משווקים בארץ. זה שלרומבה יש כבר תפוצה מקומית מקנה ביטחון....
האמת שלגבי הסקובה חקרתי לעומק והבנתי שהוא מצריך הפעלה ידנית ואינו עובד ונטען עצמאית כמו הרומבה ולכן ירדתי ממנו כרגע ( אולי בעתיד בנוסף לרומבה אך לא במקומו ).
והסמסונג מרשים לכל הדעות ( כמו כל מוצר של סמסונג אשר ניחן בעיצוב אלגנטי למשעי ) רובוט חתיך אמיתי נראה הרבה יותר מתוחכם מהרומבה אך מכיוון שאין לו לא תמיכה בארץ ולא אנשים שיוכלו לחוות דעה , אני אלך על הרומבה למרות ששוב אודה שהוא מרשים מאוד ופיתה אותי אך אאלץ ללכת על הרומבה ,שאגב השגתי ב 200$ בארה"ב , נראה לי מחיר טוב לא ?
אני חושב שאתה עושה נכון.
הסמסונג, הNeato, ועוד אחרים יכולים מאוד להרשים על הנייר ובסרטונים, אך מכיוון שמדובר במוצר מכני, אי אפשר להתרשם מהם בנקודות החשובות יותר שהן ביצועי ניקיון בפועל ואמינות. לרכוש אותם זה הימור מסוים.
לרומבה יש יתרון אדיר בעצם התפוצה הגבוהה מאוד בארה"ב והתפוצה שקיימת גם בארץ. הוא לא שיא האמינות אך כבר מכירים את הבעיות שלו.
Better the devil you know
הסמסונג, הNeato, ועוד אחרים יכולים מאוד להרשים על הנייר ובסרטונים, אך מכיוון שמדובר במוצר מכני, אי אפשר להתרשם מהם בנקודות החשובות יותר שהן ביצועי ניקיון בפועל ואמינות. לרכוש אותם זה הימור מסוים.
לרומבה יש יתרון אדיר בעצם התפוצה הגבוהה מאוד בארה"ב והתפוצה שקיימת גם בארץ. הוא לא שיא האמינות אך כבר מכירים את הבעיות שלו.
Better the devil you know
משה
אני מקפיץ את ההודעה הישנה, נראה כאילו המחיר באנגליה לדגם הזה אפילו יקר יותר (מצאתי ב-500 פאונד)קומפוזיט כתב:ספק הכוח הוא לא אוניברסלי ומתאים רק ל-110V, ניתן לפתוח אותו ולהחליף קבל פנימי עם עמידות למתח גבוה יותר על מנת להתאים אותו ל- 220V .Catskinner כתב:ספק הכוח אמור להיות אוניברסלי. לגבי הכדאיות של רכישה באמזון זה תלוי אם יש לך כתובת למשלוח בארה"ב - כי אמזון לא שולחים ארצה ואם יש לך דרך לייבא לארץ תוך מינימום של הוצאות משלוח, מכס ומע"מ....
כרגע בגלל שהיבואן החליט להביא רק דגם שמספרו 555 אשר מגיע רק עם קיר וירטואלי אחד (ולפי שיחה עם נציגה בטלפון לא יתמוך במגדלור גם אם יקנה בנפרד) אין מנוס מלהביא מארה"ב דגם 570 ומעלה (לשים לב שגם עכשיו בארה"ב דגם 560 תומך רק בקיר וירטואלי ולא מגדלור)
היבואן טוען שיגיע גם דגם 580 עם שלושה מגדלורים ושלט, אבל הוא יעלה בסביבות 2600 ש"ח... קצת יקר מדי לפי דעתי....
שקלתי לנצל ביקור באנגליה לקנות שם, אבל זה לא נראה יותר זול, שלא לדבר בכלל על הפסד אחריות/מכס
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
יש לי חבר מהעבודה אשר רכש את ה Roomba 560 ב US.
הוא חיבר אותו לחשמל והמטען נשרף מכיוון שהוא 110V.
מטען דרך היבואן המקומי עולה 380 ש"ח. דרך eBay עולה $50 לא כולל משלוח ומיסים מקומים.
מישהו מכיר אלטרנטיבה זולה?
הוא חיבר אותו לחשמל והמטען נשרף מכיוון שהוא 110V.
מטען דרך היבואן המקומי עולה 380 ש"ח. דרך eBay עולה $50 לא כולל משלוח ומיסים מקומים.
מישהו מכיר אלטרנטיבה זולה?