לדעתי יש כאן פיספוס ממדרגה ראשונה. במקום להיפגש על מנת להוכיח "מי צודק" יש לערוך מבחן איכותי, מושקע, בעל מובהקות גבוהה שלאחת ולתמיד יתן חיזוק לאחד מהצדדים.
את התוצאות ניתן יהיה לפרסם ככתבה לכל דבר באתר.
לדעתי יש לבחור בכחמישה שופטים חדי אוזן ולהשתמש בעד חמישה טרנספורטים שונים שהפשוט יהיה DVD של 100 ש"ח והיקר, טרנספורט יעודי היי-אנד נוסח מטרונום.
אין לי ספק שיבואנים שתומכים במוצר זה ישמחו לנדב יחידה לניסוי, מה גם שאפשר להזמין אותם להיות חלק מהשופטים.
את הניסוי יש לערוך על מערכת איכותית ביותר:
DAC בעלות של כ-$5,000 (MSB, קורד, מינרווה ודומיהם)
רמקולים גם של לפחות $5,000, עדיף יותר והגברה המתאימה ומחמיאה להם.
כבל דיגיטלי קואקס אודיופילי.
לדעתי המוצע למעלה יתן חוויה הרבה יותר חזקה עם תוצאות יותר מובהקות מההתנצחות המתוכננת.
האם מנהלי האתר ירימו את הכפפה ויריצו כזה מבחן?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
danlior כתב:לדעתי יש כאן פיספוס ממדרגה ראשונה. במקום להיפגש על מנת להוכיח "מי צודק" יש לערוך מבחן איכותי, מושקע, בעל מובהקות גבוהה שלאחת ולתמיד יתן חיזוק לאחד מהצדדים.
לדעתי יש לבחור בכחמישה שופטים חדי אוזן ולהשתמש בעד חמישה טרנספורטים שונים שהפשוט יהיה DVD של 100 ש"ח והיקר, טרנספורט יעודי היי-אנד נוסח מטרונום.
אין לי ספק שיבואנים שתומכים במוצר זה ישמחו לנדב יחידה לניסוי, מה גם שאפשר להזמין אותם להיות חלק מהשופטים.
לדעתי המוצע למעלה יתן חוויה הרבה יותר חזקה עם תוצאות יותר מובהקות מההתנצחות המתוכננת.
danlior כתב:לדעתי יש כאן פיספוס ממדרגה ראשונה. במקום להיפגש על מנת להוכיח "מי צודק" יש לערוך מבחן איכותי, מושקע, בעל מובהקות גבוהה שלאחת ולתמיד יתן חיזוק לאחד מהצדדים.
האם מנהלי האתר ירימו את הכפפה ויריצו כזה מבחן?
...
אני לא הייתי מרים מבחן כזה הוא לא מוכיח כלום למעט" לי יש יותר גדול "!
מה הקשר לתג מחיר המערכת ?
מה הקשר ל DAC חיצוני ...
בקיצור זו החטה מוחלטת של המבחן .
מציע להמשיך בכיוון שיהושוע מציע.
MartinHSabag כתב:המבחן צריך להיעשות במערכת שהנבחן מכיר היטב.
אין צורך להכניס משתנים חדשים.
האם הטראנספורט היקר, בודאות לא עושה שום מניפולציה על האות הדיגיטלי היוצא מהפיקאפ?
איך מוודאים את זה?
...
איך מוודאים? שואלים! במידה ויש איזו שהיא מניפולציה על האווטפוט על מנת להשביח את הסאונד, היצרן יבליט זאת באותיות קידוש הלבנה.
ודרך אגב, יש שתי אפשרויות להסתכל על מניפולציה שכזאת:
1) במידה והטרנספורט עושה דבר אחד או שניים על מנת לשנות את התוכנה הנמצאת על ה-CD יש לפסול אותו.
2) ונניח וטרנספורט היי-אנד ישמע טוב יותר מטרנספורט פשוט בגלל השינוי שהוא עושה למידע, מדוע לפסול אותו? בבוטום ליין, הוא ישמע יותר טוב, מה זה משנה מדוע וכיצד?
מה הקשר לתג מחיר המערכת ?
מה הקשר ל DAC חיצוני ...
...
הכל! אם תריצו ניסוי בו לא ימצאו הבדלים בין טרנספורטים על מערכת פשוטה לא הוכחתם דבר כי לכו תדעו היכן נימצא צוואר הבקבוק. אולי עם DAC יותר יקר כן הייתם מרגישים הבדל?
אני לא מבין למה אתה חוזר אחורה , או שלא הבנתי את השרשור .
אם אני מבין נכון המטרה של המבחן הינה להוכיח כי קיים הבדל בין CDP אחד לשני !
יהושוע מזמין אותנו למבחן בו יכללו שני מכשירי CDP הם יחוברו לסט שלו והוא ידרש לזהות מי מחובר .
מכאן ועד הבדלים בין טרנספורטים המרחק גדול מה גם שהוא אינו קשור לא לשרשור ולא למה שיהושוע מציע .
Eyal_W כתב:אני לא מבין למה אתה חוזר אחורה , או שלא הבנתי את השרשור .
יהושוע מזמין אותנו למבחן בו יכללו שני מכשירי CDP הם יחוברו לסט שלו והוא ידרש לזהות מי מחובר .
מכאן ועד הבדלים בין טרנספורטים המרחק גדול מה גם שהוא אינו קשור לא לשרשור ולא למה שיהושוע מציע .
...
הבדל בין CDP אחד לשני ברמה של טרנספורט בלבד, לא ברמה של יציאה אנאלוגית.
איך מוודאים? שואלים! במידה ויש איזו שהיא מניפולציה על האווטפוט על מנת להשביח את הסאונד, היצרן יבליט זאת באותיות קידוש הלבנה.
...
אתה נאיבי.
) ונניח וטרנספורט היי-אנד ישמע טוב יותר מטרנספורט פשוט בגלל השינוי שהוא עושה למידע, מדוע לפסול אותו? בבוטום ליין, הוא ישמע יותר טוב, מה זה משנה מדוע וכיצד?
...
אף אחד לא אמר את זה וזה לא קשור למהות הדיון או המבחן.
כל אחד ייבחר את הציוד שלו לפי אילו קריטריונים שמתחשמק לו. אם זה איך זה נשמע, איך זה נמדד או איך זה נראה ושוקל.
השאלה היתה האם יש הבדלים שמיעים בין שני טראנספורטים תקינים שאינם עושים מניפולציה על הסטרים הדיגיטלי.
...
ממש לא. רק לבחון אם יש הבדלים שמיעים בין טראנספורטים.