גרסא 124 של MAX HD
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
כלום לא נפתר אצלי. התפריטים חזרו להיעלם והכפתורים חדלו לתפקד שוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
כנראה תקלה בממיר - פנית ל-YES שישלחו טכנאי?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
smallville4r,
חחח - באמת אפשר להרגע אם זה הבאגים שאתה מזהה כרגע
catskinner,
אתה במצב AUTO?
חחח - באמת אפשר להרגע אם זה הבאגים שאתה מזהה כרגע
catskinner,
אתה במצב AUTO?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

כן אני במצב Auto. אתה חושב שבמצב 1080i זה יפתר?
-
oferlaor
-
- מנהל

- Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
"שמחתי" לגלות שהתקלות המדווחות כאן מתגלות גם בממיר HD הרגיל (זאפר) שגם לו ירדה גירסה חדשה לפני יום-יומיים.
הן מתרחשות בממיר זה דוקא לא כאשר מכוון על AUTO אלא כאשר שמים רזולוציית HD , כלומר 720P או 1080I
התקלות קיימות גם ביציאת הסקארט וגם ביציאת הHDMI

הן מתרחשות בממיר זה דוקא לא כאשר מכוון על AUTO אלא כאשר שמים רזולוציית HD , כלומר 720P או 1080I
התקלות קיימות גם ביציאת הסקארט וגם ביציאת הHDMI
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

נכון עפר. אני מחובר רק דרך HDMI אבל אצלי זה עובר דרך מעבד הווידאו VP50 בדרך למסך. זו הסיבה שהעדפתי את מצב ה Auto כי אני מאמין שמעבד הווידאו עדיין עושה עבודה טובה יותר של המרת 576i ל 1080p מאשר לתת לממיר להמיר ל 1080i ולבצע deinterlace במעבד.
היות והכל עבד מצויין בגרסת 106 קשה לי להאמין שזו בעית חומרה של הממיר.
היות והכל עבד מצויין בגרסת 106 קשה לי להאמין שזו בעית חומרה של הממיר.
-
oferlaor
-
- מנהל

- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
אצלי משום מה בזאפר הפונטים חדשים וגדולים ובמקס הפונטים לא השתנו,
יכול להיות דבר כזה?
יכול להיות דבר כזה?
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
אני מניח שאתה מדבר על MAX HD, הגירסא התעדכנה שם? באיזו רזולוציה אתה עובד?
- tals79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 863
לא יודע אם זה באג של הגרסא הנוכחית - אבל את כל הפרקים הקרובים של רובין הוד הוא החליט להקליט לי בSD 
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
בטח, גרסא 124,yes-man כתב:אני מניח שאתה מדבר על MAX HD, הגירסא התעדכנה שם? באיזו רזולוציה אתה עובד?...
אני על auto אני רואה שיש הבדל ברזולציה של לוח השידורים כשיש ערוץ HD לעומת ערוץ SD,
אבל הפונט הוא אותו פונט רק קטן יותר בHD,
לעומת זאת בזאפר הפונט הוחלף לגמרי- תפריטים+ תצוגה תוך כדי צפיה
עדכון- ב-1080I הפונטים החדשים, בAUTO הפונטים הישנים גם ברזולוציה גבוהה
נערך לאחרונה על ידי sagioto ב 30/07/2009 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
לא קשור לגרסה בממיר. מדובר בתקלה של ה- EPG. היא הייתה גם בעבר. מישהו שם ב- yes לא ממש יודע את העבודה שלו.tals79 כתב:לא יודע אם זה באג של הגרסא הנוכחית - אבל את כל הפרקים הקרובים של רובין הוד הוא החליט להקליט לי בSD...
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

אחרי שניסיתי את מה שעפר הציע, כלומר לעבור ממצב Auto למצב ,1080i חשבתי שיהיה מעניין לעשות סיכום קצר.
1. תקיעות אקראיות של הממיר שבהן הוא מסרב לקבל כל כפתור שאינו מספר - עדיין קיים אבל פחות. במצב Auto זה היה מתרחש פעמיים ביום ועכשיו זה קרה רק פעם אחת ביומיים האחרונים.
2. התהפכות התפריטים: אין שינוי. באופן אקראי לחלוטין (כלומר שאינו קשור למצב הקלטה או לזיפזופ בערוצי SD לעומת HD) התפריט מתהפך ומופיע בצד שמאל של המסך. שינוי שפת המערכת לאנגלית וחזרה לעברית פותרת את הבעיה אבל זה ממשיך להתרחש בתדירות של פעם ביום לפחות.
3. איבוד סנכרון של כתוביות: אותו הדבר וזה מתרחש בצפיה בהקלטות.
לסיכומו של דבר אני יכול לקבוע שבמצב 1080i יש פחות בעיות אבל הן לא נעלמו לחלוטין. הדעה שלי כרגע היא שפונקציונלית הגרסה הזו עשירה יותר מ 106 אבל הרבה פחות יציבה
1. תקיעות אקראיות של הממיר שבהן הוא מסרב לקבל כל כפתור שאינו מספר - עדיין קיים אבל פחות. במצב Auto זה היה מתרחש פעמיים ביום ועכשיו זה קרה רק פעם אחת ביומיים האחרונים.
2. התהפכות התפריטים: אין שינוי. באופן אקראי לחלוטין (כלומר שאינו קשור למצב הקלטה או לזיפזופ בערוצי SD לעומת HD) התפריט מתהפך ומופיע בצד שמאל של המסך. שינוי שפת המערכת לאנגלית וחזרה לעברית פותרת את הבעיה אבל זה ממשיך להתרחש בתדירות של פעם ביום לפחות.
לסיכומו של דבר אני יכול לקבוע שבמצב 1080i יש פחות בעיות אבל הן לא נעלמו לחלוטין. הדעה שלי כרגע היא שפונקציונלית הגרסה הזו עשירה יותר מ 106 אבל הרבה פחות יציבה
- מסכם_עניין
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
אני עובד ב 1080i, ב 106 היו לי תקיעות, בינתיים ב 124 טפו טפו טפו נראה שעובד לי טוב.Catskinner כתב:אחרי שניסיתי את מה שעפר הציע, כלומר לעבור ממצב Auto למצב ,1080i חשבתי שיהיה מעניין לעשות סיכום קצר.
לסיכומו של דבר אני יכול לקבוע שבמצב 1080i יש פחות בעיות אבל הן לא נעלמו לחלוטין. הדעה שלי כרגע היא שפונקציונלית הגרסה הזו עשירה יותר מ 106 אבל הרבה פחות יציבה...
לא ראיתי את אף אחת מהתופעות שאתה מתאר.
אם תוכל לכוון אותי יותר טוב למשהו שאתה עושה ונתקע אנסה אצלי ואחזיר לך תשובה אם גם אצלי זה נתקע.
-
oferlaor
-
- מנהל

- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

אין שום דבר שאני עושה שהוא יוצא דופן או שונה ממה שעשיתי עם 106. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שאני מכבה את הממיר כשאני מסיים את הצפיה.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
האות הראשונה בתרגום אכן חתוכה בגרסא הזו.
- מסכם_עניין
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
משהו מוזר קורה פה. לפני מספר ימים פתחתי שרשור "משאל תדירות ביצוע reset..." עקב תקיעות שהיו לי בגירסה 106 (לא רק מסכים שחורים אלא פשוט תקיעות שהיו מחייבות reset).Catskinner כתב:אין שום דבר שאני עושה שהוא יוצא דופן או שונה ממה שעשיתי עם 106. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שאני מכבה את הממיר כשאני מסיים את הצפיה....
בינתיים מאז גירסה 124 לא נתקע לי אפילו פעם אחת.
בכל מקרה, ברגע שהממיר ייתקע לי (לא מסך שחור בחלק מהערוצים) מבטיח לעדכן.
אולי כדאי שתפתח שרשור משאל "תדירות... בגירסה 124" כך שנקבל תמונת מצב האם זה קורה לכולם, מה דעתך ?
-
oferlaor
-
- מנהל

יתכן מאוד שתקיעות קשורות לנושא הקליטה ולכן זה משתנה מגירסא לגירסא וממשתמש אחד למשניהו.