אתה משלם 70 ש"ח רק על ספק או גם על השתית?iakovl כתב:החבילה שלי נגמרת בנטויזיון... די מרוצה מהם כרגע.
האינטרנט שלי הוא 5/500 ושילמתי בנתיים 70 ש"ח. מחכה עד לNGN/UFI באזור שלי...
על כמה לדעתכם אני צריך להילחם איתם והחברות האחרות?...
שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- talsegal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
70 ספק, תשתית 100 (חבילת טריפל של הוט)
- shaybc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
סגרתי היום עם בזק + בזק בין לאומי באנדל כלקוח חדש בבזק בין לאומי ולקוח חדש גם בבזק, קו 5 מגה, התחייבות לשנה:
119 ש"ח סך הכל ויש עוד 25 ש"ח שמשלמים קבוע לבזק, ועוד 177 ש"ח התקנת קו.
התחייבות לשנה, ראוטר אלחוטי חינם
מקווה שזה דיל שווה. כשיגיע NGN או UFI אני אשדרג
מקווה שזה דיל שווה. כשיגיע NGN או UFI אני אשדרג
HTPC זה לא במבה!
- בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
אז המלוכלכלים ממשיכים לתת לכל אחד משהו אחר, גועל נפש, אני מתעב את שיטת הפעולה ההזאת, משחקים איתנו משחקים
- shaybc
-
- חבר פעיל מאוד

לא מלוכלכים, זאת חברה והמטרה שלה זה לעשות כסף, הם צריכים לתמחר את השירותים שלהם ובניגוד למכירה פומבית הם מתחילים במחיר גבוהה ולאט לאט מורידים עד שיחס הלקוחות למחיר מגיע למכסימום,
תכלס הם מתמחרים לפי התגובה שלנו, אם היו פה גופי צרכנות כמו בחו"ל אז היתה גם נורמת מחיר ולא מחיר לפי פרצוף (כמו בשוק)
תכלס הם מתמחרים לפי התגובה שלנו, אם היו פה גופי צרכנות כמו בחו"ל אז היתה גם נורמת מחיר ולא מחיר לפי פרצוף (כמו בשוק)
HTPC זה לא במבה!
- jaksirak
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
jaksirak כתב:בול מה שקרה לי.OFERK כתב:שלום לכולם, להלן כמה עדכונים :OFERK כתב:שידרגתי אתמול עם בזק בינלאומי ל- 10 מגה ברשת NGN של בזק
העלות 155: ש"ח (לספק + התשתית) בהתחייבות לשנה ,בנוסף קיבלתי זיכוי לשיחות חינם לחו"ל ל-14 דקות כל חודש למשך חצי שנה ....
ראשית במעבר ל- NGN חובה להחליף מודם בבזק ,הממיר הישן לא תומך .
בנוסף ,במשך יומיים מהירות העבודה הייתה איטית מאוד,לאחר בדיקות מהירות לא תקינות מול המוקדים (של בזק ובזק בינלאומי) בסוף שלחו לי טכנאי בזק הבייתה ורק אז הסתדר. כפיצוי -התנצלו וזיכו אותי בבזק בינלאומי בחיוב עבור החודש הראשון ! כל הכבוד ....
קודם כל העבירו אותי ל NGN - מאז האינרנט היה מאוד איטי. בסוף שלחו לי טכנאי.
אח"כ עברתי לחבילה של 10 מגה, לא עבד!
שלחו אותי להחליף מודם, אבל בבזקסטור לא רצו להחליף לי. אחרי איומים שאני עובר להוט, נתנו לי את המודם. עכשיו מסתבר שאני עדיין לא גולש על 10. קשה לי לבדוק כי אני בחול, אבל הוי מה מחכה להם ממני מחר. אני ממש עצבני...
עדכון:
חזרתי היום ארצה, הכל תקין. מוריד במהירות מקסימלית - רפידשר.
שבת שלום
בברכה קובי כהן
- בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

אין סיבה להגן עליהם, שיטת הפעולה הזאת שגויה ודוחה אנשים,shaybc כתב:לא מלוכלכים, זאת חברה והמטרה שלה זה לעשות כסף, הם צריכים לתמחר את השירותים שלהם ובניגוד למכירה פומבית הם מתחילים במחיר גבוהה ולאט לאט מורידים עד שיחס הלקוחות למחיר מגיע למכסימום,
תכלס הם מתמחרים לפי התגובה שלנו, אם היו פה גופי צרכנות כמו בחו"ל אז היתה גם נורמת מחיר ולא מחיר לפי פרצוף (כמו בשוק)...
במקום לעשות מחיר הוגן ושווה לכולם, כל אחד יודע שבשביל להגיע למחיר טוב יותר הוא צריך להתווכח איתם הרבה,
ומי שלא עושה את זה משלם יותר, וגם אין סיבה שאנשים שלא מתווכחים על מחיר ישלמו יותר מאלו שכן,
למה צריך לאיים בניתוקים בשביל לקבל מחיר שאחרים מקבלים ? מה זה השטויות האלו האלו של ההתחייבויות בשביל לכבול אנשים כשאחר כך אותם אנשים מתעבים את החברה ? מדוע ולמה ?
ולמה המחיר תמיד מכפיל את עצמו בתום ההתחייבות ? כדי להכריח אותם להתקשר ולכבול אותך אליהם שום "להתחייבות"
תאר לך איזה יופי אם היתה חברה שאומרת, בלי התחייבות, מחיר אחיד והוגן לכולם כך שלא צריך לאיים בניתוק ולא צריך לדבר איתם שעות.
אין לחברות האלו כבוד שמתבסס על איכות השירות שלהם
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
בגלל זה עברתי לHOT ואני מרוצה כבר מעל שנה. מקבל רוחב פס מלא בלי נפילות, מוריד 24/7 טורנטים וRSshaybc כתב:סגרתי היום עם בזק + בזק בין לאומי באנדל כלקוח חדש בבזק בין לאומי ולקוח חדש גם בבזק, קו 5 מגה, התחייבות לשנה:
מקווה שזה דיל שווה. כשיגיע NGN או UFI אני אשדרג...
לא שילמתי על ההתקנה, ולא משלם כל חודש 25 שקל על כלום.
- בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

אם אני כרגע מתנתק מבזק ועובר להוט במה זה כרוך ? מה צריך לעשות ? איך בכלל מחברים אותי לאינטרנט דרך הכבלים ?
האם צריך לשלם כסף על ההתקנה ואיך ההתקנה מתבצעת ?
האם צריך לשלם כסף על ההתקנה ואיך ההתקנה מתבצעת ?
- sheva23
-
- חבר ותיק

מעבירים כבל לשקע שהם מתקינים (כמו השקע של בזק) ומחברים אותו למודם שאתה מקבל מהם. הכבל בדיוק כמו שמתקינים כבלים/לווין .
אתה מקבל מהם מודם. החסרון היחיד הוא שאם היה לך טלפון של בזק, יהיה לך טלפון של חברה אחרת, או הוט או אחת מחברות האינטרנט (לא ממש מומלץ למי שתוכן הורדות ומשתמש בCONNECTION שחונקים את רוחב הפס).
ובמקרה של הפסקת חשמל אין לך טלפון, כי הוא עובד דרך המודם (נוסף ששיך רק לטלפון) שמחובר לחשמל.
יש כאן אנשים שהתלוננו על מהירויות והספקת מהירות מלאה מהתשתית של HOT , והמסקנה היא שזה תלוי באזור המגורים. יש שכונות שיותר עמוסות, ובתים ובניינים שיש בהם כמה אנשים שחונקים את רוחב הפס של כל הבניין.
לכן בזמן שאתה מתחבר תדאג לא להתחייב , ובמידה ויהיו בעיות תוכל לחזור לבזק ADSL.
אם אתה לא בהתחייבות לתשתית האינטרנט של בזק, אז תוכל להתנתק מהם בלי בעיה.
אתה מקבל מהם מודם. החסרון היחיד הוא שאם היה לך טלפון של בזק, יהיה לך טלפון של חברה אחרת, או הוט או אחת מחברות האינטרנט (לא ממש מומלץ למי שתוכן הורדות ומשתמש בCONNECTION שחונקים את רוחב הפס).
ובמקרה של הפסקת חשמל אין לך טלפון, כי הוא עובד דרך המודם (נוסף ששיך רק לטלפון) שמחובר לחשמל.
יש כאן אנשים שהתלוננו על מהירויות והספקת מהירות מלאה מהתשתית של HOT , והמסקנה היא שזה תלוי באזור המגורים. יש שכונות שיותר עמוסות, ובתים ובניינים שיש בהם כמה אנשים שחונקים את רוחב הפס של כל הבניין.
לכן בזמן שאתה מתחבר תדאג לא להתחייב , ובמידה ויהיו בעיות תוכל לחזור לבזק ADSL.
אם אתה לא בהתחייבות לתשתית האינטרנט של בזק, אז תוכל להתנתק מהם בלי בעיה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
אתה חי בלהלהלנד לצערך,ישראל כידוע הינה - ארץ הקומבינות.בורגול כתב:
אין סיבה להגן עליהם, שיטת הפעולה הזאת שגויה ודוחה אנשים,
במקום לעשות מחיר הוגן ושווה לכולם, כל אחד יודע שבשביל להגיע למחיר טוב יותר הוא צריך להתווכח איתם הרבה,
ומי שלא עושה את זה משלם יותר, וגם אין סיבה שאנשים שלא מתווכחים על מחיר ישלמו יותר מאלו שכן,
למה צריך לאיים בניתוקים בשביל לקבל מחיר שאחרים מקבלים ? מה זה השטויות האלו האלו של ההתחייבויות בשביל לכבול אנשים כשאחר כך אותם אנשים מתעבים את החברה ? מדוע ולמה ?
ולמה המחיר תמיד מכפיל את עצמו בתום ההתחייבות ? כדי להכריח אותם להתקשר ולכבול אותך אליהם שום "להתחייבות"
תאר לך איזה יופי אם היתה חברה שאומרת, בלי התחייבות, מחיר אחיד והוגן לכולם כך שלא צריך לאיים בניתוק ולא צריך לדבר איתם שעות.
אין לחברות האלו כבוד שמתבסס על איכות השירות שלהם...
כולנו מייחלים והיה רצוי ללמוד דבר או שניים משכנינו מעבר לים (ויפה שעה אחת קודם).
- shaybc
-
- חבר פעיל מאוד

אני הייתי בהוט עד היום, ושילמתי 67 ש"ח ל 1.5 מגה על תשתית בלבד - בבזק זה עולה 47 ש"ח תוסיף לזה 25 ש"ח זה יוצא בערך כמו הוט, רק שבבזק אתה מקבל קו ב 25 ש"ח האלה ואין לך אופציה לא לקבל קו טלפון, הוט גם גובים את המחיר וגם לא נותנים לך את הקו טלפון במחיר הזה,sheva23 כתב: בגלל זה עברתי לHOT ואני מרוצה כבר מעל שנה. מקבל רוחב פס מלא בלי נפילות, מוריד 24/7 טורנטים וRS
לא שילמתי על ההתקנה, ולא משלם כל חודש 25 שקל על כלום....
בכלל היה לי סיפור עם הוט שאחרי שהתחברתי אליהם לטלפון לקו שהוא שיחות נכנסות בלבד ללא עלות חודשית - מסתבר שהם גבו ממני 17 ש"ח כל חודש למרות שזה לא המסלול שהתחברתי אליו, ולפני חודשיים הם הציעו לי דיל של טלווזיה שכלל ממיר HD ועוד שתי ממירי HOTMagic וכל החבילות בסה"כ של 190 ש"ח (נשמע מדהים נכון?) לאחר חודש התחוור לי שאני משלם 370 ש"ח שזה ממש לא מה שקבעתי איתם, אחרי שיחות עם נציגים שלהם גיליתי שאין להם אפילו הקלטה, ולמרות שהיתה לי הקלטה מהטלפון שלי (אני תמיד מקליט שיחות עם נציגי שירות) הם לא האמינו לי, לאחר המון סוכני שירותו תמיכה הבנתי שאני לא יקבל את הדיל שקבעו איתי (זה אחרי שהתנתקתי מ yes), ביררתי עם כמה אנשים אצלי בעבודה והסתבר שלשניים מהם עשו אותו הדבר, כנראה שככה הם עובדים, מפרסמים מחיר אחד וגובים מחיר אחר, ומסתמכים שאתם לא בודקים את החשבון, בכל אופן התנתקתי מהם מכל השירותים, הם חברה לא אמינה, ולא לדבר שמבחינת תוכן טלוויזיוני זה היה כמו לחזור אל שנות ה 80!!
בקיצור תתרחקו מהוט כמו מאש (כשמם כן הם),
אני מעדיף לשלם עוד 10 שח ולדעת שהמחיר אחיד לכוווווולם ולא גונבים אותי כשמצליחים, ויש מי שיטפל בתקלות בזמן,
שלא תבינו אותי לא נכון אני לא מת על בזק, מרגיז אותי שאני חייב לשלם על קו כשאני לא צריך אותו, יש להם עלות לכל דבר כמו התקנה, הקמת קו, צריך להתקין בעצמך, טכנאי לא בא להתקין, אבל לפחות הם לא גונבים אותי!!
- sheva23
-
- חבר ותיק

אני משלם 58 שקל לחודש , על תשתית של 2.5 מגה בHOT. לפני כן הייתי משלם 70 , וכדי להוריד את המחיר פשוט אמרתי להם שיש לי בעיות בתשתית (ואין לי) ואני רוצה להתנתק,אז הציעו לי חודשיים חינם.
יש בהוט מסלול לא דיברת לא שילמת, תעריף לדקה 25 אג נדמה לי. אבל אתה לא מחוייב ולא משלם כלום על הקו, יש כאלה שזה מתאים להם (למי שלא מדבר כמעט בכלל מהבית).
בכל אופן לא מפתיע אותי הסיפור הזה על חיובים ואי עמידה בהסכמים. לצערי בזק עשו את אותו דבר להורים שלי. נגמרה להם התחייבות על מחיר של 45 שקל לחודש על 1.5 מגה, ואוטומטית זה קפץ ל70 מבלי שהודיעו להם דבר. יותר נכון במקום להודיע, התקשרה נציגה ואמרה להם שמגיע להם לשדרג מהירות ל2.5 תשתית "בחינם" ורק צריך לעדכן את הספקית.
כמובן שלאחר בדיקה קצרה שעשיתי גיליתי את כל החירטוטיה הזאת והיה צריך לעבור כמה נציגית וצעקות עד שהם קיבלו את ההחזר שמגיע להם.
הגענו בארץ למצב שאף אחד לא סומך על אף אחד, וכל הזמן יש הרגשה שמנסים לרמות, ולכן כמו במלחמה, צריך שהכל יהיה מתועד בכתב, אחרת מצבים כמו שתיארת ואני תיארתי יכולים "לקרות" ואין עם מי לדבר. החברות האלה מנצלות את המצב שאין חתימה כתובה, אלא חתימה קולית, ורוכבים על זה כאילו אין מחר.
יש בהוט מסלול לא דיברת לא שילמת, תעריף לדקה 25 אג נדמה לי. אבל אתה לא מחוייב ולא משלם כלום על הקו, יש כאלה שזה מתאים להם (למי שלא מדבר כמעט בכלל מהבית).
בכל אופן לא מפתיע אותי הסיפור הזה על חיובים ואי עמידה בהסכמים. לצערי בזק עשו את אותו דבר להורים שלי. נגמרה להם התחייבות על מחיר של 45 שקל לחודש על 1.5 מגה, ואוטומטית זה קפץ ל70 מבלי שהודיעו להם דבר. יותר נכון במקום להודיע, התקשרה נציגה ואמרה להם שמגיע להם לשדרג מהירות ל2.5 תשתית "בחינם" ורק צריך לעדכן את הספקית.
כמובן שלאחר בדיקה קצרה שעשיתי גיליתי את כל החירטוטיה הזאת והיה צריך לעבור כמה נציגית וצעקות עד שהם קיבלו את ההחזר שמגיע להם.
הגענו בארץ למצב שאף אחד לא סומך על אף אחד, וכל הזמן יש הרגשה שמנסים לרמות, ולכן כמו במלחמה, צריך שהכל יהיה מתועד בכתב, אחרת מצבים כמו שתיארת ואני תיארתי יכולים "לקרות" ואין עם מי לדבר. החברות האלה מנצלות את המצב שאין חתימה כתובה, אלא חתימה קולית, ורוכבים על זה כאילו אין מחר.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

צודק לחלוטין,sheva23 כתב:אני משלם 58 שקל לחודש , על תשתית של 2.5 מגה בHOT. לפני כן הייתי משלם 70 , וכדי להוריד את המחיר פשוט אמרתי להם שיש לי בעיות בתשתית (ואין לי) ואני רוצה להתנתק,אז הציעו לי חודשיים חינם.
הגענו בארץ למצב שאף אחד לא סומך על אף אחד, וכל הזמן יש הרגשה שמנסים לרמות, ולכן כמו במלחמה, צריך שהכל יהיה מתועד בכתב, אחרת מצבים כמו שתיארת ואני תיארתי יכולים "לקרות" ואין עם מי לדבר. החברות האלה מנצלות את המצב שאין חתימה כתובה, אלא חתימה קולית, ורוכבים על זה כאילו אין מחר....
הם יכולים להגיד מה שהם רוצים, למשל הם יגידו שהתחייבת ל-5 שנים, מה אתה יכול לעשות ? תתחיל להגיש תביעה משפטית ? יש אנשים שאין להם מצב רוח לדברים כאלו ואותם חברות יודעות את זה,
ביזיון מתמשך
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
תסלחו שאני לא עובר על כל 15 העמודים-
מה מחיר השימור הנמוך ביותר של HOT ל-5 מגה שאתם מכירים?
תודה...
מה מחיר השימור הנמוך ביותר של HOT ל-5 מגה שאתם מכירים?
תודה...
- בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

מי מסדר את הבאנדל ? הספק מעלה את בזק על הקו או שהפוך ?
אני מתקשר לספק ומבקש מהם עסקה שכוללת את בזק תשתית ?
תודה
תודה
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
כן..בורגול כתב:מי מסדר את הבאנדל ? הספק מעלה את בזק על הקו או שהפוך ?
תודה...
תבקש שיעלו בשיחת וועידה נציג של בזק, שכל הפרטים יהיו סגורים.
- בורגול
-
- חבר פעיל מאוד

אני יודע שאנשים מקבלים פחות אבל חידשתי את ה-4MB עם התחייבות לשנה לבזק ובזק בינלאומי גם עם התחייבות לשנה,
40 שקל לבזק בינלאומי,
ולבזק חודשיים חינם פלוס 10 חודשים 82 שקל ממוצע של 69 שקל לחודש,
סך הכל 110 שקל לחודש עבור 4MB, אני בטוח שיש כאלו שיותר זול או מחיר דומה עם 5MB אבל נמאס לי להתווכח איתם.
40 שקל לבזק בינלאומי,
ולבזק חודשיים חינם פלוס 10 חודשים 82 שקל ממוצע של 69 שקל לחודש,
סך הכל 110 שקל לחודש עבור 4MB, אני בטוח שיש כאלו שיותר זול או מחיר דומה עם 5MB אבל נמאס לי להתווכח איתם.
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
באורנג' יש מבצע, למצטרפים עד סוף השנה, לטלפון הקווי שלהם בהתחייבות לשנה לחבילת 600 דקות ומעלה:
אינטרנט (ספק) 2.5M חינם לשנה (אם יותר רוחב פס אז משלמים רק על ההפרש מ- 2.5).
הטלפון הקווי שלהם טוב למי שמדבר הרבה מהקווי לניידים כי הבנק דקות שלהם כולל שיחות לניידים.
מתנצל אם זה כבר הוזכר, לא קראתי את כל 15 העמודים של השירשור.
אינטרנט (ספק) 2.5M חינם לשנה (אם יותר רוחב פס אז משלמים רק על ההפרש מ- 2.5).
הטלפון הקווי שלהם טוב למי שמדבר הרבה מהקווי לניידים כי הבנק דקות שלהם כולל שיחות לניידים.
מתנצל אם זה כבר הוזכר, לא קראתי את כל 15 העמודים של השירשור.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
כרגע חידשתי בנטויזיון 5 מגה ב 55 לחודש ללא התחייבות