לקדמונים יכול להיות שתי משמעויות:sam22 כתב:
נראה לי שריצ'רד הוא אכן מהקדמונים על האי
...
1. הניצולים של ספינת ה BLACK ROCK שנמצאה באי
2. מכיוון שהוזכר שהאחרים מדברים לטינית וגם בעונה הראשונה נמצא פסל יווני עם 3 אצבעות, אולי זה משהו קדום עוד יותר...

לקדמונים יכול להיות שתי משמעויות:sam22 כתב:
נראה לי שריצ'רד הוא אכן מהקדמונים על האי
...

זה לא נכון.sam22 כתב:פרק מעולה
רק מחזק את מה שאמרתי שבוע שעבר
אבא של ג'ק הוא ג'ייקוב...

כאשר החיילי קומנדו חיפשו את בן, הוא שלח את ריצ'רד והאחרים להסתתר במקדש שמוגן ע"י המפלצת השחורה, כנראה שהאחרים חסינים מפניה.jaksirak כתב:
5) מפלצת שחורה מופעלת על ידי האחרים. זהו בעצם נשק הגנתי שנועד להגן על האי בכדי שלא ייתגלה על ידי אחרים. יהיה מעניין לראות מה מסתתר מאחורי זה בסופו של דבר...
בעונה הקודמת בן ניסה או רצה להפעיל אותה. לא זוכר בדיוק.. אבל היה קשור לזה....

Huber כתב:שמתם לב שהם נעים בזמן וכל הזמן אומרים "אין לנו זמן"? רק אותי זה שיעשע?...

4+8+15+16+23+42=108oferlaor כתב: יש אלמנטים שאני בטוח שלא יפתרו וישארו פתוחים (הימור שלי: משמעות המספרים שאנחנו שומעים ברדיו ושהרלי נדבק אליהם, או מהות האנשים שמופיעים בסדרה בעיקר להארלי)....

jaksirak כתב:אין בזה פשוט הגיון...

זה נכון לגבי ריצ'רד או כל מי שפסיבי (בקטעים נקודתיים), אבל מי שאקטיבי ועובר במסע הזמן (מאז שהגלגל הזה החל להסתובב) כן יודע מה הולך איתו. לכן עדיין לא ברור באיזה סרט דניאל הזה חיoferlaor כתב: לגבי זה שנעלמים לאנשים מידע לאורך הזמן - לכל אחד יש את מסלול הזמן הפרטי שלו, אם קורה משהו לאחד שהוא לפני משהו שקרה לאחר, הוא לא ידע על כך לפני כן, מן הסתם....

לא נראה לי שאתה מבין.sheva23 כתב:זה נכון לגבי ריצ'רד או כל מי שפסיבי בסיפור, אבל מי שאקטיבי ועובר במסע הזמן כן יודע מה הולך איתו. לכן עדיין לא ברור באיזה סרט דניאל הזה חיoferlaor כתב: לגבי זה שנעלמים לאנשים מידע לאורך הזמן - לכל אחד יש את מסלול הזמן הפרטי שלו, אם קורה משהו לאחד שהוא לפני משהו שקרה לאחר, הוא לא ידע על כך לפני כן, מן הסתם....
רק שלא יקריצו איזה שיבוט בני אדם, ראינו מספיק טלנובלות על זה....