חשבתי שעליתי על סטארט אפ , בדרך לספור מיליונים ...oferlaor כתב:רונן,
אוי ואבוי אם תהיה אי פעם כזו אופציה. הספאמרים יאכלו אותך חי....
כנראה שאמשיך להיות בנקאי ואספור מיליונים של אחרים

חשבתי שעליתי על סטארט אפ , בדרך לספור מיליונים ...oferlaor כתב:רונן,
אוי ואבוי אם תהיה אי פעם כזו אופציה. הספאמרים יאכלו אותך חי....

זה פשוט.sam22 כתב:איך מנטרלים את זהoferlaor כתב:רונן,
כשיש עדכון בשרשור אנחנו שולחים לך מסר בתת מודע שכולל גם את כל העדכונים. לא קיבלת את זה?...
אתמול הופעתם לי בחלום עם העדכונים ל6500
לא נעים...

אצלי הרומבה מסתובבת כל הלילה בראשsam22 כתב:איך מנטרלים את זהoferlaor כתב:רונן,
כשיש עדכון בשרשור אנחנו שולחים לך מסר בתת מודע שכולל גם את כל העדכונים. לא קיבלת את זה?...
לא נעים...
הייתה פעם תוכנית טלויזיה על התופעה הזו: ניקוי ראשרונן כתב:אצלי הרומבה מסתובבת כל הלילה בראשsam22 כתב:איך מנטרלים את זהoferlaor כתב:רונן,
לא נעים......

אולי אפשר לעשות אופציה של MINIMIZE ? אופציה אישית של משתמש שרק הוא יראהflsh כתב:אבל עפר, מה עם כל האנשים שרוצים לקרוא דיון (ואין להם מה להגיד בנושא) והדיון נהרס להם מול העיניים בגלל שכמה אנשים לא יכלו להתאפק? ומה קורה שמי שנתקף\התגרו בו גם לא מתאפק, ומחזיר וכך חוזר חלילה?
ההצעה שלי לא באה בשביל שאני למשל אחסום משתמשים כאלה, אלא שאלה שרבים הרבה ביניהם יוכלו לחסום אחד את השני. אולי הבעיה היא אצלם אבל על זה הרבה מאוד אנשים משלמים....

אני מניח שאתה יכול לראות מי מדווח. כבר השתמשתי בפונקציה די הרבה פעמים והיא אכן שימושית אבל בחלק גדול מהמקרים אתה או מרטין מגיבים, מבקשים להרגע ואו שהבעיה עוברת לשרשור אחר או שהיא ממשיכה מיד.oferlaor כתב:Flsh,
מה עושים במקרה כזה? מדווחים... למה אתה חושב שהוספנו את האופציה הזו?!...