אשכול ריכוז בעיות ב YES HD
YESHD : ניסוי או שרות אמיתי
אצלי, ממיר הHD קשור בקומפוננט ל מקרן PANASONIC AE700. אני מרוצה באיכות הוידאו. אני רואה SD על YESMAX : לכן בעיות באיכות ה SD על ממיר ה HD לא מפריעות.
אומנם הממיר "עצבני". אבל מבחינתי המצב הטכני של השירות סביר.
מה שמפריע זה מיעוט התוכן. אני חושב שלא סביר שאין בכלל ספורט LIVE בערוץ הספורט. משחקי כדורגל מלפני שנה מתאים לניסוי לא לשרות אמיתי. לראות הסופר-בול LIVE או משהוא LIVE היה משנה את ההרגשה.
שים לב שתוכנית השידורים לא מופיעה באתר האינטרנט של YES או, ככל שאני יודע, בשום מקום אחר. אמרו לי ב YES , שהתוכניות מופיעות באתר אבל השתכנעו שלא.
פרסום תוכנית השידורים (לא רק יומיים קדימה ב EPG ) הוא מבחן בין ניסוי לבין שרות אמיתית אשר בינתיים YES לא עומד בו.
אני רוצה לראות תוכנית שידורים אשר יס יתגאה לפרסם.
מה שמפריע זה מיעוט התוכן. אני חושב שלא סביר שאין בכלל ספורט LIVE בערוץ הספורט. משחקי כדורגל מלפני שנה מתאים לניסוי לא לשרות אמיתי. לראות הסופר-בול LIVE או משהוא LIVE היה משנה את ההרגשה.
שים לב שתוכנית השידורים לא מופיעה באתר האינטרנט של YES או, ככל שאני יודע, בשום מקום אחר. אמרו לי ב YES , שהתוכניות מופיעות באתר אבל השתכנעו שלא.
פרסום תוכנית השידורים (לא רק יומיים קדימה ב EPG ) הוא מבחן בין ניסוי לבין שרות אמיתית אשר בינתיים YES לא עומד בו.
אני רוצה לראות תוכנית שידורים אשר יס יתגאה לפרסם.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
LXX,
בקשר ל EPG, משהו ממש מוזר, ב EPG של המקס, יש מידע על הסרטים ב 500, שבוע קדימה ולא יומיים.
אני מקווה שנתחיל בפברואר לראות שידורים חיים ב 505, למיטב הבנתי התכנים בערוץ אינם קשורים ליס והוא משודר גם ב HOTHD
בקשר ל EPG, משהו ממש מוזר, ב EPG של המקס, יש מידע על הסרטים ב 500, שבוע קדימה ולא יומיים.
אני מקווה שנתחיל בפברואר לראות שידורים חיים ב 505, למיטב הבנתי התכנים בערוץ אינם קשורים ליס והוא משודר גם ב HOTHD
- alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
Re: YESHD : ניסוי או שרות אמיתי
LXX, כאמור גם אני מחובר בקומפוננט מהמיר למקרן AE700. גם אתה חווה VERTICAL BENDING ? האם בצעת איזשהו כוונון מיוחד במקרן שנתן לך את האיכות הטובה ביותר?LXX כתב:אצלי, ממיר הHD קשור בקומפוננט ל מקרן PANASONIC AE700. אני מרוצה באיכות הוידאו. אני רואה SD על YESMAX : לכן בעיות באיכות ה SD על ממיר ה HD לא מפריעות.
אני רוצה לראות תוכנית שידורים אשר יס יתגאה לפרסם....
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
איכות sd
Om70 כתב:רשימה חלקית:ride כתב:אם תוכל לפרט לי בדיוק ממה סובלים - אני אולי אבין את כל הבכינות. אז אין דולבי דרך HDMI עדיין, אז מחברים כבל אופטי. לא עובד 720P, רואים דרך 1080I. שום בעייה שתוארה כאן - גם על ידי היא לא אקוטית. כל מה שאני אומר, עוד לא עבר חודש. אנחנו מקבלים תכנים ב HD. על זה שילמנו...
1. חוסר התאמה בין קול לתמונה
2. כתב עולה על עצמו בערוצי האינפורמציה
3.הגנת העתקה נכשלה (הודעת שגיאה שרבים סובלים ממנה)
4. 720 1080 (כבר הזכרת בעצמך)
5. שלט מגיב בעצבנות
6. חשבון חודשי בג'יבריש
7. לא ניתן לראות הודעות
8.הכי חשוב ! איכות נוראה בשידור SD לעומת ממירים קודמים
זה מספיק לך ? כי יש עוד...
אני חוזר ואומר,איכות שידורי sd במצב auto(לא 720p ולא 1080i) אינה נופלת
מאיכות yesmax מאחר ובמצב זה הטלביזיה מבצעת את הupscaling ולא הממיר.
תגובה למהנדס
אדוני המהנדס שאינך מבחין בין דולבי דיגיטל לפרולוג'יק
כבר הוכחת לנו.
אך גם עיניים לך ואינך מבחין בהבדלי איכות התמונה בsd דרך ממיר ה-hd לעומת שידורי sd דרך היס מקס מצבך מדאיג
כבר הוכחת לנו.
אך גם עיניים לך ואינך מבחין בהבדלי איכות התמונה בsd דרך ממיר ה-hd לעומת שידורי sd דרך היס מקס מצבך מדאיג
- alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
עדכון קטן
לשם שינוי, NG מנגן לי ב-DD.
הסרט "ארבעת הגיבורים" מנגן ב-DD ללא בעיות (קצת חוסר סנכרון של אולי 5-10 מילישניות).
איכות חבל"ז. פשוט תענוג.
סרט גרוע למדי
הסרט "ארבעת הגיבורים" מנגן ב-DD ללא בעיות (קצת חוסר סנכרון של אולי 5-10 מילישניות).
איכות חבל"ז. פשוט תענוג.
סרט גרוע למדי
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
נחרץ מאד
לפי הכתוב,אין ספק שהמומחה הזה היה בביתי שמע פרולוגיק וראה sd באיכות גרועה.ממשbshapira כתב:אדוני המהנדס שאינך מבחין בין דולבי דיגיטל לפרולוג'יק
כבר הוכחת לנו.
אך גם עיניים לך ואינך מבחין בהבדלי איכות התמונה בsd דרך ממיר ה-hd לעומת שידורי sd דרך היס מקס מצבך מדאיג...
נחרץ.דברי הבל חסרי בסיס.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
בהחלט! כן ירבוride כתב:4 הגיבורים היה הסרט השני עד כה ששודר ב DD. נקווה לעוד...
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
מבירור בתמיכה של YES - חשוב מאוד
הבעיה בצפיה בערוץי SD קיימת רק במסכי full hd וגם להם יש פתרון זמני שהוא:
חיבור HDMI + component לטלוויזיה מהממיר והחלפה בשלט בין ערוץי ה AV בהתאם לערוצי הצפייה (HD או SD).
לכל אלה שאין להם מסכי full hd הצפיה בערוצי SD שווה או שופרה ביחס לכל מה שהיה עד כה.
לכל הספקנים, אפשר להתקשר ל 2080 ...
חיבור HDMI + component לטלוויזיה מהממיר והחלפה בשלט בין ערוץי ה AV בהתאם לערוצי הצפייה (HD או SD).
לכל אלה שאין להם מסכי full hd הצפיה בערוצי SD שווה או שופרה ביחס לכל מה שהיה עד כה.
לכל הספקנים, אפשר להתקשר ל 2080 ...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מסכם עניין,
נראה לי שהסיכום לא מדוייק....
מבדיקה עם מכשיר HD Compatible עדייו ניכר ששידורי SD +MAX עדיין יותר איכותיים משידור SD עם ממיר HD
זה אולי "לא ממש" מורגש בערוצי הסרטים והסדרות אבל בערוצים כמו 10,22 ... זה בולט לעיין
מקווים לשיפור מהיר...

נראה לי שהסיכום לא מדוייק....
מבדיקה עם מכשיר HD Compatible עדייו ניכר ששידורי SD +MAX עדיין יותר איכותיים משידור SD עם ממיר HD
זה אולי "לא ממש" מורגש בערוצי הסרטים והסדרות אבל בערוצים כמו 10,22 ... זה בולט לעיין
מקווים לשיפור מהיר...
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

המשך לנושא איכות הצפייה בערוצי SD
מבירור נוסף עם מספר אנשים עולה כי:
המעבד בממיר HD החדש טוב יותר מהמעבדים במרבית מסכי ה LCD הממוצעים שנמכרים כיום ובהם יהיה שיפור באיכות הצפיה בערוצי SD.
לגבי טלוויזיות איכותיות (כולל full hd אבל לא רק) בהן תהיה ירידה יחסית באיכות הצפייה בערוצי SD.
...
המעבד בממיר HD החדש טוב יותר מהמעבדים במרבית מסכי ה LCD הממוצעים שנמכרים כיום ובהם יהיה שיפור באיכות הצפיה בערוצי SD.
לגבי טלוויזיות איכותיות (כולל full hd אבל לא רק) בהן תהיה ירידה יחסית באיכות הצפייה בערוצי SD.
...
Re: המשך לנושא איכות הצפייה בערוצי SD
בקיצור מה שאתה אומר שהיינו צריכים לקנות *** של טלויזיה?מסכם_עניין כתב:מבירור נוסף עם מספר אנשים עולה כי:
......
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
Re: מבירור בתמיכה של YES - חשוב מאוד
האחרונים שהייתי מתקשר אליהם לשאול שאלה כזאת הם נציגי השירות של yes.מסכם_עניין כתב: לכל הספקנים, אפשר להתקשר ל 2080 ......
רובם לא באמת מבינים.
ותן לי לעדכן אותך שאצלי במסך HD Ready, התמונה ביס מקס עדיפה על פני ערוצי SD בממיר HD.
שלא לדבר על ה-EPG שהוא לא שוס בעיני, קצת HOT מדי.
וחוץ מזה אתה נשמע לי טוקבקיסט בתשלום.
מסכים בהחלט עם שני קודמי
אנשי יס hD,מוכרים לנו איטריות אני רק לא משוכנע באם זה מחוסר ידע או במכוון.
יש לי מסך HD READY הצפיה בממיר מקס עולה באיכותה על ממיר ה-HD בשידורי SD .
סרטי דולבי דיגיטל שודרו עד כה שניים בלבד.
מענין עד כמה יס תמתח עוד את החבל.
הסבלנות שלי פוקעת.
אלה אשר מיצגים את יס בתוך הפורום הזה יטיבו לעשות באם יעבירו את המסרים הבקורתיים למנהליהם ויפסיקו לזרות לנו חול בעיניים.
יש לי מסך HD READY הצפיה בממיר מקס עולה באיכותה על ממיר ה-HD בשידורי SD .
סרטי דולבי דיגיטל שודרו עד כה שניים בלבד.
מענין עד כמה יס תמתח עוד את החבל.
הסבלנות שלי פוקעת.
אלה אשר מיצגים את יס בתוך הפורום הזה יטיבו לעשות באם יעבירו את המסרים הבקורתיים למנהליהם ויפסיקו לזרות לנו חול בעיניים.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

איכות SD ב YES HD
אני אזרח קטן, לא מייצג את YES ומתחבר בשבוע הבא לשירות.
לגבי איכות SD בוא נעשה סקר קטן ונראה:
1. כל מי שרואה באיכות נחותה אנא פרטו את סוג הטלוויזיה שלכם.
2. כל מי שלא רואה טוב נסו לחבר כבל component במקביל ל HDMI והעבירו בשלט מצב AV. האם הבעיה נפתרה ?
לגבי איכות SD בוא נעשה סקר קטן ונראה:
1. כל מי שרואה באיכות נחותה אנא פרטו את סוג הטלוויזיה שלכם.
2. כל מי שלא רואה טוב נסו לחבר כבל component במקביל ל HDMI והעבירו בשלט מצב AV. האם הבעיה נפתרה ?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מסכם_עניין, רואים רע ערוצי SD בממיר HD בכל מסך בכל חיבור ובכל הגדרה !
אין מה להמשיך לדון בזה. זה מצב ברור ומדיד.
כן, במסך 12" שאינו מכוייל ההבדל יהיה קטן ולא ניתן להבחנה.
אל תקנה את השטויות שמוכרים לך בשירות הלקוחות.
אין מה להמשיך לדון בזה. זה מצב ברור ומדיד.
כן, במסך 12" שאינו מכוייל ההבדל יהיה קטן ולא ניתן להבחנה.
אל תקנה את השטויות שמוכרים לך בשירות הלקוחות.