התחדשתי - סט קדמי SVS Ultra Evolution + סאב SB-3000 R|Evolution
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9000
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
חדי העין ישימו לב למשבו שמסתתר תחת הקונזולה.
למי שקצת מתקשה הוצאתי החוצה + שלט YES לקבלת הרפרנס.
משתעשע לי ברעיון.
זה דורש 2 דברים:
1. משדר אלחוטי כי אין אפשרות להעביר כבל: https://www.svs.co.il/items/8964295-SVS ... io-Adapter
2. רסיבר חדש באדיבות חברי הפורום שממש מתעקשים
משתעשע לי ברעיון.
זה דורש 2 דברים:
1. משדר אלחוטי כי אין אפשרות להעביר כבל: https://www.svs.co.il/items/8964295-SVS ... io-Adapter
2. רסיבר חדש באדיבות חברי הפורום שממש מתעקשים
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

חחח, פיפי... זר לא יבין.mulder כתב: נראית קופסה איכותית. כפסע מ flight case....
אגב, אם כבר אתה פה - על כמה הווליום של ה- SB17 שלך מוגדר בסאב ומה ההנחתה שהוא קיבל בדנון ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
לא הבנתי אתה רוצה לקנות את המיקרו? בשביל מה? ולהחליף רסיבר? חשבתי שאתה מרוצה מהקיים לא?avihuli כתב: חדי העין ישימו לב למשבו שמסתתר תחת הקונזולה.
משתעשע לי ברעיון.
זה דורש 2 דברים:
2. רסיבר חדש באדיבות חברי הפורום שממש מתעקשים...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מרוצה מהקיים.
סתם השתעשעתי ברעיון של להוסיף עוד סאב מאחורה מה שיחייב משדר אלחוטי וכנראה רסיבר חדש.
סתם השתעשעתי ברעיון של להוסיף עוד סאב מאחורה מה שיחייב משדר אלחוטי וכנראה רסיבר חדש.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17918
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
avihuli כתב: מרוצה מהקיים.
סתם השתעשעתי ברעיון של להוסיף עוד סאב מאחורה מה שיחייב משדר אלחוטי וכנראה רסיבר חדש....
הספירה לאחור החלה

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5137
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 695 פעמים
אם תוסיף שטיח לסלון, הוא כנראה יתחיל קו אפס עם המזנון ויסתיים בתחילת הספה שקרובה לקיר או קצת מתחתיה, כל שעליך לעשות הוא לחבר כבל סב מהרסיבר להוביל אותו מתחת לשטיח כאשר הוא יוצא מתחת הספה ומתחבר לסב שישב באזור השידה המשובצת שחור לבן, רק אומר
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

שובב......
.
.
למה אתה חושב להוסיף עוד סאב לא הבנתי?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

לא חסר לו כלוםNba כתב: למה אתה חושב להוסיף עוד סאב לא הבנתי?...

Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תמיד עדיף כמה שיותר ולא בשביל עוצמה , בשביל ניהול טוב יותר של התדרים הנמוכים.Nba כתב: למה אתה חושב להוסיף עוד סאב לא הבנתי?...
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, שטיח זה גם אופציה אבל כמו שאתה מכיר אותי אין סיכוי שיהיו לי כבלים מבצבצים בזווית העין.FastandFurious כתב: אם תוסיף שטיח לסלון, הוא כנראה יתחיל קו אפס עם המזנון ויסתיים בתחילת הספה שקרובה לקיר או קצת מתחתיה, כל שעליך לעשות הוא לחבר כבל סב מהרסיבר להוביל אותו מתחת לשטיח כאשר הוא יוצא מתחת הספה ומתחבר לסב שישב באזור השידה המשובצת שחור לבן, רק אומר...
על כן אם וכאשר ולא שולל כלום על הסף - יהיה משדר אלחוטי כאמור. השקעה קטנה חד פעמית שתחסוך את ההתעסקות השוטפת עם תחזוקת שטיח.
כרגע הסטטוס שאני לא נוגע בכלום בגזרת רכיבי השמע במערכת.
פוזל לכיוון של חיפוש תוכן וסטרימר - הומלץ לי על אחד מהדגמים של ZIDOO או DUNE.
ומסך גדול יותר, רק השאלה מה אני עושה עם ה-77 ? (לא יכול לעבור לחדר שינה).
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

תבדוק אצל ההורים אחים משפחה אם מישהו צריך, תתן אותו במחיר משתלום ותתקדם, המסך אצלך כבר דיי הרבה זמן, נהנת ממנו אני בטוח, שחרר ותתקדם
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יהיה פה שום מחיר משתלם עליו.
עלה בזמנו רק שיצא סביבות ה-20 אלף אם אני זוכר נכון ועלות כזה היום חדש סדר גודל של 9,000 שקל ככה שהשווי שלו עומד על כמה מאות אלפים בודדים בלבד.
עלה בזמנו רק שיצא סביבות ה-20 אלף אם אני זוכר נכון ועלות כזה היום חדש סדר גודל של 9,000 שקל ככה שהשווי שלו עומד על כמה מאות אלפים בודדים בלבד.
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

קנית בזמן לא טוב, כנראה בהשקה, שילמת יקר אחינו, הרווח הוא בקניה, קנית יקר, לא בעיה לרכוש בהשקות, יש מי שאוהבים להיות הראשונים עם המוצר על המדף, אבל כשרוצים לשדרג צריך לדעת לוותר..avihuli כתב: לא יהיה פה שום מחיר משתלם עליו.
עלה בזמנו רק שיצא סביבות ה-20 אלף אם אני זוכר נכון ועלות כזה היום חדש סדר גודל של 9,000 שקל ככה שהשווי שלו עומד על כמה מאות אלפים בודדים בלבד....
אתה יכול להשאיר אותה ולרכוש מקרן תמונה מיד שניה משהו איכותי שהמחיר שלו כבר ירד משמעותית, ככה שתרצה לשדרג בעתיד לא תתקל בבעיתיות שנתקלת בה כאשר רצית למכור את המסך.
בהצלחה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

חג עצמאות שמח ותחי מדינת ישראל !!
בשעה טובה, הכל הסתדר
אחרי לא מעט תכתובות עם אד מולאן (שמסתבר שהוא ממש מקצוען אמיתי) עשיתי עוד מספר כיולים נוספים בשביל לוודא שכל המדידות נכונות ועקביות.
על ווליום של מינוס 10 בסאב קיבלתי עקבית מרחק של 5.25 מטר והנחתה של 7 דציבל בנקודת מדידה אחת בלבד, לא עשיתי מולטי.
אני לא יודע למה המדידות הראשוניות בהתחלה החזירו ערכים לא תקינים.
אולי בגלל שניקיתי את הסלון מכל "השוטף" שקיים בו (כריות, שמיכות) וכל הבית היה סגור לגמרי הרמטית מבחינת חלונות מה שיצר אולי הגבר מסוים.
בשורה התחתונה, הסאב מהיר מאוד וכנראה האות ששלח יחד עם ההחזרים והאנרגיה מהקיר האחורי הכניסו את המיקרופון לקליפינג והוא "נחנק".
השינוי של הפאזה ל-180 לכאורה פתר את הבעיה מבחינת המרחק אבל ייצר מצב לא נכון שמרחק שנמדד הוא ככל הנראה המרחק של ההחזר מהקיר ולא האות שמגיע מהסאב.
אד אמר שבכל מקרה, אין להשאיר את הפאזה על 180 ובמצב כזה בנקודת החיתוך יהיה ביטול של התדר כי לא כל הרמקולים באותה פאזה.
הוא ידע לציין מה קיבלתי לכאורה במדידות מבלי ששיתפתי אותו מראש.
שאל גם לגבי הקרוס שהגדרתי ברמקולים (קטנים / 80) והמליץ בחמימות לשנות לערך של 60 הרץ, מתוך זה שיש לו את אותם רמקולים בסטאפ האישי שלו.
אמר שערך כזה ישפר יותר את ה- sound effects באימאג'ין וכן בתחום של הווקאל הגברי והרמקולים בהחלט יכולים להתמודד עם זה (@Nba).
לאור כך שהכיול קיבע אותם ב-40 אני בהחלט יבצע את השינוי וניתן כמה ימים לשמוע איך זה נשמע ואם לא יהיה טוב אמר שאין שום בעיה כמובן להשאיר על ה-80 הטוב והידוע.
אז לסיכום אחרי כמה ימים טובים של כיולים, מדידות, הגדרות ועוד - סוגר כרגע את הפרק "הטכני" ועכשיו שם את האנרגיות בליהנות מהסאונד וממה שיש.
מצרף את תוצאות המדידה לעיונכם ולתיעוד שלי להמשך.
בשעה טובה, הכל הסתדר

אחרי לא מעט תכתובות עם אד מולאן (שמסתבר שהוא ממש מקצוען אמיתי) עשיתי עוד מספר כיולים נוספים בשביל לוודא שכל המדידות נכונות ועקביות.
על ווליום של מינוס 10 בסאב קיבלתי עקבית מרחק של 5.25 מטר והנחתה של 7 דציבל בנקודת מדידה אחת בלבד, לא עשיתי מולטי.
אולי בגלל שניקיתי את הסלון מכל "השוטף" שקיים בו (כריות, שמיכות) וכל הבית היה סגור לגמרי הרמטית מבחינת חלונות מה שיצר אולי הגבר מסוים.
בשורה התחתונה, הסאב מהיר מאוד וכנראה האות ששלח יחד עם ההחזרים והאנרגיה מהקיר האחורי הכניסו את המיקרופון לקליפינג והוא "נחנק".
השינוי של הפאזה ל-180 לכאורה פתר את הבעיה מבחינת המרחק אבל ייצר מצב לא נכון שמרחק שנמדד הוא ככל הנראה המרחק של ההחזר מהקיר ולא האות שמגיע מהסאב.
אד אמר שבכל מקרה, אין להשאיר את הפאזה על 180 ובמצב כזה בנקודת החיתוך יהיה ביטול של התדר כי לא כל הרמקולים באותה פאזה.
שאל גם לגבי הקרוס שהגדרתי ברמקולים (קטנים / 80) והמליץ בחמימות לשנות לערך של 60 הרץ, מתוך זה שיש לו את אותם רמקולים בסטאפ האישי שלו.
אמר שערך כזה ישפר יותר את ה- sound effects באימאג'ין וכן בתחום של הווקאל הגברי והרמקולים בהחלט יכולים להתמודד עם זה (@Nba).
לאור כך שהכיול קיבע אותם ב-40 אני בהחלט יבצע את השינוי וניתן כמה ימים לשמוע איך זה נשמע ואם לא יהיה טוב אמר שאין שום בעיה כמובן להשאיר על ה-80 הטוב והידוע.
אז לסיכום אחרי כמה ימים טובים של כיולים, מדידות, הגדרות ועוד - סוגר כרגע את הפרק "הטכני" ועכשיו שם את האנרגיות בליהנות מהסאונד וממה שיש.
מצרף את תוצאות המדידה לעיונכם ולתיעוד שלי להמשך.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איזה יופי,avihuli כתב: חג עצמאות שמח ותחי מדינת ישראל !!
בשעה טובה, הכל הסתדר
מצרף את תוצאות המדידה לעיונכם ולתיעוד שלי להמשך....
תתחדש ותהנה.

3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום