שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים (2) ?
כלום, ולהוט יש תיק הרשאות קודם !l33cher כתב: מחיר בוננזה,מברוק
הרי היה את השטיק הזה גם בפרטנר עם מחיר לא רחוק משם לגיגהביט (נדמה לי 69) ועובדה ששינו והעלו מחיר
מה מונע מהוט לעשות אותו הדבר ?...
בינתיים נהנה מזה ואז נראה מה הלאה.
שאפו על המחיר, ועל השיתוף .. תוכל אולי לפרט מה עבד לך ,כי מולי הם לא היו מוכנים לרדת גם כשבקשתי ניתוק עכשיו ומייד?em28 כתב: אז אחרי הבלגן עם הוט 59 שצמחו ל-79 שצמחו ל-94 חזרנו למקור:
39 ש"ח ל-1GB ללא ציוד ל"כל החיים".
משום מה מתעקשים לתאם טכנאי לחיבור הציוד הפרטי ......
אם לקצר את הסיפור הארוך: 800/20MB ב-59 ש"ח בשנים האחרונות => שדרוג לסיבים באותו מחיר => חיוב ראשון 79 ש"ח => חיוב שני 94 ש"ח.ursh כתב: שאפו על המחיר, ועל השיתוף .. תוכל אולי לפרט מה עבד לך ,כי מולי הם לא היו מוכנים לרדת גם כשבקשתי ניתוק עכשיו ומייד?...
תצעבנתי, תרגזתי, איימתי, ופניתי למשרד התקשורת = 79 ש"ח לכל החיים עם ציוד => החזרתי ציוד (עוד לא) = 39 ש"ח
כתבתי מייל למשרד התקשורת עם השתלשלות העיניינים והעתק להוט, לא יודע אם משרד התקשורת בכלל התייחס למייל, אבל הוט כן.
אני כבר הייתי מחובר דרכם בקואקס, תיאמו טכנאי להתקנת סיב ו...זהו.
מה שכן, כבר התקנתי את הציוד הפרטי (ממיר סיב+ראוטר) ויש לי סניף של הוט ליד העבודה, מתעקשים שיבוא טכנאי באמצע יום עבודה לאסוף את הראוטר שלהם ולא אמסור בעצמי בסניף.
אני כבר הייתי מחובר דרכם בקואקס, תיאמו טכנאי להתקנת סיב ו...זהו.
מה שכן, כבר התקנתי את הציוד הפרטי (ממיר סיב+ראוטר) ויש לי סניף של הוט ליד העבודה, מתעקשים שיבוא טכנאי באמצע יום עבודה לאסוף את הראוטר שלהם ולא אמסור בעצמי בסניף.
על ההתחייבות למחיר אחד והחיוב במחיר אחר, פעמיים, ועל ההחזר שלא הגיע (בינתיים אחד כבר הגיע).ursh כתב: על מה התלוננת במשרד התקשורת ,על העליה במחירים?
איך היה לך כל תהליך ההתחברות ,הכל הלך בטלפון, או שהיית צריך טכנאי?...
פעם אחת הגיע טכנאי כדי להעביר אותי מקואקס לסיבים ופעם שניה אמור להגיע השבוע טכנאי כדי לאסוף את הראוטר שלהם.
האמת ש-@rafi_d פה בשרשור המליץ על הדרך הזו כמבצע סטנדרטי של הוט, אבל באיזשהו שלב הם הפסיקו להציע אותו והסתפקתי ב-800/20MB ב-59.
משהציעו לעבור לסיבים ולשדרג מהירות באותו סכום - אמרתי למה לא, התעצלתי לקנות ממיר סיב ולהתעסק שוב עם הוט.
אבל כשהתחילו לערבב אותי כמו שהוט יודעים - תצעבנתי, תרגזתי, איימתי, ופניתי - ובוא נראה את החשבונית הבאה.
משהציעו לעבור לסיבים ולשדרג מהירות באותו סכום - אמרתי למה לא, התעצלתי לקנות ממיר סיב ולהתעסק שוב עם הוט.
אבל כשהתחילו לערבב אותי כמו שהוט יודעים - תצעבנתי, תרגזתי, איימתי, ופניתי - ובוא נראה את החשבונית הבאה.
משלם זו מילה גדולה כשמדובר בהוט - נחכה לחשבונית הבאה.ursh כתב: השאלה אלי ? אני משלם 84 , וem28 משלם 39 שח....
עריכה: הגיע טכנאי שלא יודע מימינו או משמאלו, ולא הצליח להגדיר/לאקטב את ממיר הסיב ל-IBC.
הוט מגבים את הטכנאי "התקלה בציוד הפרטי", למזלי אני יכול להחזיר ל-KSP את ממיר הסיב.
אז חזרנו לנקודת ההתחלה: 1000/100MB עם ראוטר של הוט ב-79 ש"ח, רק שזה יהיה באמת 79.
עריכה 2: הגיע טכנאי שיודע גם יודע, אבל לא מוכן לנדב מידע מעבר ל"התנגשות IP".
חיבר HB7F ו-MESH במקום ה-5F - הרשת אכן חזקה יותר (למרות שאין לי ציוד שקולט WIFI7.
אחכה קצת, נראה אילו הפתעות תהיינה בחשבונית, אלמד איך לחבר ציוד פרטי ואז אחזור אליהם שוב.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1398
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 117 פעמים
לאחר 7 חודשים מהצטרפות בפרטנר למנוי נוסף (ברשותי 2 מנויים) פרטנר העלו לי את המחיר במנוי 2 (החדש) מ-90 ל-120. התקשרתי הבוקר ולאחר המתנה לנציג בכיר מחיר המנוי עודכן ל-89 ש״ח ל18 חודש שלאחר מכן עולה המחיר ל-99 ש״ח
על המנוי הותיק (שנים רבות) אני משלם כ-100 ש״ח כבר מספר שנים. לא מחפש מחיר הכי זול אלא שקט ואמינות שיש לי אותם בד״כ בפרטנר - הציוד ב-2 הדירות פרטי למעט המתאם סיב
שני המנויים 1000/100
על המנוי הותיק (שנים רבות) אני משלם כ-100 ש״ח כבר מספר שנים. לא מחפש מחיר הכי זול אלא שקט ואמינות שיש לי אותם בד״כ בפרטנר - הציוד ב-2 הדירות פרטי למעט המתאם סיב
שני המנויים 1000/100
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
גילת מתנים שליחת טכנאי ב- 499 ש"ח. במידה והתקלה "אצלך". גם אם הוא הגיע בלי לעשות כלום.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
- soilentgreen
- חבר פעיל

- תגובות: 82
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
סיימתי בפרטנר שנה עם תוכנית 600/100 ב60 שקל.
התקשרתי לבדוק מה הם מציעים דרך שימור או מנהלת.
דיברתי איתם פעמיים ויש להם רק 2 הצעות. 79 ל600/100 או 89 לג'יגה/100. אין כבר אפשרות לקבל הנחות כמו בעבר. הם לא מוכנים לרדת גם כשהזכרתי שיש בשוק מחירים טובים יותר.
מישהו הצליח להשיג מחיר זול יותר מ2 ההצעות הללו לאחרונה?
התקשרתי לבדוק מה הם מציעים דרך שימור או מנהלת.
דיברתי איתם פעמיים ויש להם רק 2 הצעות. 79 ל600/100 או 89 לג'יגה/100. אין כבר אפשרות לקבל הנחות כמו בעבר. הם לא מוכנים לרדת גם כשהזכרתי שיש בשוק מחירים טובים יותר.
מישהו הצליח להשיג מחיר זול יותר מ2 ההצעות הללו לאחרונה?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1301
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
הצלחתי לחדש לשנה נוספת מבצע 149 ש"ח לחבילת 5000 מגה ו-1000 מגה העלאה בסלקום.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
יכול לשתף איך נקרא המסלול? כרגע על 209 ש"ח ותוהה אם שווה להתווכח איתםJabberwock כתב: הצלחתי לחדש לשנה נוספת מבצע 149 ש"ח לחבילת 5000 מגה ו-1000 מגה העלאה בסלקום....