שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
עד כמה שהאפליקציה מזעזעת -כשזה נוגע לתכנים זה ממש ממש לא קשור לאפליקציה/הודו/לא הודו. ואתה גם טועה, ספיידרמן לא נמצא בדיסני פלוס בארהב, אלא עלה לפני כמה ימים במדינות אחרות (בריטניה לדוגמא)19/06/2022 19:46aviparvin כתב: דיסני קנו את ספיידרמן מסוני והעלו אותו בארה"ב לפני מספר ימים, כמו גם את סדרות מארוול שירדו מנטפליקס (ג'סיקה ג'ונס, לוק קייג', איירון פיסט, דרדוויל ואחרים).
זה ההבדל בין דיסני+ המקורי ל-"הודי".
כל סרטי מארוול סוני, ספיידרמן, וונום ומורביוס, כולל האחרונים שעדיין רצים בקולנוע, זמינים באפליקציית סוני Bravia Core חינם ובאופן חוקי, אך ללא תרגום.
אבי...
יש מדינות באירופה שלא קיבלו חלק מהתוכן שיש פה תחת star. אגב יש מדינות באירופה שעדיין לא עלה בהם התרגום לשפה המקומית.
כשזה נוגע לתכנים זה הכל נוגע לזכויות הפצה שלרוב זה לפי איזורים. תאמין לי שדיסני מתה שיהיה לה זכויות הפצה בינלאומיות לספיידרמן (ולא היא לא קנתה את המותג ספיידרמן מסוני, אתה צריך להבדיל בין בעלות של המותג והזכויות הפצה, שהם לרוב בהסכמים לתקופה, ונותנים אקסלוסיביות)
אגב זכור לי שהיתה אותה בעיה לנטפליקס פה בהתחלה שהיא מכרה זכויות שידור של חלק מהתכנים שלה פה לפני שהיא הגיעה לארץ.
- aviparvin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בהתחלה היא סירבה לעבוד, אחר-כך ביקשה לדעת היכן היא נמצאת. כאשר בחרתי ישראל, היא המשיכה לסרב, כאשר בחרתי ארה"ב היא נעתרה. עושה רושם שכל הסרטים שם הם של סוני (הפצה, הפקה, לא ממש משנה לי). כאמור, כל סרטי ספיידרמן, סרטים שרצים בקולנוע כרגע, סרטים שנמצאים ב-VOD של יס/הוט בתשלום. לא נראה לי תקין, אבל כל עוד סוני מאפשרת זאת אני לא מתלונן....
אבי
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3723
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
מוזר שאצלי בסוני XH759096 לפי הדרכה שלך לא מופיע DV דרך נטפליקס גם אם מופיע שהסרט הוא בDV.19/06/2022 15:58aviparvin כתב: לי יש A90J. תוך כדי צפייה, לוחצים על כפתור הגדרות (גלגל שיניים) ובוחרים "Picture settings". בחלק העליון יופיעו HDR ו-DV במידה והאות אכן כזה. אם לא, יופיע Basic. הכוונה בחיוויים האלו היא לסוג ההגדרות, ובעקיפין, לאות שהטלוויזיה מזהה.
אבי...
רק HDR.
הכיצד???
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
באפל TV אין HDR/DV. לפחות לא הצלחתי להפעיל.
הדרך לבדוק שזה לא "Upconverted" זה לכבות את HDR ולהדליק את Auto rate and Auto Range. אם המקור DV זה אמור להדליק אותו.
הדרך לבדוק שזה לא "Upconverted" זה לכבות את HDR ולהדליק את Auto rate and Auto Range. אם המקור DV זה אמור להדליק אותו.
גם אני לא הצלחתי בAPPLE TV 4K להפעיל HDR או Dolby Vision . באפלקציות אחרות: אמזון פריים וידאו ונטפליקס ו +APPLE TV תוכן HDR או DV עולה אצלי אוטומטי (אני כל הזמן בהגדרת HDR/DV כבוי) . DOLBY ATMOS עבד בתוכן תומך בדיסני+ אבל אי אפשר לדעת מה תומך בלי לבדוק דרך הרסיבר והתחלת ניגון התוכן, כי אין להם תווית כמו בנטפליקס שמראה תוכן תומך ATMOS . לגבי DV הצלחתי להפעיל DV מזוייף, הגדרתי בAPPLE TV שקבוע הכל יהיה עם DV ואז זה עבד אבל זה מזוייף וזה כמו שרשמת Upconverted שהAPPLE TV בעצמו מייצר בכל התוכן קבוע. בקיצור גם אני הגעתי למסקנה שאין תמיכה ב HDR/DV בדיסני+ באפל TV. חבל, זה בסך הכל הגדרה במערכת שלהם, זה לא עולה הרבה כסף להגדיר. גם ככה הביטרייט שלהם ב4K מאוד נמוך.20/06/2022 9:29oferlaor כתב: באפל TV אין HDR/DV. לפחות לא הצלחתי להפעיל.
הדרך לבדוק שזה לא "Upconverted" זה לכבות את HDR ולהדליק את Auto rate and Auto Range. אם המקור DV זה אמור להדליק אותו....
הבעיה שאצלי הוא לא הציג בכלל את הגרסה של hotstar - רק את הגרסה האמריקאית20/06/2022 13:01guyz6471 כתב: @yeuda
אני הצלחתי להתקין , לא הייתה בעיה מיוחדת, התקין עם הגרסה הנכונה, איכות לא רעה בכלל יחסית לפלטפורמות האחרות...
השאלה איך לגרום לו להציג את הגרסה הרלוונטית
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אאלץ להוסיף לרשימה ההולכת וגדלה של בעיות גם כשלון בניגון מסטרימר mi box 3.
בחיבור ישיר לטלוויזיה 4K הניגון תקין.
בחיבור דרך רסיבר דנון וממתג HDMI בניגון תכנים יש רק קול וכתוביות, בלי תמונה.
כבלי ה HDMI מהירים ואיכותיים, הסטרימר מעודכן, וניסיתי כל סוג תצוגה ורזולוציה - נאדה.
כל אפליקציה שבדקתי עובדת תקין וברזולוציה מירבית (נטפליקס, פריים וידאו, אפל טיוי, סטינג, נקסט, יוטיוב, קודי, כאן), רק דיסני פלוס לא.
בחיבור ישיר לטלוויזיה 4K הניגון תקין.
בחיבור דרך רסיבר דנון וממתג HDMI בניגון תכנים יש רק קול וכתוביות, בלי תמונה.
כבלי ה HDMI מהירים ואיכותיים, הסטרימר מעודכן, וניסיתי כל סוג תצוגה ורזולוציה - נאדה.
כל אפליקציה שבדקתי עובדת תקין וברזולוציה מירבית (נטפליקס, פריים וידאו, אפל טיוי, סטינג, נקסט, יוטיוב, קודי, כאן), רק דיסני פלוס לא.
נערך לאחרונה על ידי yossipeleg ב 20/06/2022 14:23, נערך 5 פעמים בסך הכל.
בוטל. אין לי סבלנות להתעסקות וזה לא שחסר לי תוכן לצפות בו גם ככה עם שאר השירותים שאני מנוי להם.18/06/2022 11:51hunter22 כתב: אני גם כנראה אבטל, מבאסת אותי ממש האיכות (אפל TV ו LG C9) והממשק הדי עלוב שלהם, אין טריילרים, אין מידע קצת יותר מפורט לגבי התכנים (שחקנים למשל) עשיתי השוואה לתוכן שהורד וההבדל בעיני הוא משמעותי....
- aviparvin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא עשיתי שום דבר מיוחד. מטלוויזיה לטלוויזיה אני מוצא את עצמי משחק פחות ופחות עם ההגדרות. בסוני רק הנמכתי את החלקת התמונה וביטול הרעשים למינימום. שני השירותים, נטפליקס ודיסני+ (הוטסטאר), מותקנים כאפליקציות על הטלוויזיה ובשניהם, בתכני DV, יש את הקפיצה בתאורה ובצבע. בהגדרות התמונה האפשרות הנבחרת אוטומטית הינה Dolby Vision Bright. אולי שינית בעבר לאפשרות אחרת והטלוויזיה זוכרת זאת?20/06/2022 8:56big007 כתב: מוזר שאצלי בסוני XH759096 לפי הדרכה שלך לא מופיע DV דרך נטפליקס גם אם מופיע שהסרט הוא בDV.
רק HDR.
הכיצד???...
אבי
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
התנתקתי.
באסה ממש, כמה חיכיתי לזה...
הם חייבים לחטוף נטישה המונית כדי לקבל כאפה שעלינו לא עושים קומבינות.
באסה ממש, כמה חיכיתי לזה...
הם חייבים לחטוף נטישה המונית כדי לקבל כאפה שעלינו לא עושים קומבינות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4783
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
עוד מעט שבוע וזה בכלל לא נראה בכיוון לשיפור כלשהו, לפחות על המכשירים שלי (lg וגוגל tv).20/06/2022 22:39teenet כתב: לא יודע עד כמה הדברים נכונים / מדוייקים:
https://www.facebook.com/64506055563298 ... 51749/?d=n...
אולי מנסים שתתרגל20/06/2022 22:56ChinggisKhan כתב: עוד מעט שבוע וזה בכלל לא נראה בכיוון לשיפור כלשהו, לפחות על המכשירים שלי (lg וגוגל tv)....