תודה על חוות הדעת המפורטת
Flow control upgrade kit for e61
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
coffee-sensor.com מוכרים מנוף בקרת לחץ ל-E61 שנראה מאוד דומה לזה של פרופיטק במחיר של כ-700 ש"ח כולל משלוח ומיסים. במחיר הזה אני מתחיל להתפתות לשדרוג הזה. מישהו מכיר את האתר הזה? בביקורת הזו ברדיט יש בעיקר רשמים חיוביים על האתר ועל המוצר, אבל קשה למצוא עוד ביקורות עליהם. את אותו מוצר (כנראה) אפשר להשיג ב-theespressoshop.co.uk בכמה עשרות שקלים נוספים, וזה כבר אתר אמין ומוכר.
Coffee-sensor אמינים, אפשר לקנות בלב שקט04/12/2020 20:07boren כתב: coffee-sensor.com מוכרים מנוף בקרת לחץ ל-E61 שנראה מאוד דומה לזה של פרופיטק במחיר של כ-700 ש"ח כולל משלוח ומיסים. במחיר הזה אני מתחיל להתפתות לשדרוג הזה. מישהו מכיר את האתר הזה? בביקורת הזו ברדיט יש בעיקר רשמים חיוביים על האתר ועל המוצר, אבל קשה למצוא עוד ביקורות עליהם. את אותו מוצר (כנראה) אפשר להשיג ב-theespressoshop.co.uk בכמה עשרות שקלים נוספים, וזה כבר אתר אמין ומוכר....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
ראיתי שיש גם קיט של Quick Mill. מעבר לזה שהמכונה שלי היא של אותה חברה, יש יתרון כלשהו בהשוואה לקיט של Coffee-Sensor? אם הביצועים דומים אני מעדיף לחסוך 140 ש"ח וללכת על הקיט השני. דיעות?
עריכה: הזמנתי בסופו של דבר על הקיטי של Coffee-Sensor, לא בגלל המחיר אלא שראיתי תלונות על הידית של ה-QM (קצרה מדי).
עריכה: הזמנתי בסופו של דבר על הקיטי של Coffee-Sensor, לא בגלל המחיר אלא שראיתי תלונות על הידית של ה-QM (קצרה מדי).
הי10/03/2021 18:45boren כתב: ראיתי שיש גם קיט של Quick Mill. מעבר לזה שהמכונה שלי היא של אותה חברה, יש יתרון כלשהו בהשוואה לקיט של Coffee-Sensor? אם הביצועים דומים אני מעדיף לחסוך 140 ש"ח וללכת על הקיט השני. דיעות?
עריכה: הזמנתי בסופו של דבר על הקיטי של Coffee-Sensor, לא בגלל המחיר אלא שראיתי תלונות על הידית של ה-QM (קצרה מדי)....
אני ראוה שהשילוח שלהם עולה 25 יורו ומבוצע עם DHL EXPRESS משמע המחיר יעלה משמעותית כשיגיע לארץ
אתה מודע לזה ?
לעומת זאת הזמנה מכאן תעלה כ 9 פאונד :
https://www.theespressoshop.co.uk/en/Co ... -5028.aspx
שלי הגיע והורכב13/03/2021 16:21boren כתב: המוכר הסכים לשלוח בדואר אוויר רגיל עם מספר מעקב. אני מקווה שלא יהיו הפתעות גדולות מדי......
בהמשך ביקורת
היתי מעלה גם תמונה אם האתר לא היה מתנהג כמו אתר משנות השבעים….עד מתי נדרש למזער תמונות בעצמנו במקום שזה יבוצע באופן אוטומטי (גם מהפלאפון) או לפחות צילום ישיר מהפלאפון לכאן.
האם מישהו יודע אם coffee-sensor יותר טוב מ-ECM למכונה כמו סינקרוניקה? אני מניח שעדיף את המקורי אבל אם יש הבדל משמעותי בתפעול עדיף את זה שעובד יותר טוב.
אגב לסניקרוניקה יש פטריה מנירוסטה. לא בטוח אם זה טוב או לא אבל מישהו יודע אם גם ה-flow control שלהם מנירוסטה? ממה עשוי זה של coffee-sensor?
אגב לסניקרוניקה יש פטריה מנירוסטה. לא בטוח אם זה טוב או לא אבל מישהו יודע אם גם ה-flow control שלהם מנירוסטה? ממה עשוי זה של coffee-sensor?
הי05/04/2021 15:22sbenyo כתב: האם מישהו יודע אם coffee-sensor יותר טוב מ-ECM למכונה כמו סינקרוניקה? אני מניח שעדיף את המקורי אבל אם יש הבדל משמעותי בתפעול עדיף את זה שעובד יותר טוב.
אגב לסניקרוניקה יש פטריה מנירוסטה. לא בטוח אם זה טוב או לא אבל מישהו יודע אם גם ה-flow control שלהם מנירוסטה? ממה עשוי זה של coffee-sensor?...
כמובן לא תמצא מישהו שרכש את שניהם....
לי יש את קופי סנסור.
מאד איכותי, נירוסטה אין טענות
מגיע קיט מלא
נדרש מפתח שבדי גדול 36 ממ....
נדרש סיליקון מיוחד שאיננו מצורף
עובד יפה- השינוי המרכזי שאני חווה בשבוע האחרון זה עוגיות שלמות כולן, קל יותר לייצר עוגית שלא נפרצה.
אבל אין לי נסיון מספק.
קנה בלב שקט את זה ולא את של ECM שם הידית העגולה לא נוחה. כאן הגבוהה (מקבלים 2) מעולה
ועדיין היתי מעדיף פדאל עץ יפה
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כן ולא13/04/2021 14:32אהה-רון כתב: שאלה : אם אני שם את אחד הקיטיים האלה, אני צריך להיפרד משעון החום שהוספתי על הפטריה.
כדאי לעשות זאת ? כי שעון החום הוא דבר משמעותי לי בעשיית הקפה
תודה לעונים...
אתה לא חייב, אבל אז אין לך מד לחץ לעבוד איתו
לדעתי ב-HX מד הטמפרטורה חשוב שבעתיים משעון הלחץ.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
הזמנתי מ-https://www.elektros.it/il/en/equipment ... evice.html את הקיט של ECM עם עוד דברים
משלוח בדואר בעלות של כ-28 אירו - אדרש למעמ לרכישה ב-200 + אירו (הוספתי כד הקצפה וסלסלה למנה בודדת)
משלוח בדואר בעלות של כ-28 אירו - אדרש למעמ לרכישה ב-200 + אירו (הוספתי כד הקצפה וסלסלה למנה בודדת)
טיפים :
לפני התקנה כדאי למדוד את קצב זרימת המים שלך שכן זה הקצב המירבי שתרצה. אחר כך במצב פתוח - בעקרון הברז החדש מאפשר זרימת מים גבוהה יותר מהמקור.
טים שני הכי חשוב - להתקנת שעון הלחץ ראשית כמו בסרטון אתה מוציא את הגומיה הקטנה שבראש ומצפה את ההברגה של השעון בסרט לבן שברח לי השם שלו….
את השעון אתה מבריג ביד ואך ורק מבסיסו ולא מהחלק העליון עם הזכוכית אחרת את תשבור אותו….
חובה מפתח שוודי גדול 36 ממ
רצוי סיליקון יעודי לגרוז
חובה איזולירבנט בכדי לא לפגוע במתכת.
החלפת הקפיץ התחתון היתה החלק הכי קשה אצלי, הוא לא רצה להיפרד מהתושבת עליו מורכב אלא בסיבובים כאלה עד שיצא.
סהכ די קל.
סרטון להתקנה בגרמנית אבל…
אחכ טיפים לשימוש..
לפני התקנה כדאי למדוד את קצב זרימת המים שלך שכן זה הקצב המירבי שתרצה. אחר כך במצב פתוח - בעקרון הברז החדש מאפשר זרימת מים גבוהה יותר מהמקור.
טים שני הכי חשוב - להתקנת שעון הלחץ ראשית כמו בסרטון אתה מוציא את הגומיה הקטנה שבראש ומצפה את ההברגה של השעון בסרט לבן שברח לי השם שלו….
את השעון אתה מבריג ביד ואך ורק מבסיסו ולא מהחלק העליון עם הזכוכית אחרת את תשבור אותו….
רצוי סיליקון יעודי לגרוז
החלפת הקפיץ התחתון היתה החלק הכי קשה אצלי, הוא לא רצה להיפרד מהתושבת עליו מורכב אלא בסיבובים כאלה עד שיצא.
סהכ די קל.
אחכ טיפים לשימוש..
תודה רבה איש יקר16/04/2021 23:27kobbi כתב: טיפים :
רצוי סיליקון יעודי לגרוז
סהכ די קל.
אחכ טיפים לשימוש..
...
נ ב
סרט לבן= טפלון