Xbox Series X/S ב 10/11/2020 - הדיון המרוכז
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9074
ערן, תוכל להפנות בבקשה את מספר ההודעה בשרשור שיש את הסרטון הרלוונטי ?
הנושא של ה-4k לא יודע עד כמה מטריד אותי, הרי גם ממירים של יס מחוברים למסכים 4k וממש רחוקים שנות אור מרמת שידור של 4k.
עוד לא נכנסתי לעובי הקורה.
אין מגבלה תקציבית לצורך העניין. פשוט לא מוצא רלוונטיות לכונן הבלוריי.
אולי בסוף נלך על הדיגיטלי של סוני, גם אפשרות. קודם צריך לסיים את החדר משחקים ואז נחליט. גם ככה הבנתי שאין מלאים.
הנושא של ה-4k לא יודע עד כמה מטריד אותי, הרי גם ממירים של יס מחוברים למסכים 4k וממש רחוקים שנות אור מרמת שידור של 4k.
עוד לא נכנסתי לעובי הקורה.
אין מגבלה תקציבית לצורך העניין. פשוט לא מוצא רלוונטיות לכונן הבלוריי.
אולי בסוף נלך על הדיגיטלי של סוני, גם אפשרות. קודם צריך לסיים את החדר משחקים ואז נחליט. גם ככה הבנתי שאין מלאים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

באתר הבא בדקו את זמני טעינת המשחק Assassin’s Creed Valhalla וזמני ה FAST TRAVEL. התוצאות? ב FT התוצאה זהה, בטעינת המשחק ה XBOX איטי משמעותית בגלל שהוא מציד לא מעט מסכי טעינה שב PS5 קוצצו:
https://www.essentiallysports.com/ps5-v ... orts-news/
https://www.essentiallysports.com/ps5-v ... orts-news/
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

13/11/2020 0:02avihuli כתב: לא ידעתי מה זה RT אז גיגלתי.
מעניין.
הקונסולה החלשה (S), נראית לי הולכת להחטף כמו לחמניות חמות. אומנם לא ב-4K אבל היא בהחלט יכולה להוות בסיס מספק ליהנות ממנו.
חבל שאין גרסא כזו שזהה ל-X מבחינת החומרה.
לא רואה את עצמי מתחיל לאסוף דיסקים פיזית שיש את הכל ברשת, ככה שהכונן הוא די מיותר....
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ערן, תודה.
כן, אכן יש הבדלים ניראים שזה אחד על אחד. מה שלא אראה (כנראה) בפועל בהינתן קונסולה אחת בלבד שעובדת.
בגדול, היא מיועדת לילדים - אז בתור התחלה זה בהחלט מספיק.
או שבסוף אני אשתכנע ואלך על הסוני הדיגיטלית, כי אם כבר - אז כבר.
אופציה נוספת שאני חושב עליה היא אולי לפרוץ את ה-Wii שכבר כמה שנים טובות לא בשימוש, לשים עליו כמה משחקים בהארד דיסק חיצוני למקם אותו בחדר משחקים כקונסולה משנית. ואז בסלון (עם ה-77) לשים כבר משה ראוי יותר ואז גם אני אתחיל לשחק.
מה שכן, ה-OLED 48 פשוט מדהימה, ליגת על.
כן, אכן יש הבדלים ניראים שזה אחד על אחד. מה שלא אראה (כנראה) בפועל בהינתן קונסולה אחת בלבד שעובדת.
בגדול, היא מיועדת לילדים - אז בתור התחלה זה בהחלט מספיק.
או שבסוף אני אשתכנע ואלך על הסוני הדיגיטלית, כי אם כבר - אז כבר.
אופציה נוספת שאני חושב עליה היא אולי לפרוץ את ה-Wii שכבר כמה שנים טובות לא בשימוש, לשים עליו כמה משחקים בהארד דיסק חיצוני למקם אותו בחדר משחקים כקונסולה משנית. ואז בסלון (עם ה-77) לשים כבר משה ראוי יותר ואז גם אני אתחיל לשחק.
מה שכן, ה-OLED 48 פשוט מדהימה, ליגת על.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 507
מעניין, הסרטון הזה מציג את AC נטען על שתי הקונסולות תוך דקה, אבל הכתבה ששמת שתי הודעות לפני טוענת שזה דקה וחצי. מוזר.16/11/2020 13:18Huber כתב:13/11/2020 0:02avihuli כתב: לא ידעתי מה זה RT אז גיגלתי.
מעניין.
הקונסולה החלשה (S), נראית לי הולכת להחטף כמו לחמניות חמות. אומנם לא ב-4K אבל היא בהחלט יכולה להוות בסיס מספק ליהנות ממנו.
חבל שאין גרסא כזו שזהה ל-X מבחינת החומרה.
לא רואה את עצמי מתחיל לאסוף דיסקים פיזית שיש את הכל ברשת, ככה שהכונן הוא די מיותר.......
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

השוואה יפה בין 2 הדגמים - ממליץ לכל מי ששוקל את ה S:
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

ב UGN עשו השוואת טעינת משחקים בין ה PS5 ל XBOX. רב המשחקים שם לא ממש מעניינים מכיוון שלא עברו אופטימיזציה ל SSD במערכות הללו, אבל ישנם 3 משחקים שכן נבנו במיוחד לדור החדש:
Assassin's Creed Valhalla - כמעט זהה בשניהן עם יתרון קל ל PS5.
Watch Dogs: Legion - שוב כמעט זהה עם יתרון קל ל PS5.
No Man's Sky - גם כמעט זהה עם יתרון קל ל PS5.
דווקא במשחקים הישנים שעובדים במצב תאימות לאחור יש יתרון ל XBOX מה שכנראה אומר שבמשחקים חדשים ל PS5 יהיה יתרון ובישנים ל XBOX (השערה בלבד על סמך התוצאות הללו):
Assassin's Creed Valhalla - כמעט זהה בשניהן עם יתרון קל ל PS5.
Watch Dogs: Legion - שוב כמעט זהה עם יתרון קל ל PS5.
No Man's Sky - גם כמעט זהה עם יתרון קל ל PS5.
דווקא במשחקים הישנים שעובדים במצב תאימות לאחור יש יתרון ל XBOX מה שכנראה אומר שבמשחקים חדשים ל PS5 יהיה יתרון ובישנים ל XBOX (השערה בלבד על סמך התוצאות הללו):
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

.
.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לכל מי ששוקל את ה S וחושב שהוא לא יפסיד הרבה - ממליץ לכם בחום רב לצפות בווידאו הבא בשביל להבין כמה זה לא נכון. לגבי PS5 לעומת XBOX, ב 60FPS RT ה XBOX מוביל, ב 120FPS ה PS5 מוביל:
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

הגרפיקה זהה בין 2 הקונסולות החזקות (כמובן שב S הנמוך משמעותית), אבל זמני הטעינה טובים יותרב PS5:
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

המפתחת של המשחק Assassin's Creed Valhalla הוציאה פאטץ שפותר את בעיות הביצועים ב XBOX X - ע"י הנמכת הרזולוציה! הזוי שהקונסולה החזקה יותר על הנייר מתקשה בלא מעט משחקים.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

עוד משחק מולטיפלטפורמה בו ל ל PS5 יש יתרון בזמני טעינה וויזואליות (למעט ב 120HZ בו המחסור ה VRR שאמור להגיע בעדכון עתידי ב PS5 נותן יתרון ל XBOX X):
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

רוצים לדעת איך ה XBOX החדש מתפקד בתור נגן בלוריי יעודי? הסקירה הבאה תעשה לכם סדר:
https://www.forbes.com/sites/johnarcher ... 32071b6d6c
https://www.forbes.com/sites/johnarcher ... 32071b6d6c
- ObiWanAloni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
מישהו עם האקסבוקס X ומשתמש בAddons ל Kodi ומרגיש שהוא מקבל תמורה שוות ערך לקודי על Shield?
כי אני בינתיים לא...
כי אני בינתיים לא...
- elangab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 507
באופן כללי אני לא ממליץ לקרוא כתבות באתר הזה, הוא מאוד מוטה ועדיף לא לעודד כאלה אתרים. יש אתרים אחרים בהם ניתן לקרוא על היכולות של המכשיר כנגן, כולל AVS. אגב, לא מצאתי כתבת השוואה שלהם ל PS5 כנגן כזה.14/12/2020 12:38Huber כתב: רוצים לדעת איך ה XBOX החדש מתפקד בתור נגן בלוריי יעודי? הסקירה הבאה תעשה לכם סדר:
https://www.forbes.com/sites/johnarcher ... 32071b6d6c...
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

מוטה למי?
תשתף לינק לבדיקה שכזו עם כולם.
תשתף לינק לבדיקה שכזו עם כולם.
- ObiWanAloni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
עדכון. גיליתי משהו חדש, ועכשיו אני מבסוט14/12/2020 13:59ObiWanAloni כתב: מישהו עם האקסבוקס X ומשתמש בAddons ל Kodi ומרגיש שהוא מקבל תמורה שוות ערך לקודי על Shield?
כי אני בינתיים לא......
מלבד הבעיה שהקודי קורס בתכני 4k. (בעיה מוכרת, מקווה שתקבל תיקון בקרוב).
- alkobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 371
קבלתי את קונסולה סדרה X מה שאהבתי זה זמני טעינה של שלבים מהירים מאוד יחיסית לדגם הקודם
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

מיקרוסופט תיקנו את בעיית השחורים בניגון מדיה פיזית: