Xbox Series X/S ב 10/11/2020 - הדיון המרוכז

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074

שליחה

ערן, תוכל להפנות בבקשה את מספר ההודעה בשרשור שיש את הסרטון הרלוונטי ?
הנושא של ה-4k לא יודע עד כמה מטריד אותי, הרי גם ממירים של יס מחוברים למסכים 4k וממש רחוקים שנות אור מרמת שידור של 4k.
עוד לא נכנסתי לעובי הקורה.
אין מגבלה תקציבית לצורך העניין. פשוט לא מוצא רלוונטיות לכונן הבלוריי.
אולי בסוף נלך על הדיגיטלי של סוני, גם אפשרות. קודם צריך לסיים את החדר משחקים ואז נחליט. גם ככה הבנתי שאין מלאים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

באתר הבא בדקו את זמני טעינת המשחק Assassin’s Creed Valhalla וזמני ה FAST TRAVEL. התוצאות? ב FT התוצאה זהה, בטעינת המשחק ה XBOX איטי משמעותית בגלל שהוא מציד לא מעט מסכי טעינה שב PS5 קוצצו:

https://www.essentiallysports.com/ps5-v ... orts-news/

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

13/11/2020 0:02  
avihuli כתב:
לא ידעתי מה זה RT אז גיגלתי.
מעניין.
הקונסולה החלשה (S), נראית לי הולכת להחטף כמו לחמניות חמות. אומנם לא ב-4K אבל היא בהחלט יכולה להוות בסיס מספק ליהנות ממנו.
חבל שאין גרסא כזו שזהה ל-X מבחינת החומרה.
לא רואה את עצמי מתחיל לאסוף דיסקים פיזית שיש את הכל ברשת, ככה שהכונן הוא די מיותר.
...

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ערן, תודה.
כן, אכן יש הבדלים ניראים שזה אחד על אחד. מה שלא אראה (כנראה) בפועל בהינתן קונסולה אחת בלבד שעובדת.
בגדול, היא מיועדת לילדים - אז בתור התחלה זה בהחלט מספיק.
או שבסוף אני אשתכנע ואלך על הסוני הדיגיטלית, כי אם כבר - אז כבר.
אופציה נוספת שאני חושב עליה היא אולי לפרוץ את ה-Wii שכבר כמה שנים טובות לא בשימוש, לשים עליו כמה משחקים בהארד דיסק חיצוני למקם אותו בחדר משחקים כקונסולה משנית. ואז בסלון (עם ה-77) לשים כבר משה ראוי יותר ואז גם אני אתחיל לשחק.

מה שכן, ה-OLED 48 פשוט מדהימה, ליגת על.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

16/11/2020 13:18  
Huber כתב:
13/11/2020 0:02  
avihuli כתב:
לא ידעתי מה זה RT אז גיגלתי.
מעניין.
הקונסולה החלשה (S), נראית לי הולכת להחטף כמו לחמניות חמות. אומנם לא ב-4K אבל היא בהחלט יכולה להוות בסיס מספק ליהנות ממנו.
חבל שאין גרסא כזו שזהה ל-X מבחינת החומרה.
לא רואה את עצמי מתחיל לאסוף דיסקים פיזית שיש את הכל ברשת, ככה שהכונן הוא די מיותר.
...
...
מעניין, הסרטון הזה מציג את AC נטען על שתי הקונסולות תוך דקה, אבל הכתבה ששמת שתי הודעות לפני טוענת שזה דקה וחצי. מוזר.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

השוואה יפה בין 2 הדגמים - ממליץ לכל מי ששוקל את ה S:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ב UGN עשו השוואת טעינת משחקים בין ה PS5 ל XBOX. רב המשחקים שם לא ממש מעניינים מכיוון שלא עברו אופטימיזציה ל SSD במערכות הללו, אבל ישנם 3 משחקים שכן נבנו במיוחד לדור החדש:

Assassin's Creed Valhalla - כמעט זהה בשניהן עם יתרון קל ל PS5.

Watch Dogs: Legion - שוב כמעט זהה עם יתרון קל ל PS5.

No Man's Sky - גם כמעט זהה עם יתרון קל ל PS5.

דווקא במשחקים הישנים שעובדים במצב תאימות לאחור יש יתרון ל XBOX מה שכנראה אומר שבמשחקים חדשים ל PS5 יהיה יתרון ובישנים ל XBOX (השערה בלבד על סמך התוצאות הללו):

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

לכל מי ששוקל את ה S וחושב שהוא לא יפסיד הרבה - ממליץ לכם בחום רב לצפות בווידאו הבא בשביל להבין כמה זה לא נכון. לגבי PS5 לעומת XBOX, ב 60FPS RT ה XBOX מוביל, ב 120FPS ה PS5 מוביל:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

הגרפיקה זהה בין 2 הקונסולות החזקות (כמובן שב S הנמוך משמעותית), אבל זמני הטעינה טובים יותרב PS5:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

המפתחת של המשחק Assassin's Creed Valhalla הוציאה פאטץ שפותר את בעיות הביצועים ב XBOX X - ע"י הנמכת הרזולוציה! הזוי שהקונסולה החזקה יותר על הנייר מתקשה בלא מעט משחקים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

עוד משחק מולטיפלטפורמה בו ל ל PS5 יש יתרון בזמני טעינה וויזואליות (למעט ב 120HZ בו המחסור ה VRR שאמור להגיע בעדכון עתידי ב PS5 נותן יתרון ל XBOX X):

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

רוצים לדעת איך ה XBOX החדש מתפקד בתור נגן בלוריי יעודי? הסקירה הבאה תעשה לכם סדר:

https://www.forbes.com/sites/johnarcher ... 32071b6d6c

ObiWanAloni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה

מישהו עם האקסבוקס X ומשתמש בAddons ל Kodi ומרגיש שהוא מקבל תמורה שוות ערך לקודי על Shield?

כי אני בינתיים לא...

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

14/12/2020 12:38  
Huber כתב:
רוצים לדעת איך ה XBOX החדש מתפקד בתור נגן בלוריי יעודי? הסקירה הבאה תעשה לכם סדר:

https://www.forbes.com/sites/johnarcher ... 32071b6d6c
...
באופן כללי אני לא ממליץ לקרוא כתבות באתר הזה, הוא מאוד מוטה ועדיף לא לעודד כאלה אתרים. יש אתרים אחרים בהם ניתן לקרוא על היכולות של המכשיר כנגן, כולל AVS. אגב, לא מצאתי כתבת השוואה שלהם ל PS5 כנגן כזה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

מוטה למי?

תשתף לינק לבדיקה שכזו עם כולם.

ObiWanAloni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה

14/12/2020 13:59  
ObiWanAloni כתב:
מישהו עם האקסבוקס X ומשתמש בAddons ל Kodi ומרגיש שהוא מקבל תמורה שוות ערך לקודי על Shield?

כי אני בינתיים לא...
...
עדכון. גיליתי משהו חדש, ועכשיו אני מבסוט :)
מלבד הבעיה שהקודי קורס בתכני 4k. (בעיה מוכרת, מקווה שתקבל תיקון בקרוב).

alkobi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 371

שליחה

קבלתי את קונסולה סדרה X מה שאהבתי זה זמני טעינה של שלבים מהירים מאוד יחיסית לדגם הקודם

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

מיקרוסופט תיקנו את בעיית השחורים בניגון מדיה פיזית:

חזור אל “קונסולות”