שרשור תגובות: חידוש: המונידאל ישודר לא רק ב-4K אלא גם ב-HDR!
- sheerBliss
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אף לא אחד יחלוק עמנו רשמים על חווית הצפייה העוצמתית דרך ערוץ 33?

ובנימה רצינית, בערוץ 11 בYES האיכות HD אכן ירודה ביחס לערוץ 511 של לפני 4 שנים.
יש לי קטע מוקלט של משחק מהמונדיאל בברזיל.
כלמודי ניסיון, אני חושב שהעין שלנו כבר מיומנת לזהות את ההבדל כאשר יש פגיעה מכוונת באיכות התמונה מצד הספקית.
אני "מנחש" שבערוץ 11 hd בעידן פלוס רואים יותר טוב.
ובנימה רצינית, בערוץ 11 בYES האיכות HD אכן ירודה ביחס לערוץ 511 של לפני 4 שנים.
יש לי קטע מוקלט של משחק מהמונדיאל בברזיל.
כלמודי ניסיון, אני חושב שהעין שלנו כבר מיומנת לזהות את ההבדל כאשר יש פגיעה מכוונת באיכות התמונה מצד הספקית.
אני "מנחש" שבערוץ 11 hd בעידן פלוס רואים יותר טוב.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
דווקא רואים טוב לדעתי בשניהם. חדות מצוינת וצבעים ברמה טובה, לא HDR אבל אותי זה מספק.Gorelik כתב:@nils3373
·
איך התמונה? כי התחברתי עכשיו לסטינג, התמונה חדה אבל חשוכה.......
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
·זורו44 כתב:·דרך הסטרימר המקורי של סטינגטיוי ב511 מעולה......
גם בערוץ כאן 11 טובה...
לא רואים מדהים...
·אתמול השידור היה עם קידוד HLG HDR אבל הם לא שלחו את הmetadata שגורם לטלויזיה להראות את הצבעים כמו שצריך, היום השידור הוא 4K SDR, אז הצבעים יופיעו כמו שצריך בלי שהטלויזיה תעבור למצב HDRMesta0018 כתב:בסלקום אתמול ראו ממש גרוע היום עולם אחר. היה תענוג צרוף לצפות ב 4k ממש כמו להיות באיצטדיון 😉 . לא יודע איך נחזור אחרי המונדיאל לצפות בספורט 5....
המשחק האחרון היום שוב באיכות ירודה אחרי 2 שהיו באיכות מעולה.. למה זה קורה משחק אחד רואים 4k ואחר לא למרות שהמהירות של האינטרנט מצויינת.Paradoxx כתב:·אתמול השידור היה עם קידוד HLG HDR אבל הם לא שלחו את הmetadata שגורם לטלויזיה להראות את הצבעים כמו שצריך, היום השידור הוא 4K SDR, אז הצבעים יופיעו כמו שצריך בלי שהטלויזיה תעבור למצב HDR.........
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
Mesta0018
מסכים לחלוטין.
גם אני ראיתי איכות מעולה במשחק של אורוגאוי ובמשחק של ספרד הרבה פחות (YES אולטרא על מסך הקרנה 100 אינץ).
אין ספק שעדיף משחק ברמה של ספרד פורטוגל עם איכות נמוכה יותר מאשר משחק ברמה של אורוגואי מצריים אבל נשמח לקבל את כל המשחקים באיכות של אורוגאי מצרים.
באמת לא ברור מדוע ההבדלים האלה באיכות בין משחקים כאשר אין בכלל מעבר מ-HDR ל-SDR.
ובגלל שב-YES אין קשר לאינטרנט הבעיה היא לא שם.
מסכים לחלוטין.
גם אני ראיתי איכות מעולה במשחק של אורוגאוי ובמשחק של ספרד הרבה פחות (YES אולטרא על מסך הקרנה 100 אינץ).
אין ספק שעדיף משחק ברמה של ספרד פורטוגל עם איכות נמוכה יותר מאשר משחק ברמה של אורוגואי מצריים אבל נשמח לקבל את כל המשחקים באיכות של אורוגאי מצרים.
באמת לא ברור מדוע ההבדלים האלה באיכות בין משחקים כאשר אין בכלל מעבר מ-HDR ל-SDR.
ובגלל שב-YES אין קשר לאינטרנט הבעיה היא לא שם.