רן תודה על עוד שרשור מרנין,רהוט, שקוף וללא משים, אתה מרים את הרמה בפורום בהצגת הקידמה של תחום הקולנוע הביתי ולא בפעם הראשונה.
לא הגבתי עד כה בשרשור מכיוון שהודיתי על הכתוב באופן פרטי ,לרוכשים האחרים אני רוצה לאחל -תתחדשו ותהנו.
צר לי שאני נאלץ להגיב לראשונה בנסיבות מצערות אלו.
הייתי מודע לחלק -קטן אמנם- בהליך שרן עבר עד שהחליט מה שהחליט לגבי הרכישה של הפרוססור,רן עם כל הנסיון שצבר ומהיכרותי איתו הוא לא Fanboy של מותגים.
יתרה מכך, הוא מרבה לשתף להתייעץ ויושב לסיעור מוחות עם מספר רב של אנשים על מנת לבטל כל השפעה או דעה שאולי הייתה עלולה להשפיע לרעה על האובייקטיביות שלו בשדרוג של מכשיר ברמת מיתוג ותמחור כזו.
כששהיתי בביתו על מנת להתרשם ולהשוות,כמות הפעמים שרן החליף בין המעבד שרכש אל מול מותג אחר גרמה לי לסחרחורת וזה נעשה אל מול מותגים אחרים בנוסף אך על כל ההליך רן כבר פירט.
אני יכול להעיד שבדרך גם הרוכשים האחרים היו סקפטיים ומתנגדים לא פחות אל מול המוצר הזה לפני שבחנו אותו במעונם הפרטי, אין לי מושג מה הוביל לשינוי אני יודע רק מה קרה בסוף, כל האחרים רכשו פרוססור היי אנד יקר מאוד !
תמהני ולא נהיר לי איך שרשור חיובי כזה מדרדר לחסימה של רן ? אני אמנם לא ראיתי מה רן כתב לאיתי אולם מתוך היכרות עם הנפשות המעורבות ובייחוד מהיכרותי את ההתנהלות הזהירה של רן הוא מעולם לא היה רושם משהו פוגעני בטח בפרהסיה שיצדיק חסימה.
מנהלי האתר,
אתם יכולים לקבוע חוקים ולנהל את האתר כראות עינכם וזו זכותכם, יחד עם זאת דומני שהאצבע שלכם כל כך קלה על ההדק עד שאתם לא מודעים להשלכות של אקט מבזה זה, עלול להיות לאתר הזה ,לכולנו, לרועץ.
לדידי מי שהחליט על הצעד הנמהר ראוי שיבחן את הדברים שוב בזהירות וברגישות הנדרשת לטובת כולנו.