קנייה קבוצתית
הבעיה שלנו היא שאנחנו יוצרים באאאז רציני סביב המסך, יש כבר יותר מ20K צפיות בשרשור, מאמין שלא מעט אנשים גם רכשו את המסך בשבועיים האחרונים, בעקבות הדיבור פה, לא פלא שלסמליין לא אכפת מאיתנו, אנחנו עושים להם יופי של עבודה...
אני חושב שהפניה הבאה צריכה להיות ליבואני סוני, המסכים שלהם אמנם מתומחרים מאוד גבוה, אבל האיכות טובה יותר בניגוד לLG שזהה פחות או יותר ל9000.
אני חושב שהפניה הבאה צריכה להיות ליבואני סוני, המסכים שלהם אמנם מתומחרים מאוד גבוה, אבל האיכות טובה יותר בניגוד לLG שזהה פחות או יותר ל9000.
זה לגטימי מאד שהאתר ירוויח כסףnir11 כתב:·......
אני חושב שאתם צריכים להסביר את הדברים בשקיפות.
כשיש קבוצת רכישה אצל יבואן, וזה נעשה דרך האתר, אז בדרך כזו או אחרת, האתר מקבל מזה כסף, וזו (גם) סיבה לדעתי למה אתם לא נותנים לאנשים פה לעשות קבוצות רכישה דרך האתר....
אבל שקיפות זה דבר נכון
·
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
התקשרתי עכשיו לאולסייל הציעו לי תטלויזיה ב6600 אחריות יבואן מתקן תליה ומשלוח חינם בלי התמקחות
מה שכן הוא אמר שזמן אספקה הוא החל מ18 ימי עסקים.
מה שכן הוא אמר שזמן אספקה הוא החל מ18 ימי עסקים.
·מישהו מהפורום רכש ב6450ש"ח מאתר p100.NivToledano כתב:התקשרתי עכשיו לאולסייל הציעו לי תטלויזיה ב6600 אחריות יבואן מתקן תליה ומשלוח חינם בלי התמקחות
מה שכן הוא אמר שזמן אספקה הוא החל מ18 ימי עסקים....
אם זה 18 ימי עסקים הייתי מחכה .זה כמעט חודש . תוריד חול המועד,שישי,שבת,יום הזיכרון לשואה ,לחללי צהל",יום עצמאות.
המחירים עד אז ירדו יותר.
על פי מה שראיתי סמסונג 65MU9000 עולה בארה״ב 1700 דולר שזה בשקלים יוצא 6,000₪.shmizan כתב:@almog22
·זה מה שבאמת הייתי רוצה אבל הסכום יהיה משמעותית כל כך גבוה שחבל..
זה אבסורד, אתה יכול להביא x900e בגודל 55 עד הבית ב4200 שח מארהב, וגם לקנות אחריות דה פקטו בינלאומית ל4 שנים דרך square trade ב100 דולר שתהיה שווה פי כמה וכמה מכל אחריות שיש לך פה בארץ, אבל זה תהליך מתיש...
המסכים של סמסונג זולים בהרבה וצריך פשוט להתניע תהליך רכישה קבוצתית.
המחיר בזאפ יורד כל יום, אין סיבה שעבור כל כך הרבה קונים לא נצליח למצוא מחיר טוב....
תוסיף מעמ וזה כבר יוצא 7,000₪.
וזה לפני משלוח (שאגב גם עליו משלמים מעמ) ואגרות שחרור ובכדומה.
אז איפה פה האטרקטיביות הגדולה בלהזמין מחו״ל?!
זה שישפאר דופקים פה מחירים כך שסוני יוצא מאוד וקר בארץ לא אומר שכולם עושים כך...
אני חושב שהמחיר של ה-9000 בארץ סופר אטרקטיבי בגודל 65.
חבל רק שה-75 כל כך יקרה.
·shmizan כתב:@almog22
·מתיש כי אתה צריך לקנות מחנות בארה"ב, להשתמש בשילוח צד ג', לקוות שלא יהיו עלויות שקר נוספות (למרות שחישבתי דרך IDGU והם "מתחייבים" למחיר). לקנות אחריות של square trade בנפרד מהקניה.. לייבא טלויזיה זה כאב ראש...
לגבי האחריות - יש ביקורות טובות על האחריות שלהם אבל אם אתה מממש בארץ אחרת (ספציפית ישראל) אז הם אומרים לך ללכת לאחת החנויות הרשמיות של החברה בישראל, לתקן, והם אמורים להחזיר לך כסף בהינתן קבלה....
למה כאב ראש?
נכנסתי ל B&H , קניתי 65 850e , שילוח ישיר עד הבית ב1500 דולר. הגיע אחרי 4 ימים.
איפה הכאב ראש פה ובמה זה שונה מלהזמין מוואלה שופס לצורך העניין?
·shmizan כתב:@shuali
·הסיפור שלך לא היה כל כך פשוט כמו שאתה מתאר, אם אני זוכר נכון אתה היית גם צריך לבקש אישורים ממשרד התקשורת למקרה ויבקשו ממך..
בכל אופן אני בכלל לא מדבר על אותו התהליך, אתה מדבר על x850e מחנות ששולחת באופן ישיר ב1500 דולר (וגם לא שילמת הכל מראש, אלא חלק בכניסה לארץ ע"י חברת השילוח) ואני מדבר על x900e ב~1250$ כשבדרך יש חנות בארה"ב שמצריך ויזה עם כתובת אמריקאית, שילוח צד ג' וכן הלאה.....
shmizan
רק לידיעה.
אצל שועלי ,כל מה שקשור לרכישות ברשת,הכל עובר חלק.
וגם אם יש איזושהי בעייה מכל סוג שהוא,תמיד יופיע איזה גמד קטן בלילה שיסדר הכל