מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
Fargo - עונה 3
סוף סוף העונה הגיעה לסטינג TV (קיימת בנטפליקס אבל ללא תרגום)
אני כל כך אוהב את הסדרה הזו והעונה השלישית לא מאכזבת ועומדת ברף הגבוה של הקודמות.
שחקנים מעולים אחד אחד... תענוג (למי שאהב את העונות הקודמות - לא בטוח שכל אחד מתחבר לסגנון)
9
סוף סוף העונה הגיעה לסטינג TV (קיימת בנטפליקס אבל ללא תרגום)
אני כל כך אוהב את הסדרה הזו והעונה השלישית לא מאכזבת ועומדת ברף הגבוה של הקודמות.
שחקנים מעולים אחד אחד... תענוג (למי שאהב את העונות הקודמות - לא בטוח שכל אחד מתחבר לסגנון)
9
מצטרף, עוד לא סיימתי אבל La mante סדרה מעניינת ומותחת.
6 פרקים של שעה.
6 פרקים של שעה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
סיימתי עכשיו סיליקון ואלי, קלילה ובעיקר משעשעת מאוד, במקביל צופה במיליארדים (עונה 3) - סדרת דרמה מרתקת המציגה את שני צדי המתרס: בית השקעות מצליח וחשוד בפלילים מול התובע המחוזי בעל הישגים מרשימים אשר רוצה להפיל את הענק הגדול.
Happy! - עדיין לא ברור לי מה אני רואה כאן אבל אני אוהב את זה
הרשימה השחורה (עונה חמישית)- מתחיל לעייף כבר
ויש עוד, אבל אלו העיקריות
ויש עוד, אבל אלו העיקריות
Vocare Ad Regnum
יש בליונס עונה 3? תודה נחפש!TANDBERG כתב:סיימתי עכשיו סיליקון ואלי, קלילה ובעיקר משעשעת מאוד, במקביל צופה במיליארדים (עונה 3) - סדרת דרמה מרתקת המציגה את שני צדי המתרס: בית השקעות מצליח וחשוד בפלילים מול התובע המחוזי בעל הישגים מרשימים אשר רוצה להפיל את הענק הגדול.
ויש עוד, אבל אלו העיקריות...
לגבי בלקליסט, התיאשתי 2 פרקים לתוך העונה, ראיתי גם את רדמפשיין
ישראלי - הרמון - באפליקציה של רשת
מבוסס על סיפורו של גואל רצון.
מעניין מאוד!
מבוסס על סיפורו של גואל רצון.
מעניין מאוד!
"בשבילה גיבורי עפים"
הסדרה מתרכזת בארבעה חברי צוות שנלחמו בתור מילואימניקים במלחמת לבנון השנייה, וביעלי- בת הזוג של אחד מהם.
בעקבות אירוע טראומתי שקרה במהלך הלחימה הקשר בין החברים ניתק, והחיים לקחו כל אחד מהם לכיוון שונה לחלוטין.
11 שנים לאחר המלחמה, אחד החברים שמתגורר בקולומביה נתקל בעיתון בתמונה של יעלי- שהוכרזה מתה 9 שנים קודם לכן לאחר שעברה תאונת דרכים במהלך טיול בדרום אמריקה.
התמונה מטלטלת את עולמם של הארבעה, שנרתמים למשימה ויוצאים לדרום אמריקה לחפש את יעלי.
סדרות ישראליות , רחוקות מאוד מואד מהסגנון שלי. צפיתי בפרק הפתיחה עם אשתי והפתעה גמורה.
קצב,עלילה,משחק נהדר של תומר קפון ו מיכאל אלוני (סוף סוף חזר למקומו הטבעי במשחק ולא "מתבזה" בהנחיית תחריות זמר).
שווה לתת הזדמנות , ציון 8.5 (עם צפייה לעתיד).
הסדרה מתרכזת בארבעה חברי צוות שנלחמו בתור מילואימניקים במלחמת לבנון השנייה, וביעלי- בת הזוג של אחד מהם.
בעקבות אירוע טראומתי שקרה במהלך הלחימה הקשר בין החברים ניתק, והחיים לקחו כל אחד מהם לכיוון שונה לחלוטין.
11 שנים לאחר המלחמה, אחד החברים שמתגורר בקולומביה נתקל בעיתון בתמונה של יעלי- שהוכרזה מתה 9 שנים קודם לכן לאחר שעברה תאונת דרכים במהלך טיול בדרום אמריקה.
התמונה מטלטלת את עולמם של הארבעה, שנרתמים למשימה ויוצאים לדרום אמריקה לחפש את יעלי.
סדרות ישראליות , רחוקות מאוד מואד מהסגנון שלי. צפיתי בפרק הפתיחה עם אשתי והפתעה גמורה.
קצב,עלילה,משחק נהדר של תומר קפון ו מיכאל אלוני (סוף סוף חזר למקומו הטבעי במשחק ולא "מתבזה" בהנחיית תחריות זמר).
שווה לתת הזדמנות , ציון 8.5 (עם צפייה לעתיד).
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
·miki775 כתב:תגידו,
רק לי נדמה שהסידרה "השורד המיועד" עונה 1 היתה סוף הדרך
ועונה 2 (הגעתי לפרק 5)-היא חר א אחד גדול ?...
מסכים !
אהבתי מאוד את העונה הראשונה , בעונה השניה הם הלכו לאיבוד בעלילה (היו מספר במאי/תסרטיאים שכל אחד משך לכיוון אחר בעלילה) , עונה שלישית לא תהיה , הודיעו אתמול שהיא יורדת (יתכן ש NETFLIX תיקח את הסדרה לידייה ותמשיך לעונה שלישית).
חבל , אבל יש כל כך הרבה אחרות , שבאמת לא חבל
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
Wild wild country
דובר על הסדרה רבות - מה שקורה כשהקהילה של אושו מפונה עוברת כמו שהיא לאמצע שום מקום באורגון ובכ"ז הכל משתבש. ראיונות מאז והיום, די מטורף.
9/10
דובר על הסדרה רבות - מה שקורה כשהקהילה של אושו מפונה עוברת כמו שהיא לאמצע שום מקום באורגון ובכ"ז הכל משתבש. ראיונות מאז והיום, די מטורף.
9/10
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

·אתמול סיימתי את Happy! - בעונה הראשונה 7 פרקים. סדרה הזויה מחד ומרתקת מאידך.miki775 כתב:TANDBERG
תוכל להמליץ על סידרה בנטפליקס שאלך עליה "על בטוח" ?
כזו שמשאירה אותך חסר סבלנות בציפייה לפרק הבא (כמו לדוגמא פרקים 11-10 בשורד המיועד, ולכן עדיף על כזו שכבר רצה)
תודה...
מיליארדים עושה עבודה מעולה גם כן, נבנית לאט אבל משאירה אותך מרותק החל מהפרק השני או השלישי.
·ראית את כל הישנות המעולותmiki775 כתב:TANDBERG
תוכל להמליץ על סידרה בנטפליקס שאלך עליה "על בטוח" ?
כזו שמשאירה אותך חסר סבלנות בציפייה לפרק הבא (כמו לדוגמא פרקים 11-10 בשורד המיועד, ולכן עדיף על כזו שכבר רצה)
תודה...
- ברקינג בד
- דקסטר
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

Legion עונה 2. המשך עלילותיו של דייויד, בחור אותו אנו פוגשים במוסד לחולי נפש. אנו מגלים כי דייויד הוא מוטאנט, ולא סתם - אלא בנו של צ'ארלס אקסבייר...
עשרה פרקים לכל עונה, עשוי ממש טוב למרות ששני הפרקים הראשונים די איטיים.
עשרה פרקים לכל עונה, עשוי ממש טוב למרות ששני הפרקים הראשונים די איטיים.
Vocare Ad Regnum
·TANDBERG כתב:Legion עונה 2. המשך עלילותיו של דייויד, בחור אותו אנו פוגשים במוסד לחולי נפש. אנו מגלים כי דייויד הוא מוטאנט, ולא סתם - אלא בנו של צ'ארלס אקסבייר...
עשרה פרקים לכל עונה, עשוי ממש טוב למרות ששני הפרקים הראשונים די איטיים....
דרך אגב,לא מצאתי בנטפליקס את מליארדים