ראיתי שרשום באיזה אתר שתוך חודש יחוברו 10000 ראשוניםrafi_d כתב:"התחייבו"? למי?... אולי יהיו 10000 *נרשמים*, בטח שלא מחוברים......
פרטנר TV - ריכוז פרסומים
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
שדרוג מ-40 מגה ל-100 מגה יעלה 10 ש"ח.
ייתכן מאוד שבחבילת הטריפל תהיה עלות השכרת ראוטר של 10 ש"ח נוספים (בדומה לסלקום TV).
ייתכן מאוד שבחבילת הטריפל תהיה עלות השכרת ראוטר של 10 ש"ח נוספים (בדומה לסלקום TV).
- YanivPL
-
- חבר ותיק

פרטנר מדווחת על הסתערות בהרשמה המוקדמת לפרטנר TV
מכסת 5,000 הנרשמים שהחברה הקציבה לעצמה התמלאה ■ פרטנר הגדילה את המכסה ל-10,000 נרשמים, ועפ"י הערכות תגיע בקרוב גם למספר הזה
[imgbig]http://images.globes.co.il/images/NewGl ... zik800.jpg[/imgbig]
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001195141
[imgbig]http://images.globes.co.il/images/NewGl ... zik800.jpg[/imgbig]
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001195141
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3484
תרגיל שיווקי שחוק למשיכת ההמונים 
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
העמוד פייסבוק שהיה להם כבר לא זמין... סגרו אותו
https://www.facebook.com/partnertv.il/
שאלתי אותם כמה שאלות בפרטי אז הם נבהלו וסגרו![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
שאלתי אותם כמה שאלות בפרטי אז הם נבהלו וסגרו
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

נראה לי מה שהבטיחו לחבר 10000 משתמשים תוך חודש זה לא יקרה
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

@yaronnn
·לא, באמת? נראה לך?...
·לא, באמת? נראה לך?...
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

אם רוצים זה אפשרי 250 איש לחבר ביום אבל כרגע זה נראה ששום דבר לא מוכן ממה שהיה בסרטון פשוט אכזבה חשבנו שיש עוד אלטרנטיבה בטווח הקרובrafi_d כתב:@yaronnn
·לא, באמת? נראה לך?......
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

הם אמרו שיתחילו בסוף החודש הזה. כל היתר - אלו הערכות "מקומיות" כאן...
- YanivPL
-
- חבר ותיק

·tomer953 כתב:העמוד פייסבוק שהיה להם כבר לא זמין... סגרו אותו
שאלתי אותם כמה שאלות בפרטי אז הם נבהלו וסגרו...
מה עשית???!!!
- guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
אתמול הייתי במרכז השירות שלהם מסיבה אחרת ויש ממיר עם טלווזיה להתנסות.
ישבתי על זה חצי שעה בערך והרושם הראשוני מדהים! הכל עובד מהיר חלק ואחלה ממשק
ישבתי על זה חצי שעה בערך והרושם הראשוני מדהים! הכל עובד מהיר חלק ואחלה ממשק
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

·אתה מבין שכמות המשתמשים היתה 3 - אתה ועוד שניים, וזו הסיבה המיידית ל"חלק ומהיר", כן?...guyyg כתב:אתמול הייתי במרכז השירות שלהם מסיבה אחרת ויש ממיר עם טלווזיה להתנסות.
ישבתי על זה חצי שעה בערך והרושם הראשוני מדהים! הכל עובד מהיר חלק ואחלה ממשק...
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 802
אז דיבר איתי עכשיו נציג מכירות לגבי תיאום התקנה.
הוא טוען שהטלויזיה שלהם לא תעבוד עם אינטרנט של אנלימיטד, רק עם הוט או בזק.
נשמע לי קצת מוזר, אינטרנט לא אמור להיות אינטרנט בשני המקרים?
אני מניח שבאפליקציה לא תהיה שום חסימה שכזו אבל האם ייתכן שבממיר שלהם כן?
אני מניח שבאפליקציה לא תהיה שום חסימה שכזו אבל האם ייתכן שבממיר שלהם כן?
- guyyg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
@rafi_d
·
ברור חח
·
ברור חח
- GiladY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
דודה שלי בתהליכי הצטרפות לחבילת הטריפל. היא יצרה קשר טלפוני ולא מסרה פרטים דרך האתר. צריך לציין שהיא כבר לקוחה של הסלולר+ספק בפרטנר אז אולי הטיפול בה שונה ממצטרפים אחרים.
- נציגת המכירות שעלתה מולה על הקו "הוקצתה" לה, באופן אישי, וכל שאלה לגבי המנוי שלה מופנת אליה- כלומר אם יש בעיה לבקש לדבר איתה. היא לא נותנת את המס' הפרטי/הפנימי שלה אבל יש מס' אחר מהכוכבית 054 או ה-1800800-054 הרגילים והוא מיועד ללקוחות שמצטרפים לטריפל. בפועל העובדה שנציגה אחת בלבד מטפלת במנוי בעייתית (מיד אסביר למה).
- היא אומרת שכרגע רק משווקים את החבילות טריפל וטכנאי של פרטנר יגיע בעוד שבועיים-שלושה. לכן כרגע, הציעה להתחבר עם חודשיים חינם לספק ותשתית עד 100 מגה. לשירות הטלפון ביתי לא מחברים עכשיו, כשיחברו לTV יאפשרו הצטרפות גם לשירותי הטלפון אם זה רלוונטי ללקוח.
- היא מיהרה לקבוע לה טכנאי בזק שיגיע לפתוח את הקו (היתה מחוברת בעבר לבזק אבל כרגע בהוט) ואמרה שיכולה להתנתק במיידי מהוט. הטכנאי (התקנה חינם) נקבע ליומיים אחרי השיחה והשליח של הראוטר (לא שאלה, טעות לא לשאול-אבל כל עוד לא יהיו הפתעות בחשבונית הראשונה גם חינם) נקבע יום אחרי התקנת הקו.
- הטכנאי היה אמור להגיע, לא צילצל בדלת, לא הגיע. דודה שלי ביררה עם המוקד למה הטכנאי לא הגיע ונאמר לה שהיה והגיע "לפתוח את הקו מבחוץ". נשמע לי לא הגיוני . מה שאני יודע שהטכנאי מגיע לשנות את החיווי בקופסא הראשית בתור הבית, מה יש לו לחפש בחוץ. במוקד נאמר שאמור להיות אינטרנט, צריך לחבר את הנתב ולראות, ואם תהיה בעיה סימן שצריך לחבר גם פנימית, בתוך הבית, וזה בעלות של 100 שח לקו ! אתם רציניים ? מה ? כבר התחלה ברגל שמאל. למה לא אמרתם את זה מראש ? מה שכן- הובטח שפרטנר תזכה בסכום המלא בגין התשלום לבזק. לכן נראה שבאמת ה"התקנה חינם" שהם מפרסמים היא נכונה אבל אעדכן אתכם אחרי החשבונית הראשונה. זאת לא הבעיה- הבעיה שהם יוצאים מנקודת הנחה שהלקוחה המבוגרת מבינה את הפרוצדורה של ההתקנה (שאם חיצונית זה לא מסתדר אז צריך גם פנימית- היא יודעת שצריך לבוא טכנאי לבצע את ההתקנה, תעשו מה שצריך ותודאו שבסיום התהליך יש חיבור תקין) וגם שעכשיו צריך לחכות לטכנאי נוסף, והמועד הקרוב ביותר הוא רק בשבוע הבא, כלומר הלקוחה תישאר בלי אינטרנט כמעט שבועיים ! הרי הנציגה אמרה לה שהיא יכולה להתנתק במיידי מהוט (הציוד הוחזר להוט)
- למחרת הגיע המודם (דילינק 225 ) בעלות חודשית של 10 שח. הם מאפשרים להשתמש בציוד פרטי. הובטח שאין התחייבות או "קנס" על הציוד שמקבלים אם מתנתקים לפני 36 חודשים, ומשתמע מדבריה של הנציגה שלפחות במסגרת חבילת הטריפל אין "קנסות". היא בכלל טוענת שאין היום כזה דבר קנסות בישראל
, אבל אני רואה וכתוב בבירור בכמה מקומות, שבהצטרפות לשירותי הטלפון הביתי יש התחייבות ל36 חודשים בגין הממיר המיוחד שהם שולחים ואם מתנתקים לפני תום התקופה, ממשיכים לשלם. באמת יתכן שבמסגרת הטריפל אין קנסות יציאה, אבל נחכה להתקנה ונראה. אגב פרטי עסקה לחבילת הטריפל אין עדיין מה ששלחו לנו מדבר על ספק+אינטרנט בלבד
- בן דודה שלי חיבר את המודם לפי המדריך שקיבל איתו, אבל אין אינטרנט. זה כנראה אומר שצריך את ההתקנה של הטכנאי בבית.
לסיכום,
- "הצטרפה" לפרטנר, אבל לא באמת הצטרפה - TV וטלפון אין עד סוף החודש (לכל המוקדם), ואינטרנט, דבר בסיסי בימינו, גם לא הצליחו לסדר בניסיון ראשון בבית שכבר חובר בעבר לבזק והתשתית קיימת. ככה לא מגייסים לקוחות כי גם אם המוצר שהם מוכרים נראה טוב על הניר מי המשוגע שיבזבז את הזמן שלו על הקו בתלונות ותקלות על השירות שהוא מקבל עוד לפני שהוא בכלל חובר? ותאמינו לי שדודה שלי היא לקוחה קלה, שום תלונות אין לה, משלמת בזמן ולא שומעים ממנה. חשבתי שהתחרות באה בין היתר לפתור גם את הבעיה הזו אבל ניכר שהנציגים לא הוכנו טוב להצטרפות ההמונית ובכלל אני חושב שהשמירה על חשאיות מצד החברה פוגעת במתן השירות הטלפוני כי הם פשוט לא יודעים שם איך לענות על השאלות שיש לנו, ואם עונים אז נותנים תשובות לא בהירות וחלקיות.
- השירות לא נגיש מספיק למבוגרים. אישה מבוגרת וחסרת ידע טכני לא צריכה להתעסק בפוליטיקה שמסביב. קחו כרטיס אשראי (כבר יש להם כי היא לקוחה בשירותים אחרים), תקבעו טכנאי, תחברו. מאוד מאוד פשוט. למה לסבך? למה טכנאי של בזק בא ומה הוא עשה אם אין עדיין אינטרנט?
- הזכרתי שהנציגה אחראית למנוי, אבל לא תמיד היא נמצאת. ואם היא לא נמצאת אז נציגים אחרים לא יודעים איך לטפל בפנייה. אז השירות המיוחד הזה הוא חיסרון. דודה שלי עמדה איתם על הקו דקות ארוכות והם לא ידעו בכלל שהיא רוצה להצטרף כאילו זה לא רשום בשום מקום. אני לא מבין את זה. היא היתה צריכה לחכות לנציגה שדיברה איתה שתחזור אליה. באמת חזרה, אבל אחרי שחזרה פתאום העלתה שצריך טכנאי שיתקין פנימית והתעקשה שאין מה לשלוח אותו בזמן הקרוב כי גם ככה עוד שבועיים-שלושה יגיעו להתקין את הTV ואז יעשו את זה בפעם אחת. רק חבל שלא אמרה את זה מההתחלה ואז דודה שלי לא היתה מחזירה להוט את הציוד. בגלל שהחזירה את הציוד ואין לה אינטרנט, הנציגה השתכנעה וניסתה להזמין טכנאי מוקדם יותר אבל לא לפני שבוע הבא.
לטובת חברי הפורום המתלבטים אחזור לעדכן לאחר התקנת שירותי הTV . דרך אגב נטפליקס- זה רלוונטי להרבה אנשים. אפשר להירשם לזה במסגרת חבילת הטריפל כבר היום אבל השירות יפעל רק החל מספטמבר . כמובן שלא משלמים עד שיהיה זמין גם אם ביקשתם להצטרף לשירות היום.
- נציגת המכירות שעלתה מולה על הקו "הוקצתה" לה, באופן אישי, וכל שאלה לגבי המנוי שלה מופנת אליה- כלומר אם יש בעיה לבקש לדבר איתה. היא לא נותנת את המס' הפרטי/הפנימי שלה אבל יש מס' אחר מהכוכבית 054 או ה-1800800-054 הרגילים והוא מיועד ללקוחות שמצטרפים לטריפל. בפועל העובדה שנציגה אחת בלבד מטפלת במנוי בעייתית (מיד אסביר למה).
- היא אומרת שכרגע רק משווקים את החבילות טריפל וטכנאי של פרטנר יגיע בעוד שבועיים-שלושה. לכן כרגע, הציעה להתחבר עם חודשיים חינם לספק ותשתית עד 100 מגה. לשירות הטלפון ביתי לא מחברים עכשיו, כשיחברו לTV יאפשרו הצטרפות גם לשירותי הטלפון אם זה רלוונטי ללקוח.
- היא מיהרה לקבוע לה טכנאי בזק שיגיע לפתוח את הקו (היתה מחוברת בעבר לבזק אבל כרגע בהוט) ואמרה שיכולה להתנתק במיידי מהוט. הטכנאי (התקנה חינם) נקבע ליומיים אחרי השיחה והשליח של הראוטר (לא שאלה, טעות לא לשאול-אבל כל עוד לא יהיו הפתעות בחשבונית הראשונה גם חינם) נקבע יום אחרי התקנת הקו.
- הטכנאי היה אמור להגיע, לא צילצל בדלת, לא הגיע. דודה שלי ביררה עם המוקד למה הטכנאי לא הגיע ונאמר לה שהיה והגיע "לפתוח את הקו מבחוץ". נשמע לי לא הגיוני . מה שאני יודע שהטכנאי מגיע לשנות את החיווי בקופסא הראשית בתור הבית, מה יש לו לחפש בחוץ. במוקד נאמר שאמור להיות אינטרנט, צריך לחבר את הנתב ולראות, ואם תהיה בעיה סימן שצריך לחבר גם פנימית, בתוך הבית, וזה בעלות של 100 שח לקו ! אתם רציניים ? מה ? כבר התחלה ברגל שמאל. למה לא אמרתם את זה מראש ? מה שכן- הובטח שפרטנר תזכה בסכום המלא בגין התשלום לבזק. לכן נראה שבאמת ה"התקנה חינם" שהם מפרסמים היא נכונה אבל אעדכן אתכם אחרי החשבונית הראשונה. זאת לא הבעיה- הבעיה שהם יוצאים מנקודת הנחה שהלקוחה המבוגרת מבינה את הפרוצדורה של ההתקנה (שאם חיצונית זה לא מסתדר אז צריך גם פנימית- היא יודעת שצריך לבוא טכנאי לבצע את ההתקנה, תעשו מה שצריך ותודאו שבסיום התהליך יש חיבור תקין) וגם שעכשיו צריך לחכות לטכנאי נוסף, והמועד הקרוב ביותר הוא רק בשבוע הבא, כלומר הלקוחה תישאר בלי אינטרנט כמעט שבועיים ! הרי הנציגה אמרה לה שהיא יכולה להתנתק במיידי מהוט (הציוד הוחזר להוט)
- למחרת הגיע המודם (דילינק 225 ) בעלות חודשית של 10 שח. הם מאפשרים להשתמש בציוד פרטי. הובטח שאין התחייבות או "קנס" על הציוד שמקבלים אם מתנתקים לפני 36 חודשים, ומשתמע מדבריה של הנציגה שלפחות במסגרת חבילת הטריפל אין "קנסות". היא בכלל טוענת שאין היום כזה דבר קנסות בישראל
- בן דודה שלי חיבר את המודם לפי המדריך שקיבל איתו, אבל אין אינטרנט. זה כנראה אומר שצריך את ההתקנה של הטכנאי בבית.
לסיכום,
- "הצטרפה" לפרטנר, אבל לא באמת הצטרפה - TV וטלפון אין עד סוף החודש (לכל המוקדם), ואינטרנט, דבר בסיסי בימינו, גם לא הצליחו לסדר בניסיון ראשון בבית שכבר חובר בעבר לבזק והתשתית קיימת. ככה לא מגייסים לקוחות כי גם אם המוצר שהם מוכרים נראה טוב על הניר מי המשוגע שיבזבז את הזמן שלו על הקו בתלונות ותקלות על השירות שהוא מקבל עוד לפני שהוא בכלל חובר? ותאמינו לי שדודה שלי היא לקוחה קלה, שום תלונות אין לה, משלמת בזמן ולא שומעים ממנה. חשבתי שהתחרות באה בין היתר לפתור גם את הבעיה הזו אבל ניכר שהנציגים לא הוכנו טוב להצטרפות ההמונית ובכלל אני חושב שהשמירה על חשאיות מצד החברה פוגעת במתן השירות הטלפוני כי הם פשוט לא יודעים שם איך לענות על השאלות שיש לנו, ואם עונים אז נותנים תשובות לא בהירות וחלקיות.
- השירות לא נגיש מספיק למבוגרים. אישה מבוגרת וחסרת ידע טכני לא צריכה להתעסק בפוליטיקה שמסביב. קחו כרטיס אשראי (כבר יש להם כי היא לקוחה בשירותים אחרים), תקבעו טכנאי, תחברו. מאוד מאוד פשוט. למה לסבך? למה טכנאי של בזק בא ומה הוא עשה אם אין עדיין אינטרנט?
- הזכרתי שהנציגה אחראית למנוי, אבל לא תמיד היא נמצאת. ואם היא לא נמצאת אז נציגים אחרים לא יודעים איך לטפל בפנייה. אז השירות המיוחד הזה הוא חיסרון. דודה שלי עמדה איתם על הקו דקות ארוכות והם לא ידעו בכלל שהיא רוצה להצטרף כאילו זה לא רשום בשום מקום. אני לא מבין את זה. היא היתה צריכה לחכות לנציגה שדיברה איתה שתחזור אליה. באמת חזרה, אבל אחרי שחזרה פתאום העלתה שצריך טכנאי שיתקין פנימית והתעקשה שאין מה לשלוח אותו בזמן הקרוב כי גם ככה עוד שבועיים-שלושה יגיעו להתקין את הTV ואז יעשו את זה בפעם אחת. רק חבל שלא אמרה את זה מההתחלה ואז דודה שלי לא היתה מחזירה להוט את הציוד. בגלל שהחזירה את הציוד ואין לה אינטרנט, הנציגה השתכנעה וניסתה להזמין טכנאי מוקדם יותר אבל לא לפני שבוע הבא.
לטובת חברי הפורום המתלבטים אחזור לעדכן לאחר התקנת שירותי הTV . דרך אגב נטפליקס- זה רלוונטי להרבה אנשים. אפשר להירשם לזה במסגרת חבילת הטריפל כבר היום אבל השירות יפעל רק החל מספטמבר . כמובן שלא משלמים עד שיהיה זמין גם אם ביקשתם להצטרף לשירות היום.
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

האם מישהו יודע אם ניתן ללכת למרכז שירות ולהתקין באופן עצמאי כמו בסלקום
- Tomer5755
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
·מעניין, אם יש גם במרכז-המכירות שבעפולה... אבקר בהזדמנות.guyyg כתב:אתמול הייתי במרכז השירות שלהם מסיבה אחרת ויש ממיר עם טלווזיה להתנסות.
ישבתי על זה חצי שעה בערך והרושם הראשוני מדהים! הכל עובד מהיר חלק ואחלה ממשק...
- Tomer5755
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
·בטוח, שלא התכוונו לחבילת-הטריפל?DANBR22 כתב:אז דיבר איתי עכשיו נציג מכירות לגבי תיאום התקנה.
אני מניח שבאפליקציה לא תהיה שום חסימה שכזו אבל האם ייתכן שבממיר שלהם כן?...
- roie35
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
@yaronnn
·הייתי במרכז שירות בחיפה ויש שם גם את הטלויזיה להדגמה נראה מגניב.
אי אפשר להצטרף במרכז שירות רק לחכות מי שנרשם באתר שיחזרו אליו ויתאמו טכנאי.
·הייתי במרכז שירות בחיפה ויש שם גם את הטלויזיה להדגמה נראה מגניב.
אי אפשר להצטרף במרכז שירות רק לחכות מי שנרשם באתר שיחזרו אליו ויתאמו טכנאי.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

·זה פשוט שטויות!DANBR22 כתב:אז דיבר איתי עכשיו נציג מכירות לגבי תיאום התקנה.
אני מניח שבאפליקציה לא תהיה שום חסימה שכזו אבל האם ייתכן שבממיר שלהם כן?...
^ אולי זאת הסיבה. טריפל הם כנראה לא נותנים כאן.GiladY כתב: - היא אומרת שכרגע רק משווקים את החבילות טריפל וטכנאי של פרטנר יגיע בעוד שבועיים-שלושה. לכן כרגע, הציעה להתחבר עם חודשיים חינם לספק ותשתית עד 100 מגה. לשירות הטלפון ביתי לא מחברים עכשיו, כשיחברו לTV יאפשרו הצטרפות גם לשירותי הטלפון אם זה רלוונטי ללקוח....