בבקשה.
מיזם הסיבים עד הבית של פרטנר - מישהו מכיר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למה כועס?
בבקשה.
בבקשה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עם איזו תשתית?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האם יש הבדלי איכות גלישה של פרטנר לבין 012Cleaner כתב:אני עם פרטנר על תשתית של הוט והם ממש סבבה...
- uh99
- חבר מביא חבר

כמו שכתבתי לך בהודעה הפרטיתpixies כתב:למה כועס?![]()
בבקשה....
ואייך קבעת שכעסתי
https://www.facebook.com/shlomo.filber משם מצאתי את הקישור
בהצלחה ..
·uh99 כתב:האם יש הבדלי איכות גלישה של פרטנר לבין 012......
...
כן, 012 היא אחת הספקיות הכי גרועות בשוק הישראלי. ממליץ לעבור לפרטנר(וגם לבדוק שאתה מקבל אייפי של פרטנר עם ראוטינג של פרטנר) לכל האנשים שנמצאים ב012
טוב אז בימים האחרונים יש עבודה רבה של בזק בשכונה הירוקה בכפר סבא (למרות שכבר יש לנו בביניין סיב של בזק שלא מחובר לכלום). אחרי ששוחחתי עם אחד האנשים שם, נאמר לי שבזק אכן פורסת את הסיבים עבור פרטנר. אני חושב שזה רק החיבור מהשכונה החוצה, ולא של הביניינים עצמם, אבל עוד נראה בקשר לזה.
·Jhonta כתב:טוב אז בימים האחרונים יש עבודה רבה של בזק בשכונה הירוקה בכפר סבא (למרות שכבר יש לנו בביניין סיב של בזק שלא מחובר לכלום). אחרי ששוחחתי עם אחד האנשים שם, נאמר לי שבזק אכן פורסת את הסיבים עבור פרטנר. אני חושב שזה רק החיבור מהשכונה החוצה, ולא של הביניינים עצמם, אבל עוד נראה בקשר לזה....
כמו ששלמה פילבר(מנכל משרד התקשורת) הליצן חשף בטוייטר שלו, בזק בפועל מבצעת את כל העבודה.
- uh99
- חבר מביא חבר

יש לך הוכחות שכל העבודוה מתבצות ע"י בזק ולא גם ע"י פרטנר מעבר לציוץ של מנכ"ל משרד התקשורתMaarav כתב:·......
כמו ששלמה פילבר(מנכל משרד התקשורת) הליצן חשף בטוייטר שלו, בזק בפועל מבצעת את כל העבודה....
·uh99 כתב:יש לך הוכחות שכל העבודוה מתבצות ע"י בזק ולא גם ע"י פרטנר מעבר לציוץ של מנכ"ל משרד התקשורת......
...
טוב זאת שאלה טובה כי שלמה פילבר הוא אחד האנשים הכי טיפשים ומפגרים שאי פעם פקדו את משרד התקשורת, אז יכול להיות מאוד שאין לו מושג על מה הוא מדבר.
נראה שאת הרכבת הסיב השכונתי בזק עושה לבד(הייתה גם עתירה בנוגע לזה של פרטנר וסלקום שטענו שבזק בכוונה קוטעת את הסיבים ולא נותנת להשתמש באחד רציף, דבר שפוגע קשות בביצועים,משרד התקשורת בסוף אמר לבזק להפסיק ולהשתמש בסיב בודד)
מה קורה בחיבור בבניין עצמו אני לא בטוח. חברים שהתקינו להם פה יכולים לשתף מי התקין בפועל בארון של הבניין ובדירות עצמן.
לא פלא שאחנו בשנת 2017 בישראל תקועים אם אינטרנט מתקופת הבריטיםMaarav כתב:·......
טוב זאת שאלה טובה כי שלמה פילבר הוא אחד האנשים הכי טיפשים ומפגרים שאי פעם פקדו את משרד התקשורת, אז יכול להיות מאוד שאין לו מושג על מה הוא מדבר.
נראה שאת הרכבת הסיב השכונתי בזק עושה לבד(הייתה גם עתירה בנוגע לזה של פרטנר וסלקום שטענו שבזק בכוונה קוטעת את הסיבים ולא נותנת להשתמש באחד רציף, דבר שפוגע קשות בביצועים,משרד התקשורת בסוף אמר לבזק להפסיק ולהשתמש בסיב בודד)
מה קורה בחיבור בבניין עצמו אני לא בטוח. חברים שהתקינו להם פה יכולים לשתף מי התקין בפועל בארון של הבניין ובדירות עצמן....
כי במשרד תקשורת יושבים קופים אם בננות אחד אחרי שני במקום אנשים אם תארים
שיש להם ניסיון רב בעולם התקשורת..בקשר לבזק זאת חברה כוחנית אם היתה רק יכולה
נראה לי היתה שוכרת קילרים בתשלום כדי להעלים את המתחרים בשוק חוץ מזה אם לבזק
יש בעיה פשוט מתקשרים לאבאל'ה שאול בוכים לו ההוא מתקשר לביבי ונגמר הסיפור של חברה
שהפריע לבזק או פוגעת בהכנסות
זאת כל כך ברור ושקוף שאני מתפלא שרוב אנשים לא שמים לב.
- uh99
- חבר מביא חבר

·MrYair כתב:
לא פלא שאחנו בשנת 2017 בישראל תקועים אם אינטרנט מתקופת הבריטים......
כי במשרד תקשורת יושבים קופים אם בננות אחד אחרי שני במקום אנשים אם תארים
שיש להם ניסיון רב בעולם התקשורת..בקשר לבזק זאת חברה כוחנית אם היתה רק יכולה
נראה לי היתה שוכרת קילרים בתשלום כדי להעלים את המתחרים בשוק חוץ מזה אם לבזק
יש בעיה פשוט מתקשרים לאבאל'ה שאול בוכים לו ההוא מתקשר לביבי ונגמר הסיפור של חברה
שהפריע לבזק או פוגעת בהכנסות
זאת כל כך ברור ושקוף שאני מתפלא שרוב אנשים לא שמים לב....
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי , לפני כמה ימים שיש במרחק של 50-70 מטר מהבניין שלי כזה מכסה ביוב נראה לי שרשום עליו זהירות כבל אופטי של פרטנר ורציתי לשאול : איך עומד המיזם סיבים אופטיים של פרטנר ? , איך אפשר להתחבר ? ולמי או איך פונים כדי לבדו אם אפשר לחבר אותי לאינטרנט שלהם ?
אשמח לתשובה בעניין ותודה לכל עוזר
אשמח לתשובה בעניין ותודה לכל עוזר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

באיזו שכונה ועיר אתה גר?
באחד העמודים הראשונים פה צירפו כרטיס ביקור של מישהו בפרטנר שיוכל לענות לך על זה.Internetforstuff כתב:היי , לפני כמה ימים שיש במרחק של 50-70 מטר מהבניין שלי כזה מכסה ביוב נראה לי שרשום עליו זהירות כבל אופטי של פרטנר ורציתי לשאול : איך עומד המיזם סיבים אופטיים של פרטנר ? , איך אפשר להתחבר ? ולמי או איך פונים כדי לבדו אם אפשר לחבר אותי לאינטרנט שלהם ?
אשמח לתשובה בעניין ותודה לכל עוזר...