בדקתי רכישה קבוצתית ל B6 מיבוא מקביל. 65".
המחיר ינוע בין 15 ל 16k בהתאם למס' המסכים שירכשו.
מי שמעוניין, שיכתוב לי בפרטי.
אחרי שאבין על איזה כמויות מדובר אעדכן מה המחיר הסופי שהושג.
...
·
לדעתי יקר
לפני הבלאק פרידיי קיבלתי הצעה על ה 65E6 ב 19K שנתיים אחריות
סתם ככה תהייה,
באתר האמריקאי של LG, הC6 והB6 מתומחרות בדיוק אותו הדבר (2000$), למה בארץ קיים הפרש במחיר בין הטלוויזיות, חמדנות של היבואן בארץ או תמחור מוזר בארה"ב? http://www.lg.com/us/oled-tvs
אחרי ש LG הציגו את הדור הבא, ברור שהמחירים יתחילו לרדת.
הייטקזון החזירו את המחיר של בלאק פריידי, אפילו טיפה פחות - כמובן שזה מגיע עם משלוח חינם והתקנה.
אני לא חושב שזה קשור לדגמים החדשים, המחיר לא השתנה ברוב החנויות מאז הBF, זה לא בדיוק היה מבצע חד פעמי אלא יותר הורדת מחיר קבועה למוצר הזה, הם פשוט שיחקו על BF כדי לגרום ליותר אנשים לרכוש במחשבה שיש מבצע.
כשהמחיר ירד מתחת ל- 8K (גודל 55') אני כנראה ארכוש אותה - ואם לא .. אחכה לדגמים החדשים שיצאו גם של סמסונג , סוני ופנסוניק.
לא חייב OLED , בטח לא בכל מחיר ומן הסתם השנה המחירים ירדו עוד יותר .
@movieman
במבט קליל על זאפ, אני רואה טלוויזיות OLED של LG מלפני שנתיים שנמצאים באזור ה 8K, אז קח בחשבון שייתכן ויקח זמן עד שה B6 יגיע לשם גם כן..
בכל אופן, כל מחיר שהוא בין 9K ל 10K נראה לי די הוגן, בהתחשב והטלוויזיה הזו עולה 2K דולר בארה"ב..
idanh כתב:@movieman
במבט קליל על זאפ, אני רואה טלוויזיות OLED של LG מלפני שנתיים שנמצאים באזור ה 8K, אז קח בחשבון שייתכן ויקח זמן עד שה B6 יגיע לשם גם כן..
בכל אופן, כל מחיר שהוא בין 9K ל 10K נראה לי די הוגן, בהתחשב והטלוויזיה הזו עולה 2K דולר בארה"ב..
...
·
יש לך טעות
המחיר שלהן לא התעדכן ורובן אפילו לא נמצאות בכלל במלאי
זאפ לא יורדים בכל המיקרים לרזולוצייה הזו של מוצרים ישנים
@miki775
מה? תיכנס לחנויות דרך האתרים... רשום שם שקיים במלאי ויש ליד זה מחיר שמנמן...
מילא תגיד שזאפ לא מעדכנים מחירים - אבל זה המחירים כפי שהם מצויים באתרים של החנויות השונות.
המחיר הוא די מחיר קבוע עכשיו בכל החנויות.
בכל מקום הצלחתי לקבל את ה-B6 ב-10.
הכי הרבה שהצלחתי להתמקח זה 9900.
עם כל ההכרזות המעניינות ב-CES אני די בין הפטיש לסדן בנוגע לרכישה כעת.
מצד אחד אני חם-אש לקנות טלויזיה כי החזרתי את ה-KS9500 שהייתה לי ואישתי לא רוצה שאחזיר חזרה לסלון את הפנסוניק E5 מחדר השינה,
מצד שני, אני יודע שאתבאס אם אקנה עכשיו ועוד מס' חודשים בודדים יצא משהו טוב יותר וזול יותר או באותו מחיר.