פתרון הכי זול לגלישה בחו"ל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יכול להיות שאתה מתבלבל עם המסלול ב-39.90 ש"ח שכולל רק 500 דקות מהארץ לחו"ל?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שהמסלול הזה בהוט מובייל יכול להוות תחליף:
https://www.hotmobile.co.il/programs/Pa ... e70gb.aspx
תמורת 49 ש"ח לחודש (חצי מחיר מוואללה מובייל, פחות מ-2 ש"ח ליום) מקבלים 2GB בחו"ל, ושיחות/SMS-ים יעלו 0.89 אג' ליחידה.
הסים חינמי עם שליח עד הבית. ייתכן שניתן להשיגו מיידית גם בדוכנים של הוט מובייל בקניונים.
יהיה נחמד אם מישהו שיוצא לחו"ל בקרוב ינסה אותו וידווח כאן על חוויית השימוש (והניתוק כמובן).
https://www.hotmobile.co.il/programs/Pa ... e70gb.aspx
תמורת 49 ש"ח לחודש (חצי מחיר מוואללה מובייל, פחות מ-2 ש"ח ליום) מקבלים 2GB בחו"ל, ושיחות/SMS-ים יעלו 0.89 אג' ליחידה.
הסים חינמי עם שליח עד הבית. ייתכן שניתן להשיגו מיידית גם בדוכנים של הוט מובייל בקניונים.
יהיה נחמד אם מישהו שיוצא לחו"ל בקרוב ינסה אותו וידווח כאן על חוויית השימוש (והניתוק כמובן).
רשימת המדינות בהוט מובייל לחו"ל מצומצמת ולא כוללת את כל אירופה (כדוגמת הונגריה, שוייץ, אירלנד) למרות שזה פתרון טוב.
משום מה כתוב שהסים חינמי עם שליח עד הבית, אבל הם תמיד מחייבים על השליח, כלומר הסים חינמי השליח לא.
אפשר לקבל בחזרה את הכסף עבור השליח, אם מתלוננים בשירות לקוחות.
משום מה כתוב שהסים חינמי עם שליח עד הבית, אבל הם תמיד מחייבים על השליח, כלומר הסים חינמי השליח לא.
אפשר לקבל בחזרה את הכסף עבור השליח, אם מתלוננים בשירות לקוחות.
אני טס ביולי ל 20 ימים, להונגריה , אוסטריה וסלובקיה.
אז מה הפתרון הכי טוב כרגע, לפחות להונגריה? לחזור לגולן, למרות שבחודש הראשון זה מוגבל רק ל 2 ג'יגה?
אני צריך 4 מנוים, רק דאטה, מהבדיקה שלי גם סים בחו"ל זה לא עסק זול.
אז מה הפתרון הכי טוב כרגע, לפחות להונגריה? לחזור לגולן, למרות שבחודש הראשון זה מוגבל רק ל 2 ג'יגה?
אני צריך 4 מנוים, רק דאטה, מהבדיקה שלי גם סים בחו"ל זה לא עסק זול.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הסים של הוט מובייל (וגם גולן טלקום) לא כולל את כל המדינות בהן תבקר, לכן קנה סים במדינה הראשונה בה תנחת, כי לפי התקנות החדשות של האיחוד האירופי מ-2017 יש נדידה ללא תוספת תשלום, וכל המדינות בטיול שלך הן באיחוד האירופי.
חשוב לוודא שאכן הסים כבר תואם לתקנות החדשות.
אם זו הונגריה, קרא כאן (יש באותו אתר גם מדינות אחרות):
http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Hungary
חשוב לוודא שאכן הסים כבר תואם לתקנות החדשות.
אם זו הונגריה, קרא כאן (יש באותו אתר גם מדינות אחרות):
http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Hungary
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
אשמח גם לעזרה עם השינוי הלא צפוי בתנאים של וואלה מובייל 
טסים לכמה ימים לכרתים (יוון), מעוניין בחבילת גלישה של לפחות 2 ג'יגה + שיחות, כיום נמצא ב-012.
הוט מובייל זה הפתרון הזול / סביר היחידי?
אולי גם החבילות שמציעים 019?
מישהו שמע על World8?
מישהו מצא משהו עדכני יותר?
תודה.
טסים לכמה ימים לכרתים (יוון), מעוניין בחבילת גלישה של לפחות 2 ג'יגה + שיחות, כיום נמצא ב-012.
הוט מובייל זה הפתרון הזול / סביר היחידי?
אולי גם החבילות שמציעים 019?
מישהו שמע על World8?
מישהו מצא משהו עדכני יותר?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש גם את הגלובל סים של פלאפון שכבר הוזכר כאן כמה פעמים.
הם לאחרונה הוזילו במעט את החבילות שלהן, 69 ש"ח ל-1GB ו-99 ש"ח ל-2GB, והיתרה נשארת לטיול הבא עד לתקופה מקסימלית של 3 שנים:
https://www.pelephone.co.il/digitalsite ... lobal-sim/
הוט מובייל, כאמור, ייצא לך זול בהרבה.
אתה מוזמן להיות החלוץ שינסה את הוט מובייל ויספר על זה כאן...
הם לאחרונה הוזילו במעט את החבילות שלהן, 69 ש"ח ל-1GB ו-99 ש"ח ל-2GB, והיתרה נשארת לטיול הבא עד לתקופה מקסימלית של 3 שנים:
https://www.pelephone.co.il/digitalsite ... lobal-sim/
הוט מובייל, כאמור, ייצא לך זול בהרבה.
אתה מוזמן להיות החלוץ שינסה את הוט מובייל ויספר על זה כאן...
מסתבר שגם ל WE4G יש תכנית חו"ל.
לדעתי התכנית המשתלמת היחידה היא 0.75 ג'יגה ב 49 שח, שאר התכניות יקרות. תוקף - 10 ימים מיום הרכישה. לדעתי מושלם לנסיעות קצרות.
היתרון על פני הוט מובייל הוא מבחר גדול יותר של יעדים. למשל יש הונגריה , יפן וסין.
לא הצלחתי להבין אם הסים חינם או לא.
לדעתי התכנית המשתלמת היחידה היא 0.75 ג'יגה ב 49 שח, שאר התכניות יקרות. תוקף - 10 ימים מיום הרכישה. לדעתי מושלם לנסיעות קצרות.
היתרון על פני הוט מובייל הוא מבחר גדול יותר של יעדים. למשל יש הונגריה , יפן וסין.
לא הצלחתי להבין אם הסים חינם או לא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם הבנתי נכון, זה רק למנויי WE4G.
כלומר, אתה צריך להיות מנוי למסלול כלשהו ב-WE4G (למשל, על המנוי של ה-19 שקל), ואז להוסיף את החבילה הזו.
בנוסף, הסים עולה 20 שקל.
כלומר, אתה צריך להיות מנוי למסלול כלשהו ב-WE4G (למשל, על המנוי של ה-19 שקל), ואז להוסיף את החבילה הזו.
בנוסף, הסים עולה 20 שקל.
האם החבילה "קמה לתחייה"?
http://wallamobile.walla.co.il/plan49n.html
חבילת החו"ל לא מוזכרת מפורשות בתיאור החבילה, אך רשום למטה באותיות הקטנות "חבילת חו"ל - כוללת 500 דקות יוצאות/נכנסות, 500 sms ו- GB3 גלישה חד פעמיים במדינות נבחרות למימוש במשך 24 חודשים למימוש בתכנית". שכחו להוריד?
http://wallamobile.walla.co.il/plan49n.html
חבילת החו"ל לא מוזכרת מפורשות בתיאור החבילה, אך רשום למטה באותיות הקטנות "חבילת חו"ל - כוללת 500 דקות יוצאות/נכנסות, 500 sms ו- GB3 גלישה חד פעמיים במדינות נבחרות למימוש במשך 24 חודשים למימוש בתכנית". שכחו להוריד?
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
ממליץ על 018, הייתי בארה"ב חודש, קליטה בכל מקום והדבר הכי מדהים זה שיש שיחות נכנסות בחינם!!!
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אישית יש לי עכשיו סים גיבוי של פלאפון אחרי שקניתי אחד לאמא שלי לטיסה (אני יכול לקנות מקומי, היא לא) המחיר שלהם "סביר" לישראלי
בכל אופן יש לי סים אירופאי קבוע לאירופה+טורקיה+ארה"ב (וודפון ספרד) ועוד סים של 3UK בשביל נדידה למקומות "אחרים". אבל אני קונה מקומי כשיש מחיר טוב (רומניה ובולגריה לדוגמא)
בכל אופן יש לי סים אירופאי קבוע לאירופה+טורקיה+ארה"ב (וודפון ספרד) ועוד סים של 3UK בשביל נדידה למקומות "אחרים". אבל אני קונה מקומי כשיש מחיר טוב (רומניה ובולגריה לדוגמא)
היי,
לקראת נסיעה לאוסטריה וסלובניה בסוף חודש ספטמבר (יש זמן למשלוחים בדואר) שוקל האם כדאי להזמין מאי ביי כרטיס סים עולמי
מאחר והטיול יכלול נסיעות רבות ברכב, נראה לי חשוב יכולת להשתמש בוויז ואינטרנט ולא להתבסס רק על ה WIFI.
האם משתלם להזמין כרטיסים מסוג זה, ביחס אולי לחבילות שאפשר להזמין בארץ ו/או ברכישת כרטיס סים מקומי שיירכש עם הגעה פיזית לאוסטריה / סלובניה . מה חשוב גם לשים לב , אם בכלל . .
תודה
לקראת נסיעה לאוסטריה וסלובניה בסוף חודש ספטמבר (יש זמן למשלוחים בדואר) שוקל האם כדאי להזמין מאי ביי כרטיס סים עולמי
מאחר והטיול יכלול נסיעות רבות ברכב, נראה לי חשוב יכולת להשתמש בוויז ואינטרנט ולא להתבסס רק על ה WIFI.
האם משתלם להזמין כרטיסים מסוג זה, ביחס אולי לחבילות שאפשר להזמין בארץ ו/או ברכישת כרטיס סים מקומי שיירכש עם הגעה פיזית לאוסטריה / סלובניה . מה חשוב גם לשים לב , אם בכלל . .
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תרכוש סים במדינה הראשונה בה תנחת. אמור להיות תקף גם למדינה השנייה בה תהיה על פי חוקי האיחוד החדשים.
כדאי כמובן לוודא זאת במעמד הקנייה, ולא לעזוב את החנות לפני שאתה רואה שיש לך גלישה תקינה בסמארטפון.
כמו כן, כדאי לרכוש בחנות שתעשה עבורך צילום דרכון ורישום (פרוצדורת חובה חדשה ברוב מדינות האיחוד בעת רכישת סים).
כדאי כמובן לוודא זאת במעמד הקנייה, ולא לעזוב את החנות לפני שאתה רואה שיש לך גלישה תקינה בסמארטפון.
כמו כן, כדאי לרכוש בחנות שתעשה עבורך צילום דרכון ורישום (פרוצדורת חובה חדשה ברוב מדינות האיחוד בעת רכישת סים).
במסלול חו"ל שהוט מובייל נותנים, הם הוסיפו עוד מדינות, עכשיו גם הונגריה נכנסה.
אוסטריה
איטליה
אנגליה
ארצות הברית
בולגריה
בלגיה
גרמניה
דנמרק
הולנד
הונגריה
טורקיה
יוון