BlackTulip כתב:האמת היא שב70 דולר הוא מוכר את כל החלקים האלקטרונים של הטלוויזיה שנשברה במשלוח
תכלס שווה - ככה תמיד יש לך חלקים חדשים ממתינים לסופת ברקים
...
·
צודק,
טוב שיהיה, אבל לא בשביל לעשות ניסוי ואולי לשרוף את זה..
GustavMahler כתב:נראה לי שאנחנו חלוצי הVIZIO בארץ!
צריכים לעשות על זה איזו כתבה בYnet: "בשבוע הקרוב הולך לנחות לראשונה בארץ מסך VIZIO 4K. בבן גוריון נערכים בהתאם. שדה התעופה יסגר"
זהבה גלאון: "איך זה שאין לשום פלסטיני מסך VIZIO?"
...
·
אהבתי !!!
לכל אלה שרכשו :
קודם כל תתחדשו !
דבר שני - נשמח מאוד אם תחברו ממיר של YES וגם של HOT (מוכן לתרום אחד של YES לצורך בדיקה) זה יכול לשנות את כל כיווני הרכישה של החברים כאן באתר ואף לגרום לירידת מחירים בשוק !!
קודם כל תתחדשו כל מי שרכש, שמח לשמוע שהמסך הגיע ועובד לכם פיקס.
שנית, לא מספיק סתם לחבר ממיר הוט/יס ולראות שרואים תמונה, צריך גם לראות שהמסך מזהה אות של 1080i50 ויודע להתמודד איתו. אני מניח שלחיצה על INFO או משהו דומה תוך כדי צפייה מעלה בדרך כלל מידע על האות המוצג. שם אמור להיות מצוין מה האות שהמסך מזהה בכניסה ועובד איתו.
ואם לא זה (או בנוסף) אפשר פשוט לראות שהתמונה נעה כמו שצריך ושיש התאמה טובה בין קצב התכן לקצב התצוגה. מצב בו המסך מקבל בכניסה תכן ב 50Hz אך מציג אותו על פאנל ברענון של 60Hz הוא לא טוב. יראו תמונה, אבל זה לא ייראה טוב בתנועה.
לחברה הזו יש גם סאונדבארים שמאד נמכרים באמאזון דרך אגב אם אתם רוצים להשלים סט. ולגבי שדרגת גם לא תישארו חייבים. 130K USD לפני משלוח ומיסים ויש לכם 120 אינטש http://www.vizio.com/tvs/rs120b3.html
כל מי שקיבל את המסך, תתחדשו, איזה כיף!
עכשיו שתי שאלות: כמה זמן לקח המשלוח? (את הטלוויזיה שלי הם עדיין לא שלחו)
בנוסף, מהו אורך כבל החשמל שיוצא מהטלויזיה? שמחתי מאוד בעקבות ההמלצה על YONYZ על השנאים, והבנתי שהכבלים שלהם באורך 2 מטר.
אני צריך לדעת מהו האורך של הכבל מהטלויזיה כי יש לי מרחק די גדול מהשקע (ובשקע יש כבר מאריך לכיוון אחר, כך שעוד מאריך עלול להוות בעיה)
תודה!
@GustavMahler
לא יודע מה אורך הכבל. אם צריך, אתה יכול לקנות מקומית כבל שמתאים לשקע בטלוויזיה, ומתאם תקע לצורת ארה"ב. אגב, אם בממיר מתח שלך יש שקע אוניברסלי, אתה יכול להשתמש ישירות בתקע ישראלי/אירופאי בצד ה-120V.