שליטה על מנעול הדלת
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@ariktsa
·
לפי האתר שלהם הם תומכים בדלתות עם multipoint lock, אז נראה לי שזה עונה על ההגדרה של דלת רב בריחית.
מה הכוונה במפתח פנימי תותב?
·
לפי האתר שלהם הם תומכים בדלתות עם multipoint lock, אז נראה לי שזה עונה על ההגדרה של דלת רב בריחית.
מה הכוונה במפתח פנימי תותב?
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
@orenfe
·במנעולי מולטילוק ובמרבית הצילינדרים מתאפשרת הכנסת מפתח בצד אחד בלבד
כלומר הוא תופס את המקום בצילינדר ולא מאפשר הכנסת מפתח מהצד השני לכן יש תותבים (מפתח קצר יותר או פרפר) שמאפשרים הכנסת מפתח וסיבוב הצילינדר גם בצידו השני.
בקיצור תוודא זאת כשאתה רוכש צילינדר
·במנעולי מולטילוק ובמרבית הצילינדרים מתאפשרת הכנסת מפתח בצד אחד בלבד
כלומר הוא תופס את המקום בצילינדר ולא מאפשר הכנסת מפתח מהצד השני לכן יש תותבים (מפתח קצר יותר או פרפר) שמאפשרים הכנסת מפתח וסיבוב הצילינדר גם בצידו השני.
בקיצור תוודא זאת כשאתה רוכש צילינדר
בדקתי, נראה שהכל פועל. תודה.Grappa כתב:@rotman24
·
המוצר אמור להגיע עם סוללות.
תוריד את האפליקציה לטלפון וחבר בניהם ב BT (לפי ההנחיות) ותוכל לשלוט על המנעול למרות שהוא לא מותקן על דלת....
Ariktsa, קניתי מהמוכר הגרמני.. שלח לי גם את החלק השחור.
https://bg-sicherheitstechnik.de/orenfe כתב:@rotman24
·
הי
מי זה המוכר הגרמני? אפשר קישור?
תודה....
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

@rotman24
·
אני רואה שלפי האתר שלהם הם לא שולחים לישראל, וגם אין להם את ה V3 BT+Zwave במלאי עד ה 20 לפברואר.
צריך להתקשר אליהם כדי לקבל משלוח לארץ?
·
אני רואה שלפי האתר שלהם הם לא שולחים לישראל, וגם אין להם את ה V3 BT+Zwave במלאי עד ה 20 לפברואר.
צריך להתקשר אליהם כדי לקבל משלוח לארץ?
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

·מישהו יודע?orenfe כתב:@rotman24
·
צריך להתקשר אליהם כדי לקבל משלוח לארץ?...
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

·ahiel כתב:@orenfe
·למה שלא תקנה דרך vesternet?...
פניתי אליהם ושאלתי אם הם יכולים לכלול את המתאם השחור בחבילה. הם ענו לי שבקיט שמגיע עם המוצר יש רק מתאם ירוק, והם לא יודעים על איזה מתאם שחור אני מדבר.
חוץ מזה, באתר של הגרמני יש מתאם נוסף שמתלבש על הצילינדר שבולט ונתפס עליו בעזרת שלושה ברגים בלי צורך לקדוח בדלת. נראה לי פתרון נהדר ועדיף על פני קידוח.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
מעניין מאד המוצר הזה של הגרמנים שכנראה משפר את הנושא של הפתיחה האוטומטית
https://bg-sicherheitstechnik.de/Estimo ... -Proximity
לפי מה שכתוב זה חייב לעבוד עם הגירסא הגרמנית של האפליקציה בטלפון לא הצלחתי להבין יותר פרטים על איך זה עובד ולמה.
לפי מה שכתוב זה חייב לעבוד עם הגירסא הגרמנית של האפליקציה בטלפון לא הצלחתי להבין יותר פרטים על איך זה עובד ולמה.
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.
כמו שרשמתי, אני הזמנתי לצרפת. אני לא יודע אם הם שולחים לארץ או לאorenfe כתב:@rotman24
·
צריך להתקשר אליהם כדי לקבל משלוח לארץ?...
הפתיחה האוטומטית לא עובדת טוב בלי זה?Grappa כתב:מעניין מאד המוצר הזה של הגרמנים שכנראה משפר את הנושא של הפתיחה האוטומטית
לפי מה שכתוב זה חייב לעבוד עם הגירסא הגרמנית של האפליקציה בטלפון לא הצלחתי להבין יותר פרטים על איך זה עובד ולמה....
- Grappa
- חבר ותיק

@rotman24
·
הפתיחה האוטומטית עובדת ב כ 60% מהמקרים בהנחה שכל התנאים הלוגיים התרחשו וה BT בטלפון לא נכנס לתרדמת קשה (תלוי בטלפון ומצב הסוללה).
אחד מהתנאים הבעייתיים מבחינתי הוא יציאה מרדיוס 500 מטר מהבית שלצערי לא ניתן לשינוי למרחק קטן יותר כמו ב VERA וכל פעם שאני קופץ לקפה השכונתי (לדוגמא) הפתיחה האוטומטית לא עובדת.
·
הפתיחה האוטומטית עובדת ב כ 60% מהמקרים בהנחה שכל התנאים הלוגיים התרחשו וה BT בטלפון לא נכנס לתרדמת קשה (תלוי בטלפון ומצב הסוללה).
אחד מהתנאים הבעייתיים מבחינתי הוא יציאה מרדיוס 500 מטר מהבית שלצערי לא ניתן לשינוי למרחק קטן יותר כמו ב VERA וכל פעם שאני קופץ לקפה השכונתי (לדוגמא) הפתיחה האוטומטית לא עובדת.
הבנתי מה הבעיה. כדי לגרום למנעול לחשוב שאתה חוזר הביתה, צריך לצאת מהרדיוס של 500 מטר? זה לא אידיאלי בכלל.Grappa כתב:@rotman24
·
אחד מהתנאים הבעייתיים מבחינתי הוא יציאה מרדיוס 500 מטר מהבית שלצערי לא ניתן לשינוי למרחק קטן יותר כמו ב VERA וכל פעם שאני קופץ לקפה השכונתי (לדוגמא) הפתיחה האוטומטית לא עובדת....
- Grappa
- חבר ותיק

·rotman24 כתב:הבנתי מה הבעיה. כדי לגרום למנעול לחשוב שאתה חוזר הביתה, צריך לצאת מהרדיוס של 500 מטר? זה לא אידיאלי בכלל..........
אכן זו הבעיה העיקרית מבחינתי.
בזמנו כתבתי להם וביקשתי אופציה להחליט על הרדיוס ענו לי שאי אפשר, לא היה לי כוח להתווכח איתם ולשלוח להם דוגמאות מאפליקצית VERA שם זה אפשרי.