עדכון מערכת ה- Infotainment במאזדה
@ziv_r
עברתי על כל השרשור מתחילתו
הגירסה שלי 25.00.400 אין סימן של B בנוסף
המערכת מזהה את הדיסק און קי אבל לא מוצאת בחיפוש (99) קבצי התקנה בכרטיס המחובר ל USB.
עליו העתקתי את שני קבצי ה cmu140_EU_33.00.500*.up
עמוס
עברתי על כל השרשור מתחילתו
הגירסה שלי 25.00.400 אין סימן של B בנוסף
המערכת מזהה את הדיסק און קי אבל לא מוצאת בחיפוש (99) קבצי התקנה בכרטיס המחובר ל USB.
עליו העתקתי את שני קבצי ה cmu140_EU_33.00.500*.up
עמוס
@gai020
·עשיתי פירמוט מלא FAT 32 (אני משתמש בזכרון שמורכב מחיבור USB ו SD CARD)
והעתקתי רק את שני הקבצים. SD מפות בחוץ , ניסיתי את 2 הפורטים של ה USB, חיבור לפני הדלקה .
אני נכנס לתפריט 3 2 99 המערכת מחפשת ולא מוצאת קבצי התקנה. (הדיסק עצמו מזוהה)
רעיונות נוספים ? אולי הגירסה ברכב ישנה מדי ?
עמוס
·עשיתי פירמוט מלא FAT 32 (אני משתמש בזכרון שמורכב מחיבור USB ו SD CARD)
והעתקתי רק את שני הקבצים. SD מפות בחוץ , ניסיתי את 2 הפורטים של ה USB, חיבור לפני הדלקה .
אני נכנס לתפריט 3 2 99 המערכת מחפשת ולא מוצאת קבצי התקנה. (הדיסק עצמו מזוהה)
רעיונות נוספים ? אולי הגירסה ברכב ישנה מדי ?
עמוס
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46331
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5071 פעמים
כל עוד מותקנת ברכב מערכת ה- Infotainment מבית Gracenote עבור רכבי מאזדה כפי שרשום בהודעה הראשונה, אז התשובה חיובית.
כמובן יכול להיות שאני טועה, אז לשיקולך.
כמובן יכול להיות שאני טועה, אז לשיקולך.
קודם כל תודה על התשובה המהירה.ziv_r כתב:כל עוד מותקנת ברכב מערכת ה- Infotainment מבית Gracenote עבור רכבי מאזדה כפי שרשום בהודעה הראשונה, אז התשובה חיובית.
כמובן יכול להיות שאני טועה, אז לשיקולך....
ירדתי לאוטו, ניסיתי לבדוק מה התוכנה והגירסא אך לא הצלחתי להגיע לדף שמציג פירוט, הרכב אצלי בקושי שבוע..
בכל אופן המערכת + הגרסא נראית בדיוק כך
[img2=1280x720]https://i.ytimg.com/vi/xnqh0MbReDQ/maxresdefault.jpg[/img2]
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הגרסה נראית שונה לחלוטין, לפיכך הייתי ממליץ לבדוק בפורומים השונים באתר http://mazda3revolution.com בנוגע לגרסה מתאימה עבורך.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שאלה לגבי עדכון מערכת ה- Infotainment במאזדה
שלום, אני חדש פה , התרשמתי מאד מהפורום והידע הרב,
ברשותכם שאלה לפני עדכון , ברשותי מאזדה 6 2015 , הגרסא שהיא מעודכנת בה ישנה יותר מזו שמופיעה בשרשור בעמ הראשון.
עברתי על הוראות ההתקנה ושאלתי היא: כמהזמן בערך העדכון לוקח? לפי ההסבר בסעיפים 18 , 25 יש ללחוץ על הברקס כי הswitch (מקור המתח )יכול להשאר פתוח 25 דק ולאחר מכן נסגר. לפיכך האם הדבר אכן מתארך ולחיצה על הברקס מעוררת את מקור המתח והספירה של 25 דק מתחילה שוב ? במיחוד לא כלכך הבנתי את סעיף 26 . אצלי יש קודן ברכב, אני מניח שאני לא נוגע בו במהלך ההתקנה אלא רק אם אני רוצה להניע את הרכב בשלב הסופי .
בהנחה שהכל עבר בשלום , לגבי הסקריפטים, האם כל פעם להוריד כל אחד בנפרד על הדיסקאונקי ולהתקין ברכב או שאפשר להעתיק את כולם ולהפעיל כל פעם אחד אחר מהדיסקאוניקי.
תודה
ברשותכם שאלה לפני עדכון , ברשותי מאזדה 6 2015 , הגרסא שהיא מעודכנת בה ישנה יותר מזו שמופיעה בשרשור בעמ הראשון.
עברתי על הוראות ההתקנה ושאלתי היא: כמהזמן בערך העדכון לוקח? לפי ההסבר בסעיפים 18 , 25 יש ללחוץ על הברקס כי הswitch (מקור המתח )יכול להשאר פתוח 25 דק ולאחר מכן נסגר. לפיכך האם הדבר אכן מתארך ולחיצה על הברקס מעוררת את מקור המתח והספירה של 25 דק מתחילה שוב ? במיחוד לא כלכך הבנתי את סעיף 26 . אצלי יש קודן ברכב, אני מניח שאני לא נוגע בו במהלך ההתקנה אלא רק אם אני רוצה להניע את הרכב בשלב הסופי .
בהנחה שהכל עבר בשלום , לגבי הסקריפטים, האם כל פעם להוריד כל אחד בנפרד על הדיסקאונקי ולהתקין ברכב או שאפשר להעתיק את כולם ולהפעיל כל פעם אחד אחר מהדיסקאוניקי.
תודה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

omer01,
ברוך הבא
1. אם מותקנת גרסה נמוכה מ- 33, יש להתקין את 33 ורק לאחר מכן גרסה מתקדמת יותר. זה גם רשום בהודעה אשר פותחת את השרשור.
2. יש להכניס את הקוד בקודנית, להדליק את הסוויץ ואז להתקדם עם התקנת הקושחה.
3. כל 20 דקות לערך, ללחוץ על הברקס על מנת שאספקת החשמל תמשיך למערכת.
4. ההתקנה לוקחת 50 דקות לערך.
5. הסקריפטים לא נתמכים בגרסה האחרונה.
ברוך הבא
1. אם מותקנת גרסה נמוכה מ- 33, יש להתקין את 33 ורק לאחר מכן גרסה מתקדמת יותר. זה גם רשום בהודעה אשר פותחת את השרשור.
2. יש להכניס את הקוד בקודנית, להדליק את הסוויץ ואז להתקדם עם התקנת הקושחה.
3. כל 20 דקות לערך, ללחוץ על הברקס על מנת שאספקת החשמל תמשיך למערכת.
4. ההתקנה לוקחת 50 דקות לערך.
5. הסקריפטים לא נתמכים בגרסה האחרונה.
תודה זיו עזרת לי , הגרסא שמותקנת אצלי היא כמדומני 55.00.100 ולבטח גבוהה מ 33 ,האם אתה יודע איזו גרסא מתקינים כעת מוסכי היבואן? התקשרתי ולהפתעתי ההתקנה דרכם היא חינם בגלל שהרכב עדיין באחריות, אבל הם לא ידעו לתת לי תשובה לגבי הגרסא שהם מעדכנים כעת.
לגבי הקודן , עד כמה שאני זוכר אחרי כ 2 דק הוא נסגר ואז צריך להכניס את הקוד מהתחלה ? או שמא, שהסווטיצ פתוח הוא לא נכבה?
לגבי הקודן , עד כמה שאני זוכר אחרי כ 2 דק הוא נסגר ואז צריך להכניס את הקוד מהתחלה ? או שמא, שהסווטיצ פתוח הוא לא נכבה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני הפעלתי את הקודנית אצלי פעם אחת והיא לא נכבתה לאורך ההתקנה. כראות עיניך ואם אתה חושש - גש למוסך היבואן.
אחרי שראיתי את היחס של המוסך בנוגע להתקנת הקושחה, החלטתי לפתוח את השרשור הזה ולהראות כיצד עושים זאת עצמאית. זה אומר הכל (אני רק מדבר על המוסך הרישמי הספציפי בו התעניינתי לבצע את ההתקנה), לפיכך אין לי ידע איזה גרסה בדיוק מחזיק כל רגע כל מוסך בארץ.
אחרי שראיתי את היחס של המוסך בנוגע להתקנת הקושחה, החלטתי לפתוח את השרשור הזה ולהראות כיצד עושים זאת עצמאית. זה אומר הכל (אני רק מדבר על המוסך הרישמי הספציפי בו התעניינתי לבצע את ההתקנה), לפיכך אין לי ידע איזה גרסה בדיוק מחזיק כל רגע כל מוסך בארץ.