אני מאמין ביכולת שלי להחליט מה נכון מתאים וטוב לי. אבל נקודת
ההתחלה של כל בדיקת התאמה של מוצר זה המידע שהיצרן מעביר
לגבי המוצר.
...
וזו בדיוק הבעיה. תפקידה של מערכת השיווק המשומנת של היצרנים היא לדאוג שאתה תרצה לשדרג למוצר החדש שלהם, גם אם זה אומר שהם מקשקשים בפרסום של המוצר. להזכירך, אף אחד לא מחייב אותם לעמוד בסטנדרט אמינות כלשהו, בדיוק כמו הרבה מאד מוצרי צריכה אחרים. אם אתה מאמין ביכולת שלך זה אחלה, אבל זה גם אומר שאתה מתאים לסטטיסטיקה שהיצרנים רוצים.
הצד השני של המטבע זה שלך בוודאי אין את המידע
הנסיון והיכולת לקבוע שכל מה שהיצרן מפרסם לגבי שינוים במוצר
והסיבות להם כקישקוש רק כיוון שזה לא תואם איזה בדיקה שעשית
למוצר שונה לחלוטין.
...
מאיפה לך לדעת אם יש לי את הידע, ניסיון או יכולת לקבוע מה בולשיט ומה נכון? האמת היא שדווקא יש לי הרבה ידע, ניסיון ויכולת לקבוע את הדברים האלה, פשוט לא את כולם, כאשר לפעמים זה מצריך שהמוצר יהיה פיזית אצלי.
הם יכלו רק לומר שהטוויטר הוחלף וזהו
אבל הם החליטו להיות גלוים ולהסביר בדיוק למה ומה המטרה וזאת
בעצם נכונות מצדם להודות שהטוויטר הקודם לא היה כל כך טוב
...
הם לא באמת מודים בכלום, זו פשוט הדרך של מחלקת הפרסום והיחצנות שלהם למכור את הסדרה החדשה ולגרום לאנשים לשדרג. נראה לך באמת שיצרן מודה שהמוצר שהוא מייצר ומוכר בהצלחה כבר שנים על גבי שנים הוא לא מוצלח? ברור שלא, רק שעכשיו זה מתאים לו כי הסדרה מוחלפת...
יש מצב שאולי רק אולי הבדיקה שלך הייתה לא תקינה ? כבר נתקלנו בתופעה של בעיתיות בבדיקה שלך בתחום הסאבים, ממש לא מזמן.
אולי הציוד בדיקה לא מכויל ? לא תקין ?
...
איפה ראית שציינתי ציוד בדיקה? אני התייחסתי פה להאזנה שלי בלבד, והיא תקינה לגמרי. בעצם, גם הציוד תקין לגמרי ומכויל.