Broadlink RM2 - המלצה (wifi to IR)
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
urini אם הייתי רואה את הפוסט שלך שלשום, לא הייתי מזמין אחד מעליאקספרס...
אז הזמנתי אחד והזמנתי גם כמה ריליים שנשלטים בRF, שניים בשביל התריס החשמלי ועוד שניים בשביל תאורה.
אם זה יעבוד טוב, אזמין עוד ריליים לשאר הבית.
עכשיו כמה שאלות,
1. כתבו פה באחת התגובות הראשונות שחייב קשר ישיר בין המכשיר למכשיר הנשלט, אבל אם אינני טועה בRF לא צריך קשר שכזה, נכון?
2. המודם שלי לפעמים קופא ותהיתי האם יש אפשרות כלשהי של IF/THEN במכשיר. לדוגמא, אגיד למכשיר שאם אין קישוריות לאינטרנט אז שישלח פקודת כיבוי לריליי מסויים ולאחר 5 שניות ישלח פקודת הפעלה(לצורך העניין הריליי יהיה מחובר לשקע של המודם).
אז הזמנתי אחד והזמנתי גם כמה ריליים שנשלטים בRF, שניים בשביל התריס החשמלי ועוד שניים בשביל תאורה.
אם זה יעבוד טוב, אזמין עוד ריליים לשאר הבית.
עכשיו כמה שאלות,
1. כתבו פה באחת התגובות הראשונות שחייב קשר ישיר בין המכשיר למכשיר הנשלט, אבל אם אינני טועה בRF לא צריך קשר שכזה, נכון?
2. המודם שלי לפעמים קופא ותהיתי האם יש אפשרות כלשהי של IF/THEN במכשיר. לדוגמא, אגיד למכשיר שאם אין קישוריות לאינטרנט אז שישלח פקודת כיבוי לריליי מסויים ולאחר 5 שניות ישלח פקודת הפעלה(לצורך העניין הריליי יהיה מחובר לשקע של המודם).
איציק.
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
הי איציק
מה שהיה היה.
אכן ב RF לא צריך קשר…
לגבי מקרים ותגובות אני לא מצאתי אופציה לכזה מקרה… אם יש עוד שאלות מוזמן
מה שהיה היה.
אכן ב RF לא צריך קשר…
לגבי מקרים ותגובות אני לא מצאתי אופציה לכזה מקרה… אם יש עוד שאלות מוזמן
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
-
OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
אין דבר כזה if/then
וגם בלי קשר לRM, אני כבר מזמן הבנתי שראוטר+מודם חייבים להיות מחוברים לשעון שבת שמאתחל אותם פעם ביום, באמצע הלילה.
רק ככה אני מקבל עבודה רציפה בלי בעיות.
וגם בלי קשר לRM, אני כבר מזמן הבנתי שראוטר+מודם חייבים להיות מחוברים לשעון שבת שמאתחל אותם פעם ביום, באמצע הלילה.
רק ככה אני מקבל עבודה רציפה בלי בעיות.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
שלום, רציתי לפתוח פוסט חדש, אך נראה לי שפוסט זה הוא מעיין מקור ידע אז אשאל פה.
יש לי את ה RM PRO ואני מעוניין לרכוש 2 שקעים - 1 להפעלת רדיאטור בצורה של טיימר אוטומטי 2 - להפעלת מפזר חום במקלחת.
1 - האם ה RM PRO מפעיל את השקעים או שיש להם מודול בתוכם ולא חובה RM PRO כדי להפעיל אותם
2 - במידה וה RM PRO מפעיל אותם האם חייב קשר "עין" עם השקעים או שלא חובה
3 - האם חייבים את השקעים של BROADLINK או שאפשר לעשות MIX & MATCH עם שקעים של חברות אחרות? (אני מעוניין שהכל יעבוד דרך אפליקציה אחת).
4 - אשמח לקישור לשקעים מחנות מומלצת (במחיר הזול ביותר)
תודה רבה!
משה.
יש לי את ה RM PRO ואני מעוניין לרכוש 2 שקעים - 1 להפעלת רדיאטור בצורה של טיימר אוטומטי 2 - להפעלת מפזר חום במקלחת.
1 - האם ה RM PRO מפעיל את השקעים או שיש להם מודול בתוכם ולא חובה RM PRO כדי להפעיל אותם
2 - במידה וה RM PRO מפעיל אותם האם חייב קשר "עין" עם השקעים או שלא חובה
3 - האם חייבים את השקעים של BROADLINK או שאפשר לעשות MIX & MATCH עם שקעים של חברות אחרות? (אני מעוניין שהכל יעבוד דרך אפליקציה אחת).
4 - אשמח לקישור לשקעים מחנות מומלצת (במחיר הזול ביותר)
תודה רבה!
משה.
- דומיקון
- עוסק בתחום

אני לא הייתי סומך על rm pro למכשירי חשמל עם הספק גבוהה. מילא תאורה… אני התאכזבתי מרמת האמינות של זה ועל תנורים לא הייתי מנסה את זה. יש דברים אמינים יותר.
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
@mosheva
·
דבר ראשון, אני מסכים עם אורי, מומלץ ללכת על מודולים חכמים של ZWave שנותנים לך פידבק חזרה.
ועכשיו תשובות לשאלות שלך:
1) יש מודולים עצמאים, יקרים יותר, לרגילים אתה חייב את הRM PRO
2) השקעים שאני מכיר עובדים על RF ולא IR ולכן לא חייבים קשר עין, מצד שני, עדיין חייבים להיות באותו החדר.
3) אפשר גם של חברות אחרות, רק לוודא תאימות תדרי RF (433, 315)
4) ראיתי שקעים של ORVIBO לא יקרים, לא ניסיתי ולכן לא יכול לתת לך חוות דעת עליהם:
http://www.banggood.com/WiWo-S20-Wi-Fi- ... 53743.html
·
דבר ראשון, אני מסכים עם אורי, מומלץ ללכת על מודולים חכמים של ZWave שנותנים לך פידבק חזרה.
ועכשיו תשובות לשאלות שלך:
1) יש מודולים עצמאים, יקרים יותר, לרגילים אתה חייב את הRM PRO
2) השקעים שאני מכיר עובדים על RF ולא IR ולכן לא חייבים קשר עין, מצד שני, עדיין חייבים להיות באותו החדר.
3) אפשר גם של חברות אחרות, רק לוודא תאימות תדרי RF (433, 315)
4) ראיתי שקעים של ORVIBO לא יקרים, לא ניסיתי ולכן לא יכול לתת לך חוות דעת עליהם:
http://www.banggood.com/WiWo-S20-Wi-Fi- ... 53743.html
תודה, ראיתי את השקעים האלה גם, האם הם יעבדו מול ה RM PRO? האם צריך בשבילם יחידת קצה אחרת?
לגבי ZWAVE את הפתרון אני מכיר בזכות הפורום הנהדר הזה ואני מתכוון ליישם אותו בדירה הבאה שלי, כרגע בשביל 2 שקעים לקנות את כל המערכת נראה לי overkill.
מבחינת הבטיחות של השקעים, האם השקעים של ORVIBO איכותיים יותר משל BROADLINK ויחזיקו עבודה מול גופי חימום?
תודה,
משה.
לגבי ZWAVE את הפתרון אני מכיר בזכות הפורום הנהדר הזה ואני מתכוון ליישם אותו בדירה הבאה שלי, כרגע בשביל 2 שקעים לקנות את כל המערכת נראה לי overkill.
מבחינת הבטיחות של השקעים, האם השקעים של ORVIBO איכותיים יותר משל BROADLINK ויחזיקו עבודה מול גופי חימום?
תודה,
משה.
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש בעיה עם רוב או כל השקעים הנשלטים שאין להם הארקה, אם יש אז צריך מתאמים לבריטי / סיני וכדומה.
כך שיש הגבלה למכשירים עם תקע דו פיני (ז"א ללא הארקה) וכאלו יהיו מכשירים "קלים" או עם גוף פלסטי (מטענים, מנורות).
משהו נתקל בשקעים תואמים לתקע הישראלי ?
יואב
כך שיש הגבלה למכשירים עם תקע דו פיני (ז"א ללא הארקה) וכאלו יהיו מכשירים "קלים" או עם גוף פלסטי (מטענים, מנורות).
משהו נתקל בשקעים תואמים לתקע הישראלי ?
יואב
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@yoavidor
·
מה שאמרת נכון לגמרי, זה גם התלונות שרשמו שם חבר'ה מאירופה, אולי באמת הפיתרון זה את השקע הבריטי/סיני/אמריקאי עם מתאם כדי שתהיה הארקה.
@mosheva
·
אני לא יודע אם זה טוב יותר BROADLINK, סה"כ BROADLINK נותנים מוצרים טובים, אבל בכל מקרה, מהסתכלות נוספת על המפרט של הORVIBO, נראה שהם עובדים באמת רק עם האפליקציה שלהם ולא בRF כך שאין שליטה מרוכזת (עדיין יש שליטה מרחוק)
·
מה שאמרת נכון לגמרי, זה גם התלונות שרשמו שם חבר'ה מאירופה, אולי באמת הפיתרון זה את השקע הבריטי/סיני/אמריקאי עם מתאם כדי שתהיה הארקה.
@mosheva
·
אני לא יודע אם זה טוב יותר BROADLINK, סה"כ BROADLINK נותנים מוצרים טובים, אבל בכל מקרה, מהסתכלות נוספת על המפרט של הORVIBO, נראה שהם עובדים באמת רק עם האפליקציה שלהם ולא בRF כך שאין שליטה מרוכזת (עדיין יש שליטה מרחוק)
- LihiRahamim
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
RM2 + Livolo SW
היי חברים האם אתה יודעים איך להגדיר את השנים ביחד?
אני פשוט לא מצליח זה לא עובד
יש לי שלט של LIVOLO שחור מנסה לקליט ממנו אבל זה לא עובד.
אני פשוט לא מצליח זה לא עובד
יש לי שלט של LIVOLO שחור מנסה לקליט ממנו אבל זה לא עובד.
השקעים של ברודלינק בסדר גמור, לא קשורים ביכלל לrm הם מתקשרים דרך הwifi ונותנים פידבק..
אפילו אם מישהו הדליק פיזי זה מתעדכן באפליקציה.
אני אישית ביגלל רצון שכל הבית יעבוד דרך אותה אפליקציה בניתי קופסת מיתוג עם שקע של ברודלינק וממסר שמתחבר לדוד, חיברתי את הכל לכפתור לחצן שהשתלתי בו את המנורה ויש לי פידבק און ליין ברגע שמדליקים או מכבים, שליטה מרחוק וטיימרים, תיזמונים קבועים של ימים ושעות והיסטוריית הפעלות.
אפילו אם מישהו הדליק פיזי זה מתעדכן באפליקציה.
אני אישית ביגלל רצון שכל הבית יעבוד דרך אותה אפליקציה בניתי קופסת מיתוג עם שקע של ברודלינק וממסר שמתחבר לדוד, חיברתי את הכל לכפתור לחצן שהשתלתי בו את המנורה ויש לי פידבק און ליין ברגע שמדליקים או מכבים, שליטה מרחוק וטיימרים, תיזמונים קבועים של ימים ושעות והיסטוריית הפעלות.
- LihiRahamim
- חבר פעיל

משהו יודע אם יש איזו דרך להפעיל מתגים של LIVOLO על RM2?
- LihiRahamim
- חבר פעיל

זה לומד אבל לא עובד באסה יש מצב שאתה יכול לעזור לי?
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@LihiRahamim
·
אם זה לומד אז אולי הבעיה היא במרחק מהמתגים,
לי יש מתגי LIVOLO שעובדים יפה עם האפליקציה, זה לא מושלם ומפספס לפעמים, אבל זה עובד
·
אם זה לומד אז אולי הבעיה היא במרחק מהמתגים,
לי יש מתגי LIVOLO שעובדים יפה עם האפליקציה, זה לא מושלם ומפספס לפעמים, אבל זה עובד
- LihiRahamim
- חבר פעיל

אשמח אם תוכל להסביר לי איך הקלטת כי לא הצלחתי
יש לי את השלט מגע של livolo
יש לי את השלט מגע של livolo
- דומיקון
- עוסק בתחום

@LihiRahamim
אתה פשוט מוסיף כפתור חדש (מהמודולים באפליקציה בנייד שלך)
לוחץ על כפתור החדש ואז המכשיר נכנס למצב "האזנה".
בשלב הזה אתה אמור ללחוץ על כפתור הדלקה \ כיבוי בשלט (יש לך נכון ? קנית גם? )
ואז ה RM לומד את התדר \ קוד וכו'.
חוזרים על זה כמה פעמים בסוף הוא לומד.
·
אתה פשוט מוסיף כפתור חדש (מהמודולים באפליקציה בנייד שלך)
לוחץ על כפתור החדש ואז המכשיר נכנס למצב "האזנה".
בשלב הזה אתה אמור ללחוץ על כפתור הדלקה \ כיבוי בשלט (יש לך נכון ? קנית גם? )
ואז ה RM לומד את התדר \ קוד וכו'.
חוזרים על זה כמה פעמים בסוף הוא לומד.
·
- LihiRahamim
- חבר פעיל

כמה פעמים? כי ניסיתי איזה 10 וכלום