ריכוז פידבקים ובעיות לממשק החדש - Yes MultiRoom
- robi23
-
- טרול

- תגובות: 19
מי שיש לו יותר מידי בעיות שייצא קצת לנשום אוויר ,נהדר בקיץ , אצלי זה פועל בסדר גמור.
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
עושה לי באג של השתקת קול בטלויזיה סתם כך ולא קשור לטלויזיה,
הקול חוזר שנית רק לאחר שמוציא משקע את הכבל של הממיר והוא נכנס לריסטרט,
מישהו מכיר את הבעיה?
קורה בכל הבית בכל חברות טלויזיות..
מישהו מכיר את הבעיה?
קורה בכל הבית בכל חברות טלויזיות..
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
+1ArielAberjil כתב:עושה לי באג של השתקת קול בטלויזיה סתם כך ולא קשור לטלויזיה,
מישהו מכיר את הבעיה?
קורה בכל הבית בכל חברות טלויזיות.....
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
+1ArielAberjil כתב:עושה לי באג של השתקת קול בטלויזיה סתם כך ולא קשור לטלויזיה,
מישהו מכיר את הבעיה?
קורה בכל הבית בכל חברות טלויזיות.....
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- tomav07
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
התקנתי את המולטירום בממיר היס מקס טוטאל שינתי את השמות של הממירים בבית אבל שאני בא לחפש ממיר
רושם לי לא נמצאו ממירים בדוק חיבור רשת ביתית
עכשיו אני מחובר בשתי הממירים לVOD אז זה אמור להיות אותה רשת
תודה
רושם לי לא נמצאו ממירים בדוק חיבור רשת ביתית
עכשיו אני מחובר בשתי הממירים לVOD אז זה אמור להיות אותה רשת
תודה
- ניריטו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
התקנתי את המולטירום שבוע שעבר.
בעיה אחת שנתקלתי הנה שלפעמים המסך נהיה שחור למספר שניות ואז הסרט חוזר אבל מסצנה מאוחרת יותר.
התופעה קרתה לי מספר פעמים במהלך הסרט.
האם זה בר תיקון או באג ידוע שמטפלים בו?
תודה
בעיה אחת שנתקלתי הנה שלפעמים המסך נהיה שחור למספר שניות ואז הסרט חוזר אבל מסצנה מאוחרת יותר.
התופעה קרתה לי מספר פעמים במהלך הסרט.
האם זה בר תיקון או באג ידוע שמטפלים בו?
תודה
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9466
- שם מלא: אורי
חוות דעת לאחר חודש של שימוש:
האיטיות ממש בלתי נסבלת.. בעיקר כשמנסים לדלג במדריך השידורים כדי לראות תוכניות עתידיות (עם לחצן החץ השמאלי). ברוב הפעמים, אחרי דילוג של 3 תוכניות קדימה הוא נתקע וחוזר להראות את פרטי התוכנית שמשודרת כעת.
גם גלילה בין תוכניות מוקלטות איטית ביותר.
סך הכל הממשק בהחלט נראה מצוין והם גם פתרו כמה בעיות מציקות שהיו בממשק הישן אבל האיטיות פשוט הורסת את החוויה וחבל.
האיטיות ממש בלתי נסבלת.. בעיקר כשמנסים לדלג במדריך השידורים כדי לראות תוכניות עתידיות (עם לחצן החץ השמאלי). ברוב הפעמים, אחרי דילוג של 3 תוכניות קדימה הוא נתקע וחוזר להראות את פרטי התוכנית שמשודרת כעת.
גם גלילה בין תוכניות מוקלטות איטית ביותר.
סך הכל הממשק בהחלט נראה מצוין והם גם פתרו כמה בעיות מציקות שהיו בממשק הישן אבל האיטיות פשוט הורסת את החוויה וחבל.
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
יש לך 7720 או 7820?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- oris74
-
- חבר במועדון HT

איך אני בודק?denis29 כתב:יש לך 7720 או 7820?...
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
מתחת לממיר יש מדבקה עם דגםoris74 כתב:איך אני בודק?denis29 כתב:יש לך 7720 או 7820?......
- oris74
-
- חבר במועדון HT

7820
תודה
תודה
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
הממשק רץ חלק על ממירי MaxHD מדגם 7720SX ועל ממירי ה- VOD וזוחל על ממירי ה- MaxHD מדגם 7820SX וזאת על אף שביטלו את האנימציות בממיר הזה. החומרה שלו פשוט מאוד ישנה בהשוואה לשני הממירים האחרים. ה- Multi Room עצמו עובד לא משהו. הרבה הודעות שגיאה 721. אני מחובר באמצעות מתאמי רשת על גבי חשמל ועדיין אם אינטרנט עובד חלק כולל צפייה בוידאו דרך הרשת, אז אני מצפה שגם ה- Multi Room יעבוד חלק עם זה.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

תודה על ההסבר
אני מחובר עם חיבור רשת קווי ואני לא משתמש בפונקציית המולטירום - רק רציתי את השדרוג לממשק אבל זה איטי מדי ולא שווה את זה.
יש אפשרות לחזור לממשק הרגיל?
אני מחובר עם חיבור רשת קווי ואני לא משתמש בפונקציית המולטירום - רק רציתי את השדרוג לממשק אבל זה איטי מדי ולא שווה את זה.
יש אפשרות לחזור לממשק הרגיל?
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
אפשר לבקש משירות לקוחות לחזור לגרסה הישנה, אבל זה לא יהיה לזמן רב. ברגע שה- Multi Room יתייצב הם ישדרגו לממשק החדש את כל הממירים התומכים ב- Multi Room.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

תודה.
אני מקווה שהם עובדים על שיפורים ושזה ידחף אוטומטית ללקוחות
אני מקווה שהם עובדים על שיפורים ושזה ידחף אוטומטית ללקוחות
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
יצא גרסה חדשה לממירי yes max total 404 וממירי הHD עם VOD 406 שינוי מבורך סוף סוף הנורה של ההודעות אינה מופיעה יותר 
- AmiEfroni
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
האם בגרסה הזאת תיקנו כבר סוף סוף את הרגישות הגבוהה של השלט של המקליט.or4558 כתב:יצא גרסה חדשה לממירי yes max total 404 וממירי הHD עם VOD 406 שינוי מבורך סוף סוף הנורה של ההודעות אינה מופיעה יותר...
בגלל שלא תוקן עד היום וזה סופר מטריד בשימוש היום יומי - חזרתי לגרסה הקודמת עד שיתקנו את הבאג הזה.
גלית אם את עדיין פה - שלחתי לך מייל אתמול בנדון - אנא תגובתך הדחופה.
עמי
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

אך מנגד כשרוצים להעביר מיד אל ערוץ מסויים,לדוגמא לערוץ 22 אז במקום להמתין,היה עד כה ניתן ללחוץ 22+כפתור הBACK ואז היה מעביר ישירות אל הערוץ המדובר(או לחילופין כפי שהיה ניתן ללחץ על 022),אך יש ערוצים עם תלת-ספרתיים ואז לא ניתן לבצע זאת.
אקווה שיחזירו את אפשרות הזאת.
כן תורגם ממשק הSTREAMER בממירים,
שמתי לב שהממשק כעת איטי בהעברה ימינה-שמאלה או למעלה-למטה ולדעתי היה ניתן להגביר טיפה את הקצב,הוא יותר מדי איטי,בלחיצה הוא מועבר בין אובייקט לאובייקט בצורה מוקפדת מדי וכן לא ניתן להעביר בתפריט אל הצד השני כלומר VOD הוא הקיצוני בצד ימין והגדרות הוא בצד שמאל,לא ניתן ללחוץ ימינה כאשר אני בצד הVOD ולעבור אל ההגדרות וכן הפוך.
אקווה שיחזירו את אפשרות הזאת.
כן תורגם ממשק הSTREAMER בממירים,
שמתי לב שהממשק כעת איטי בהעברה ימינה-שמאלה או למעלה-למטה ולדעתי היה ניתן להגביר טיפה את הקצב,הוא יותר מדי איטי,בלחיצה הוא מועבר בין אובייקט לאובייקט בצורה מוקפדת מדי וכן לא ניתן להעביר בתפריט אל הצד השני כלומר VOD הוא הקיצוני בצד ימין והגדרות הוא בצד שמאל,לא ניתן ללחוץ ימינה כאשר אני בצד הVOD ולעבור אל ההגדרות וכן הפוך.
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

מישהו יכול להגיב ולאשר את הדברים בבקשה?
בעבר היה ניתן לעשות את הBACK+2 מספרים כדי לזפזפ מהר להערוץ וכעת האופציה איננה אפשרית.
בנוגע לאיטיות,לפני הטיפולים בבאגים שהיו ידועים במערכת,המערכת עבדה בצורה חלקה וכיום המעבר ימינה שמאלה,למעלה למטה,בתפריט ובכל מקום בעצם היננו איטי.
שמתי לב גם לגבי ההרצה בתכנים,בהקלטות,במולטירום *2/*4/*8/*16 ממש ממש איטי ומעביר *16 בהפרש של 7 שניות בין הרצה להרצה,ממש בניגוד לעבר ואשמח אם תוכלו להעביר גם פידבק זה שיטפלו בכך בהקדם האפשרי.
בעבר היה ניתן לעשות את הBACK+2 מספרים כדי לזפזפ מהר להערוץ וכעת האופציה איננה אפשרית.
בנוגע לאיטיות,לפני הטיפולים בבאגים שהיו ידועים במערכת,המערכת עבדה בצורה חלקה וכיום המעבר ימינה שמאלה,למעלה למטה,בתפריט ובכל מקום בעצם היננו איטי.
שמתי לב גם לגבי ההרצה בתכנים,בהקלטות,במולטירום *2/*4/*8/*16 ממש ממש איטי ומעביר *16 בהפרש של 7 שניות בין הרצה להרצה,ממש בניגוד לעבר ואשמח אם תוכלו להעביר גם פידבק זה שיטפלו בכך בהקדם האפשרי.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

פניתי ל יס על מנת לשנמך בחזרה לממשק הקודם כי אני פשוט לא מסוגל עוד עם האיטיות הבלתי נסבלת - אמרו לי שאין טעם כי בקרוב כולם עוברים...
מקווה שהם מוכנים לקריסת מוקד השירות עקב עומס פניות כי אני משוכנע שאף לקוח לא יסכים לחיות עם איטיות כזו.
מקווה שהם מוכנים לקריסת מוקד השירות עקב עומס פניות כי אני משוכנע שאף לקוח לא יסכים לחיות עם איטיות כזו.