[אוחד] NZBMATRIX נסגר סופית, יש תחליפים???
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אני באמת לא מבין. פאראדוקס !!!! זה + JD - לא צריך יותר.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2814
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
ממש לא ... אני גם לא מבטל את המנוי שיש לי לשרת ניוז שעולה כל חודש 11$ronen61 כתב:אז, זהו עוזבים יוזנט ועוברים לטורנטים
???...
רק שאני מבולבל מרוב אתרים וכבר לא יודע איזה אתר לגשת
Nzbmatrix היה כמו אמא ואבא - קודם אני פונה אליו ואם לא מוצא מחפש במקום אחר
99% מהמקרים מצאתי את אשר נפשי חשקה...
עכשיו זה הפך לבאלגן גדול עם מלא אתרים וזה מבלבל
אני חושב שהוא יחזור בצורה אחרת תחת שם אחר רק שאני לא יודע מתי ואיך
התחושה שלי אומרת שאנחנו נחזור לקבל את Newzbin / nzbmatrix
הוואקום שנוצר עכב סגירת האתרים הוא גדול ולכן אני צופה שנראה בחזרה את אחד משני האתרים הטובים הללו פועל שוב
הוואקום שנוצר עכב סגירת האתרים הוא גדול ולכן אני צופה שנראה בחזרה את אחד משני האתרים הטובים הללו פועל שוב
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אני בכלל לא מבין את השירשור הזה. מה אתם מקוננים על סגירת אתרי הNZB. הרי אין מאיפה להוריד. סרט מעולה שיצא הלילה ב1080P נמחק תוך שעות מהיוזנט וכבר אי אפשר להוריד ככה שכל אתרי האינדקס NZB האלה בכלל לא רלוונטים.
נכון שיש כמה ספקים אירופאיים שעדיין לא החלו בהסרת תכנים (גם זה אוטוטו יגיע) אבל הם יקרים מאד וממש עדיף להוריד במהירות מטורנט כרגע.
נכון שיש כמה ספקים אירופאיים שעדיין לא החלו בהסרת תכנים (גם זה אוטוטו יגיע) אבל הם יקרים מאד וממש עדיף להוריד במהירות מטורנט כרגע.
יש לך כמה ספקים מעניינים באירופה?off כתב:אני בכלל לא מבין את השירשור הזה. מה אתם מקוננים על סגירת אתרי הNZB. הרי אין מאיפה להוריד. סרט מעולה שיצא הלילה ב1080P נמחק תוך שעות מהיוזנט וכבר אי אפשר להוריד ככה שכל אתרי האינדקס NZB האלה בכלל לא רלוונטים.
נכון שיש כמה ספקים אירופאיים שעדיין לא החלו בהסרת תכנים (גם זה אוטוטו יגיע) אבל הם יקרים מאד וממש עדיף להוריד במהירות מטורנט כרגע....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
עם כל הכבוד , אתה מקשקש.off כתב:אני בכלל לא מבין את השירשור הזה. מה אתם מקוננים על סגירת אתרי הNZB. הרי אין מאיפה להוריד. סרט מעולה שיצא הלילה ב1080P נמחק תוך שעות מהיוזנט וכבר אי אפשר להוריד ככה שכל אתרי האינדקס NZB האלה בכלל לא רלוונטים.
נכון שיש כמה ספקים אירופאיים שעדיין לא החלו בהסרת תכנים (גם זה אוטוטו יגיע) אבל הם יקרים מאד וממש עדיף להוריד במהירות מטורנט כרגע....
כל העניין שנוצר כרגע ע"י נפילת מטריקס היא שה NZB פשוט הופכים להיות בסגנון של הטורנטים, משמע , אתרים ואינדקסים פרטיים .
יש את CAVE ו ROYALTY שפועלים במלוא המרץ האיכות והזמינות (ושני אלו רק דוגמאות לשניים יחסית מוכרים) .
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
למי שלא מכיר את עולם הטראקרים הפרטיים זה לא כל כך קל להיכנס לאתרים כאלו. אלא אם יש לכם חברים או בני משפחה קרובים (או מישהו זר נדיב במיוחד) שיתנו לכם הזמנה בחינם יש רק עוד שני אפשרויות: לקנות הזמנה בכסף או להתחיל לצבור רשיו באחד מהטראקרים שפתוחים להרשמה באופן תמידי או מדי פעם (ונחשבים קצת פחות איכותיים מהיותר מוכרים כמו טורנטליץ).
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כתבתי כבר לפחות פעמיים בשירשור שמה ש OFF אמר נכון במאה אחוז.dgent כתב:עם כל הכבוד , אתה מקשקש.off כתב:אני בכלל לא מבין את השירשור הזה. מה אתם מקוננים על סגירת אתרי הNZB. הרי אין מאיפה להוריד. סרט מעולה שיצא הלילה ב1080P נמחק תוך שעות מהיוזנט וכבר אי אפשר להוריד ככה שכל אתרי האינדקס NZB האלה בכלל לא רלוונטים.
נכון שיש כמה ספקים אירופאיים שעדיין לא החלו בהסרת תכנים (גם זה אוטוטו יגיע) אבל הם יקרים מאד וממש עדיף להוריד במהירות מטורנט כרגע....זה שלך אין מאיפה להוריד לא אומר שאין מאיפה להוריד.
כל העניין שנוצר כרגע ע"י נפילת מטריקס היא שה NZB פשוט הופכים להיות בסגנון של הטורנטים, משמע , אתרים ואינדקסים פרטיים .
יש את CAVE ו ROYALTY שפועלים במלוא המרץ האיכות והזמינות (ושני אלו רק דוגמאות לשניים יחסית מוכרים) ....
dgent,
אתה מוריד MKV או מלאים? ב MKV המצב יותר טוב אבל אני מנסה להמנע.
למשל הסרט, the expandables, חוץ מכמה שעות בודדות מרגע עליית הקבצים, לא היה ניתן להוריד אפילו MKV. אבל לרוב הבעיות היו רק עם BD מלא.
זה נכון שיש לא מעט ספקי ניוז אבל ממה שראיתי בתגובות ב NZBMATRIX, מכולם בסופו של דבר (טווח של יום מקסימום) ירדו הקבצים.
אם יש לך קומבינות ניוז שלא שמענו עליהן, נשמח כמובן ללמוד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לכל מי ששאל על טורנטים:
לא חייבים להתחיל ישר עם טורנטים פרטיים.
תתחילו באתרי טורנטים ציבוריים. מאז שהחלו הבעיות הקשות ביוזנט, תכנים פחות נפוצים כמו WEBDL של 720 ו-1080 דווקא יורדים לא רע בכלל בטורנטים ציבוריים.
תוכנה מומלצת להורדת התכנים - uTorrent.
לאחר ההתקנה, ההפעלה מאוד פשוטה - או שמורידים קובץ עם סיומת torrent ו"מריצים" אותו, או שמקליקים על אייקון המגנט באתר החיפוש וזה ישר שם אותו ברשימת ההורדות ב-uTorrent.
לא חייבים להתחיל ישר עם טורנטים פרטיים.
תתחילו באתרי טורנטים ציבוריים. מאז שהחלו הבעיות הקשות ביוזנט, תכנים פחות נפוצים כמו WEBDL של 720 ו-1080 דווקא יורדים לא רע בכלל בטורנטים ציבוריים.
תוכנה מומלצת להורדת התכנים - uTorrent.
לאחר ההתקנה, ההפעלה מאוד פשוטה - או שמורידים קובץ עם סיומת torrent ו"מריצים" אותו, או שמקליקים על אייקון המגנט באתר החיפוש וזה ישר שם אותו ברשימת ההורדות ב-uTorrent.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה תלוי בזמינות התוכן ובפופולריות שלו. פרקי סדרות ב-HD יורדים בד"כ מהר מאוד, כמעט במלוא רוחב הפס. סרטים יורדים פחות מהר.
הכי טוב זה פשוט לנסות את סוגי התכנים שאתה רגיל אליהם ולראות איך הם יורדים.
הכי טוב זה פשוט לנסות את סוגי התכנים שאתה רגיל אליהם ולראות איך הם יורדים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
בטורנטים ציבוריים סיכוי קלוש מאוד לקבל מהירות מקסימלית. זה תלוי בספק שלך. עד כמה הוא חוסם.ayael01 כתב:מה לגבי זמנים עם uTorent כזה?
ה giganews מקצה לי את כל רוחב הפס ואני נהגתי להוריד במהירויות מאוד גבוהות. mkv 1080p ירדו אצלי ב שעתיים.
איך זה אמור לעבוד לי עם טורנטים?...
בטורנטים פרטיים בד"כ מקבלים מהירות מקסימלית.