שרשור תגובות: סטרימר Popcorn Hour A-400 - תלת מימד (כמעט) במיטבו
לאחר חפירה מקיפה על כל הפופקורנים, dune-ים, dvico-ים וכו', בשקלול הצרכים שלי -
אני מתלבט בין שני מכשירים עיקריים ה-popcorn a-400 לבין ה-a-300,
כשסימני השאלה העיקריים הם:
1. האם היציבות של של ה-a-400 השתפרה לעומת הביקורות שנכתבו עליו בהתחלה ?
- האם אחד המכשירים עדיף על השני מבחינת:
2. יציבות/אמינות?
3. יכולות סטרימינג מהרשת (הביתית) ?
4. יכולת+קלות התחברות לרשת windows 7 / 8 ?
5. יכולות נגינת playlist-ים של מוסיקה?
6. יכול להיות שפיספסתי, לא לכעוס, אבל האם לאחד המכשירים יש דפדפן אינטרנט מובנה כולל פלאש?
תודה מראש לכל העונים! (זיו רוזנפלד - אשמח לתשובתך המלומדת)
igx
אני מתלבט בין שני מכשירים עיקריים ה-popcorn a-400 לבין ה-a-300,
כשסימני השאלה העיקריים הם:
1. האם היציבות של של ה-a-400 השתפרה לעומת הביקורות שנכתבו עליו בהתחלה ?
- האם אחד המכשירים עדיף על השני מבחינת:
2. יציבות/אמינות?
3. יכולות סטרימינג מהרשת (הביתית) ?
4. יכולת+קלות התחברות לרשת windows 7 / 8 ?
5. יכולות נגינת playlist-ים של מוסיקה?
6. יכול להיות שפיספסתי, לא לכעוס, אבל האם לאחד המכשירים יש דפדפן אינטרנט מובנה כולל פלאש?
תודה מראש לכל העונים! (זיו רוזנפלד - אשמח לתשובתך המלומדת)
igx
אני רוצה להבין משהו ,
קראתי את הביקורת , נראה שהבעיה היחידה עם המכשיר הזה היא התמודדות כלשהיא עם קבצי BLU-RAY ו\או תלת מימד מסוג ספציפי,
מכאן השאלה שלי היא אחרת:
כסטרימר שינגן בעיקר קבצי MKV ו-AVC רגילים (ללא תלת מימד) מכונן קשיח פנימי ועם פסי קול של DTS סטנדרטי וכמובן כל אותם פורמטי סאונד HD החדשים (DTS-HD ו-DOLBY DIGITAL TRUE HD וכד') ויעדכן מידע על סרטים מהרשת (IMDB) --> האם הוא טוב ויציב ומהווה קניה טובה ובטוחה ?
היה לי A-210 עד לא מזמן (עבר להורים) והוא היה פנומנלי , האם יש חשש שמעבר לA-400 יהיה אכזבה מבחינת הדרישות שהוצגו כאן ?
אשמח לתשובה פשוטה של כן לא והסבר קצר,
תודה לעונים
קראתי את הביקורת , נראה שהבעיה היחידה עם המכשיר הזה היא התמודדות כלשהיא עם קבצי BLU-RAY ו\או תלת מימד מסוג ספציפי,
מכאן השאלה שלי היא אחרת:
כסטרימר שינגן בעיקר קבצי MKV ו-AVC רגילים (ללא תלת מימד) מכונן קשיח פנימי ועם פסי קול של DTS סטנדרטי וכמובן כל אותם פורמטי סאונד HD החדשים (DTS-HD ו-DOLBY DIGITAL TRUE HD וכד') ויעדכן מידע על סרטים מהרשת (IMDB) --> האם הוא טוב ויציב ומהווה קניה טובה ובטוחה ?
היה לי A-210 עד לא מזמן (עבר להורים) והוא היה פנומנלי , האם יש חשש שמעבר לA-400 יהיה אכזבה מבחינת הדרישות שהוצגו כאן ?
תודה לעונים
Denon AVR-3805 -=- Pioneer DV-LX50 -=- Klipsch RF-5 -=- Klipsch RC-62 -=- Klipsch RB-81 -=- Panasonic TH-P42V20 -=- Sony Playstation 3 -=- Popcorn Hour A-210
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הסטרימר הנ"ל לא יציב מספיק.Mudman כתב:אני רוצה להבין משהו ,
מכאן השאלה שלי היא אחרת:
תודה לעונים...
בארץ ובחו"ל עולה כמו ה DUNE303 ,שיציב ממנו משמעותית.
עכשיו אני שואל למה לרכוש אותו ולא את ה DUNE 303 ?
אשמח אם יוסבר לי במה מתבטאת "חוסר היציבות" היות ולא הבנתי את זה מהביקורת.
אני לא מנגן תלת מימד (ולא מתכוון לעשות את זה בעתיד הנראה לעין) ,
בלי קשר , היכן רוכשים בארץ DUNE 303 ? (יש שם כמה דגמים לא ?)
מה גם שלפי האתר שלהם DUNE מקבל HDD בגודל 2.5 אינץ' בלבד ולא 3.5 , מה שמייקר אותם פי 2 בערך בחישוב של מחיר לעומת נפח ..
אני באמת רוצה לדעת מה מוגדר כ"לא יציב" ומהן התופעות שמביאות קביעה כזו לידי ביטוי מבחינת המשתמש.
אני לא מנגן תלת מימד (ולא מתכוון לעשות את זה בעתיד הנראה לעין) ,
בלי קשר , היכן רוכשים בארץ DUNE 303 ? (יש שם כמה דגמים לא ?)
מה גם שלפי האתר שלהם DUNE מקבל HDD בגודל 2.5 אינץ' בלבד ולא 3.5 , מה שמייקר אותם פי 2 בערך בחישוב של מחיר לעומת נפח ..
אני באמת רוצה לדעת מה מוגדר כ"לא יציב" ומהן התופעות שמביאות קביעה כזו לידי ביטוי מבחינת המשתמש.
Denon AVR-3805 -=- Pioneer DV-LX50 -=- Klipsch RF-5 -=- Klipsch RC-62 -=- Klipsch RB-81 -=- Panasonic TH-P42V20 -=- Sony Playstation 3 -=- Popcorn Hour A-210