ליגת הNFL
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
34 נקודות בסן פרנסיסקו במשחק פתיחה של העונה אחריי שני איבודים שאחד מהם על ה12 יארד שלך זה יפה מאוד. וכן, מה שחשוב לי היה לראות את השיפור בקו ההגנה וראיתי אותו במשחק הפתיחה מול האופנסיב ליין הטוב בליגה כנראה.
אני מאמין שבהמשך העונה המספרים יראו את מה שאני מדבר עליו. אל תשכח שבפלייאוף עונה שעברה הם חטפו מאותה התקפה 45 נק' בלי האיבודים האלו של ההתקפה.
אולי יותר הטריד החמש פעמים של 3 אנד אוט של ההתקפה. חייבים להפסיק עם זה. זמן החזקת כדור כמעט כפול לטובת הניינרס במשחק...
אני מאמין שבהמשך העונה המספרים יראו את מה שאני מדבר עליו. אל תשכח שבפלייאוף עונה שעברה הם חטפו מאותה התקפה 45 נק' בלי האיבודים האלו של ההתקפה.
אולי יותר הטריד החמש פעמים של 3 אנד אוט של ההתקפה. חייבים להפסיק עם זה. זמן החזקת כדור כמעט כפול לטובת הניינרס במשחק...
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

ירקרק, לא יודע אם ייצא לך לראות את המשחק...אבל ההגנה קרעה את הרדסקינס. ואם הייתה לזה משמעות הם היו גם יכולים לשמור אותם על ה0 כל המשחק.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
לא ראיתי...
יש לך ליג פאס?
יש לך ליג פאס?
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

gamepass כן.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

איזו מחצית ראשונה הזוייה במשחק בין הבאנגלס לפאקרס,משחק מאסט ווין לפאקרס.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

איכס איכס איכס
צריך כישרון מיוחד להפסיד לקבוצה כזו אחרי שאתה מוביל 30-14 עם קצת יותר מרבע לסוף.חשבתי שנעוף מהר בפלייאוף אבל אחרי המשחק היום אני מבין שלא נגיע בכלל לפלייאוף השנה.
צריך כישרון מיוחד להפסיד לקבוצה כזו אחרי שאתה מוביל 30-14 עם קצת יותר מרבע לסוף.חשבתי שנעוף מהר בפלייאוף אבל אחרי המשחק היום אני מבין שלא נגיע בכלל לפלייאוף השנה.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
בנגאלס-פאקרס אחד המשחקים הפסיכיים!!!
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

ירקרק על מה אתה מדבר...משחק באמת רע, רודג'רז באחד המשחק החלשים שלו בקריירה, אבל בחוץ נגד קבוצה חזקה מאוד. לחשוב שהקבוצה לא תגיע לפלייאוף אחריי תצוגה כזאת ושחצי מהשחקנים המובילים כבר לא משחקים עם כל הפציעות...יהיה בסדר תירגע, נכון הם לא ברצלונה בליגה הספרדית אבל לפלייאוף הם יגיעו.
לפחות יש נקודות אור, פרנקלין היה מעולה (חוץ מהפמבל המטופש), וההגנה נראתה מעולה לאורך רוב המשחק (14 נק' של הבנגלס הגיעו מאיבודי כדור)
לפחות יש נקודות אור, פרנקלין היה מעולה (חוץ מהפמבל המטופש), וההגנה נראתה מעולה לאורך רוב המשחק (14 נק' של הבנגלס הגיעו מאיבודי כדור)
- ירקרק
-
- חבר ותיק

הם משחקים בבית הכי חזק בכל הליגה.יש להם מיליון ואחת בעיות בקבוצה,והם לא יגיעו השנה לפלייאוף,חכה ותראה.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

מינסוטה הפסידה היום לקליבלנד, דיטרויט הפסידה שבוע שעבר לקרדינלס....בקיצור, הליגה עוד ארוכה.
שבוע הבא גרין ביי לא משחקים, מקווה שיחזרו לשבוע 5 בריאים יותר. בשבוע 5 מתחילה המסיבה האמיתית עם משחקים בתוך הבית.
שבוע הבא גרין ביי לא משחקים, מקווה שיחזרו לשבוע 5 בריאים יותר. בשבוע 5 מתחילה המסיבה האמיתית עם משחקים בתוך הבית.
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
רק 3 קבוצות בכל ליגה מושלמות אחרי 3 משחקים (סהכ 6).
זה כולל את שיקאגו שניצחה בפיטסבורג (הפסד 3 רצוף לפיטס).
זה כולל את שיקאגו שניצחה בפיטסבורג (הפסד 3 רצוף לפיטס).
ערן
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

סיהוקס,ניינרס,פאקרס,ויקינגס,רדסקינס,פאלקונס. אלו הן הקבוצות שהגיעו לפלייאוף מהNFC בשנה שעברה.
רק אחת מהן במאזן חיובי (סיהוקס 3-0), שתי הקבוצות שהגיעו לגמר הNFC במאזן שלילי (פאלקונס,ניינרס 1-2) ושתי קבוצות ללא ניצחון!! (רדסקינס,ויקינגס 0-3)
פשוט מדהים רמת השיוויון בין הקבוצות שהליגה הגיעה אליה.
רק אחת מהן במאזן חיובי (סיהוקס 3-0), שתי הקבוצות שהגיעו לגמר הNFC במאזן שלילי (פאלקונס,ניינרס 1-2) ושתי קבוצות ללא ניצחון!! (רדסקינס,ויקינגס 0-3)
פשוט מדהים רמת השיוויון בין הקבוצות שהליגה הגיעה אליה.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

בינתיים פתיחת עונה די פסיכית..! אבל כמו שאורן אמר, בואו נחכה עוד כמה שבועות לפני שאנחנו חורצים גורלות - עונת הפוטבול אמנם קצרה יחסית, והכדור לא עגול, אבל רוב האקשן עוד לפנינו... 
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

ירקרק מקווה שייצא לך לראות את ההגנה של גרין ביי בשבועיים האחרונים, אומנם בולטימור הגיעו ל17 נק' אבל זה רק מטעות קשה לקראת הסוף, משחק קשוח בבולטימור וניצחון גדול.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

כן ראיתי הגנה שב4 th דאון ל21 יארד מקבלת בראש. יש לנו הגנה חלשה עם סקנדרי בזיוני, הם יהיו על גבול הפלייאוף, וגם אם יגיעו לשם זה יגמר בהדחה מהירה כמו בשנתיים האחרונות. סורי אני פסימי, שלא נאמר מציאותי.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

רוצה לומר, לפאקרס יש קבוצה טובה אבל לא מספיק טובה לאליפות. אתה לא לוקח סופרבול ומנצח בפלייאוף3 או4 קבוצות חזקות עם הגנה כזו.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

נראה לי ראית משחק אחר 
שחקן החליק במהלך הזה. מהלך בהחלט מצער. אבל ההגנה נתנה הצגה, אני ממש לא מבין על מה אתה מדבר. עצרו 7 ניסיונות מהגוליין לTD....
בקיצור, משחק ענק. תכף תגיד לי גם שמשחק הריצה לא עובד...
סתם קצת מספרים, בולטימור לא הפסידה עד היום 13 משחקים ברצף בבית מול קבוצות NFC וסופגת בממוצע בבית 7 נק' למשחק.
בנוסף משחק הריצה של גרין ביי העונה במקום החמישי בליגה לפני המשחק היום, סביר להניח שאחריי השבוע הוא עוד ייעלה. ומשחק המסירה שלישי בליגה.
שחקן החליק במהלך הזה. מהלך בהחלט מצער. אבל ההגנה נתנה הצגה, אני ממש לא מבין על מה אתה מדבר. עצרו 7 ניסיונות מהגוליין לTD....
בקיצור, משחק ענק. תכף תגיד לי גם שמשחק הריצה לא עובד...
סתם קצת מספרים, בולטימור לא הפסידה עד היום 13 משחקים ברצף בבית מול קבוצות NFC וסופגת בממוצע בבית 7 נק' למשחק.
בנוסף משחק הריצה של גרין ביי העונה במקום החמישי בליגה לפני המשחק היום, סביר להניח שאחריי השבוע הוא עוד ייעלה. ומשחק המסירה שלישי בליגה.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

איזה ניצחון של הפטריוטס!! במהלך האחרון 5 שניות לסוף בפיגור 27-23 בריידי עם TD ענק בדרייב של 80 יארד בדקה 35 ללא פסק זמן! מדהים
הסיינטס כבר לא מושלמים, נשארנו עם דנבר וקנזס סיטי
הסיינטס כבר לא מושלמים, נשארנו עם דנבר וקנזס סיטי
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
ולמי שלא ראה את הפאטס - סיינטס (אחד הסיומים בגדולים, שבשבילם כיף להשאר ער!, או לראות את ה 3 דקות האלה בחוזר או בתקציר):
- 2 דקות ומשהו לסוף, בפיגור 4, הפאטס מאבדים כדור, שחוזר אליהם כאמור רק דקה ו 35 שניות לסוף.
- 14 שניות לסוף, בריידי לא מצליח להמיר דאון שלישי, והולך על רביעי שמצליח!
- רק במהלך האחרון של המשחק, 5 שניות למשחק הוא מוסר ל TD ענק שחומק למגן הסיינטס ליד היד.
שתיהן עכשיו עם 1-5.
ולמי שלא שם לב - KC ודנבר באותו בית, כלומר יש עוד 2 משחקים בינהן!
הלילה הקולטס עם הפסד בודד (כמו סיאטל, שממשיכה את העונה הטובה הקודמת) בסאן דיאגו.
בצד השני הגיאנטס בלי נצחון, כמו גקסונוויל וטמפה.
- 2 דקות ומשהו לסוף, בפיגור 4, הפאטס מאבדים כדור, שחוזר אליהם כאמור רק דקה ו 35 שניות לסוף.
- 14 שניות לסוף, בריידי לא מצליח להמיר דאון שלישי, והולך על רביעי שמצליח!
- רק במהלך האחרון של המשחק, 5 שניות למשחק הוא מוסר ל TD ענק שחומק למגן הסיינטס ליד היד.
שתיהן עכשיו עם 1-5.
ולמי שלא שם לב - KC ודנבר באותו בית, כלומר יש עוד 2 משחקים בינהן!
הלילה הקולטס עם הפסד בודד (כמו סיאטל, שממשיכה את העונה הטובה הקודמת) בסאן דיאגו.
בצד השני הגיאנטס בלי נצחון, כמו גקסונוויל וטמפה.
ערן
- epony
-
- חבר במועדון 10K

ניצחון של הבוקרים על אדומי העור אחרי לא מעט מרורים בשנה שעברה!!!