הנה סקרינשוט של ההגדרות כפי שהן מוגדרות אצלי, אם תרצה עוד משהו אמור לי:
[img2=550x375]http://i1227.photobucket.com/albums/ee4 ... /subit.jpg[/img2]

קוד: בחירת הכל
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 34, in <module>
File "<string>", line 28, in main
File "<string>", line 7, in handle_regular
File "D:\dev\SubiT\build\bin\win32\2.0.1\__tmp_release\build\pyi.win32\SubiT\out00-PYZ.pyz\SubiT", line 85, in start
File "D:\dev\SubiT\build\bin\win32\2.0.1\__tmp_release\build\pyi.win32\SubiT\out00-PYZ.pyz\Interaction", line 12, in s
etDefaultInteractorByConfig
File "C:\Program Files (x86)\Python\Python27\Lib\site-packages\pyinstaller\PyInstaller\loader\iu.py", line 411, in imp
ortHook
File "C:\Program Files (x86)\Python\Python27\Lib\site-packages\pyinstaller\PyInstaller\loader\iu.py", line 507, in doi
mport
File "D:\dev\SubiT\build\bin\win32\2.0.1\__tmp_release\build\pyi.win32\SubiT\out00-PYZ.pyz\Interaction.GuiInteractor",
line 1, in <module>
ImportError: cannot import name QtCore

1. כן, בשני המצבים אין שום תוצאה.SubIt כתב:אהלן,
יש לי כמה שאלות אלייך:
1. האם כשאתה פותח את התווכנה ומחפש את שם הסדרה (לא דרך לחיצה ימנית, ממש להפעיל את ה EXE) - אתה גם מקבל מסך ריק?
2. האם זה קורה לך בסדרות אחרות?
3. האם זה קורה בסרטים?
4. ניסית לחפש דברים עדכניים יותר? נסה לחפש לדוגמא Breaking.Bad.S05E03.720p.HDTV.x264-EVOLVE, גם בחיפוש רגיל דרך התוכנה וגם דרך לחיצה ימנית (במידה והפרק קיים אצלך, אם לא אז התעלם)...

לסוף לא אתיחס.Huber כתב:אני לא מדבר על כתוביות בעברית אלא באנגלית, ואם הבנתי נכון הוא מצא את זה ב 2 אתרים שונים (האייקון הכחול והשחור) ועדיין לא מאפשר להוריד, כך שעדיין יש בעייה.
שים לב למה שרשום בלוג - הוא מחפש כתוביות בעברית באתר אדיקטד. כמו כן, באתר הכחול (סאבסנטר), אני גם מאמין שהכתוביות הן בעברית. מה גם שלפי הלוג לא לחצת עליו
אגב, עשיתי חיפוש, למען הבדיקה, וסימנתי רק את סאבסנטר ועברית, עם החיפוש הבא - the.middle.s02e016.720p.hdtv.x264-immerese והתוכנה הורידה לי באופן אוטומטי את הכתוביות.
לגבי האופציה של בחירת מספר קבצים במקביל, לפי דעתי זו אמורה להיות בעדיפות ראשונה ברשימת התיקונים שלכם.
אנחנו מעדיפים להתרכז בלשפר את הורדת התרגומים, ומרגע שנצליח לגרום לתוכנה לזהות את הכתוביות באתרים בצורה מספיק טובה, נתחיל להתרכז בממשק המשתמש...

Python 2.7.2SubIt כתב:nokobik,
איזה גרסת פייתון יש על המערכת? (python --version בטרמינל)...