SubiT - הורדת תירגומים בלחיצה אחת!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן

שליחה

אל תהיה כ"כ בטוח, תמיד שווה לבדוק לפני שבאים בטענות למשתמש :wink:

הנה סקרינשוט של ההגדרות כפי שהן מוגדרות אצלי, אם תרצה עוד משהו אמור לי:

[img2=550x375]http://i1227.photobucket.com/albums/ee4 ... /subit.jpg[/img2]

SubIt פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165

שליחה

אהלן,

יש לי כמה שאלות אלייך:

1. האם כשאתה פותח את התווכנה ומחפש את שם הסדרה (לא דרך לחיצה ימנית, ממש להפעיל את ה EXE) - אתה גם מקבל מסך ריק?

2. האם זה קורה לך בסדרות אחרות?

3. האם זה קורה בסרטים?

4. ניסית לחפש דברים עדכניים יותר? נסה לחפש לדוגמא Breaking.Bad.S05E03.720p.HDTV.x264-EVOLVE, גם בחיפוש רגיל דרך התוכנה וגם דרך לחיצה ימנית (במידה והפרק קיים אצלך, אם לא אז התעלם)

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886

שליחה

עדיין אי-אפשר להריץ על OpenELEC 64bit :(
קובי

ewqedffsdfds
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

לא עובד לי
SubIt לא עולה בכלל וב cli מחזיר:

קוד: בחירת הכל

Traceback (most recent call last):
  File "<string>", line 34, in <module>
  File "<string>", line 28, in main
  File "<string>", line 7, in handle_regular
  File "D&#58;\dev\SubiT\build\bin\win32\2.0.1\__tmp_release\build\pyi.win32\SubiT\out00-PYZ.pyz\SubiT", line 85, in start
  File "D&#58;\dev\SubiT\build\bin\win32\2.0.1\__tmp_release\build\pyi.win32\SubiT\out00-PYZ.pyz\Interaction", line 12, in s
etDefaultInteractorByConfig
  File "C&#58;\Program Files &#40;x86&#41;\Python\Python27\Lib\site-packages\pyinstaller\PyInstaller\loader\iu.py", line 411, in imp
ortHook
  File "C&#58;\Program Files &#40;x86&#41;\Python\Python27\Lib\site-packages\pyinstaller\PyInstaller\loader\iu.py", line 507, in doi
mport
  File "D&#58;\dev\SubiT\build\bin\win32\2.0.1\__tmp_release\build\pyi.win32\SubiT\out00-PYZ.pyz\Interaction.GuiInteractor",
 line 1, in <module>
ImportError&#58; cannot import name QtCore
אחרי שנתקע לאיזה 5 דקות
מה לא עשיתי נכון?
אין אצלי כונן D, ואני רץ על windows 7 32bit
אולי זה בכלל בגלל שמותקן אצלי python ?

SubIt פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הורדת במקרה את קובץ ה-update ולא את המלא?
במידה ולא,
מותקנת לך החבילה של PyInstaller במקרה?

nokobik,
איזה גרסת פייתון יש על המערכת? (python --version בטרמינל)

ewqedffsdfds
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

יתכן מאוד ש pyinstaller מותקן, אני לא ממש יודע לבדוק.
התקנתי את subit-2.0.1-setup.exe

SubIt פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זו בדיקה מאוד פשוטה:
תריץ את ה-Interpreter של פייתון, ותכתוב Import PyInstaller

אם החבילה קיימת, הוא ייבא אותה, אחרת תקבל שגיאה

ewqedffsdfds
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

כנראה שלא:

קוד: בחירת הכל

>>> Import PyInstaller
  File "<stdin>", line 1
    Import PyInstaller
                     ^

ewqedffsdfds
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

הבעיה הייתה גם בגרסה 2.0.0
ב 1.3 ה GUI נפתח בלי בעיה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

SubIt כתב:אהלן,

יש לי כמה שאלות אלייך:

1. האם כשאתה פותח את התווכנה ומחפש את שם הסדרה (לא דרך לחיצה ימנית, ממש להפעיל את ה EXE) - אתה גם מקבל מסך ריק?

2. האם זה קורה לך בסדרות אחרות?

3. האם זה קורה בסרטים?

4. ניסית לחפש דברים עדכניים יותר? נסה לחפש לדוגמא Breaking.Bad.S05E03.720p.HDTV.x264-EVOLVE, גם בחיפוש רגיל דרך התוכנה וגם דרך לחיצה ימנית (במידה והפרק קיים אצלך, אם לא אז התעלם)
...
1. כן, בשני המצבים אין שום תוצאה.

2. כן, ניסיתי כרגע על העונה השלישית של star trek voyager (כששם יש אפילו תרגומים בעברית) ואותו הדבר.

3. כן, חיפשתי כרגע לסרט The Ox Bow Incident שיש לו כתוביות בעברית ולא הייתה תוצאה.

נראה לי שיש בעייה מהותית בתוכנה - עכשיו שהרצתי את התוכנה במזל ראיתי שהוא רושם שהוא כן מצא תוצאות למרות שבסופו של התהליך הוא לא מצא אותם (מצ"ב צילום מסך).

[img2=550x421]http://i1227.photobucket.com/albums/ee4 ... subit2.jpg[/img2]

לדעתי האישית צריך לבצע 2 תיקונים כבר בגירסה הבאה:

1. התוכנה לא זוכרת אפא היא הייתה פתוחה ובאיזה גודל, ז"א כל פעם שסוגרים אותה היא חוזרת למיקום הדיפולטיבי שלה ולגודל הדיפולטיבי שלה. היא צריכה לדעתי לזכור אפא ובאיזה גודל היא הייתה כשסגרו אותה ולחזור לאותן ההגדרות.

2. אפשרות להרחיב את החלון של ה LOG ולהשאיר אותו קבוע - חיוני לדיבאגינג במקרה של תקלות (כמו במקרה שלי).

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

2. אפשרות להרחיב את החלון של ה LOG ולהשאיר אותו קבוע - חיוני לדיבאגינג במקרה של תקלות (כמו במקרה שלי)

+1

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש חדש - הסרתי את התוכנה, ניקיתי שאריות שלה מהרג'יסטרי, התקנתי מחדש והפעם הוא כן מוצא תוצאות אבל יש בעייה חדשה. כשאני מקיש על התוצאות במקום להציג לי את הגירסאות שהוא מצא הוא רושם "אנא בחר גירסה" - הבעייה שאין שום גירסאות לבחור מהן בחלון הגירסאות:

[img2=550x367]http://i1227.photobucket.com/albums/ee4 ... subit4.jpg[/img2]

אני מתחיל להתייאש, אני מרגיש שאני עובד בשביל התוכנה במקום שהיא תעבוד בשבילי :|

SubIt פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני שמח שהסתדר לך - כמו שראית, זה היה לא הגיוני. על אותם החיפושים אני כן קיבלתי תוצאות. אבל נניח לזה בצד.

2 ההצעות שהעלת פה נמצאות ב-TODO שלנו, אני מקווה שנוכל לשלב אותם בגרסא 2.1, אם כי אני פחות מאמין בזה, ולצערי זה ידחה לגרסא 2.2 (היעדים של גרסא 2.1 הם טיפול נוסף בכל הקטע של מציאת כתוביות - בתקווה לפתור אחת ולתמיד את הבעיה שהוא לא מוריד לבד כתוביות אפילו שישנה גרסא מדוייקת, ותיקון הCLI)

בנוגע לבעיה החדשה, זה באג אצל אדיקטד, הם שולחים מידע כאילו יש כתוביות כאשר בעצם אין כלום. אתה יכול לעשות חיפוש באתר שלהם ולראות שאין כתוביות בעברית לנושא הזה. אם תבדוק בסאבסנטר, אני מאמין שתקבל תוצאות. בכל מקרה, עוד לא החלטנו איך לטפל בנושא הזה, אם כי אני מקווה שנפתור אותו בגרסא 2.1

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אני לא מדבר על כתוביות בעברית אלא באנגלית, ואם הבנתי נכון הוא מצא את זה ב 2 אתרים שונים (האייקון הכחול והשחור) ועדיין לא מאפשר להוריד, כך שעדיין יש בעייה.

לגבי האופציה של בחירת מספר קבצים במקביל, לפי דעתי זו אמורה להיות בעדיפות ראשונה ברשימת התיקונים שלכם.

ד"א, אני לא מנסה להישמע כפוי טובה, אני מעריך כל מי שמנסה לתרום, אבל כרגע עם כל התקלות והבעיות אני חושב שאתם צריכים להישאר בשלב הבטא, גירסה 2 לתוכנה שעדיין עושה בעיות בדבר המרכזי שהיא צריכה לבצע לא צריכה להיקרא "דירסה 2". בלי להעליב - סתם מציין עובדה.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

לי בינתיים היא עובדת יופי
שי

SubIt פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Huber כתב:אני לא מדבר על כתוביות בעברית אלא באנגלית, ואם הבנתי נכון הוא מצא את זה ב 2 אתרים שונים (האייקון הכחול והשחור) ועדיין לא מאפשר להוריד, כך שעדיין יש בעייה.

שים לב למה שרשום בלוג - הוא מחפש כתוביות בעברית באתר אדיקטד. כמו כן, באתר הכחול (סאבסנטר), אני גם מאמין שהכתוביות הן בעברית. מה גם שלפי הלוג לא לחצת עליו

אגב, עשיתי חיפוש, למען הבדיקה, וסימנתי רק את סאבסנטר ועברית, עם החיפוש הבא - the.middle.s02e016.720p.hdtv.x264-immerese והתוכנה הורידה לי באופן אוטומטי את הכתוביות.

לגבי האופציה של בחירת מספר קבצים במקביל, לפי דעתי זו אמורה להיות בעדיפות ראשונה ברשימת התיקונים שלכם.

אנחנו מעדיפים להתרכז בלשפר את הורדת התרגומים, ומרגע שנצליח לגרום לתוכנה לזהות את הכתוביות באתרים בצורה מספיק טובה, נתחיל להתרכז בממשק המשתמש
...
לסוף לא אתיחס.

Shayosef, שמח לשמוע!

ולבחורים עם הלינוקס, אנחנו עדיין מנסים לברר את הסיבה מדוע התוכנה נכשלת לרוץ, עמכם הסליחה! (Y)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

חבל, זאת האמת. אני בכל מקרה חזרתי לתוכנה השנייה עד שהתוכנה הזו תעשה את מה שהיא אמורה לעשות כמו שהיא אמורה לעשות.

תודה בכל מקרה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

אצלי התוכנה עובדת מצויין, ומצאה כל כתובית של סרט או פרק בסדרה.
לא ברור למה התוכנה לא עובדת אצלך...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886

שליחה

SubIt כתב:nokobik,
איזה גרסת פייתון יש על המערכת? (python --version בטרמינל)
...
Python 2.7.2
קובי

SubIt פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

nokobik ו-dima_vy:
העלתי את הקוד המקומפל של התוכנה לשרתים:
https://sourceforge.net/projects/subit- ... z/download

נקודת ההתחלה של התוכנה היא ב-SubiTProxy.pyc שנמצא בתיקייה הראשית.
צריך להעביר אותו כפרמרטר לפייתון בשורת פקודה, והתוכנה תתחיל לרוץ.

במידה ואתם רוצים להריץ את התוכנה במצב של GUI, תצטרכו להתקין גם את החבילה של PySide מפה:
http://qt-project.org/wiki/PySide_Binaries_Linux

תריצו פעם אחד את התוכנה, היא תכשל (היות ו-PySide חסרה), ויווצר לכם קובץ הקונפיגרוציה תחת Settings.
משם ההסברים נשארים אותו הדבר.

תעדכנו :)

חזור אל “תוכנה - KODI”