[סיקור] ממיר MINI DVBT DTR5102N

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452

שליחה

ran50 כתב:שאלה נוספת: יש בעיה עם הכתוביות? הכוונה מרצדות קופצות?
...
לא, אין בעיה.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

מצטער שאני נכנס לשיחה שלכם אבל עם כל הכבוד האם זהו הפוסט המקום לכל התכתובים הללו? כי מדומני שהפוסט הזה הינו הסיקור שלי לממיר השחור ולא על ממיר newcom אשמח אם תכוונו את השיחה לפוסט חדש או לסיקור של הממיר המדובר.
תודה ויום נעים.

Mmoti6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118

שליחה

אז מה הוחלט מה כדאי לקנות?

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מוטי למקרה שפספסת מדובר בפוסט סיקור של ממיר ספציפי אחד ולא לפוסט המלצות
אני באמת לא מעוניין לפנות לאחד האדמינים בבקשה לחתוך מפה את כל הטפל.. זהו ספאם מיותר.
לכל מי שלא מתעניין בממיר המסוקר נא לפתור פוסט משלו ולא לפוצץ כאן את הפוסט בשאלות לא רלוונטיות
אם יש לכם שאלות נוספות בדבר הממיר השחור אתם מוזמנים לשאול - מעבר לזה תשתמשו באפשרות של פרסום תגובה חדשה ותקבלו מענה בהתאם.

Mmoti6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לא הבנת
הכוונה את הממיר השחור או את האפור
כת האמת השחור נראה הרבה יותר טוב אבל מישהוא רשם בשירשור הזה שיש בעיה עם הסידרה שלו
קיצר השחור מומלץ?

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

לאור הרעשים שהחברים סובלים מהשחור אני לא יכול להמליץ עליו בפה מלא
אני כן יכול לומר שהממיר האפור עובד פיקס ולא ידוע על בעיה מיוחדת איתו, יש כאן גם כמה חברים למיטב זכרוני שמחזיקים בו ומרוצים בסופו של יום... הפלוס היחידי שיש לשחור הינו שהוא יכול להקליט בטיימשיפט ואז אתה יכול להריץ בשלט אחורה/קדימה בהקלטה הזמנית שעשית בניגוד לאפור שתומך טיימשיפט אך רק בעצירה זמנית ולא בניגון אחורה/קדימה...

Mmoti6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לך יש בעיה עם השחור?

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

הוא כבר לא אצלי, בזמנו לא היה לי בעיה איתו

Mmoti6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אז מה ממליץ
ואיזה אנטנה כדאי לקנות
חשוב שתיהיה חזקה

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מה ממליץ.. מהממירים בארץ אין לי חוויה מוצלחת חוץ מהלראות עברית רובם לא שווים את החיבור לחשמל
הממירים הסיניים לא מראים עברית תקינה אלא בכתב מראה, ממה שיצא לי להכיר אז אוכל לומר שממירים המבוססים מעבד MSD7818 עובדים לא רע בכלל, הממיר האפור מומלץ אבל שוב כל אחד וניסיונו הדיעות כאן חלוקות, אמליץ לך לעבור על הפוסטים כאן ולהתרשם בעצמך בכדי לקבל החלטה. את רוב החומר גם על הממיר השחור והאפור תמצא בפוסט הזה פשוט עבור על ההודעות כנל בדבר שאלתך על האנטנה יש כאן שרשור שלם וחוודים על האנטנות השונות באיביי שהן זולות ולא רעות כלל... אם אין לך את הזמן ואתה מחפש אנטנה זולה ובמהירות אז לך על אנטנת יאגי פשוטה.. בזאפ זה בסביבות ה-60 למיטב זכרוני והן עושות תעבודה ברוב המקרים..

Mmoti6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אין לי בעיה להזמין מחול העיקר שיהיה שווה משהוא..

mikejis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

כל הכבוד על ההשקעה, האנרגיות והסבלנות!
הגיע אלי היום הממיר האפור.
רואים פרפקט, שומעים פרפקט -- אבל לא ביחד. אין סינכרון. השמע מקדים את התמונה.
תוצאות זהות קיבלתי בחיבור סקרט או HDMI. צירופים שונים של PAL/NTSC עם אופני אודיו הניתנים לבחירה לא ממש משנים את המצב.
לעומת זאת עם ממיר אינובה ואותה אנטנה אין בעה.
האם הבעיה מוכרת? איך מתגברים?

תודה

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

mikejis מה מצב הקליטה? איזו אנטנה חיברת? אנטנת בניין? אנטנה טלסקופית? אנטנה עם מגבר חשמלי?ניסית לכבות ולהפעיל מחדש את הממיר?

mikejis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

benny123 תודה על התגובה.
אני משתמש באנטנה סטאטית עם כבל די ארוך. כבל קצר לא מאפשר קליטה מספקת. במצב הזה הקליטה טובה מאוד (כמעט 100%).
כיבוי והדלקה מחדש מנחיתים את עוצמת הבעיה אך כעבור זמן מה הבעיה מתעצמת שוב. אנסה לבדוק מחר עם מסך אחר בחדר אחר.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

בעית הסנכרון בה נתקלתי הייתה בזמנו רק אחרי הקלטת תוכנית, כשזה קרה פשוט כיביתי והפעלתי והכל חזר לנורמל... יש מצב שזה המקרה אצלך?

mikejis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

שום דבר לא עזר עד אשר סרקתי מחדש את הערוצים. לאחר הסריקה יש סנכרון ואני בודק כרגע אם הוא יציב ולא "בורח". יכול להיות שזהו זה. ננסה כמה ימים.
על כל פנים תודה על התגובה והשקעת המחשבה.

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610

שליחה

נתקלתי בשרשור הזה.
בדיוק התנתקתי מהוט ואני בדרך לרכוש ממיר.
תאכלס יש לי רק 2 קרטריונים:
1. מידות - שיהיו כמה שיותר קטנות
2. צפיה בטלוויזיה
לא מעניין אותי יכולת הקלטה וכל השאר...
האם מוצר זה מתאים לי?
האם צריך בנוסף אנטנה?
האם יש מוצרים נוספים בגודל קטן כמו זה?
תודה מראש.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

gkatz
לאחר בדיקה מול היצרן מתברר שיש תקלה עם הטיונר הוא לא פירט בפניי אך משתמשים שרכשו את הממיר מדווחים על רעשי רקע של ניפוצי סאונד.. בפרסומות... כמו כן לממיר זה לא יהיה עברית גם בעתיד ברמת תוכנה.
היצרן נתן לי מידע אודות ממיר אחר עם טיונר חזק יותר ובעל שדרוג גירסה לעברית, מידות קטנות והכל.. אבל ויש אבל.. לאחר הכוות עם המוצר שלהם אני לא יכול להבטיח לאיש ולבטח לא להמליץ לקנות ממיר מקו היצור הסיני של יצרן זה.

אמליץ לך להסתכל בסיקור שלי על ממיר הגרמין, יש לך לינק בחתימה שלי פה בפורום. אשמח לענות לך על כל שאלה אודותיו.
הוא עושה את העבודה, קטן ולא יקר ביחס למתחריו.. יש לו שלל פיצ'רים שאני בטוח שתמצא בהם שימוש.
לכל שאלה אנא תעלה בסיקור השני ותענה בהקדם. (Y)

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

חברים יקרים,
אם יש כאן מתכנת שמבין בתחום ויכול לערוך את הקושחה של הממיר הנ"ל אנא שיפנה אלי בפרטי או שיעדכן כאן על דפי הפורום.
המצב כרגע הוא שיש ברשותי את קושחת המקור (ללא תמיכה בעברית) ויש בידי קושחה חדשה יותר עם עברית תקינה בממשק ובהכל אך לא מתאימה לטיונר של הממיר הנ"ל שאנחנו רכשנו אלא לטיונר של MXL אז מה שאני צריך אכשהו (אם היה לי אישית את הידע..) זה לחבר את שני העדכונים כך שכן תיהיה עברית תקינה... הקושחה החדשה נבדקה על הממיר השחור ועובדת מעולה למעט הטיונר שלא עובד כי הקושחה מתאימה לדברי היצרן לטיונר חדיש יותר שקיים בגרסה שונה של הממיר השחור שאנחנו קנינו... בכל מקרה אם תרצו אעלה לפה גם את שני העדכונים לשימושכם - תמיד אפשר להפוך את הממיר השחור לסטרימר חמוד עם תמיכה בעברית וניגון MKV.. עלה כזכור כ-120 ש"ח :wink:

gellery
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89

שליחה

האם ניתן לחבר את ממיר לנק' תשתית של הוט, במטרה לראות רק את עצוני DDT?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”