ליגת האלופות - 2011/2012
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
הכלבים נובחים והשיירה עוברת...
כמעט ב 99% מהפעמיים שבארסה מקופחת לא תשמעו מילה לגבי זה. כולנו יודעים שבשבוע שעבר היה צריך להשרק פנדל אחד ברור שלא נשרק, אני לא אומר שאמש הפנדל השני היה פיצוי, אבל זה מה שהשופט ראה וכאן נגמר הסיפור.
מילאן הגדולה לא צריכה את הבכיי והמרירות והחיקוי העלוב של חמוריניו, תשחקו כדורגל תנצחו ( או לפחות תנסו לנצח)
כל טקטיקת העקיצות והבונקר מתאימות לקבוצות קטנות ועלובות.
בחצי הגמר לבארסה יש צמד משחקים קשה ככל הנראה נגד צ'לסי (גם סוג של בכיינים)
כמעט ב 99% מהפעמיים שבארסה מקופחת לא תשמעו מילה לגבי זה. כולנו יודעים שבשבוע שעבר היה צריך להשרק פנדל אחד ברור שלא נשרק, אני לא אומר שאמש הפנדל השני היה פיצוי, אבל זה מה שהשופט ראה וכאן נגמר הסיפור.
מילאן הגדולה לא צריכה את הבכיי והמרירות והחיקוי העלוב של חמוריניו, תשחקו כדורגל תנצחו ( או לפחות תנסו לנצח)
כל טקטיקת העקיצות והבונקר מתאימות לקבוצות קטנות ועלובות.
בחצי הגמר לבארסה יש צמד משחקים קשה ככל הנראה נגד צ'לסי (גם סוג של בכיינים)
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
חברה, ד"ש מברצלונה.
עד כמה שאני קורא את שפת הגוף של המקומיים, נראה לי שהם לגמרי סגורים שהפנדל היה מוצדק.
עד כמה שאני קורא את שפת הגוף של המקומיים, נראה לי שהם לגמרי סגורים שהפנדל היה מוצדק.
משה
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
מתי תבינו אוהדי בארסה, זה לא שהקבוצה השנייה מסתגרת זה שבארסה לוחצת עליהם ולא נותנת להם לצאת. מה אתם רוצים שבארסה תהיה עם הכדור בחצי המגרש של מילאן ומילאן תעמוד בחצי השני? כשקבוצה מחזיקה 65-70 אחוז מהזמן בכדור איך הקבוצה השנייה לא אמור להסתגר?
זה כל היופי של סגנון המשחק הזה.
זה כל היופי של סגנון המשחק הזה.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אפרופו שיפוט!
מי יכול לשכוח את השיפוט האגדי במשחק ההוא לפני כמה שנים כאשר בארסה חלפה על פני אותה צ'לסי בשער ההוא של אינייסטה עם השיפוט המכור במשחק הלא יאמן אז באנגליה....יאלה לכו קבלו את איזה פנדל נגד צ'לסי בחצי הגמר במשחק הגומלין
מי יכול לשכוח את השיפוט האגדי במשחק ההוא לפני כמה שנים כאשר בארסה חלפה על פני אותה צ'לסי בשער ההוא של אינייסטה עם השיפוט המכור במשחק הלא יאמן אז באנגליה....יאלה לכו קבלו את איזה פנדל נגד צ'לסי בחצי הגמר במשחק הגומלין
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אני רוצה להגיע לגמר מול ריאל ואז לקבל שם פנדל מפוקפק + כרטיס אדום לריאל וככה לנצח.
אם כבר אוהדי ריאל מתבכיינים(כי הרי במחזורים האחרונים הם בכלל לא ניצלו בנס בגלל טעויות שיפוט איומות בליגה...) אז לפחות שיהיה להם משהו אמיתי לבכות עליו ולא המנטרות הקבועות וההזויות של חמוריניו.

אם כבר אוהדי ריאל מתבכיינים(כי הרי במחזורים האחרונים הם בכלל לא ניצלו בנס בגלל טעויות שיפוט איומות בליגה...) אז לפחות שיהיה להם משהו אמיתי לבכות עליו ולא המנטרות הקבועות וההזויות של חמוריניו.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
מנדרילים באמת שנמאסתם. תתעסקו במשחק שלכם במקום לקטר על בארסה כל הזמן. הייתי מצפה ליותר מקבוצה שקיבלה הכי הרבה פנדלים העונה בכל אירופה ולא שרקו נגדה אף פנדל בלה ליגה (למרות שהגיעו לפחות עשרה וזה רק מהזכרון), אבל ממכם אני באמת לא מצפה לשום דבר חוץ מבכיינות. אבל זה בסדר... כיף לראות את הקנאה אוכלת אותכם.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

נחמד שאוהדי בארסה מתחילים לחשוף פה את פניי הקבוצה, יהירים ומעצבנים 
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

לא שזה נכון, אבל גם אם כן, זה בטח עדיף מאשר בכיינים ומריריםknazi כתב:נחמד שאוהדי בארסה מתחילים לחשוף פה את פניי הקבוצה, יהירים ומעצבנים...
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

מנויי YES, האם שמתם לב שלמרות שהמשחק משודר ב-5HD, הוא מסומן כמותאם HD (או במילים אחרות, Upscale)?
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- knazi
-
- חבר מביא חבר

אבי ההערה לא הייתה מופנית כל כך אליך והייתה כמובן בהומור בכל מקרה. אני בעצמי לא אוהב בכיינות.אנשים לא שמים לב שבארסה בוכה לא פחות מריאל, ופשוט שומרת על תדמית לא אמיתית ממש, הרבה בזכות התקשורת.AviBiton כתב:לא שזה נכון, אבל גם אם כן, זה בטח עדיף מאשר בכיינים ומריריםknazi כתב:נחמד שאוהדי בארסה מתחילים לחשוף פה את פניי הקבוצה, יהירים ומעצבנים...
...
יאאלה מחכה לריאל-באיירן, יהיה קרב גדול
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

knazi,
הכל בהומור, בגלל זה גם שמתי את האמוטיקון עם הלשון בחוץ, אני מצטער אם זה לא הובן כך.
חלק מהכיף של יריבות ספורטיבית זה לרדת על האוהדים של הקבוצות המתחרות (כל עוד לא פוגעים באנשים).
אני לא מסכים עם האמירה שלך לגבי הבכיינות של בארסה, אבל לא נתווכח על זה.
הכל בהומור, בגלל זה גם שמתי את האמוטיקון עם הלשון בחוץ, אני מצטער אם זה לא הובן כך.
חלק מהכיף של יריבות ספורטיבית זה לרדת על האוהדים של הקבוצות המתחרות (כל עוד לא פוגעים באנשים).
אני לא מסכים עם האמירה שלך לגבי הבכיינות של בארסה, אבל לא נתווכח על זה.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

ברור לי אבי אל דאגה
צ'לסי בסוף עולה עם 2-1 אחריי שער יפה של מירלש בדקה ה90. בנפיקה ב10 שחקנים רוב המשחק ובכל זאת מתעלה על צ'לסי, לדעתי לבניפקה הגיע לעלות.
ריאל עולה אחריי משחק בהילוך ראשון, נגמר 5-2 רונאלדו עם צמד, קאקה, קאייחון ודי מריה עם שער יפה כובשים. רונאלדו אולי כיוון את הרגל ואחריי השער מבעיטה חופשית בשבת כבש גם היום בבעיטה חופשית.
צ'לסי בסוף עולה עם 2-1 אחריי שער יפה של מירלש בדקה ה90. בנפיקה ב10 שחקנים רוב המשחק ובכל זאת מתעלה על צ'לסי, לדעתי לבניפקה הגיע לעלות.
ריאל עולה אחריי משחק בהילוך ראשון, נגמר 5-2 רונאלדו עם צמד, קאקה, קאייחון ודי מריה עם שער יפה כובשים. רונאלדו אולי כיוון את הרגל ואחריי השער מבעיטה חופשית בשבת כבש גם היום בבעיטה חופשית.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אתמול ראיתי את המשחקים בזווית העין תוך כדי ארוחת ערב.
אין ספק שהשיניים המתעופפות היו מסמר הערב
אין ספק שהשיניים המתעופפות היו מסמר הערב
העם דורש..... כל מיני דברים
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
למה שלא ידלגו ישר לגמר...
על ריאל אולי יוכלו "לוותר", אבל על ברצלונה?
לצ'לסי אין סיכוי...
לצ'לסי אין סיכוי...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

חברים יקרים ואוהדי בארסה
אני לא יודע אם כבר שמתם לב אבל תאריכי המשחקים של בארסה-צ'לסי נופלים בדיוק על ערב יום השואה (18.4) והגומלין על ערב יום הזיכרון (24.4) אפשר לשכוח משידור בערוץ הספורט, מה שאומר שצריך להתארגן על חבר עם לווין או לינקים באינטרנט. באסה
אני לא יודע אם כבר שמתם לב אבל תאריכי המשחקים של בארסה-צ'לסי נופלים בדיוק על ערב יום השואה (18.4) והגומלין על ערב יום הזיכרון (24.4) אפשר לשכוח משידור בערוץ הספורט, מה שאומר שצריך להתארגן על חבר עם לווין או לינקים באינטרנט. באסה
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
inonr,
לצ'לסי אין אוהדים
מקווה שלפחות יהיה שידור באחד מהערוצים הזרים שמשודרים בהוט או יס.
לצ'לסי אין אוהדים
מקווה שלפחות יהיה שידור באחד מהערוצים הזרים שמשודרים בהוט או יס.
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

לא ממש אכפת לי מצ'לסי, אני בלאוגראנהBigDragoon כתב:inonr,
לצ'לסי אין אוהדים
...