iPhone 4S - חדשות ועדכונים

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #201 

הכחשה היא מנגנון הגנה משני ("פרימיטיבי") המאפשר לתוכן לא מודע לעלות למודעות, בתנאי שהוא מלווה בטענה המציינת שהתוכן אינו נכון. מרבית בני האדם משתמשים במנגון ההכחשה באופן שגרתי, מתוך ניסיון למסך את החלקים הקשים יותר של מציאות היומיום - פנימית או חיצונית.

כל כך הרבה טענות לא נכונות הועלו פה שאפילו כוח להגיב אליהן אין לי

גילי,
מכל המגיבים הסוביקטיבים פה, דעתך היא בעיני האמיתית ביותר. האכזבה שלך מחוסר השקת האייפון 5, היא כנה. למרות שיש הרבה מאוד טעויות בתאורים שלך לגבי עליונות המוצר שהושק לעומת המתחרים, אני מבין מאיפה זה מגיע. למרות כל נסיונות השכנוע העצמי שיש פה לחלק מהאנשים לגבי גודל המסך המתאים (3.5 אינצ') במכשיר החדש אני חושב שכולם מבינים את הבעייה. אני לא סתאם מדגיש ומבליט את עניין גודלו של המסך. זה מאוד קל להזכיר שלמרות שה-SGSII נמצא בשוק כבר כמעט חצי שנה למרבה ההפתעה הוא בטח לא נופל חומרתית מהמכשיר החדש וקל הרבה יותר הוא לדבר על המכשיר החדש מבית סמסונג\גוגל שיוצג בשבוע הבא ויטיל כנראה צל כבד (תרתי משמע) על חומרת האייפון 4S. אבל ביננו, למרות שאסכולת האנדרואיד מנצחת בקלות את קרבות החומרה האלה, זה הרוב חארטה.

אייפוניסט לא יעבור לאנדרואיד בגלל מעבד כפול ליבה 1.5GHz או בגלל סוללה נשלפת. הבדלי החומרה בין האייפון 4S לנקסוס פריים לא יגרמו לאוהבי iOS לעבור לצד השני של הכביש. ההבדלים האלה מתגמדים לעומת הבדלי התוכנה, כלומר מערכות ההפעלה. מי שהתאהב ב iOS, לא יעזוב למתחרים בגלל מעבד חזק יותר....אבל, אבל, אבל לדעתי גודל המסך יכול ועוד איך להשפיע על ההחלטה לחצות את הקווים או לפחות לדחות את רכישת המכשיר החדש. בעייה נוספת לאפל תהיה שהם איבדו לא מעט אנשים שהיו מוכנים לחצות חזרה את הקווים ל iOS. אני סומך על אפל ועל אנשי השיווק שלה שיצליחו לשמר את האייפון 4S לרלוונטי ומוביל בשוק, אבל חלק מהתהילה של מובילי דרך בעולם הזה, הם איבדו אתמול.

גילי,
כאיפוניסט מרוצה אין לי ספק שאין לך מה לפזול לכיוון האנדרואיד. אין שם שום דבר שירצה אותך (מה גם, שאנחנו לא רוצים אותך בצד שלנו :wink: ) השאלה שלך היא האם אחרי שחיכית שנתיים שלמות למכשיר החדשני, אתה מתפשר על האייפון 4+ או שאתה ממתין עוד קצת (חצי שנה או שנה) על הגדר

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #202 

חברים יקרים, We've Been Punked!
שי

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #203 

כל הכבוד לאפל שהבינו שה iPhone 4 לא תקין והוציאו גרסאת תיקונים.

- הבטרייה ב iPhone 4 לא מספיקה לשימוש אפילו של חצי יום. טוב מאוד שהם מודים בבעיה ומתקנים אותה במכשיר החדש.
- הקליטה ב iPhone 4 גרועה בהשוואה למכשירים אחרים. יפה שהם שינו את העיצוב בשביל להתגבר על הבעיה במכשיר החדש.

כנראה שיש גם תיקונים לבעיות הקשות האחרות שמנעו ממני להתמש במכשיר. כגון ה Bluetooth הדפוק, וה Proximity Sensor הלא אמין.
בקיצור זו גרסאת Service Pack 1 ל iPhone 4.
:D

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #204 

אריה
קודם כל, ולמרות שאין לך ממש כוח, אני אשמח לשמוע איפה הטעויות שלי לגבי עליונות ה- 4S.
תתפלא לשמוע, אבל בכל פורום אחר שלא קשור לספורט, אני דווקא מאוד מעריך את הדיעה והידע שלך :wink:
שוב, וזו רק דעתי,
אם המסך היה גודל יחד עם המכשיר, אז לא בטוח שהייתי מתלהב מזה, אבל גם לא בטוח שזה היה מונע ממני לרכוש את המכשיר, כנראה שלא.
ה- 4S אמור להיות מפלצת עיבוד, אני מניח שהסמסונג הבא לא ייפול ממנו. אבל צריך לזכור שאתה לא רוכש "ברזל", אלה מוצר כולל שהקוד הוא חלק ממנו, ועד שאנדרואיד לא יתמוך בכל כוח העיבוד העומד לרשותו, אז המכשיר בכללותו פשוט נחות יותר כרגע.
אני מאוד אוהב את כל העולם של אפל, אבל מודע לחסרונות שם. לא הכל מושלם, רחוק מזה..
שני דברים שלא הייתי מוותר עליהם באייפון הם עיצוב המכשירים וחווית ה- Touch.
לא מצאתי עד היום אנדרואיד לטעמי, ובאף מכשיר ששיחקתי לא שחזרתי את חווית ה- Touch שבאייפון.
לשאלתך,
אני לא ממתין עוד רגע מיותר.
אני מצטער שלא שדרגתי מלכתחילה ל- 4, לא יודע מה עבר לי בראש. כנראה שלא חשבתי שייקח שנה וחצי להשיק מכשיר חדש, בטח לא שערתי שהוא יהיה 4 משודרג..
בהזדמנות הראשונה אני ארכוש את המכשיר. מעדיף לרכוש בארץ.
...

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #205 

אני דווקא בעדך בספורט..

בסה"כ אפל מצמצה ראשונה
ואולי זה מה שיחזיק אותה בפסגה
צריך הבנה אסטרטגית ואומץ להכיר בחולשות גם כשאתה העשיר מכולם
ההבנה שהשוק לא יגדל משמעותית ללא היצע של מכשירים זולים
וזה בעצם מה שקרה פה = עונה פיננסית בכדורגל
הסתמכות על קסמו של ג'ובס כנראה מסתיימת וצריך לנצל את הכלים
הפיננסיים והטכניים כדי להגדיל הכנסות ולשמור על itunes

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #206 

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #207 

גילי,
למרות הפיתוי הגדול של לזרוק פה למערכה את שלל מכשירי האנדרואיד המובילים בשוק כיום או כאלה שיגיעו בעתיד הממש קרוב (מכשירי ה SGSII, SGSII LTE, Nexus Prime, Optimus LTE....). אני מוותר על להיכנס לויכוח הזה פה, למרות שהפעם, באמת, חומרתית, אין כאן כמעט כוחות. בחיפוש גוגל ניתן להגיע למספיק השוואות בין המכשירים השונים...(קישור כזה הוכנס גם לשרשור הזה)

אגב, לא מעט שמו לב לכך שאפל לא מסרו אתמול את מהירות התדר בו ירוץ המעבד וה GPU על מכשיר האייפון החדש. לא הוזכר שום דבר לגבי המהירות ביחס לאייפד 2. כיודע שני המכשירים מכילים את אותו רכיב SoC בתוכם (A5). מעניין לשים לב לכך שאתמול אפל דיברו על GPU עם ביצועים גדולים פי 7 מה GPU הקודם (A4). בעוד שבהשקה של האייפד 2 בחודש מרץ האחרון, אפל (ג'ובס) מסרו שהביצועים יהיו פי 9 מה GPU הקודם....האם זה אומר שבאייפון 4S תדר ה GPU ירד מ 1GHz ל 800MHz? ת'אמת יש בזה הגיון, ימים יגידו......(אגב, האם באייפון בכלל יש אפליקצייה\יכולת שיודעת להציג את תדר המעבד במכשיר?)

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #208 

jpost כתב:כל הכבוד לאפל שהבינו שה iPhone 4 לא תקין והוציאו גרסאת תיקונים.

- הבטרייה ב iPhone 4 לא מספיקה לשימוש אפילו של חצי יום. טוב מאוד שהם מודים בבעיה ומתקנים אותה במכשיר החדש.
- הקליטה ב iPhone 4 גרועה בהשוואה למכשירים אחרים. יפה שהם שינו את העיצוב בשביל להתגבר על הבעיה במכשיר החדש.

כנראה שיש גם תיקונים לבעיות הקשות האחרות שמנעו ממני להתמש במכשיר. כגון ה Bluetooth הדפוק, וה Proximity Sensor הלא אמין.
בקיצור זו גרסאת Service Pack 1 ל iPhone 4.
:D
...
JPOST
המכשיר הוכפל במשאבים, איך אפשר לקרוא לזה SP ?
...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #209 

מלחמת התביעות בגין הפרת פטנטים נמשכת במלוא המרץ. סמסונג חיכו בשקט בפינה להחזיר לאפל על גל התביעות האחרון שהיה כנגדה ברחבי העולם. עכשיו עם פרסום מכשיר האיפון 4S סמסונג מתכננת לתבוע את אפל באיטלייה ובצרפת על הפרת פטנטים....קצת נמאס הסיפור הזה (n) :
[left]Those who thought that Samsung lost the war against the Cupertino-based giant after losing several battles will be disappointed or thrilled to see that the Korean handset manufacturer fights back big style.

In this regard, Samsung officially announced it will file today two preliminary injunction motions in France and Italy demanding the courts to block the sale of the newly announced Apple iPhone 4S smartphone in the selected markets.

Samsung claims that Apple severely infringes two patents related to wireless telecommunications technology, specifically Wideband Code Division Multiple Access (WCDMA) standards for 3G mobile handsets.
[/left]
...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #210 

אריה, בדיוק באתי לכתוב על זה :) .

כן, קצת נמאס, אבל דווקא פה סמסונג נלחמת באפל בשיטה שהיא (אפל) שיכללה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #211 

אבי,
דווקא לישראלים יש אינטרס בהצלחה של תביעותייה של סמסונג באירופה. אם תאסר המכירה של האייפון 4S באיטלייה ובצרפת אז הסיכוי לכך שהמכשיר יושק בישראל מוקדם יותר, יעלה כי עכשיו יתפנה לאפל מלאי מכשירים :wink:

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #212 

osherov כתב:אבי,
דווקא לישראלים יש אינטרס בהצלחה של תביעותייה של סמסונג באירופה. אם תאסר המכירה של האייפון 4S באיטלייה ובצרפת אז הסיכוי לכך שהמכשיר יושק בישראל מוקדם יותר, יעלה כי עכשיו יתפנה לאפל מלאי מכשירים :wink:
...
זה לא ממש רלוונטי .... ישראל נמצאת במעגל השלישי בסדר ההפצה, ומה שבאמת יקבע זה קצב מכירות באמריקה. נושא התביעות היה ויהיה אמצעי לחץ בתחום הטכנולוגיה (ומרכיב הכנסה מדהים למשרדי עו"ד) אך יסתיים עם פשרות והסכם שימוש הדדי . זוכרים את "מלחמת עולם" בין AMD ל INTEL ?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #213 

hm32hm כתב:
osherov כתב:אבי,
...
זה לא ממש רלוונטי .... ישראל נמצאת במעגל השלישי בסדר ההפצה, ומה שבאמת יקבע זה קצב מכירות באמריקה. נושא התביעות היה ויהיה אמצעי לחץ בתחום הטכנולוגיה (ומרכיב הכנסה מדהים למשרדי עו"ד) אך יסתיים עם פשרות והסכם שימוש הדדי . זוכרים את "מלחמת עולם" בין AMD ל INTEL ?
...
אם יש פה קייס אמיתי, זה לא ייגמר בפשרה ולו רק בגלל הסיבה שאפל עצרה את מכירות הטאבלט של סמסונג בכמה מדינות בגלל דיונים לגבי הפרת פטנטים.
סמסונג לא ממש יוותרו פה.

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #214 

עצירת שיווק ומכירות זה בעצם הקטליזטור שגורם לחברות להתכנס ולטפל שורשית בבעיות.
זה תמיד מסתיים בפשרות (כולל כמובן תשלום פיצויים לצד מסוים)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #215 

hm32hm,
זה נאמר בהומור :)

אפל לא היו צריכים להסתבך עם הקוריאנים, היו צריכים לריב עם הפינים, היפנים אבל לא עם הקוריאנים. עכשיו בטח גם LG יצאו נגדם

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #216 

osherov כתב:hm32hm,

אפל לא היו צריכים להסתבך עם הקוריאנים, היו צריכים לריב עם הפינים, היפנים אבל לא עם הקוריאנים. עכשיו בטח גם LG יצאו נגדם
...
היחסים בין סמסונג לאפל מדהימים אותי... מצד אחד בתחום הרכיבים ( processor + flash + ddr) אפל תלויה ב סמסונג כספקית עיקרית בשנים אחרונות (עד למעבר ל TSMC) , ומצד שני תחרות וקרב ענק על מוצרים סופיים.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #217 

כאילו חסר לאפל כאבי ראש אחרי אתמול:
מסתבר שביפנית Siri דומה מאוד למילה shiri שפירושה - "תחת"...
http://blogs.wsj.com/japanrealtime/2011 ... tom-jokes/

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1893
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #218 

:lol: :lol:

מזכיר לי שמישהו פעם אמר לי שמיצובישי פאג'רו לא נמכר בספרד,כי פירוש המילה פאג'רו בלטינית אומר..טוב זה פורום ציבורי עדיף שלא נכתוב :D
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #219 

hm32hm כתב:
osherov כתב:hm32hm,

...
היחסים בין סמסונג לאפל מדהימים אותי... מצד אחד בתחום הרכיבים ( processor + flash + ddr) אפל תלויה ב סמסונג כספקית עיקרית בשנים אחרונות (עד למעבר ל TSMC) , ומצד שני תחרות וקרב ענק על מוצרים סופיים.
...
אפל תלויה בסמסונג לא פחות משסמסונג תלויה באפל.
מדהים איך למרות האקו-סיסטם בין שתי חברות הענק האלה, הן עדיין מאיימות ורבות כל היום אחת עם השניה..
...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #220 

גילי,
עזוב אותך שטויות. הנה משחק שאהוב על שנינו :)
אני מביא לך עכשיו במשלוח אקספרס את מכשיר האייפון 5 שמכיל את כל החלומות והגחמות של כולנו. אתה הולך להיות הראשון, היחיד שיהיה לו את המכשיר המדהים הזה! אבל, בתמורה למכשיר אתה תאלץ להפסיד במפגש הדרבי הקרוב למכבי ת"א 1:0 קטנטן, שלא באמת ישפיע על מאבק האליפות שלכם...עכשיו השאלה היא האם אתה לוקח את העיסקה המדהימה הזאת!

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”