כל כך הרבה טענות לא נכונות הועלו פה שאפילו כוח להגיב אליהן אין לי
גילי,
מכל המגיבים הסוביקטיבים פה, דעתך היא בעיני האמיתית ביותר. האכזבה שלך מחוסר השקת האייפון 5, היא כנה. למרות שיש הרבה מאוד טעויות בתאורים שלך לגבי עליונות המוצר שהושק לעומת המתחרים, אני מבין מאיפה זה מגיע. למרות כל נסיונות השכנוע העצמי שיש פה לחלק מהאנשים לגבי גודל המסך המתאים (3.5 אינצ') במכשיר החדש אני חושב שכולם מבינים את הבעייה. אני לא סתאם מדגיש ומבליט את עניין גודלו של המסך. זה מאוד קל להזכיר שלמרות שה-SGSII נמצא בשוק כבר כמעט חצי שנה למרבה ההפתעה הוא בטח לא נופל חומרתית מהמכשיר החדש וקל הרבה יותר הוא לדבר על המכשיר החדש מבית סמסונג\גוגל שיוצג בשבוע הבא ויטיל כנראה צל כבד (תרתי משמע) על חומרת האייפון 4S. אבל ביננו, למרות שאסכולת האנדרואיד מנצחת בקלות את קרבות החומרה האלה, זה הרוב חארטה.
אייפוניסט לא יעבור לאנדרואיד בגלל מעבד כפול ליבה 1.5GHz או בגלל סוללה נשלפת. הבדלי החומרה בין האייפון 4S לנקסוס פריים לא יגרמו לאוהבי iOS לעבור לצד השני של הכביש. ההבדלים האלה מתגמדים לעומת הבדלי התוכנה, כלומר מערכות ההפעלה. מי שהתאהב ב iOS, לא יעזוב למתחרים בגלל מעבד חזק יותר....אבל, אבל, אבל לדעתי גודל המסך יכול ועוד איך להשפיע על ההחלטה לחצות את הקווים או לפחות לדחות את רכישת המכשיר החדש. בעייה נוספת לאפל תהיה שהם איבדו לא מעט אנשים שהיו מוכנים לחצות חזרה את הקווים ל iOS. אני סומך על אפל ועל אנשי השיווק שלה שיצליחו לשמר את האייפון 4S לרלוונטי ומוביל בשוק, אבל חלק מהתהילה של מובילי דרך בעולם הזה, הם איבדו אתמול.
גילי,
כאיפוניסט מרוצה אין לי ספק שאין לך מה לפזול לכיוון האנדרואיד. אין שם שום דבר שירצה אותך (מה גם, שאנחנו לא רוצים אותך בצד שלנו