אני מאוד תומך בפורמט שהיה השנה, וזאת מכיוון שעצם המיקום והחוויה שהתערוכה נתנה הייתה השנה אפשרות לקהל הכי חשוב להגיע לתערוכה ולהינות,
ומי שלא יודע לאיזה קהל אני מתכוון, זה ההנהלה!!!
מה לעשות שכל ההחלטות החשובות צריכות לעבור גם דרכה...
אני הייתי בתערוכה עם חבר ביום רביעי (חשבתי שזה יהיה בסגנון של כפר המכבייה- ולכן לקחתי את אחד החברים שגם מאוד מתעניינים כדי שיהיה עם לדבר על הנושא ויבין), וכשראיתי כמה הכל כ"כ נגיש לקחתי את האישה והילדה ביום שישי לעלאק טיול בטיילת וארוחת בוקר ואם אנחנו כבר שם אז בואי נכנס רגע לתערוכה..
תשמעו, אישתי שתמיד חשבה שאני הפריק היחידי בארץ, ושכל התחום מאוד משעמם, ושהסכומים שאני מבקש להוציא מהתקציב המשפחתי הם שיגעון פרטי שלי, פתאום ראתה כמה זה כיף וכמה עוד "משוגעים" יש בארץ!
לא היו כמעט כולם גברים שדיברו במושגים שאף אחד לא הבין, היו נשים וילדים, ומוסיקה וצבעוניות ומתחם ישיבה נחמד בחוץ- ממש בילוי לכל המשפחה.
הבת שלי בת השלוש לא רצתה ללכת הבייתה!
אפילו אישתי כ"כ התלהבה מהתלת מימד שהנשמה הטהורה שואלת אותי מתי אני אביא כזאת טלוויזיה הבייתה (פאנסוניק 65" 3D)!!!
מה שאני מנסה להגיד הוא בעצם, שסוף סוף אפשר היה להביא את כל ההדיוטות, ולהנגיש את התחום גם אליהם ולשתף אותם בהתלהבות שלנו.
כל מערכת שאתם רוצים לשמוע אם זה דו ערוצי או רב ערוצי, ניתן ללכת לחנויות המתמחות (ושלא יהרגו אותי אבל גם ללא מתמחות) ולשמוע בתנאים הרבה יותר טובים מרוב התערוכות! בחדר אקוסטי עם מוזיקה שאתם מביאים מהבית עם שילוב של הגברה כזאת וח"כ אחרת, מבלי שצריך לריב או לחכות לsweet spot.
אפילו המערכת שראיתם בקומה למעלה, מוצגת כדרך קבע וכבר שמעתי אותה בעבר. כל סט אפ שיש בארץ ניתן לשמוע אותו בתנאים יותר אטרקטיבים מכל תערוכה.
נכון שלא הכל מרוכז במקום אחד- אבל מצד שני תפסת מרובה לא תפסת...
אז שוב- המון תודה להנהלה של האתר (וגם לשלי) ולכל מי שעסק במלאכה,
היה כיף לא נורמאלי

ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...