הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם

חדשות ועדכונים של HT Magazine
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

גילי, מתי תבין שאתה אשם בהכל?
גם ההמבורגר שלא סיימתי זה בגללך...
ירד לי התיאבון רק מלראות אותך מולי.
:lol:

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין

שליחה

טוב כבר כתבתי כמה התרשמתי לטובה מהתערוכה,
אבל חשבתי על דבר אחד שהיה חסר לי,

רוב הציבור לא מכיר את המושג HT (כלומר האתר והשם של התערוכה)
היה חסר לי דוכן של האתר שיתן קצת הסבר לאנשים, מי עומד מאחורי התערוכה... (אומנם היה את הדוכן של ה HT school)
לא שחסר פה אנשים בפורום ואני לא יודע אם הוא צריך פרסום (כולנו יודעים איך נגישות המונית לאתרים אחרים בתחום גורם לירידה ברמה המקצועית של האתר), ויחד עם זאת עדיין זה היה קצת חסר.

הכי כיף זה שמאז שהתערוכה התחילה להתפרסם בתקופה האחרונה שמתי לב לגל של מצטרפים חדשים שלחלקם ידע ותובנות שלא מביישות אף אחד מהוותיקים! (Y)
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

az חכה לתחילת יולי יהיה לך הפתעה בתחום הפיליפס ב55

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

yoav4x4

המשפט הכי פופולרי בתערוכה היה "שלום, אני חבר פסיבי באתר"...

יש כאן הרבה מאוד אנשים עם ידע שבמקרה הטוב רשומים לאתר ובמקרה הרע אפילו לא נרשמו, אבל הם קוראים כל מילה בשקיקה...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

שכחתי באמת ממשטח הגיהוץ. נחלצתי מזה בטענה שעדיף שידבר עם בת זוגתי כי היא זו שמגהצת בבית ובעודה מתאוששת מהדרך שבה דחפתי אותה מתחת לגלגלי האוטובוס, הרבצתי ריצה לכיוון הדוכן של סנהייזר, דחפתי לעצמי אוזניות ועשיתי קולות שאני לא שומע איך המסכנה צועקת שזה לא נכון ושהיא בכלל לא מגהצת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

הבאתי כמה חברים שיראו איך איש מכירות אמיתי יכול למכור קרח לאסקימוסים וכולם (כולל אני) חזרנו הביתה עם הכיסוי הזה...

אמרתי לבעלים שם שאם היה לו עוד כמה אנשי מכירות כאלה הוא היה מיקרוסופט...

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

אני מניח שאתה מתכוון להפתעה הזאת :

http://www.avland.co.uk/aasp/philips/11 ... l7606t.asp

דגמי פיליפס 2011 יצאו בעולם רק בסביבות יולי-אוגוסט.
אל תצפה לראות אותם בארץ לפני חודש דצמבר....

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

מזל שאין לי מגהץ :lol:

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

Re: חוות דעת על התערוכה ותשובת מנהל מותג סמסונג בארץ על פרשת הפנלים

שליחה

balfur כתב:שלום לכולם,
המסך D9000 לדעתי פחות יפה ממנו למרות שהוא בעובי של 7.9 מ"מ בלבד! אך מחייב רק הנחה על שולחן ולא תליה עקב החיבורים הנמצאים בבסיס המסך.
מערכת הSMART HUB מרשימה מאוד ועושה רושם חיובי.
מבדיקה פיסית מאחורי המסך בתוית ה-VERSION נמצאו אותיות שונות. כמו: AA01, HQ, CN01 .
מסתבר כי לא דאגו להראות רק מסכים בורסיות של SQ כמו שדובר רבות כאן בפורום.
בפניה אישית למנהל מותג סמסונג בנוגע ל"רולטת" פנלים טען כי כל המסכים המגיעים לארץ ע"י סמליין, נציגת סמסונג בארץ, מגיעים בסיומת SQ בלבד! ומה שרשום בתוית ה-VERSION איננו משקף חד וחלק את סוג הפנל אלא, את התוכנה בלבד! אתם תגידו מי צודק :מבולבל:
...
1. לא היה ואין D9000, ראית את ה C9000.
2. עניתי על זה בשירשור אחר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 36#1437236

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אני חושב שהפספוס הכי גדול של התערוכה זה שלא הסתובבנו עם הכינויים שלנו.
אם כבר אנחנו רוצים להאשים את אבי - איך הוא לא הכיר לי את אריה? (אפילו שנראה לי שנפגשנו באיזה "הפסד")

ממה שהבנתי מהמציגים - החל מהבוקר ועד הערב - היה זרם בלתי פוסק של אנשים.
בהמשך לדבריו של yoav4x4 - אני חושב שמה שהיה צריך לעשות - במיוחד בגלל שלא היו חדרים זה לעשות חדר נוסף של HT School ובו להדגים בקצרה את ההבדלים בין שמיעה בסטריאו לסראונד, ובין סוגי הרמקולים השונים.
משהו מאוד בסיסי - אבל שיגרום לאותם אנשים שאין להם מושג - לרצות להצטרף לליבה של HT - אני אישית זוכר שהתערוכה - זו לפני 2008, היא זו שגרמה לי לעבור לסט רמקולים מלא חדש, והכירה לי גם המון דברים מעבר.

אין ספק שזו היה תערוכה של שינוי פאזה - ואני בטוח שבתערוכה הבאה (ניתן למרטין קצת לנוח) נראה שילוב שישמח גם את אנשי הפורום האדוקים אך גם יתאים לכל העם.

נ.ב.
מבחינת מיקום - אין ספק שגני התערוכה נניח - הרבה יותר קל להגיע - אבל מצד שני - זה אומר שרק מי שמכיר וזה מעניין אותו יגיע, לעומת הספונטניות האפשרית בנמל ת"א.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

אני חייב להוסיף משהו :

אני אישית מעדיף אודיו דו-ערוצי (סטריאו) מאשר נושאים אחרים , אך אל נא נשכח , כי הקידמה , הטכנולוגיה והאפשרויות פתוחים ומתאימים יותר ל "קולנוע ביתי" ( מסכים, אמצעי תצוגה אחרים, WIFI ) מאשר לסטריאו נטו.

לעומת זאת , לדעתי .תחום האודיו דו-ערוצי (סטריאו) לא התקדם באותה תנופה כמו המוצרים הוויזואליים כאמור לעיל .

רוצה לומר , היום לצערנו , הכל מסחרי , הכל תחרות , המוצרים מתחרים זה בזה ובמחירים לא גבוהים ,

ולכן, מטבע הדברים , תערוכות גדולות המיועדות לקהל הרחב מציגות נושאים "פופולריים" יותר מאשר

תחום שלא מתקדם וריווחי כאמור,

אני חוזר ואומר, לי אישית היה מתאים יותר לעבור בין חדרים ולשמוע סטריאו נטו , תחום זה לא היה בתערוכה ,
ולא תוכנן להיות בתערוכה , ולכן לא התאכזבתי כי לא ציפיתי .
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 19/06/2011 8:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

לדעתי נמל ת"א עדיף (בהנחה שאפשר לשכור שם עוד האנגרים לתערוכה גדולה יותר) כי אז אפשר לשלב בילוי בתערוכה עם טיול לאורך טיילת הנמל ו/או בילוי באחד הבתי קפה/מסעדות שיש שם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Itay_Pollak צודק ונגע בנקודה חשובה. מיקום התערוכה השנה איפשר גם למבקרים מזדמנים להיכנס, להתרשם ואולי גם להפוך לחובבי אודיו ווידיאו בעצמם. זה אינו מתאפשר בכפר המכביה וכנראה שגם לא בגני התערוכה.

גם לא צריך להאדיר יותר מידי את העבר. אני זוכר היטב שאחרי כל תערוכה בכפר המכביה התלונות היו בעיקר שאי אפשר לשמוע שם היטב ולהתרשם ממערכות האודיו. זכור לי גם שההתמקדות של היבואנים והחנויות הייתה בעיקר בהצגת אודיו דו ערוצי והאמת שאני לא מגיע לתערוכה כדי להאנח במשך חצי שעה כמו איזו פולניה מול סט של פטיפון, מגבר מנורות וזוג רמקולים שבחיים לא אכניס אצלי הביתה.

הפעם התערוכה פנתה לקהל הרבה יותר רחב, התמקדה בעיקר במסכים וב 3D. יכול להיות שצריך לחפש נוסחה שתיתן איזון טוב יותר אבל, כפי שאמרתי בהודעה קודמת, היה תענוג לראות שזה גרם למבקרים לבוא עם המשפחה והילדים. דבר שלא זכור לי שקרה בתערוכות קודמות.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין

שליחה

אני מאוד תומך בפורמט שהיה השנה, וזאת מכיוון שעצם המיקום והחוויה שהתערוכה נתנה הייתה השנה אפשרות לקהל הכי חשוב להגיע לתערוכה ולהינות,
ומי שלא יודע לאיזה קהל אני מתכוון, זה ההנהלה!!!
מה לעשות שכל ההחלטות החשובות צריכות לעבור גם דרכה...

אני הייתי בתערוכה עם חבר ביום רביעי (חשבתי שזה יהיה בסגנון של כפר המכבייה- ולכן לקחתי את אחד החברים שגם מאוד מתעניינים כדי שיהיה עם לדבר על הנושא ויבין), וכשראיתי כמה הכל כ"כ נגיש לקחתי את האישה והילדה ביום שישי לעלאק טיול בטיילת וארוחת בוקר ואם אנחנו כבר שם אז בואי נכנס רגע לתערוכה..
תשמעו, אישתי שתמיד חשבה שאני הפריק היחידי בארץ, ושכל התחום מאוד משעמם, ושהסכומים שאני מבקש להוציא מהתקציב המשפחתי הם שיגעון פרטי שלי, פתאום ראתה כמה זה כיף וכמה עוד "משוגעים" יש בארץ!
לא היו כמעט כולם גברים שדיברו במושגים שאף אחד לא הבין, היו נשים וילדים, ומוסיקה וצבעוניות ומתחם ישיבה נחמד בחוץ- ממש בילוי לכל המשפחה.
הבת שלי בת השלוש לא רצתה ללכת הבייתה!
אפילו אישתי כ"כ התלהבה מהתלת מימד שהנשמה הטהורה שואלת אותי מתי אני אביא כזאת טלוויזיה הבייתה (פאנסוניק 65" 3D)!!!

מה שאני מנסה להגיד הוא בעצם, שסוף סוף אפשר היה להביא את כל ההדיוטות, ולהנגיש את התחום גם אליהם ולשתף אותם בהתלהבות שלנו.

כל מערכת שאתם רוצים לשמוע אם זה דו ערוצי או רב ערוצי, ניתן ללכת לחנויות המתמחות (ושלא יהרגו אותי אבל גם ללא מתמחות) ולשמוע בתנאים הרבה יותר טובים מרוב התערוכות! בחדר אקוסטי עם מוזיקה שאתם מביאים מהבית עם שילוב של הגברה כזאת וח"כ אחרת, מבלי שצריך לריב או לחכות לsweet spot.
אפילו המערכת שראיתם בקומה למעלה, מוצגת כדרך קבע וכבר שמעתי אותה בעבר. כל סט אפ שיש בארץ ניתן לשמוע אותו בתנאים יותר אטרקטיבים מכל תערוכה.
נכון שלא הכל מרוכז במקום אחד- אבל מצד שני תפסת מרובה לא תפסת...

אז שוב- המון תודה להנהלה של האתר (וגם לשלי) ולכל מי שעסק במלאכה,
היה כיף לא נורמאלי (f)
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

djkobig
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

בכפר המכבייה התערוכות היו תערוכות אודיו עם ציוד קצה וחדרי השמעה דבר שלדעתי היה הרבה יותר נחמד מהתערוכה החדשה...
השאלה היא לאן מכוונים? אם יותר לתחום הכללי של האלקטרוניקה או סטריאו בפרט?

נ.ב: אני הרבה יותר נהנתי מהתערוכה הישנה......

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

הגענו ביום ו' בבוקר, אני+שני הבנים. כל נושא ה 3D, גאדג'טים וקונסולות מדבר לשלושתינו כך שהיתה לנו הנאה גדולה מהתערוכה. כאחד שלא מתעניין באודיו דו ערוצי לא הפריע לי אישית שלא היה משקל לנושא בתערוכה. הצעות:
1. היה חסר לי חדר איכותי לסראונד (בחדר של אפסון שמעו בעיקר את הרמקולים של הדוכן בחוץ) שייתן הדגמות להבדלים בין רסיברים/רמקולים/פורמטי אודיו. 2. עוד חדרי הקרנה שיאפשרו לדגום יותר יצרנים.
3. 2-3 הרצאות של מומחים מהאתר יכלו לתת ערך מוסף מאחר והתערוכה לא כללה מכירות.

ברור לי שאי אפשר לקבל הכל ותערוכה יכולה לתת בכל פעם דגש לתחום שונה בעולם האלק. הבידורית. בכפר המכביה היה דגש חזק על אודיו וזה היה בסדר. היו גם לא מעט מסכים. כיום נושא ה 3D והקונסולות נדחף חזק ע"י החנויות וצריך להתחשב באינטרסים של המציגים. ברור שיש מגבלות רבות של מקום/עלות וכו'.
בסך הכל היה איזון טוב עבור הטעם שלי בתחום. שעתיים שעברו בכיף! תודה רבה למארגנים (Y) (f) (b) :pizza:
Enjoy the Silence

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

לצערי לא יצא לי השנה להגיע... נקווה בתערוכה הבאה (או באירוע אחר).
היה מעניין לפגוש את האנשים בשרשור האנדרויד והספורט...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אורי, גם אני פיספסתי כמה אנשים שרציתי מאד לפגוש...
לא נורא, יהיו עוד הזדמנויות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

מבחינת מפגשי חברי האתר, חבל באמת שלא קבענו שכולם יפגשו בביתן של HT SCHOOL. תגים לא היה יוצא כי היו הרבה מאוד אנשים שלא נרשמו לאתר או שלא מכירים את האתר (אם כי הרבה מאוד אמרו לי שהם מכירים, אבל גולשים פסיביים בלבד).

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

גולשים פסיביים זה כמו מעשנים פסיביים?

חזור אל “חדשות HT”