שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
bennybl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

אוקיי,
תודה לכם

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331

שליחה

Easter Egg - כנסו ל: Menu -> Setting ->About Phone
תלחצו 3 פעמים על Android Version - תראו מין תמונה נחמדה... :wink:

* אם לא הולך.. תלחצו 3 פעמים בקצב יותר מהיר.. לי לקח כמה נסיונות.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

אריה

בקשר למהירות גלישה באורנג',אני ממש מאוכזב! ראה תמונה מצורפת . לאיזו מהירות אתה מגיע ?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315

שליחה

הרמקול הפנימי קצת חלש גם כשהוא מכוון למקסימום עוצמה. האם יש דרך להגביר אותו יותר ?
תודה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

ירקרק,
המספרים שלך הם לא כל כך גרועים. קצב העלאה של 500-1000Kbps זה קצב לא רע בכלל. קצב הורדה של 2Mbps הוא סביר (לא גבוה מידי,אבל סביר). זה בעיקר תלוי במיקום שלך ובעומס שיש באזור שלך.

yari,
לדעתי כרגע אין יכולות כזאת. סביר שבעתיד נראה patch של הקהילה (אולי גם של סמסונג עצמה) שיגביר עוד קצת את העוצמה של הספיקר. אגב, ייתכן שאני טועה ומישהו מהקהילה כבר התעסק עם זה ושיחרר עידכון לעוצמה הזאת

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אריה

דיברתי עם אורנג' והם אומרים שזה צריך להיות כל הזמן סביב 7MB הורדה ... החצופים אומרים שיש בעיה במכשיר ..

בינתיים הקצב יורד . שים לב בתמונה החדשה שבשתי בדיקות הגעתי אפילו ל 850 ו 771 :@
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אני מקבל מספרים די דומים בשימוש הנקסוס 1 וה SGSII על רשת אורנג' מאותה נקודה ולכן ברור שהבעייה לא קשורה למכשיר (אין פה בעייה בכלל). הכוונה שלך היא קצב של 8Mb ולא 8MB (שזה פי 8 מהיר יותר). אגב, בשעות הערב הגיוני שהקצב ירד

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

כמות הרומים והגירסאות שיוצאים ל SGSII הם מטורפים. אני כבר זקן למשחקים האלה :o
(יצאה גירסה חדשה מבית סמסונג שמספרה כבר KF2)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

ירקרק ;באורנג' אין לך מה לחפש את ה7.2Mb הטיאורתים אתה לא תיראה אצלך ,הרשת שלהם מבין שלוש רשתות ה3G היא האיטית ביותר ,בסלקום הנתונים קצת יותר טובים ...בפלאפון עם מכשירים שתומכי בHSPA אפשר להגיע בערך ל5Mb - 4Mb באזור טוב , אבל אצלם יש רשת של HSPA+ עד ל21Mbps בחלק מהאזורים ככה שאם יש לך מכשיר תומך (ויש לך .. ) ומהירות היא מה שאתה מחפש זה המקום הנכון .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

osherov כתב:כמות הרומים והגירסאות שיוצאים ל SGSII הם מטורפים. אני כבר זקן למשחקים האלה :o
(יצאה גירסה חדשה מבית סמסונג שמספרה כבר KF2)
...
אז למה כשאני מתחבר עם ה Kies הוא אומר לי שיש לי את האחרון (KE7)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

yari,
כי סמסומג משחררים גירסאות על פי האזור אליו המכשיר שלך משויך. רובנו מחזיקים את המכשיר הברטי ולכן נקבל גירסאות רשמיות שיצאו למכשיר הזה, אבל יש עוד עשרות גירסאות למכשיר (מצ'ילה דרך הודו ועוד הונג קונג) ככה שכל עידכון שמגיע למישהו בעולם, מייד עולה לרשת וזמין (בדר"כ) לשאר הדגמים. השאלה הבעייתית היא מה תכונות החדשות שיש בכל גירסה וגירסה וכאן אין לנו מידע, מכיוון שסמסונג לא משחררת Release Notes לגירסאות שלה
[left]Regarding change logs. Samsung thinks firmware should be like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get and that all a big part of the surprise user experience program so they don't publish any change logs.[/left]
...

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אריה

אני קניתי את המכשיר בארץ.

יש אפשרות לדעת איזה דגם/גירסה המכשיר שלי? לפי המטען הוא בריטי...

נ.ב - מי שאוהב live wallpaper ציבעוני במיוחד אני ממליץ בחום על solar winds live wallpaper

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

osherov כתב:yari,
כי סמסומג משחררים גירסאות על פי האזור אליו המכשיר שלך משויך. רובנו מחזיקים את המכשיר הברטי ולכן נקבל גירסאות רשמיות שיצאו למכשיר הזה, אבל יש עוד עשרות גירסאות למכשיר (מצ'ילה דרך הודו ועוד הונג קונג) ככה שכל עידכון שמגיע למישהו בעולם, מייד עולה לרשת וזמין (בדר"כ) לשאר הדגמים. השאלה הבעייתית היא מה תכונות החדשות שיש בכל גירסה וגירסה וכאן אין לנו מידע, מכיוון שסמסונג לא משחררת Release Notes לגירסאות שלה
[left]Regarding change logs. Samsung thinks firmware should be like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get and that all a big part of the surprise user experience program so they don't publish any change logs.[/left]
...
...
אריה
כאחד שנראה (לכאורה) ככזה שמתקין את כל גרסאות הרום החדשות - האם ראית איזה הבדל משמעותי ששוה בשבילו להחליף רום בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה ??
יערי

ariel1989
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

תודה רבה אריה! הפורום הזה הופך להיות חבל ההצלה לכל צעירי אנדרויד! (-: ברשותך עוד 2 שאלות:
1. במדריך הזה להתקנת הסטוק רום http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278 אם יש לי קרנל XWKE7 והמכשיר הגיע מבריטניה אני אמור להוריד את CWP UK או את GENERIC XEU?
2. אם נניח אני נתקין לייטנינגרום 1.4, משתנה לי הקרנל? צריך אחרי זה לצרוב את הקרנל המקורי שהיה לי? ואם אני חוזר לסטוק רום, צריך גם לצרוב קרנל או שזה מגיע עם הרום?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ariel1989,
2. אם אתה מתקין את לייטנינגרום 1.4 אז אין לך צורך בסעיף 1. הרום הזה מכיל הכל. כולל קרנל ורוט. אם אתה חוזר לסטוק רום אח"כ, אז אתה יכול לצרוב את הקרנל הרשמי של הסטוק אליו אתה חוזר (אותו אתה לוקח מהשרשור אותו רשמת בהודעה שלך)

yari,
לא בדקתי יותר מידי ולכן לא ראיתי הבדלים, אבל פעולת הצריבה היא 5 דקות ואין צורך לבצע Wipe לכן אין פה יותר מידי מה להפסיד

skyline
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

שאלה..היום ב6 בבוקר היה לי 100% סוללה ואחרי 4 שעות היה לי 60... בbateryusage ושם יש פס כחול עד הסוף ב display .. זה כנראה מה ששומר לי את הסוללה..מה עושים?
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! :)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

skyline,
מה רשום לך בפס של ה Awake?

ariel1989
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

אני לא בטוח שהבנתי- אם אני חוזר לרום המקורי אני לא חייב לצרוב קרנל מקורי או שזה חובה?
רציתי גם לשאול אם יש דרך לגרום לשעון המעורר לנגן שיר שלם ולא להפסיק אחרי דקה.
תודה

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird

שליחה

osherov כתב:skyline,
מה רשום לך בפס של ה Awake?
...
לי בכלל אין פס של AWAKE איך זה יכול להיות?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

bennybl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

אני מעוניין ללכת לרכוש השבוע את המכשיר

יש ל מישהו המלצה על חנות אמינה באיזור המרכז עם זמינות במלאי?

תודה

חזור אל “Android - אנדרויד”