קדימה חברים! סוף סוף מישהו הרים את הכפפה.RonTs כתב:יצרתי קשר עם גלובס.
מישהו (מבין עניין) מעוניין להמשיך בשיחה עם הכתב בטלפון? להסביר לו את הבעיה ומה בדיוק קורה....
לכל מביני העניין שבנינו, תציפו את הבעיה לכתב גלובס. לפחות כך קולנו ישמע.

קדימה חברים! סוף סוף מישהו הרים את הכפפה.RonTs כתב:יצרתי קשר עם גלובס.
מישהו (מבין עניין) מעוניין להמשיך בשיחה עם הכתב בטלפון? להסביר לו את הבעיה ומה בדיוק קורה....

כל הכבוד עופר. פשוט יישר כוח.oferlaor כתב:כמה דברים:
1. דיברתי עם יס, והם טוענים שקצב הנתונים לא השתנה מזה חודשים ארוכים (לפני שהערוצים עלו, הם הריצו תכנים בניסוי למשך כמעט חצי שנה).
2. הם ביקשו אם נוכל לציין תכנים ספציפים שמטרידים את צופי האתר.
3. לשאלה מדוע יש הרגשה של ירידה באיכות, הם הגיבו שיתכן שבגלל שהמינון בערוצי הסרטים הוא עדיין לטובת ה-SD (שבעצם upscaled) יש הרבה יותר חשיפה ל-UPSCALE ולכן עלול להווצר רושם שהאיכות יורדת.
4. הם מתכננים להעלות את המינון של תכני HD באופן משמעותי (בעצם הם רמזו לכם שהם יורידו את רכישות ה-SD למינימום ההכרחי...)
5. התרגום היה מאז ומעולם (בגלל מגבלה טכנית של תקן DVBS) באיכות גרועה. זה בעצם תרגום ב-SDTV שמולבש על התמונה.
ב-NGHD התרגום מובנה (כלומר, לא מולבש על ידי הממיר אלא על ידי הגוף המשדר).
יש לי איזה רעיון בהקשר לתרגום שאני אשלח להם, אולי זה יעזור....

האירוע מצולמת בפילם ואחר כך עוברת המרה בשביל להיות דיגיטלי, כל דבר קורה בדברים כאלה, זה בהמון סדרות ככה כמו אבודים או סוכן מחוק, כנראה ההמרה באירוע יותר חזקה, לעומת ההמרה שסוכן מחוק עובר (שנראה מזוויע, אבל עדיין עדיף לראות בHD).Mistoffelees כתב:השרשור הזה התחיל לפני שערוצי הסרטים החדשים עלו, בשלב שערוצי הסרטים ב-HD שידרו תוכן קבוע ב-HD
אישית אני יכול להגיד שהרגשתי בירידת איכות בסדרה "האירוע", ראיתי את כל הפרקים ברצף בפסח ופרק 16(ששודר במוצ"ש האחרון) הרגיש לי בהחלט פחות טוב מתחילת הסדרה, למרות שזה דווקא שודר במשיב הפחות עמוס.
האם רמת ה-bit rate ש- yes משתמשים בה סבירה, גם אם הם משדרים כך חצי שנה? לא חושב
Vic1234,
יש לך תמונות ארכיון מלפני חצי שנה?...

תאמת לא חשבתי שיש אבל במשתמש ב IMAGESHACK היהMistoffelees כתב:השרשור הזה התחיל לפני שערוצי הסרטים החדשים עלו, בשלב שערוצי הסרטים ב-HD שידרו תוכן קבוע ב-HD
אישית אני יכול להגיד שהרגשתי בירידת איכות בסדרה "האירוע", ראיתי את כל הפרקים ברצף בפסח ופרק 16(ששודר במוצ"ש האחרון) הרגיש לי בהחלט פחות טוב מתחילת הסדרה, למרות שזה דווקא שודר במשיב הפחות עמוס.
האם רמת ה-bit rate ש- yes משתמשים בה סבירה, גם אם הם משדרים כך חצי שנה? לא חושב
Vic1234,
יש לך תמונות ארכיון מלפני חצי שנה?...

סליחה שאני מצטט את עצמי,פשוט אין לי כח לחזור על זה.....המגבלה של המשיב(רוחב פס מקסימלי של TP) היא הבעיה של יס.שום מקודד חכם/יודעה לחלק רוחב פס לפי הצורך, לא יכול להתמודד עם עובדה מאוד בסיסית,שאי אפשר לשדר 12 !!!!!! ערוצים על משיב אחד,שמתוכם 7 סרטים/סדרות 3 ספורט (שלרוב משדרים תוכן שמצריך ביטרייט גבוה),ועוד 2 של TEST,בלי לפגוע באיכות שידורocsi כתב:אין בעיה טכנית לשדר מעורב,מה שכן הכל חייב להיות משודר בתקן DVB-S2/8PSK שזה MPEG-4,ואז יש בעיה קטנה.................כל ממיר בבית חייב להיות HDpop_up כתב:...הפתרון המקובל הוא לפזר את ערוצי ה HD בין הטרנספונדרים של ה SD....![]()
![]()
![]()
אתם רואים מצב שיס מחליף לכולם כל ממיר ל-HD,בכלל יהיה להם ממיר HD פשוט (לא MAX/TOTAL) זמין ?
גם אם הייתי כותב את זה ב-1 באפריל היה נשמע חזוי לגמרה......
בוא ניגע גם בנתונים שלא לגמרה תלויים ביס,כרגע AMOS 3 נותן את הכיסוי הכי טוב,אבל יש מצוקת טרנספורדרים רק 11 מכוון לאזור שלנו,ויש עוד חברות שמשתמשים בלווין הזה,מנגד לא רואה שיס רץ להוציא עוד כסף לטרנספורדר נוסף (ועוד לא דיברנו על היבטים ביטחוניים של לווין זר),אז המסקנה המתבקשת שלפחות עד 2012 כאשר ישוגר AMOS 5,לא יכול להיות שום שינוי.בכלל להזכירכם אורך חיים של AMOS 2 עד 2017,ושל AMOS 3 עד 2025.....מי יודעה מה יהיה עד אז עם יס עם כל האיום של IPTV,נתונים נלקחו מפה
http://www.amos-spacecom.com/
בקיצור יס הימרו על "...לנו יש הכי הרבה ערוצי HD",איכות HD מבחינתם "זה נושא לפרשנות",זה שבכל העולם,נהוג לשים עד 6 ערוצי HD על טרנספורדר גדול עם קיבולת של 59.8 Mbps ,הם פריירים,לנו יש מקודדים סופר חכמים,וממילה העמך לא יודעה מה זה UPSCALE,ביטרייט של 4MBPS ממוצע![]()
אני בעל צלחת פרטית,אני לא מדבר על חבילות פרמיום של האיטלקים/גרמנים/אנגלים/שוויצרים ששם איכות HDפירושו ביטרייט ממוצע בין 15-20 MBPS,גם בחבילות של מדינות מזרח אירופה ,ערוץ HD לא יורד מ-8-10MBPS בממוצע.
אני כבר לא מדבר על זוועה של סרט שנירכש ב-4:3 ומנסים לשדר בערוץ HD ב-16:9 (ראיתי אצל חבר אתמול,איו לי יס,....זה ניראה פשוט עלבון)
בקיצור יס הלכו על כמות במקום איכות,וניחוש פרוע .. זה יצליח להם...

הערוצים הועלו כערוצי נסיון לפני שראית אותם בממיר בערך בתקופה שהתחילו התלונותivanhoe888 כתב:אני בהחלט שמתי לב בירידה באיכות, עוד לפני שהוסיפו ערוצים....

הופה...מתחיל להביןoferlaor כתב:Mistoffelees
יש 7 ערוצים על הטרנספונדר שנדגם בשני המקרים (טיפה הרבה מדי בשבילי, הייתי מוריד 1 או 2 לפחות).
עליה ל-8 ערוצים זה נראה גם ככה הרבה (5-6 זה סביר).
12 לא הגיוני לי לחלוטין.
vic1234
אפשר להראות השוואה של לפני ואחרי?
גם לא ראיתי שום מידע על 12 ערוצים בטרנספונדר אחד, זה לא נראה לי בכלל הגיוני....
11510 V
DVB-S2/8PSK 30000 2/3
YES1 HD
YES DRAMA HD
YES ACTION HD
MGM HD
Sport 1 HD
Sport 5 HD
Eurosport HD
YES3 HD
YES4 HD
YES5 HD