ה YAMJ לא מזהה את הסרט. שים קובץ NFO עם לינק ל IMDB.Mad-Dog כתב:למה זה עושה לי בעיות מהסוג הזה :
קוד: בחירת הכל
Checking existing video: The Hunchback Of Notredame Failed parsing I:\Video\Jukebox\The Hunchback Of Notredame.DVDRip.Heb.Dub.xml : please fix it or remove it. java.io.FileNotFoundException: I:\Video\Jukebox\The Hunchback Of Notredame.DVDRi p.Heb.Dub.xml (The system cannot find the file specified) at java.io.FileInputStream.open(Native Method) at java.io.FileInputStream.<init>(Unknown Source) at com.moviejukebox.tools.FileTools.createFileInputStream(FileTools.java :400) at com.moviejukebox.writer.MovieJukeboxXMLWriter.parseMovieXML(MovieJuke boxXMLWriter.java:130) at com.moviejukebox.MovieJukebox.updateMovieData(MovieJukebox.java:1320) at com.moviejukebox.MovieJukebox$3.call(MovieJukebox.java:873) at com.moviejukebox.MovieJukebox$3.call(MovieJukebox.java:858) at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source) at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source ) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) at com.moviejukebox.tools.ThreadExecutor$ScheduledThread.run(ThreadExecu tor.java:115)...
YAMJ בגרסה חדשה - ZAPPITI (עדכון: 3.5.2013)
-
esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
הבעיה שזה ככה ל 90 אחוז מהסרטים, בעייתי ביותר,erezsolan כתב:ה YAMJ לא מזהה את הסרט. שים קובץ NFO עם לינק ל IMDB.Mad-Dog כתב:למה זה עושה לי בעיות מהסוג הזה :
קוד: בחירת הכל
Checking existing video: The Hunchback Of Notredame Failed parsing I:\Video\Jukebox\The Hunchback Of Notredame.DVDRip.Heb.Dub.xml : please fix it or remove it. java.io.FileNotFoundException: I:\Video\Jukebox\The Hunchback Of Notredame.DVDRi p.Heb.Dub.xml (The system cannot find the file specified) at java.io.FileInputStream.open(Native Method) at java.io.FileInputStream.<init>(Unknown Source) at com.moviejukebox.tools.FileTools.createFileInputStream(FileTools.java :400) at com.moviejukebox.writer.MovieJukeboxXMLWriter.parseMovieXML(MovieJuke boxXMLWriter.java:130) at com.moviejukebox.MovieJukebox.updateMovieData(MovieJukebox.java:1320) at com.moviejukebox.MovieJukebox$3.call(MovieJukebox.java:873) at com.moviejukebox.MovieJukebox$3.call(MovieJukebox.java:858) at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source) at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source ) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) at com.moviejukebox.tools.ThreadExecutor$ScheduledThread.run(ThreadExecu tor.java:115)......
בגרסה האחרונה שלך שהשתמשתי (YAMJheb_2011_02_10) זיהוי של 100% איך יכול להיות ?
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

ועלה הדרך גם נתקע לי בסריקה בסרט האחרון...
:<
:<
-
esloan
-
- חבר ותיק

זה לאו דווקא בסרט האחרון.Mad-Dog כתב:ועלה הדרך גם נתקע לי בסריקה בסרט האחרון...
:<...
יש לך סרט עם שם בעייתי. צריך למצוא איזה זה.
הכי טוב זה לבדוק איזה סרט הוספת לאחרונה. אם לא, אז להזיז את כל הסרטים ולהוסיף בקבוצות עד שנתקע ואז לסדר את הסרט שנמצא כבעייתי.
- nadav_83
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
לגבי הגירסא באנגלית
קודם כל תודה על הלינק
הורדתי את הקובץ אבל זה לא נראה כמו אף YAMJ שהורדתי עד עכשיו....
איך בדיוק משתמשים בזה?
הורדתי את הקובץ אבל זה לא נראה כמו אף YAMJ שהורדתי עד עכשיו....
איך בדיוק משתמשים בזה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
esloan
-
- חבר ותיק

נדב,
כדי להפעיל את ה YAMJ עם הסקין הזה (או כל סקין אחר), אתה חייב רקע בנושא או פשוט להתחיל ולקרוא את השרשורים שם.
כל הרעיון של לספק חבילה מוכנה היה כדי לחסוך לכם את מה שאתה מנסה לעשות כרגע.
אם כל מה שאתה צריך הוא את הכל באנגלית, פשוט מחק את השורה הבאה מקובץ moviejukebox.properties בספרייה הראשית. מחק את קבצי הג'וקבוקס והרץ מחדש.
mjb.internet.plugin=com.moviejukebox.plugin.SratimPlugin
כדי להפעיל את ה YAMJ עם הסקין הזה (או כל סקין אחר), אתה חייב רקע בנושא או פשוט להתחיל ולקרוא את השרשורים שם.
כל הרעיון של לספק חבילה מוכנה היה כדי לחסוך לכם את מה שאתה מנסה לעשות כרגע.
אם כל מה שאתה צריך הוא את הכל באנגלית, פשוט מחק את השורה הבאה מקובץ moviejukebox.properties בספרייה הראשית. מחק את קבצי הג'וקבוקס והרץ מחדש.
mjb.internet.plugin=com.moviejukebox.plugin.SratimPlugin
- nadav_83
-
- חבר פעיל מאוד

אחלה אני כבר אסתדר מפה.
תודה!
תודה!
- admin2000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
שאלה לגבי INDEX.HTML של הגובוקס
אחרי הרצת ה YAMJ נוצר הקובץ הזה.
השאלה שלי היא כזאת.
למשל אחרי עדכון ה YAMJ במידה והקובץ קיים.
יש אופציה לדרוש שהוא לא יגע / או יערוך את הקובץ הנ"ל אלא ישאיר אותו כמו שהוא?
אני רוצה לערוך את הקובץ הנ"ל ולהתאים אותו לדרישותיי ואין לי כוח כל פעם לשנות שוב.
עכשיו בנוסף... במידה ואני משנה את הקובץ הזה ושם קישורים למקומות נכונים
אני לא צריך לערוך בנוסף איזשהו קובץ XML או אחר, נכון?
לגבי קובץ INDEX.HTML
הבנתי שאם שמים אותו בתיקייה הראשית אז שמדליקים את הC200 הוא ישר עולה, נכון?
אם כך אפשר שהוא יטען הוא יעבור באופן אוטומטי לדף HTML אחר באמצעות ריפרש או משהו סגנון?
השאלה שלי היא כזאת.
למשל אחרי עדכון ה YAMJ במידה והקובץ קיים.
יש אופציה לדרוש שהוא לא יגע / או יערוך את הקובץ הנ"ל אלא ישאיר אותו כמו שהוא?
אני רוצה לערוך את הקובץ הנ"ל ולהתאים אותו לדרישותיי ואין לי כוח כל פעם לשנות שוב.
עכשיו בנוסף... במידה ואני משנה את הקובץ הזה ושם קישורים למקומות נכונים
אני לא צריך לערוך בנוסף איזשהו קובץ XML או אחר, נכון?
לגבי קובץ INDEX.HTML
הבנתי שאם שמים אותו בתיקייה הראשית אז שמדליקים את הC200 הוא ישר עולה, נכון?
אם כך אפשר שהוא יטען הוא יעבור באופן אוטומטי לדף HTML אחר באמצעות ריפרש או משהו סגנון?
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
@admin2000
הINDEX.HTML לא נטען ישר כשאתה מדליק את הC200 , הוא נטען כשאתה נכנס לHD שלך\נתיב וכדו' , לדעתי אתה יכול להפנות אותו לקובץ אחר בעזרת פקודת REDIRECT.
הINDEX.HTML לא נטען ישר כשאתה מדליק את הC200 , הוא נטען כשאתה נכנס לHD שלך\נתיב וכדו' , לדעתי אתה יכול להפנות אותו לקובץ אחר בעזרת פקודת REDIRECT.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

חזרתי לגרסה אחרת, שכן מזהה את כל הסרטים שלי

- oria88m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 370
מריץ את ה-GUI ובסיום כל כותרות הסרטים מופיעות לי ככתובת פקודה ארוכה שמתחילה ב-div= ולא רואים את שם הסרט המלא בעברית.
נסיתי גם סאביש וגם זאפיטר אבל כותרת שם הסרט נראת ככתובת של פקודה ולא מראה בכלל את שם הסרט בעברית.
עזתרכם המסורה,
תודה
נסיתי גם סאביש וגם זאפיטר אבל כותרת שם הסרט נראת ככתובת של פקודה ולא מראה בכלל את שם הסרט בעברית.
עזתרכם המסורה,
תודה
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- mike2222
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
זו תופעה חדשה בעקבות שינויים באתר סרטיםDMR-user כתב:מריץ את ה-GUI ובסיום כל כותרות הסרטים מופיעות לי ככתובת פקודה ארוכה שמתחילה ב-div= ולא רואים את שם הסרט המלא בעברית.
עזתרכם המסורה,
תודה...
-
esloan
-
- חבר ותיק

-
esloan
-
- חבר ותיק

- margan_ron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 280
אני לא מצליח להוריד את הקובץ תיקון של התקצירים.
-
esloan
-
- חבר ותיק

[ quote="margan_ron"]אני לא מצליח להוריד את הקובץ תיקון של התקצירים.[/quote]
לחץ מקש ימני על הקישור ושמור במקום הקובץ הקיים.
לחץ מקש ימני על הקישור ושמור במקום הקובץ הקיים.
- shualy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
שאפו ענק!!!!!!!!!!!!!!!!
גם אני לא הסתדרתי עם הורדת הקובץ הספציפי אז פשוט הורדתי את כל התוכן במקום הקיים
ארז, המון תודה. עבודה מדהימה!
בברכה,
אורי
גם אני לא הסתדרתי עם הורדת הקובץ הספציפי אז פשוט הורדתי את כל התוכן במקום הקיים
ארז, המון תודה. עבודה מדהימה!
בברכה,
אורי
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com
- nadav_83
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי בעיה עם כל גירסא של YAMJ שניסיתי:
אני מבצע את הסריקה, יוצר קובץ אינדקס, מקבל את התקצירים והכל, אבל כשאני מנסה לנגן את הסרט בסטרימר מתוך התקציר של ה-YAMJ כלום לא קורה.
מה יכולה להיות הבעיה?
אני מבצע את הסריקה, יוצר קובץ אינדקס, מקבל את התקצירים והכל, אבל כשאני מנסה לנגן את הסרט בסטרימר מתוך התקציר של ה-YAMJ כלום לא קורה.
מה יכולה להיות הבעיה?
-
esloan
-
- חבר ותיק

ככל הנראה לא הגדרת נכון את מסלולי הניתוב ב Yamj_GUI.nadav_83 כתב:יש לי בעיה עם כל גירסא של YAMJ שניסיתי:
מה יכולה להיות הבעיה?...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
התיקון הזה פותר את הבעיה גם בסקין sabish?erezsolan כתב:פרסמתי את התיקון לתקצירים הריקים.
ראו כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 80#1339780...