זה בגלל שהוא עומד ליד רסיבר בגודל של מיני בר....HazooM כתב:9000es - הסנטר נראה מסכן ליד שאר הרכיבים...
אבל ברצינות...אל דאגה, כמו שאני מכיר את 9000ES , הוא משלים את הקדמיים בצורה מושלמת.

זה בגלל שהוא עומד ליד רסיבר בגודל של מיני בר....HazooM כתב:9000es - הסנטר נראה מסכן ליד שאר הרכיבים...

הוצאת את הרסיבר מאיזון. עכשיו צריך כיול מחדשADICT כתב:איציק אתה בא להגיד לי שאין מעמד נורמלי וראוי שמחזיק 34 קג...![]()
רק התחתית שלו 10 קג
וגם השנאי 10קג...
kingikra כתב:תודה רבה 9000es שהחזרת את האשכול למקורות. בהחלט סטאפ יפה מאוד.9000es כתב:שלום לכולם![]()
לאחר תקופה מסויימת שנאלצתי להפריד את סט הסוני 9000es בצבע שמפנייה לטובת . הפיוניר LX-81 .
הייתי מוכרח להחזיר את הסט לשלמותו בחזרה .![]()
הגימור של ה 81 די דומה למסך הקורו שתייהם בצבע בלאק פייאנו .
יום טוב לכולם .![]()
......

ADICT כתב:איציק אתה בא להגיד לי שאין מעמד נורמלי וראוי שמחזיק 34 קג...![]()
רק התחתית שלו 10 קג
וגם השנאי 10קג[/quote
ADICT
שלומי אני צוחק ............ ראשית הרסיבר שלך סופר איכותי ובנוי בצורה הנכונה ביותר .
לגבי מעמד ודאי שיש ....... רק צריך למצוא אותו . מה עושים למשל בעלי LX-90 ששוקל 36.5 ק"ג .
השאלה מה מסגרת התקציב שלך להשקיע במעמד איכותי ....

HazooMHazooM כתב:9000es - הסנטר נראה מסכן ליד שאר הרכיבים...

טל ידידי היקרטלHD כתב:הוצאת את הרסיבר מאיזון. עכשיו צריך כיול מחדשADICT כתב:איציק אתה בא להגיד לי שאין מעמד נורמלי וראוי שמחזיק 34 קג...![]()
רק התחתית שלו 10 קג
וגם השנאי 10קג......

itay123 כתב:אם אתה שואף לאיכותי יותר,קח כבר את ה-LX90 או לך על בכלל large, וקח לך איזה פרוססור מטורף של חברות ההאינד הגדולות ביותר...bariko כתב:itay123 כתב:bariko ידידי חסר לך משהו בסאונד...??bariko כתב:9000es כתב:הרסיבר של פיוניר LX-83 הוא איכותי יותר מדגם ה 82 .
1. תמיכה בתלת מימד
2. הגברה איכותית יותר
3. תוספת לחיבור זוג רמקולים נוספים בחזית לגובהה . הכוונה 9.1 .
4. 6 כניסות HDMI
5. יציאת פרה 9.1
השאלה היא לכל המעוניינים לרכוש את ה 83 שיהיה יקר יותר מ- 82 ...............האם הם מתכוונים לנצל את כל הפונקציות שיש לו ....
לגבי התלת המימד כבר דיברנו.
אם אכן ל-83 יש הגברה איכותית יותר, הרי שזה נתון שאני בהחלט צריך לשקול ברצינות.
אני לא משתמש במגבר נוסף, והמטרה שלי היא להוציא את המכסימום מהרמקולים!...
אנשים משרדגים ומחליפים (מחלה ידועה של אודיופילים), בגלל שחסר להם או פירוט, או במה, או צבע, או גוון, או דינמיקה וכו...
האם משהו באמת חסר לך...?...
itay123
תראה, אני הולך עכשיו להגיד דבר שאולי אחרים היו מתביישים להודות בו, אבל דוגרי, כשאתם מזכירים את המושגים האלה כגון- במה, פירוט, צבע- אני לא יודע בכלל מה הכוונה![]()
ובכל זאת, אני תמיד שואף לאיכותי יותר.......
איכותי תמיד יש יותר...ותזכור זאת...השאלה מה בדיוק אתה צריך.......

זיו,ziv_r כתב:כל ההודעות אשר עסקו בהערות על המערכות של חברי הפורום קיבלו שרשור משלהם: [פוצל] - הערות על התמונות של מערכות חברי הפורום.
השרשור הזה מהווה רק במה להעלות תמונות וכיתוב על המערכת, לא לדיונים. אין רע בדיונים קצרים, אך היו יותר מידי התנצחויות בשרשור המקורי אשר הרסו את הכוונה של פותח השרשור המקורי ולכן השרשור פוצל....

נעלבתי,ADICT כתב:זיו בחלק משרשור ההערות יש גם תמונות .....
אז תחליט ....
מה ההגיון לראות תמונות באחד והערות בשני ....
אף אחד לא יבין את ההערה אם אין תמונה.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...

gro111 כתב:גם לי לא ברור, חלק מהכיף והמטרה של הפורום היא לנהל דיונים, ומשום מה בוחרים לפצל![]()
זה שיש פה ושם סטיה מהנושא וויכוחים אישיים זה חלק מהטבע האנושי, ולא צריך לפצל שירשורים על כל מקרה כזה...