יס משיקה את שירות yesMAX TOTAL - שירות VOD

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

רצוי לעדכן את המאמר של עופר

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

MartinHSabag כתב:Nir11,

הרי, אם יש לך קריסה של הסלולר כשיש פיגוע, אתה משום מה "מקבל" את זה כ"רמת שירות סבירה" של החברה (ואני בכלל אומר, בדיוק להיפך, דווקא בעיתות כאלה הכי לחוץ לי להתקשר הביתה...אבל נעזוב את זה לרגע), אז בוא ותגדיר מהי "רמת השירות" שמבחינתך תהיה מקובלת שמשם והלאה תהיינה קריסה של הרשת ולא תוכל לצפות בתכנים שיושבים לך בשרתים.
כמה אחוזים של משתמשים בו זמנית אתה "מרשה" ?
...
אינני מבין את השאלה שלך, אתה הבעלים של האתר הזה כמדומני, אני מניח שהספק שעושה HOSTING לאתר יקרוס כאשר יהיו יותר מ X CONCURRENT SESSIONS לאתר, וברור לי שאתה מוכן (נניח) שזה יקרה פעם בשנה, אבל לא פעם בשבוע. לכן אתה משלם עבוד SLA מסויים, מתוך הבנה של המשמעות.
פחות או יותר כל דבר בעולם עובד ככה, חשמל, מים, הכל. לפעמים בקיץ יש הפסקות חשמל כי הספק לא עומד בעומס. שווה בגלל זה לשים עוד תחנות כח? זו שאלה כלכלית בלבד.

דוגמה נוספת: נתיבי איילון הוצפו בחורף 91, אי אפשר היה לסוע שם. הרשויות טענו שהתשתית שם בנויה כך שאחת ל 25 שנה היא תוצף. אפשר היה לבנות אותה כך שרק בסוף העולם היא תוצף - אבל לא שווה לשים על זה כסף...

מה ששד אומר זה משהו אחר, ויותר הגיוני - שהכבלים ערכו את החישוב הזה - וגילו שזה פשוט יקר מדי.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

הביעו את מחאתכם על עלות ההתקנה כאן:

http://www.facebook.com/yesMaxTOTAL?v=wall&ref=ts

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

וזה בדיוק מה שאני אומר !
היה לי הרבה יותר זול להישאר (כבעל האתר) ב-HOSTING בארה"ב בעלות של 25$ לחודש, אבל רמת השירות שהגולשים היו מקבלים (וקיבלו בעבר וזו הסיבה שעברנו לשרת בארץ שיקר באלפי אחוזים) זה בדיוק כי לא הייתי מוכן לרמת שירות כזו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

alon1421
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה

אני נמצא כרגע בשלב לא ברור,
אחרי שהתקשרתי ליס ענתה לי מוקדנית שאמרה שהיום אין עם מי לדבר,כל המערכות בשידרוג
שאלתי בתמיהה שזה אומר שאם עכשיו יש לי תקלה אין לי מי שיפתור אותה היא אמרה לי כן
שידברו איתי מחר ועד אז נתק את הממיר וקווה שיעבוד...
תמוהה...

Liquido
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

alon1421 כתב:אני נמצא כרגע בשלב לא ברור,
תמוהה...
...
באיזה הקשר התקשרת?

הזמנת שירות ה VOD?
תקלה?

alon1421
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה

Liquido כתב:
alon1421 כתב:אני נמצא כרגע בשלב לא ברור,
תמוהה...
...
באיזה הקשר התקשרת?

הזמנת שירות ה VOD?
תקלה?
...
תקלה,הממיר שלי שוב השתגע התקשרתי כדי להבהיר את התקלה ולהתחיל לריב איתם על העידכון ופשוט נאמר לי חכה למחר...

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

מה המחירון של המקס?
אולי יש לי אפשרות לשדרג מקס למקס HD למרות שאני מעדיף שישאר לי מקס אחד ומקס HD במקום הזאפר...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

עידכון 4:
מצטער על האיחור אבל צריך גם לעבוד :oops:

בשעה 10:00 כמו שעון התקשרתי לשירות ה VOD התמיכה טכנית. שם הסברתי להם בפעם השלישית שיש לי כבר גירסת VOD במכשיר היס מקס HD ויתרה מכך ה VOD עובד לי יופי על תכנים בתשלום וביקשתי מהם שיפתחו לי את האפשרות לצפות בתכנים חינמיים ושיבטלו את הגעת הטכנאי כי בדיוק נגמר לי כל הקפה בבית! כמובן שבהתחלה הם לא הבינו איך ייתכן שהגירסה ירדה (לטענתם זה באג אצלם), אח"כ לא הבינו איך הצלחתי להתחבר רק ע"י חיבר כבל רשת!! אחרי שדילגתי למישהו בכיר יותר אז נאמר לי שהוא מבין את טענותיי אבל הטכנאי נחוץ על מנת לפתוח את השירות ועל מנת שאני אקבל אחריות על המוצר :roll: . אני אחסוך ממכם את הכעס והצעקות שלי על הקשקושים והתירוצים הטיפשיים שהם מביאים לי כל הזמן וביקשתי לוותר על האחריות! ושיתפחו את האפשרות לצפייה בתכנים החינמיים! כמובן, שהבהרתי להם שטכנאי לא ידרוך אצלי ואני מקווה שסוף סוף מישהו שם יתעשת ויעשה את הדבר הנכון כי סתאם הם גורמים להרבה מאוד אנשים לכעוס עליהם על כלום, במקום שאותם אנשים יגידו עליהם איזה מילה טובה על שירות ה VOD החדש שהם הכניסו (ביחד עם ערוצי ה HD החדשים).

זה נגמר בכך שעכשיו זה עבר לדרג בכיר יותר אצלם והם יחזרו אלי! (בשעה 14:00 התקשרתי לברר מה קורה והם אמרו לי שזה עדיין בבדיקה). הסאגה נמשכת................................

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ממליץ לך להתקשר ולברר מה מציעים לך

כמה אתה משלם על המקס היום?

Liquido
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

osherov כתב:עידכון 4:
מצטער על האיחור אבל צריך גם לעבוד :oops:

בשעה 10:00 כמו שעון התקשרתי לשירות ה VOD התמיכה טכנית. שם הסברתי להם בפעם השלישית שיש לי כבר גירסת VOD במכשיר היס מקס HD ויתרה מכך ה VOD עובד לי יופי על תכנים בתשלום וביקשתי מהם שיפתחו לי את האפשרות לצפות בתכנים חינמיים ושיבטלו את הגעת הטכנאי כי בדיוק נגמר לי כל הקפה בבית! כמובן שבהתחלה הם לא הבינו איך ייתכן שהגירסה ירדה (לטענתם זה באג אצלם), אח"כ לא הבינו איך הצלחתי להתחבר רק ע"י חיבר כבל רשת!! אחרי שדילגתי למישהו בכיר יותר אז נאמר לי שהוא מבין את טענותיי אבל הטכנאי נחוץ על מנת לפתוח את השירות ועל מנת שאני אקבל אחריות על המוצר :roll: . אני אחסוך ממכם את הכעס והצעקות שלי על הקשקושים והתירוצים הטיפשיים שהם מביאים לי כל הזמן וביקשתי לוותר על האחריות! ושיתפחו את האפשרות לצפייה בתכנים החינמיים! כמובן, שהבהרתי להם שטכנאי לא ידרוך אצלי ואני מקווה שסוף סוף מישהו שם יתעשת ויעשה את הדבר הנכון כי סתאם הם גורמים להרבה מאוד אנשים לכעוס עליהם על כלום, במקום שאותם אנשים יגידו עליהם איזה מילה טובה על שירות ה VOD החדש שהם הכניסו (ביחד עם ערוצי ה HD החדשים).

זה נגמר בכך שעכשיו זה עבר לדרג בכיר יותר אצלם והם יחזרו אלי! (בשעה 14:00 התקשרתי לברר מה קורה והם אמרו לי שזה עדיין בבדיקה). הסאגה נמשכת................................
...

אצלי זה נגמר אותו הדבר..
אמרו שיחזרו אלי מחר..!!

בנוסף לזה.. הם אמרו שעוד היום יסגרו לי את הVOD שפתוח אצלי.. כי בעצם לא שילמתי על זה ושיש לי את זה חינם..
עד עכשיו זה לא קרה.. וסביר להניח שלא יקרה..

osherov, בגלל שאנחנו באותו המצב..
אשמח אם תעדכן על בסיס קבוע כל עדכון שקורה אצלך בנושא הזה..
אני עם היד על הטלפון כל הזמן..

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

טל,
לרוקן = לצפות במה שמוקלט. על מנת שההחלפה לא תכאב

אריה,
אנחנו איתך המשך בדרכך!!

yes-man,
מעולה העמוד בפייסבוק. הנזק משם יעלה יותר מהכסף של ההתקנות
העם דורש..... כל מיני דברים

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

osherov ו Liquido, לא חבל על הזמן שלכם ?

אני היתקשרתי, הבנתי שהם תקועים ופשוט ויתרתי.
תנו ליס חודש, אף אחד לא יתחבר, והם יפתחו את זה לכולם. ממי שבאמת צריך טכנאי לגיטימי שיקחו כסף, ממי שמחבר לבד, זו פשוט טיפשות לשמה.

לפי הבדיקות של עפר, רוב התוכן שם ב SD וגם התוכן ב HD הוא באיכות נמוכה ולא ממש אטרקטיבי. לכן אין ממש מה למהר.
נראה לי שיס היו צריכים לרדוף אחרינו בכדי שנתחבר לשירות שמכניס להם כסף נוסף מכל צפייה שלנו, ושמנצל את תשתית האינטרנט שעליה אנחנו משלמים ולא הם.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

jpost,
לו רק זה היה פשוט לאנשים כמונו :)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

איזה כיף העמוד בפייסבוק!!
מעולה להוצאת קיטור
כנסו ותביעו דעתכם

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

sam22 כתב:איזה כיף העמוד בפייסבוק!!
מעולה להוצאת קיטור
כנסו ותביעו דעתכם
...
DONE.
אבל רק בשבילך, כי זה לא מזיז לי את קצה ה...... :D

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

ברור שבשבילי
כשיעבירו את הסופרקלסיקו ל5HD פלוס אקסטרא גולד לייב - אני אהיה שם בשבילך

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

jpost כתב:osherov ו Liquido, לא חבל על הזמן שלכם ?

אני היתקשרתי, הבנתי שהם תקועים ופשוט ויתרתי.
תנו ליס חודש, אף אחד לא יתחבר, והם יפתחו את זה לכולם. ממי שבאמת צריך טכנאי לגיטימי שייקחו כסף, ממי שמחבר לבד, זו פשוט טיפשות לשמה.

לפי הבדיקות של עפר, רוב התוכן שם ב SD וגם התוכן ב HD הוא באיכות נמוכה ולא ממש אטרקטיבי. לכן אין ממש מה למהר.
נראה לי שיס היו צריכים לרדוף אחרינו בכדי שנתחבר לשירות שמכניס להם כסף נוסף מכל צפייה שלנו, ושמנצל את תשתית האינטרנט שעליה אנחנו משלמים ולא הם.
...
לא, ממש לא חבל על הזמן שלי!
זה הפך להיות משהו עקרוני בשבילי, אם תבדוק את ההודעות שלי בעבר תראה שבדר"כ אני דווקא מהסנגורים של יס אבל הפעם זה משהו חריג. יותר משזה מרגיז זה פשוט מגוחך ההתנהלות הזאת שלהם עד עכשיו. ככל שאני שומע יותר תירוצים הזויים לחוסר הרצון שלהם לאפשר לי לצפות בתכנים החינמיים ב VOD זה מדרבן אותי יותר להמשיך (מדהים השירות VOD פתוח ועובד אצלי מצוין). במידה והם, בטיפשותם, יחליטו להמשיך ולסרב לפתוח את השימוש בערוצים ללא ביקור טכנאי, בנוסף לזעם ולפרסום הרע שהם יקבלו, אני אדרוש להתנתק מהשירות VOD ולא לשלם את ה 10 ש"ח. נראה אותם מורידים לי למכשיר את הגירסה הישנה!

אגב, על פי התגובות שאני מקבל מהנציגים שלהם יש לי הרגשה שהם קוראים ומודעים לכל עניין הזה מקריאה בפורום שלנו ןכנראה בשרשור הזה (או שעופר הוא זה שהעלה את הנושא אצלם)

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

שמוליק,
הכרוב שלך חמוץ??? :D :D

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K