יס משיקה את שירות yesMAX TOTAL - שירות VOD
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
רצוי לעדכן את המאמר של עופר
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
אינני מבין את השאלה שלך, אתה הבעלים של האתר הזה כמדומני, אני מניח שהספק שעושה HOSTING לאתר יקרוס כאשר יהיו יותר מ X CONCURRENT SESSIONS לאתר, וברור לי שאתה מוכן (נניח) שזה יקרה פעם בשנה, אבל לא פעם בשבוע. לכן אתה משלם עבוד SLA מסויים, מתוך הבנה של המשמעות.MartinHSabag כתב:Nir11,
הרי, אם יש לך קריסה של הסלולר כשיש פיגוע, אתה משום מה "מקבל" את זה כ"רמת שירות סבירה" של החברה (ואני בכלל אומר, בדיוק להיפך, דווקא בעיתות כאלה הכי לחוץ לי להתקשר הביתה...אבל נעזוב את זה לרגע), אז בוא ותגדיר מהי "רמת השירות" שמבחינתך תהיה מקובלת שמשם והלאה תהיינה קריסה של הרשת ולא תוכל לצפות בתכנים שיושבים לך בשרתים.
כמה אחוזים של משתמשים בו זמנית אתה "מרשה" ?...
פחות או יותר כל דבר בעולם עובד ככה, חשמל, מים, הכל. לפעמים בקיץ יש הפסקות חשמל כי הספק לא עומד בעומס. שווה בגלל זה לשים עוד תחנות כח? זו שאלה כלכלית בלבד.
דוגמה נוספת: נתיבי איילון הוצפו בחורף 91, אי אפשר היה לסוע שם. הרשויות טענו שהתשתית שם בנויה כך שאחת ל 25 שנה היא תוצף. אפשר היה לבנות אותה כך שרק בסוף העולם היא תוצף - אבל לא שווה לשים על זה כסף...
מה ששד אומר זה משהו אחר, ויותר הגיוני - שהכבלים ערכו את החישוב הזה - וגילו שזה פשוט יקר מדי.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
וזה בדיוק מה שאני אומר !
היה לי הרבה יותר זול להישאר (כבעל האתר) ב-HOSTING בארה"ב בעלות של 25$ לחודש, אבל רמת השירות שהגולשים היו מקבלים (וקיבלו בעבר וזו הסיבה שעברנו לשרת בארץ שיקר באלפי אחוזים) זה בדיוק כי לא הייתי מוכן לרמת שירות כזו.
היה לי הרבה יותר זול להישאר (כבעל האתר) ב-HOSTING בארה"ב בעלות של 25$ לחודש, אבל רמת השירות שהגולשים היו מקבלים (וקיבלו בעבר וזו הסיבה שעברנו לשרת בארץ שיקר באלפי אחוזים) זה בדיוק כי לא הייתי מוכן לרמת שירות כזו.
- alon1421
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
אני נמצא כרגע בשלב לא ברור,
אחרי שהתקשרתי ליס ענתה לי מוקדנית שאמרה שהיום אין עם מי לדבר,כל המערכות בשידרוג
שאלתי בתמיהה שזה אומר שאם עכשיו יש לי תקלה אין לי מי שיפתור אותה היא אמרה לי כן
שידברו איתי מחר ועד אז נתק את הממיר וקווה שיעבוד...
תמוהה...
תמוהה...
- Liquido
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
באיזה הקשר התקשרת?alon1421 כתב:אני נמצא כרגע בשלב לא ברור,
תמוהה......
הזמנת שירות ה VOD?
תקלה?
- alon1421
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
תקלה,הממיר שלי שוב השתגע התקשרתי כדי להבהיר את התקלה ולהתחיל לריב איתם על העידכון ופשוט נאמר לי חכה למחר...Liquido כתב:באיזה הקשר התקשרת?alon1421 כתב:אני נמצא כרגע בשלב לא ברור,
תמוהה......
הזמנת שירות ה VOD?
תקלה?...
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
מה המחירון של המקס?
אולי יש לי אפשרות לשדרג מקס למקס HD למרות שאני מעדיף שישאר לי מקס אחד ומקס HD במקום הזאפר...
אולי יש לי אפשרות לשדרג מקס למקס HD למרות שאני מעדיף שישאר לי מקס אחד ומקס HD במקום הזאפר...
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
עידכון 4:
מצטער על האיחור אבל צריך גם לעבוד
בשעה 10:00 כמו שעון התקשרתי לשירות ה VOD התמיכה טכנית. שם הסברתי להם בפעם השלישית שיש לי כבר גירסת VOD במכשיר היס מקס HD ויתרה מכך ה VOD עובד לי יופי על תכנים בתשלום וביקשתי מהם שיפתחו לי את האפשרות לצפות בתכנים חינמיים ושיבטלו את הגעת הטכנאי כי בדיוק נגמר לי כל הקפה בבית! כמובן שבהתחלה הם לא הבינו איך ייתכן שהגירסה ירדה (לטענתם זה באג אצלם), אח"כ לא הבינו איך הצלחתי להתחבר רק ע"י חיבר כבל רשת!! אחרי שדילגתי למישהו בכיר יותר אז נאמר לי שהוא מבין את טענותיי אבל הטכנאי נחוץ על מנת לפתוח את השירות ועל מנת שאני אקבל אחריות על המוצר
. אני אחסוך ממכם את הכעס והצעקות שלי על הקשקושים והתירוצים הטיפשיים שהם מביאים לי כל הזמן וביקשתי לוותר על האחריות! ושיתפחו את האפשרות לצפייה בתכנים החינמיים! כמובן, שהבהרתי להם שטכנאי לא ידרוך אצלי ואני מקווה שסוף סוף מישהו שם יתעשת ויעשה את הדבר הנכון כי סתאם הם גורמים להרבה מאוד אנשים לכעוס עליהם על כלום, במקום שאותם אנשים יגידו עליהם איזה מילה טובה על שירות ה VOD החדש שהם הכניסו (ביחד עם ערוצי ה HD החדשים).
זה נגמר בכך שעכשיו זה עבר לדרג בכיר יותר אצלם והם יחזרו אלי! (בשעה 14:00 התקשרתי לברר מה קורה והם אמרו לי שזה עדיין בבדיקה). הסאגה נמשכת................................
מצטער על האיחור אבל צריך גם לעבוד
בשעה 10:00 כמו שעון התקשרתי לשירות ה VOD התמיכה טכנית. שם הסברתי להם בפעם השלישית שיש לי כבר גירסת VOD במכשיר היס מקס HD ויתרה מכך ה VOD עובד לי יופי על תכנים בתשלום וביקשתי מהם שיפתחו לי את האפשרות לצפות בתכנים חינמיים ושיבטלו את הגעת הטכנאי כי בדיוק נגמר לי כל הקפה בבית! כמובן שבהתחלה הם לא הבינו איך ייתכן שהגירסה ירדה (לטענתם זה באג אצלם), אח"כ לא הבינו איך הצלחתי להתחבר רק ע"י חיבר כבל רשת!! אחרי שדילגתי למישהו בכיר יותר אז נאמר לי שהוא מבין את טענותיי אבל הטכנאי נחוץ על מנת לפתוח את השירות ועל מנת שאני אקבל אחריות על המוצר
זה נגמר בכך שעכשיו זה עבר לדרג בכיר יותר אצלם והם יחזרו אלי! (בשעה 14:00 התקשרתי לברר מה קורה והם אמרו לי שזה עדיין בבדיקה). הסאגה נמשכת................................
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

ממליץ לך להתקשר ולברר מה מציעים לך
כמה אתה משלם על המקס היום?
כמה אתה משלם על המקס היום?
- Liquido
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
osherov כתב:עידכון 4:
מצטער על האיחור אבל צריך גם לעבוד![]()
בשעה 10:00 כמו שעון התקשרתי לשירות ה VOD התמיכה טכנית. שם הסברתי להם בפעם השלישית שיש לי כבר גירסת VOD במכשיר היס מקס HD ויתרה מכך ה VOD עובד לי יופי על תכנים בתשלום וביקשתי מהם שיפתחו לי את האפשרות לצפות בתכנים חינמיים ושיבטלו את הגעת הטכנאי כי בדיוק נגמר לי כל הקפה בבית! כמובן שבהתחלה הם לא הבינו איך ייתכן שהגירסה ירדה (לטענתם זה באג אצלם), אח"כ לא הבינו איך הצלחתי להתחבר רק ע"י חיבר כבל רשת!! אחרי שדילגתי למישהו בכיר יותר אז נאמר לי שהוא מבין את טענותיי אבל הטכנאי נחוץ על מנת לפתוח את השירות ועל מנת שאני אקבל אחריות על המוצר. אני אחסוך ממכם את הכעס והצעקות שלי על הקשקושים והתירוצים הטיפשיים שהם מביאים לי כל הזמן וביקשתי לוותר על האחריות! ושיתפחו את האפשרות לצפייה בתכנים החינמיים! כמובן, שהבהרתי להם שטכנאי לא ידרוך אצלי ואני מקווה שסוף סוף מישהו שם יתעשת ויעשה את הדבר הנכון כי סתאם הם גורמים להרבה מאוד אנשים לכעוס עליהם על כלום, במקום שאותם אנשים יגידו עליהם איזה מילה טובה על שירות ה VOD החדש שהם הכניסו (ביחד עם ערוצי ה HD החדשים).
זה נגמר בכך שעכשיו זה עבר לדרג בכיר יותר אצלם והם יחזרו אלי! (בשעה 14:00 התקשרתי לברר מה קורה והם אמרו לי שזה עדיין בבדיקה). הסאגה נמשכת...................................
אצלי זה נגמר אותו הדבר..
אמרו שיחזרו אלי מחר..!!
בנוסף לזה.. הם אמרו שעוד היום יסגרו לי את הVOD שפתוח אצלי.. כי בעצם לא שילמתי על זה ושיש לי את זה חינם..
עד עכשיו זה לא קרה.. וסביר להניח שלא יקרה..
osherov, בגלל שאנחנו באותו המצב..
אשמח אם תעדכן על בסיס קבוע כל עדכון שקורה אצלך בנושא הזה..
אני עם היד על הטלפון כל הזמן..
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
טל,
לרוקן = לצפות במה שמוקלט. על מנת שההחלפה לא תכאב
אריה,
אנחנו איתך המשך בדרכך!!
yes-man,
מעולה העמוד בפייסבוק. הנזק משם יעלה יותר מהכסף של ההתקנות
לרוקן = לצפות במה שמוקלט. על מנת שההחלפה לא תכאב
אריה,
אנחנו איתך המשך בדרכך!!
yes-man,
מעולה העמוד בפייסבוק. הנזק משם יעלה יותר מהכסף של ההתקנות
העם דורש..... כל מיני דברים
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
osherov ו Liquido, לא חבל על הזמן שלכם ?
אני היתקשרתי, הבנתי שהם תקועים ופשוט ויתרתי.
תנו ליס חודש, אף אחד לא יתחבר, והם יפתחו את זה לכולם. ממי שבאמת צריך טכנאי לגיטימי שיקחו כסף, ממי שמחבר לבד, זו פשוט טיפשות לשמה.
לפי הבדיקות של עפר, רוב התוכן שם ב SD וגם התוכן ב HD הוא באיכות נמוכה ולא ממש אטרקטיבי. לכן אין ממש מה למהר.
נראה לי שיס היו צריכים לרדוף אחרינו בכדי שנתחבר לשירות שמכניס להם כסף נוסף מכל צפייה שלנו, ושמנצל את תשתית האינטרנט שעליה אנחנו משלמים ולא הם.
תנו ליס חודש, אף אחד לא יתחבר, והם יפתחו את זה לכולם. ממי שבאמת צריך טכנאי לגיטימי שיקחו כסף, ממי שמחבר לבד, זו פשוט טיפשות לשמה.
לפי הבדיקות של עפר, רוב התוכן שם ב SD וגם התוכן ב HD הוא באיכות נמוכה ולא ממש אטרקטיבי. לכן אין ממש מה למהר.
נראה לי שיס היו צריכים לרדוף אחרינו בכדי שנתחבר לשירות שמכניס להם כסף נוסף מכל צפייה שלנו, ושמנצל את תשתית האינטרנט שעליה אנחנו משלמים ולא הם.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

jpost,
לו רק זה היה פשוט לאנשים כמונו
לו רק זה היה פשוט לאנשים כמונו
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

איזה כיף העמוד בפייסבוק!!
מעולה להוצאת קיטור
כנסו ותביעו דעתכם
מעולה להוצאת קיטור
כנסו ותביעו דעתכם
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
DONE.sam22 כתב:איזה כיף העמוד בפייסבוק!!
מעולה להוצאת קיטור
כנסו ותביעו דעתכם...
אבל רק בשבילך, כי זה לא מזיז לי את קצה ה......
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

ברור שבשבילי
כשיעבירו את הסופרקלסיקו ל5HD פלוס אקסטרא גולד לייב - אני אהיה שם בשבילך
כשיעבירו את הסופרקלסיקו ל5HD פלוס אקסטרא גולד לייב - אני אהיה שם בשבילך
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
לא, ממש לא חבל על הזמן שלי!jpost כתב:osherov ו Liquido, לא חבל על הזמן שלכם ?
תנו ליס חודש, אף אחד לא יתחבר, והם יפתחו את זה לכולם. ממי שבאמת צריך טכנאי לגיטימי שייקחו כסף, ממי שמחבר לבד, זו פשוט טיפשות לשמה.
נראה לי שיס היו צריכים לרדוף אחרינו בכדי שנתחבר לשירות שמכניס להם כסף נוסף מכל צפייה שלנו, ושמנצל את תשתית האינטרנט שעליה אנחנו משלמים ולא הם....
זה הפך להיות משהו עקרוני בשבילי, אם תבדוק את ההודעות שלי בעבר תראה שבדר"כ אני דווקא מהסנגורים של יס אבל הפעם זה משהו חריג. יותר משזה מרגיז זה פשוט מגוחך ההתנהלות הזאת שלהם עד עכשיו. ככל שאני שומע יותר תירוצים הזויים לחוסר הרצון שלהם לאפשר לי לצפות בתכנים החינמיים ב VOD זה מדרבן אותי יותר להמשיך (מדהים השירות VOD פתוח ועובד אצלי מצוין). במידה והם, בטיפשותם, יחליטו להמשיך ולסרב לפתוח את השימוש בערוצים ללא ביקור טכנאי, בנוסף לזעם ולפרסום הרע שהם יקבלו, אני אדרוש להתנתק מהשירות VOD ולא לשלם את ה 10 ש"ח. נראה אותם מורידים לי למכשיר את הגירסה הישנה!
אגב, על פי התגובות שאני מקבל מהנציגים שלהם יש לי הרגשה שהם קוראים ומודעים לכל עניין הזה מקריאה בפורום שלנו ןכנראה בשרשור הזה (או שעופר הוא זה שהעלה את הנושא אצלם)
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

שמוליק,
הכרוב שלך חמוץ???

הכרוב שלך חמוץ???
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

כן,