Spartacus: Blood and Sand
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
ראיתי את הפרק ללא תרגום, כמו את מרבית הסדרה. יש משפטים שלא תמיד נקלטים, אבל הרוב אפשר להבין ללא בעיה.
ללא ספק אצפה בו שוב כשייצא התרגום.
לא אכתוב פה ספויילרים עד שאנשים יראו את הפרק, רק אגיד שהציפיות התממשו ועוד איך, פשוט פרק אדיר לפחות כמו פרק 12 אם לא יותר.
יש הכנה לעונה 2 , אבל במקרה הגרוע ביותר במידה וזה יסתיים כמו שזה נגמר , זה לא יפחית דבר מיצירת המופת הזאת
ללא ספק אצפה בו שוב כשייצא התרגום.
לא אכתוב פה ספויילרים עד שאנשים יראו את הפרק, רק אגיד שהציפיות התממשו ועוד איך, פשוט פרק אדיר לפחות כמו פרק 12 אם לא יותר.
יש הכנה לעונה 2 , אבל במקרה הגרוע ביותר במידה וזה יסתיים כמו שזה נגמר , זה לא יפחית דבר מיצירת המופת הזאת
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט פרק מצוין!
לשמחתי, לא סיימו עם Cliffhanger נוראי, אלא עם סיום שיכול להיות פתיחה נהדרת לעונה נוספת, אבל מהווה סיום מעולה לעונה זו.
אני כבר מתכנן שבת מרתון
לשמחתי, לא סיימו עם Cliffhanger נוראי, אלא עם סיום שיכול להיות פתיחה נהדרת לעונה נוספת, אבל מהווה סיום מעולה לעונה זו.
אני כבר מתכנן שבת מרתון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78815
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
uriler,
אם זה לא קליף-האנגר, אני לא יודע מה זה קליף האנגר.
הכל פתוח עבורם כרגע ואין לי שמץ של מושג לאן זה יתקדם הלאה.
פרק חזק ביותר מבחינתי.
פרק חזק ביותר מבחינתי.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Oferlaor,
מבחינתי זה לא ״תלוי מצוק״ כי למרות שאין לנו מושג לאן ואיך בדיוק זה ימשיך, ויש קצת שאלות פתוחות, אני לא במתח היסטרי.
תשווה את זה לסיומות של עונות בסדרות אחרות (למשל אבודים, שהשאירה כל סיום עונה עם הפה פעור), ותבין למה התכוונתי.
שלא יהיה ספק - מבחינתי, סיום נפלא לפרק מצוין בעונה נהדרת
מבחינתי זה לא ״תלוי מצוק״ כי למרות שאין לנו מושג לאן ואיך בדיוק זה ימשיך, ויש קצת שאלות פתוחות, אני לא במתח היסטרי.
תשווה את זה לסיומות של עונות בסדרות אחרות (למשל אבודים, שהשאירה כל סיום עונה עם הפה פעור), ותבין למה התכוונתי.
שלא יהיה ספק - מבחינתי, סיום נפלא לפרק מצוין בעונה נהדרת
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
דחיתי ודחיתי, כל פעם בגלל סיבה אחרת (אין HD, אין תרגום, יש חג - תירוצים שמטרתם למנוע את סופה של הסידרה) ובסוף לא יכולתי יותר וצפיתי... הסידרה הסתיימה. כ"כ חבל. אני לא חושב שאי פעם התעצבתי כ"כ לראות סידרה נגמרת.
הסידרה הזאת לדעתי פשוט סידרת מופת. אצלי היא ללא ספק אי שם בשלישייה הפותחת. אחת הסדרות היחידות שבאופן עיקבי השתפרה מפרק לפרק ולא השאירה אותי מאוכזב באף אחד מהפרקים. דמויות גדולות מהחיים, קרבות ססגונים, שחקנים מעולים, איכות צילום ואפקטים פנומנליים, כמות שדיים ועירום שיכולה למלא 10 סדרות אחרות - בקיצור, טלוויזיה במיטבה.
קצת התאכזבתי לראות את קריקסוס מצטרף למאבק, וההצטרפות של דוקטורה לטעמי הייתה קצת מאולצת (בהחלט ציפיתי לקרב בינו לבין ספרטקוס) אבל סה"כ כל הקצוות נסגרו יפה והשאירו פתח לעונה שנייה ("ויחד נדאג שרומא תרעד") למרות שקצת מוזר לי שאחרי שהוא נקם את מות אשתו כרגע הראש שלו עסוק בלתקוף את רומא.
הפרק הזה עמוס בריגעי שיא - ההצעה לחירות ולמעמד של לניסטה לדוקטורה, העימות בין אשור לדוקטורה (ועדיין המקק שורד), קריקסוס משפד את אשת הדומינוס, אשתו של וארו משפדת את הילד הנאלח ההוא, איליתיה מתנקמת באשתו של הדומינוס על הסחיטה, וכמובן ספרטקוס מקבל סופסוף את הנקמה המיוחלת ובצורה כ"כ גאונית (אשת הדומינוס שבדיוק מועדת אל תוך הסצנה מדממת למוות). בהחלט הפרק הטוב ביותר בעונה שבפני עצמה מעולה.
הסידרה הזאת לדעתי פשוט סידרת מופת. אצלי היא ללא ספק אי שם בשלישייה הפותחת. אחת הסדרות היחידות שבאופן עיקבי השתפרה מפרק לפרק ולא השאירה אותי מאוכזב באף אחד מהפרקים. דמויות גדולות מהחיים, קרבות ססגונים, שחקנים מעולים, איכות צילום ואפקטים פנומנליים, כמות שדיים ועירום שיכולה למלא 10 סדרות אחרות - בקיצור, טלוויזיה במיטבה.
קצת התאכזבתי לראות את קריקסוס מצטרף למאבק, וההצטרפות של דוקטורה לטעמי הייתה קצת מאולצת (בהחלט ציפיתי לקרב בינו לבין ספרטקוס) אבל סה"כ כל הקצוות נסגרו יפה והשאירו פתח לעונה שנייה ("ויחד נדאג שרומא תרעד") למרות שקצת מוזר לי שאחרי שהוא נקם את מות אשתו כרגע הראש שלו עסוק בלתקוף את רומא.
הפרק הזה עמוס בריגעי שיא - ההצעה לחירות ולמעמד של לניסטה לדוקטורה, העימות בין אשור לדוקטורה (ועדיין המקק שורד), קריקסוס משפד את אשת הדומינוס, אשתו של וארו משפדת את הילד הנאלח ההוא, איליתיה מתנקמת באשתו של הדומינוס על הסחיטה, וכמובן ספרטקוס מקבל סופסוף את הנקמה המיוחלת ובצורה כ"כ גאונית (אשת הדומינוס שבדיוק מועדת אל תוך הסצנה מדממת למוות). בהחלט הפרק הטוב ביותר בעונה שבפני עצמה מעולה.
- Huber
- חבר במועדון HT

נשמע מטופש, איך יוצרים פריקוול לסידרה שכזו? ספרטקוס כגלדיאטור בחיתולים?!shuali כתב:יש חדשות, STARZ לא מוכנים לבזבז את כל ההייפ מסביב לסדרה (שזוכה לכמיליון צופים לפרק) והם מתכננים מעין מיני סדרת PREQUEL עד שאנדי יחלים מהמחלה.
http://nymag.com/daily/entertainment/20 ... blood.html...
אני מאמין שזה לא ישתווה באיכות לעונה הנוכחית אבל כולנו יודעים שאם זה יצא רובנו המכריע לפחות יבדוק מה זה. גאוני מצידם.
מאוד מקווה שהשחקן הראשי יחלים, למרות שאני לא מאמין שהעונה השנייה תהיה ברמה של העונה הראשונה אני בהחלט לא אתנגד לעונה נוספת.
- Huber
- חבר במועדון HT

הם סגרו את כל הקצוות של העונה הראשונה (ראו התגובה בפוסט הקודם שלי) בצורה די משכנעת ונאותה, הלוואי שכל הסדרות יסתיימו כך מבחינתי. אז צעקו משפט אחד שמבטיח יכולת ליצור המשך והראו את סצנת השיחרור בשביל להשאיר אופציה לעונה שנייה (ספרטקוס VS האימפריה הרומית) אבל מבחינתי זה לא קליפהאנגר כלל וכלל ומבחינתי גם אם לא תהיה עונה שנייה לא ארגיש שמשהו חסר או שיש אזשהו טוויסט בעלילה שנשאר פתוח.oferlaor כתב:uriler,
פרק חזק ביותר מבחינתי....
אכן פרק חזק.
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
המנהיגים של המרד ההיסטורי היו ספרטקוס, קריקסוס ודוקטורה (אונומוס) כך שאין כאן שום הפתעהHuber כתב: קצת התאכזבתי לראות את קריקסוס מצטרף למאבק, וההצטרפות של דוקטורה לטעמי הייתה קצת מאולצת...
http://en.wikipedia.org/wiki/Third_Ser ... an_revolt
בהתחשב בעובדה שזה מבוסס על מאורע היסטורי קצת קשה להיות מופתע מהקו הראשי של העלילה או לעשות ספויילרים.
(למי שלא מכיר את הסיפור ההיסטורי)
אם תהיה עונה שניה ברור שזה יהיה על התרחבות המרד וגיוס ההמונים, עונה שלישית תהיה בטח על הפיצול הבלתי נמנע בין קריקסוס לספרטקוס ועונה רביעית תסתיים בצליבה הגדולה של 6000 השורדים האחרונים לאורך ויה אפיה. אלא אם כן ימרחו את זה על עוד כמה עונות.
זה לא שהכותבים יכולים לעשות מה שבא להם. אלא אם כן טרנטינו יצטרף לכותבים...
אם תהיה עונה שניה ברור שזה יהיה על התרחבות המרד וגיוס ההמונים, עונה שלישית תהיה בטח על הפיצול הבלתי נמנע בין קריקסוס לספרטקוס ועונה רביעית תסתיים בצליבה הגדולה של 6000 השורדים האחרונים לאורך ויה אפיה. אלא אם כן ימרחו את זה על עוד כמה עונות.
זה לא שהכותבים יכולים לעשות מה שבא להם. אלא אם כן טרנטינו יצטרף לכותבים...
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
התחלתי את הסידרה באיחור והשלמתי.
אכן מדהים כפי שכבר נכתב פה.
אין כל כך קשר לסיפור ההיסטורי עם כל הפרטים שהוסיפו. לא הרבה ידוע על הסיבות למרד. לדעתי המיני סידרה מלפני כמה שנים והסרט המקורי עם קירק דאגלס היו קרובים יותר לסיפור. אבל... לא היתה סידרה כמו זו מעולם!
האזהרה בתחילת הפרק לא עושה כבוד למה שקורה בו
הקפידו כאן על כל הפרטים שהופכים את הויזואל לעוצר נשימה. הדם הסקס הקרבות... אחת הסדרות הבודדות ששוות צפיה במקרן.
ואחרי כל זה למי אכפת מדיוק היסטורי
יש כאן פריצת דרך בעולם הטלויזיה. הראו כאן מראות שמוגבלים בדרך כלל לקולנוע וגם זה עם הגבלת גיל.
נראה איך יתעלו על זה...
אכן מדהים כפי שכבר נכתב פה.
אין כל כך קשר לסיפור ההיסטורי עם כל הפרטים שהוסיפו. לא הרבה ידוע על הסיבות למרד. לדעתי המיני סידרה מלפני כמה שנים והסרט המקורי עם קירק דאגלס היו קרובים יותר לסיפור. אבל... לא היתה סידרה כמו זו מעולם!
האזהרה בתחילת הפרק לא עושה כבוד למה שקורה בו
הקפידו כאן על כל הפרטים שהופכים את הויזואל לעוצר נשימה. הדם הסקס הקרבות... אחת הסדרות הבודדות ששוות צפיה במקרן.
ואחרי כל זה למי אכפת מדיוק היסטורי
יש כאן פריצת דרך בעולם הטלויזיה. הראו כאן מראות שמוגבלים בדרך כלל לקולנוע וגם זה עם הגבלת גיל.
נראה איך יתעלו על זה...
Enjoy the Silence
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78815
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
סליחה, אבל לא ראיתי דברים כאלה בקולנוע מעולם. בוודאי לא סירוס של אדם או פירוט כזה.
לדעתי זה לא היה יכול לצאת בקולנוע בגלל שזה מעבר ל-R RATING...
לדעתי זה לא היה יכול לצאת בקולנוע בגלל שזה מעבר ל-R RATING...
קצת פרטיים על העונה השנייה:
מצבה של העונה השנייה של הסדרה לא ממש מוחלט בעקבות מחלתו של הכוכב הראשי בסדרה.
אחת מכותבות התוכנית שאמרה בימים אחרונים כי אכן תהיה עונה שנייה ושהיא בסך הכל נדחתה. בתוך כך, פורסם גם כי ערוץ Starz בוחן אפשרות להעלות פריקוול (סדרה מקדימה) ל-"ספרטקוס" עם שחקן צעיר שיוכל להחליף את וויטפילד בזמן שזה יטפל במחלתו.
מצבה של העונה השנייה של הסדרה לא ממש מוחלט בעקבות מחלתו של הכוכב הראשי בסדרה.
אחת מכותבות התוכנית שאמרה בימים אחרונים כי אכן תהיה עונה שנייה ושהיא בסך הכל נדחתה. בתוך כך, פורסם גם כי ערוץ Starz בוחן אפשרות להעלות פריקוול (סדרה מקדימה) ל-"ספרטקוס" עם שחקן צעיר שיוכל להחליף את וויטפילד בזמן שזה יטפל במחלתו.
Playon!HD 1TB -firmware v2388
העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]
העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
בשנה האחרונה ראיתי שני סרטיםoferlaor כתב:סליחה, אבל לא ראיתי דברים כאלה בקולנוע מעולם. בוודאי לא סירוס של אדם או פירוט כזה.
לדעתי זה לא היה יכול לצאת בקולנוע בגלל שזה מעבר ל-R RATING......
antichriest
martyrs
אני לא ממליץ לך. למעשה אני לא ממליץ לאף אחד לראות אותם. היתה בהם גרפיות מדממת ברמה מעל ספרטקוס. קשה מאד לצפיה. אני לא יודע אם הוקרנו בקולנוע בארץ או בכלל. אולי יצאו ישירות לbd.
Enjoy the Silence
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא יודע, ראיתי את הפרק הראשון - היה ממש מביך. מבחינה עלילתית זה הרגיש כמו סרט פורנו. יש כמה תירוצים בשביל סצינות סקס (שעדיף כבר לראות בסרט פורנו) או קרבות שלא היו עשויים טוב במיוחד. כל העיצוב הגרפי נראה כמו העתקה גרועה מ300. לא נשאר לי שום טעם של עוד ואפילו לא שמץ של חשק לראות את הפרק השני.
מבחינת כמויות העירום בסדרה. זה לא נכון שזה לא היה מעולם. בסדרה אוז היה עירום בכמויות גדולות כמעט בכל פרק. ההבדל הוא ששם זה היה עירום גברי בלבד וכאן זה בעיקר עירום נשי וטוב שכך.
לגבי הסירוס שהוזכר כאן - לא ממש הראו לך סירוס. הראו לך לפני ואחרי ובכל מקרה בשני המקרים זה נראה מלאכותי. **** המאד גדול נראה כמו סוג של דילדו ולא משהו טבעי. וגם המראה של הביצים בלי **** שנחתך, הוא מן הסתם לא אמיתי (יש גבול למה ששחקני משנה יסכימו להקריב
).
לגבי הסירוס שהוזכר כאן - לא ממש הראו לך סירוס. הראו לך לפני ואחרי ובכל מקרה בשני המקרים זה נראה מלאכותי. **** המאד גדול נראה כמו סוג של דילדו ולא משהו טבעי. וגם המראה של הביצים בלי **** שנחתך, הוא מן הסתם לא אמיתי (יש גבול למה ששחקני משנה יסכימו להקריב
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מסכים. פורנו מושקע עם שחקנים מוכרים שזה המקסימום שהם יסכימו לו. לא יותר מזה. ככה בדיוק אנחנו אוהבים את הטלוויזיה שלנו היום ולשם היא הולכת. אני לא אתפלא עם עוד חמש שנים הסדרה תחשב לפורצת דרך בכך שהיא שמה את האמת על שולחן ללא התייפיפויות. רק חכו מה יפיקו כאשר רוב השידורים ילכו מלכתחילה לרשת ללא שום פיקוח רגולטרי וביכולת להפריד קהלים אופן מדוייק.Malcontent כתב:לא יודע, ראיתי את הפרק הראשון - היה ממש מביך. מבחינה עלילתית זה הרגיש כמו סרט פורנו. יש כמה תירוצים בשביל סצינות סקס (שעדיף כבר לראות בסרט פורנו) או קרבות שלא היו עשויים טוב במיוחד. כל העיצוב הגרפי נראה כמו העתקה גרועה מ300. לא נשאר לי שום טעם של עוד ואפילו לא שמץ של חשק לראות את הפרק השני....
אתם מפספסים נקודה חשובה - יש הבדל בין סדרות שמשודרות בערוצים ארציים (abc,cbs,fox,nbc) לבין סדרות שמשודרות בערוצי כבלים (hbo, starz,showtime). בערוצים ארציים אין סיכוי שגם בעוד 100 שנה יראו עירום. רק לפני כמה שנים כשזמרת חשפה שד במופע בהפסקת הסופרבול הרשת המשדרת נקנסה במליונים. יותר מזה, לא רק עירום לא מראים בערוצים ארציים. גם קללות מצונזרות שם לחלוטין. אם אני לא טועה המילה **** אסורה לשידור, שלא לדבר על cock ו - cunt.
בערוצי הכבלים לעומת זאת כבר שנים שמראים דברים הרבה יותר נועזים - אוז, דם אמיתי, אהבה גדולה ועכשיו ספרטקוס. זה תמיד היה ותמיד יהיה. שם אין צנזורה.
בערוצי הכבלים לעומת זאת כבר שנים שמראים דברים הרבה יותר נועזים - אוז, דם אמיתי, אהבה גדולה ועכשיו ספרטקוס. זה תמיד היה ותמיד יהיה. שם אין צנזורה.
- Huber
- חבר במועדון HT

וטוב שכך. צנזורה לדעתי זה דבר רע. כל עוד מודיעים מראש שיש תכנים שאינם מתאימים לצפייה לקהל הרך, לדעתי אין שום הצדקה לצנזורה. אנשים בוגרים צריכים להחליט בעצמם מה המתאים להם לצפייה ומה לא. אתה חושב שעירום, סקס, אלימות וקללות זה מוגזם? פשוט אל תצפה, אף אחד לא יכריח אותך. בספרטקוס יש אזהרה חד משמעית לכך בתחילת כל פרק.