subs4me - הורדת כתוביות אוטומטית - גירסא 1.2 - עידכון - הופסק פיתוח
- duder
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 735
שאלה נוספת,
האם כש getsubs מוצא כתובית אחת בלבד, אפילו שהיא לא מתאימה בגרסא, לההשתמש בה ולא לייצר handle_multiple ?
האם כש getsubs מוצא כתובית אחת בלבד, אפילו שהיא לא מתאימה בגרסא, לההשתמש בה ולא לייצר handle_multiple ?
-
alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
zovirax
אני מחלץ הכל כי ככה אתה מקבל את הקרדיט של האתרים ולא מתעלם מהם לגמרי (torec.txt, sratim.txt)
כן הוא אמור למחוק את הzip לאחר ההורדה
duder
זה לא יקרה כי היא לא הכתובית המתאימה (אולי), וההנהלה שלי מאודדדדדד מתאכזבת אם הכתובית לא מתאימה.
אני מחלץ הכל כי ככה אתה מקבל את הקרדיט של האתרים ולא מתעלם מהם לגמרי (torec.txt, sratim.txt)
כן הוא אמור למחוק את הzip לאחר ההורדה
duder
זה לא יקרה כי היא לא הכתובית המתאימה (אולי), וההנהלה שלי מאודדדדדד מתאכזבת אם הכתובית לא מתאימה.
- duder
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב זה נשמע בהחלט בעייתי.alon24 כתב:duder
זה לא יקרה כי היא לא הכתובית המתאימה (אולי), וההנהלה שלי מאודדדדדד מתאכזבת אם הכתובית לא מתאימה....
אפשר אבל להוציא איזה שורה ברורה ל output שצריך להריץ גם handle_multiple על קובץ מסוים ?
זה יעזור לי מאד כי אני מריץ את ה getsubs ב batch ואחר-כך צריך לעבור על הרבה ספריות ולראות מה ירד ואיך.
-
alon24
-
- חבר ותיק

כן אפשר
duder כתב:טוב זה נשמע בהחלט בעייתי.alon24 כתב:duder
זה לא יקרה כי היא לא הכתובית המתאימה (אולי), וההנהלה שלי מאודדדדדד מתאכזבת אם הכתובית לא מתאימה....![]()
אפשר אבל להוציא איזה שורה ברורה ל output שצריך להריץ גם handle_multiple על קובץ מסוים ?
זה יעזור לי מאד כי אני מריץ את ה getsubs ב batch ואחר-כך צריך לעבור על הרבה ספריות ולראות מה ירד ואיך....
- shmil_y
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 411
היי ניסיתי עכשיו את הסרט Pandorum שיש לו תרגום לגירסה שהורדתי ב TOREC:
D:\Installations\HTPC\Subs4me>Getsubs.bat "v:\HD Movies\Pandorum (2009)"
צריך כנראה לשנות את השם של הקובץ לשם של התיקייה אחרת הוא לא מזהה בכלל את הסרט...
ניסיתי גם לשנות את השם של הקובץ ועדיין הוא לא מצא את הכתוביות
קוד: בחירת הכל
D:\Installations\HTPC\Subs4me>java -jar subs4me.jar "v:\HD Movies\Pandorum (2009
)"
Subs4me version 0.9.1
selected providers are:opensubs,Sratim,Torec,
check recursively = true
do not check if srt exists = true
download everything = true
Opensubs provider trying:f-pndm.mkv
Opensubs trying to get movie name:f-pndm.mkv
Querying Google for f-pndm.mkv www.imdb.com
searchByActualNameInTorec Could not find:f-pndm.zip on Torec
Opensubs trying to get movie name:f-pndm.mkv
Querying Google for f-pndm.mkv www.imdb.com
*********** Error trying to get file name using google for: f-pndm.mkv
Torec - trying direct download: f-pndm
Torec - could not find:f-pndm.zip on Torec
searchByActualNameInTorec Could not find:f-pndm.zip on Torec
******* Thanks for using subs4me, hope you enjoy the results *******
ניסיתי גם לשנות את השם של הקובץ ועדיין הוא לא מצא את הכתוביות
קוד: בחירת הכל
D:\Installations\HTPC\Subs4me>java -jar subs4me.jar "v:\HD Movies\Pandorum (2009
)"
Subs4me version 0.9.1
selected providers are:opensubs,Sratim,Torec,
check recursively = true
do not check if srt exists = true
download everything = true
Opensubs provider trying:Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony.mkv
Opensubs trying to get movie name:Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony.mkv
Querying Google for Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony.mkv www.imdb.com
*** Google says - Movie real name is:Denied.LTD - free dereferer service
searchByActualNameInTorec Could not find:Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony.zip on
Torec
Opensubs trying to get movie name:Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony.mkv
Querying Google for Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony.mkv www.imdb.com
*** Google says - Movie real name is:Denied.LTD - free dereferer service
Torec - trying direct download: Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony
Torec - could not find:Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony.zip on Torec
searchByActualNameInTorec Could not find:Pandorum.720p.BluRay.x264-Felony.zip on
Torec
******* Thanks for using subs4me, hope you enjoy the results *******
-
alon24
-
- חבר ותיק

גירסא חדשה 0.9.2
better lggging
reporting at the end
more work on correct movie/titile seach
Pandorum works
better lggging
reporting at the end
more work on correct movie/titile seach
Pandorum works
-
alon24
-
- חבר ותיק

duder:
שאלת תם אחרי שכבר מימשתי את ה reporting:
למה אתה צריך לזכור ולעבור על מלא ספריות????
handlemultiple יודע לקבל כפרמטר גם ספריה ולרוץ רקורסיבי ולכן פשוט תן לו את הספריה האמא והכל יהיה בסדר. הכל יטופל.
כמו כן אתה יכול להריץ את GetsubsAndcheckall.bat והוא יוריד ויסדר במכה אחת
כמו כן לפי הצעת אורן גירסא הקרובה תכלול הרצה חדשה שתריץ את getusbs ואז תודיע לך שיש לך 10 שניות לגעת במקלדת (לא משנה מה) אם אתה רוצה להמשיך את התהליך לסידור של handlemultiple .
אם לא תלחץ - אז כעבור 10 שניות זה יפסיק את הפעולה.
זה נועד לפתור את הבעיה של אינטראקטיביות בהרצה אוטומטית (כל 4 שעות למשל) או אחרי שסרט יורד
handlemultiple יודע לקבל כפרמטר גם ספריה ולרוץ רקורסיבי ולכן פשוט תן לו את הספריה האמא והכל יהיה בסדר. הכל יטופל.
כמו כן אתה יכול להריץ את GetsubsAndcheckall.bat והוא יוריד ויסדר במכה אחת
כמו כן לפי הצעת אורן גירסא הקרובה תכלול הרצה חדשה שתריץ את getusbs ואז תודיע לך שיש לך 10 שניות לגעת במקלדת (לא משנה מה) אם אתה רוצה להמשיך את התהליך לסידור של handlemultiple .
אם לא תלחץ - אז כעבור 10 שניות זה יפסיק את הפעולה.
זה נועד לפתור את הבעיה של אינטראקטיביות בהרצה אוטומטית (כל 4 שעות למשל) או אחרי שסרט יורד
duder כתב:טוב זה נשמע בהחלט בעייתי.alon24 כתב:duder
זה לא יקרה כי היא לא הכתובית המתאימה (אולי), וההנהלה שלי מאודדדדדד מתאכזבת אם הכתובית לא מתאימה....![]()
זה יעזור לי מאד כי אני מריץ את ה getsubs ב batch ואחר-כך צריך לעבור על הרבה ספריות ולראות מה ירד ואיך....
- yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
תוכנה מבורכת! סידרה לי כמה עונות וחסכה לי המון עבודה מעצבנת!
תודה
תודה
- duder
-
- חבר פעיל במיוחד

אלון, תודה על התוספתalon24 כתב:duder:
כמו כן אתה יכול להריץ את GetsubsAndcheckall.bat והוא יוריד ויסדר במכה אחת...
אכן לא חשבתי על זה שבמקום לבדוק, אפשר להריץ את השלב השני
מה שעדיין אין לא מענה טוב הוא לראות בקלות לאיזה קבצים חסר כתוביות ולא נמצא כלום.
כדי שאני אדע לא לצפות בהם עדין, או לחפש כתוביות באנגלית וכו.
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
הצטרפתי לחגיגה
עובד מצויין!
ברכות
אורן.
עובד מצויין!
ברכות
אורן.
- richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
לא מובן לי כ"כ איך משתמשים ב- HandleMultiplesubs.bat
אפשר לקבל הסבר?
אפשר לקבל הסבר?
-
alon24
-
- חבר ותיק

אחרי שהרצת getsubs..bat ונוצר לך קובץ .run_HandleMultiplesubs פשוט תריץ את HandleMultiplesubs.bat על אותה ספרייה כמו שרצת את getsubs.bat
אין מה לדעת יותר מזה - פשוט תעקוב אחרי המסך....
אין מה לדעת יותר מזה - פשוט תעקוב אחרי המסך....
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
אלון,
למה מלכתחילה במקרה ונוצר קובץ כדוגמת HandleMultipleSubs
(במקרה ונמצא יותר מכתובית אחת)אין את האופציות הבאות:
1.לתת לי אפשרות להוריד את כולם(יותר מהר מאשר להתחיל לפתוח את ה CMD והריץ את ה HandleMultipleSubs משם)
2.נמצאה יותר מכתובית אחת?--> אוטומטית שתיהיה קריאה לקובץ HandleMultipleSubs מהספרייה שהורץ GETSUBS?
בכל מקרה -היו גירסאות שירדו כל הכתוביות (במקרה ונמצאה יותר מכתובית אחת)
איך אני יכול כן להנות מהגירסא החדשה ועדיין לא להגיע למצב להריץ ב CMD את HandleMultipleSubs .
תודה
למה מלכתחילה במקרה ונוצר קובץ כדוגמת HandleMultipleSubs
(במקרה ונמצא יותר מכתובית אחת)אין את האופציות הבאות:
1.לתת לי אפשרות להוריד את כולם(יותר מהר מאשר להתחיל לפתוח את ה CMD והריץ את ה HandleMultipleSubs משם)
2.נמצאה יותר מכתובית אחת?--> אוטומטית שתיהיה קריאה לקובץ HandleMultipleSubs מהספרייה שהורץ GETSUBS?
בכל מקרה -היו גירסאות שירדו כל הכתוביות (במקרה ונמצאה יותר מכתובית אחת)
איך אני יכול כן להנות מהגירסא החדשה ועדיין לא להגיע למצב להריץ ב CMD את HandleMultipleSubs .
תודה
- richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
הרצתי אבל לא נוצר לי run_HandleMultiplesubsalon24 כתב:אחרי שהרצת getsubs..bat ונוצר לך קובץ .run_HandleMultiplesubs פשוט תריץ את HandleMultiplesubs.bat על אותה ספרייה כמו שרצת את getsubs.bat
אין מה לדעת יותר מזה - פשוט תעקוב אחרי המסך.......
-
alon24
-
- חבר ותיק

צפיד:
למה שלא תריץ את GetsubsAndcheckall.bat???
עופר נתן קיצור לgetsubs.bat (מה שהוא עשה בכפתור הימנית מפה נובעת כל הבעיה, הוא הריץ משהו לא שלם) אני בגירסא הבאה אתן Launcher class שיאפשר הרצה כפולה או כמו שאמרתי מקודם, הgetsubs יחפש כתוביות ואז בסוף של זה יתן הודעה למסך:
"יש קבצים שלא ירדו להם כתוביות מדוייקות- הקש על המסך תוך 10 שניות להתחלת הסידור שלהם"
ההבדל בין שתי ההרצות שאני מתאר (כפי שאני חושב כרגע - הוא שאחד יחכה 10 שניות ואז יצא מהתוכנה - בשביל הרצה אוטומטית כל כמה שעות למשל
והשני יחכה לך לעד (אינטראקטיביות מלאה).
SRATIM מגביל את מספר הכתוביות שאתה יכול להוריד ליום גם אם אתה רשום (בדוק!!! ) ולכן וגם למטרות הורדת העומס ממנו (ובקרוב גם מטורק) אני לא מוריד את כל הכתוביות אלא רק בשלב השני אחרי שאתה בחרת מה צריך.
אני שם לב שאף אחד לא מבחין בזה אבל כל קבצי האצווה שנתתי וכל התוכניות שלי מקבלות ספריות רקורסיביות כפרמטרים פשוט הרץ אותה עם ספרית האם.
richrach
תן לוג של הCMD ושם סרט שלא עבד.
אולי אין את הסרט בtorec and sratim??? אולי בעיה אחרת
לוג יעזור לנו להבין
למה שלא תריץ את GetsubsAndcheckall.bat???
עופר נתן קיצור לgetsubs.bat (מה שהוא עשה בכפתור הימנית מפה נובעת כל הבעיה, הוא הריץ משהו לא שלם) אני בגירסא הבאה אתן Launcher class שיאפשר הרצה כפולה או כמו שאמרתי מקודם, הgetsubs יחפש כתוביות ואז בסוף של זה יתן הודעה למסך:
"יש קבצים שלא ירדו להם כתוביות מדוייקות- הקש על המסך תוך 10 שניות להתחלת הסידור שלהם"
ההבדל בין שתי ההרצות שאני מתאר (כפי שאני חושב כרגע - הוא שאחד יחכה 10 שניות ואז יצא מהתוכנה - בשביל הרצה אוטומטית כל כמה שעות למשל
והשני יחכה לך לעד (אינטראקטיביות מלאה).
SRATIM מגביל את מספר הכתוביות שאתה יכול להוריד ליום גם אם אתה רשום (בדוק!!! ) ולכן וגם למטרות הורדת העומס ממנו (ובקרוב גם מטורק) אני לא מוריד את כל הכתוביות אלא רק בשלב השני אחרי שאתה בחרת מה צריך.
אני שם לב שאף אחד לא מבחין בזה אבל כל קבצי האצווה שנתתי וכל התוכניות שלי מקבלות ספריות רקורסיביות כפרמטרים פשוט הרץ אותה עם ספרית האם.
richrach
תן לוג של הCMD ושם סרט שלא עבד.
אולי אין את הסרט בtorec and sratim??? אולי בעיה אחרת
לוג יעזור לנו להבין
- pargit
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1013
אתמול הרצתי את הגרסא האחרונה על תיקיה שמכילה פרקים של העונה הראשונה של star wars - clone wars. הכל עבר חלק, הוא יצר את ה run_HandleMultiplesubs ולאחר מכן הרצתי את ה BAT המתאים ובחרתי את הכתוביות וכו... הכל בסדר.
חשבתי אולי כדאי, על מנת לעקוף את מגבלת כמות הכתוביות של סרטים, כאשר התוכנה מזהה שזאת סדרה, להוריד את כל הכתוביות של העונה, ואז לבצע בדיקה של שמות הקבצים ואת ה RENAME שלהם.
בכל מקרה, בינתיים לא נתקלתי בבעיות איתה, אני זורק לה הרבה דברים ובינתיים בהצלחה.
מוטי
חשבתי אולי כדאי, על מנת לעקוף את מגבלת כמות הכתוביות של סרטים, כאשר התוכנה מזהה שזאת סדרה, להוריד את כל הכתוביות של העונה, ואז לבצע בדיקה של שמות הקבצים ואת ה RENAME שלהם.
בכל מקרה, בינתיים לא נתקלתי בבעיות איתה, אני זורק לה הרבה דברים ובינתיים בהצלחה.
מוטי
-
alon24
-
- חבר ותיק

אולי, אבל כרגע זה בסדר מבחינתי, אז לא בטוח שזה יכנס.
בכל מקרה להוריד את כל הפרקים עדיין אומר להוריד לכל אחד את כל הפרקים (אני יודע שזה רק קובץ אחד).
אבל אין לי את התחכום הנחוץ לדעת שצריך להוריד את זה פעם אחת לכל הפרקים) אז עדיין יצא שאם תחפש עונה שלמה תוריד הרבה קבצים.
אז אני שוב לא חושב שזה יקרה.
בכל מקרה להוריד את כל הפרקים עדיין אומר להוריד לכל אחד את כל הפרקים (אני יודע שזה רק קובץ אחד).
אבל אין לי את התחכום הנחוץ לדעת שצריך להוריד את זה פעם אחת לכל הפרקים) אז עדיין יצא שאם תחפש עונה שלמה תוריד הרבה קבצים.
pargit כתב:אתמול הרצתי את הגרסא האחרונה על תיקיה שמכילה פרקים של העונה הראשונה של star wars - clone wars. הכל עבר חלק, הוא יצר את ה run_HandleMultiplesubs ולאחר מכן הרצתי את ה BAT המתאים ובחרתי את הכתוביות וכו... הכל בסדר.
מוטי...
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
אני חושב שבאתר סרטים גם כשמורידים כתוביות לכל העונה הוא סופר את כל הכתוביות שהורדת. פעם הורדתי כתוביות של 3-4 עונות לסדרה וקיבלתי הודעה שעברתי את המכסה.alon24 כתב:אולי, אבל כרגע זה בסדר מבחינתי, אז לא בטוח שזה יכנס.
pargit כתב:אתמול הרצתי את הגרסא האחרונה על תיקיה שמכילה פרקים של העונה הראשונה של star wars - clone wars. הכל עבר חלק, הוא יצר את ה run_HandleMultiplesubs ולאחר מכן הרצתי את ה BAT המתאים ובחרתי את הכתוביות וכו... הכל בסדר.
מוטי......
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
אלון,
כל הכבוד על ההשקעה.
עשיתי כרגע ניסיון בגרסה החדשה יותר והיא עשתה עבודה מצויינת.
יש סיכוי שתוסיף אפשרות RENAMING?
זאת אומרת ברגע שיש התאמה מלאה שהתוכנה תשנה את שם הסרט+כתוביות ו\או הספריה לפורמט שאני בוחר:
כמו MovieName (MovieYear) עבור סרטים למשל?
כל הכבוד על ההשקעה.
זאת אומרת ברגע שיש התאמה מלאה שהתוכנה תשנה את שם הסרט+כתוביות ו\או הספריה לפורמט שאני בוחר:
כמו MovieName (MovieYear) עבור סרטים למשל?
-
alon24
-
- חבר ותיק

נכון לרגע זה, אני לא רואה את זה בעתידות שלי
nokobik כתב:אלון,
כל הכבוד על ההשקעה.
כמו MovieName (MovieYear) עבור סרטים למשל?...