תגובות לביקורת מסך LED LCD של טושיבה: 46SV685
- orir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 496
המחיר פשוט משוגע, למה לקנות את זה ולא V10?
- starre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
עופר תודה, האם היו בעיות OFF-ANGLE למסך , בקיצור ,אפשר לקבל אותו איכות תמונה שיושבים בצד?
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
עוד לא נולדה ה lcd ללא בעיות צפייה בזוית,לכן
מומלץ לשבת ממול.זה פתרון שעובד טוב.starre כתב:עופר תודה, האם היו בעיות OFF-ANGLE למסך , בקיצור ,אפשר לקבל אותו איכות תמונה שיושבים בצד?...
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
נשמע טוב...
הגיע הזמן שטושיבה תעשה מהלך שיחזיר אותה לפיסגה...בהחלט מתמודד ראוי בחזית שנפתחה עכשיו...
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
כרגיל סקירה סופר מקצועית
יש לי שאלה למי שראה את שתיהן:
איך היא מול הפנסוניק 50V10?
איך היא מול הפנסוניק 50V10?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
Re: עוד לא נולדה ה lcd ללא בעיות צפייה בזוית,לכן
עוד חיפוש שטות בכוח ,כולם יושבים עד 45-50 מעלות ממול לאמצע המסך,הרי אף אחד לא יושב בזווית שלהמהנדס כתב:מומלץ לשבת ממול.זה פתרון שעובד טוב.starre כתב:עופר תודה, האם היו בעיות OFF-ANGLE למסך , בקיצור ,אפשר לקבל אותו איכות תמונה שיושבים בצד?......
70-80 מעלות ,זה פאתטי לחפש את הבעייה הזאת ב LED.
סוף סוף יש ביקורת עם כל כך הרבה מילים טובות
בגדול את העיצוב של חלק אחד על כל המסך בלי הבדלים , כלומר לא מסגרת חיצונית ופנימה שקוע המסך ,
התחילה LG בפלאזמות מזמן ועיצוב הטושיבה דומה מאד לפלאזמה PQ70 ואחרות .
הנה פה תראו את הדימיון.
http://www.gruponeva.es/blog/noticia/12 ... y-mkv.html
לדעתי ל LG החלק הכי גדול ומשפיע על תחום העיצוב AV , ראה חלק אחד על הפאנל(בלי מסגרת חיצונית\פנימית) ,ראה USB ,ראה רמקולים מוסתרים,ראה שימוש בפסים אדומים וכחולים במסגרת , ראה אור LED מעוצב בהדלקה וכיבוי .
עכשיו LG מאמינה ב LED\LCD חסר גבולות ,כלומר מסגרת דקה ובלתי נראת , לדעתי מכוער ועושה כאב ראש .
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
עפר, סקירה מצויינת, כרגיל
רמת השחור של הטלוויזיה הזו פשוט מדהימה. היא לא מביישת פלזמה.
ואכן, חוסר ה- SuperLive ברזולוציות HD מרגיז. לי יש TOSHIBA שה- SuperLive פועל גם ברזולוציות HD ומכפר על חוסר מתיחה אנכית בממירי ה- HD של yes.
רמת השחור של הטלוויזיה הזו פשוט מדהימה. היא לא מביישת פלזמה.
ואכן, חוסר ה- SuperLive ברזולוציות HD מרגיז. לי יש TOSHIBA שה- SuperLive פועל גם ברזולוציות HD ומכפר על חוסר מתיחה אנכית בממירי ה- HD של yes.
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
היא יותר מתקרבת לKURO2 מאשר לV10, אז לא רואה סיבה להשוות אותה לV10 שכנראה פחות טובה.danlior כתב:כרגיל סקירה סופר מקצועית
איך היא מול הפנסוניק 50V10?...
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 987
סקירה על הכיפאק!
סחטיין על ההשקעה, כיף לקרוא.
אני דרך אגב בניגוד לכמה מהחברים באתר חושב שטושיבה הייתה תמיד בעניינים וידעה לתת תמורה טובה
למחיר וזה למרות שקרנה כביכול דעך בשנתיים האחרונות. המלצתי לאחרונה לכמה אנשים על הדגם 46'' 635 שעופר סקר פה בפעם הקודמת ומדובר במסך נהדר במחיר אטרקטיבי מאוד ביחס למתחרים בשוק ובכלל הרבה פעמים אנשים שחזרו מהחנות ציינו בפורום שנהנו לראות בטושיבה ונכון שזה בערך כמו מבחן המסכים אבל זה עדיין בעל משמעות.
אני מקווה שכל מי שעדיין חושב שטושיבה זה מותג מדבקה או נחות ירד מהעץ... יש פה מקום מכובד לכל הפירמות.

אני דרך אגב בניגוד לכמה מהחברים באתר חושב שטושיבה הייתה תמיד בעניינים וידעה לתת תמורה טובה
למחיר וזה למרות שקרנה כביכול דעך בשנתיים האחרונות. המלצתי לאחרונה לכמה אנשים על הדגם 46'' 635 שעופר סקר פה בפעם הקודמת ומדובר במסך נהדר במחיר אטרקטיבי מאוד ביחס למתחרים בשוק ובכלל הרבה פעמים אנשים שחזרו מהחנות ציינו בפורום שנהנו לראות בטושיבה ונכון שזה בערך כמו מבחן המסכים אבל זה עדיין בעל משמעות.
אני מקווה שכל מי שעדיין חושב שטושיבה זה מותג מדבקה או נחות ירד מהעץ... יש פה מקום מכובד לכל הפירמות.
- mosheg
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
הפרסומות סקרנו, ואכן יש על מה. חבל רק שבמחיר כזה יהיה קשה להגיע אליה. אולי לוותר על כל יכולות ההזרמה שבמילא פחות רלוונטיות ועושות חצי עבודה?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
כמה לדעתך כבר עולה עלות התוספת של המזרימדיה במסך? תחשוב כמה עולה מזרימדיה שעושה הרבה יותר...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

הכל נכון,אבל הבעייה הגדולה היא המחיר
למרות שבניגוד למה שכתוב בסקירה המצויינת,פורסם בעבר כי המחיר המומלץ שלriji כתב:סחטיין על ההשקעה, כיף לקרוא.
...
היבואן לדגם 46 הוא 18,900 שקלים,עדיין המחיר מופקע.גם באירופה,תוקפים את טושיבה
קשות על מחיר מופקע של כ 2500 לירות סטרלינג שזה מטורף ברמות.באמריקה דגם
46 נמכר ב 1500 דולר,שזה מחיר נפלא.אם לא תהיה צניחה משמעותית של המחירים
באירופה ואני בטוח שהיא תהיה לקראת מכירות חג המולד,המכשירים ישארו במחסנים
כי התחרות קשה.
השאלה המענינת היא מה יעשה היבואן בארץ כאשר המחירים ירדו.ניסיון העבר המר
לא מבשר טובות.
נ.ב.
חבל שעופר לא מתייחס לשאלה שלי על תאריך גירסת הקושחה.אם הגירסה ישנה,אז היכולות
של הטלביזיה משופרות לעומת מה שפורסם בסקירה ,שגם הוא היה מאד מעודד.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
המהנדס,
המחיר תוקן בהתאם.
לגבי ה-FIRMWARE, אני יכול לומר שהמכשיר הגיע עם FIRMWARE די עדכני ולא היה עדכון נוסף (יש אפשרות לבדוק דרך האינטרנט ישירות) כך שאני מאמין שהנושא טופל כבר. בכל מקרה, לא ראיתי משהו בולט שקפץ לי בעין לגבי התאורה האחורית. היו תופעות של דהיה (פתאום איזור מסויים דוהה) אבל זה במקרים מאוד מאוד מסויימים ואפילו לא תמיד הצלחתי לשחזר את זה. אני מעריך שמשתמשים "רגילים" לא יראו את התופעות האלה כלל.
starre,
לגבי זוית צפיה. זו בעיה בכל מסכי ה-LCD. אני לא מכיר LCD שבו ממש אפשר לראות מהצד לגמרי בלי לאבד מעט מהאחידות של הצבע. המסך עשה את זה באופן סביר למדי. בנושא הזה יש עוד שיפורים שטכנולוגית IPA צריכה עוד לעבור.
danlior,
ראיתי את שתיהן (אך לא בו זמנית), לכל אחת יתרונות וחסרונות. אין מנצח בולט בכל הקטגוריות.
לגבי הטרוניות על המחיר:
1. לשם כך יש לנו שרשור יעודי, להזכירכם
2. זה מוצר פרמיום באופן ברור ובולט (גם על ידי העיצוב, יכולות המכשיר הטכניים והפונקציות שלו) והוא מתומחר בהתאם.
המחיר תוקן בהתאם.
לגבי ה-FIRMWARE, אני יכול לומר שהמכשיר הגיע עם FIRMWARE די עדכני ולא היה עדכון נוסף (יש אפשרות לבדוק דרך האינטרנט ישירות) כך שאני מאמין שהנושא טופל כבר. בכל מקרה, לא ראיתי משהו בולט שקפץ לי בעין לגבי התאורה האחורית. היו תופעות של דהיה (פתאום איזור מסויים דוהה) אבל זה במקרים מאוד מאוד מסויימים ואפילו לא תמיד הצלחתי לשחזר את זה. אני מעריך שמשתמשים "רגילים" לא יראו את התופעות האלה כלל.
starre,
לגבי זוית צפיה. זו בעיה בכל מסכי ה-LCD. אני לא מכיר LCD שבו ממש אפשר לראות מהצד לגמרי בלי לאבד מעט מהאחידות של הצבע. המסך עשה את זה באופן סביר למדי. בנושא הזה יש עוד שיפורים שטכנולוגית IPA צריכה עוד לעבור.
danlior,
ראיתי את שתיהן (אך לא בו זמנית), לכל אחת יתרונות וחסרונות. אין מנצח בולט בכל הקטגוריות.
לגבי הטרוניות על המחיר:
2. זה מוצר פרמיום באופן ברור ובולט (גם על ידי העיצוב, יכולות המכשיר הטכניים והפונקציות שלו) והוא מתומחר בהתאם.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
תענוג של סקירה, תודה.
בעיקרון, תענוג של מסך.
אבל נגיד ו"עברנו" את התמחור,
מה עם העובי שלו..?
בעייתי מאוד להכניס את מזוודה הזו לסלון..
אני מאמין שמסך הוא גם רהיט, וממלא פונקצייה גם כאשר הוא כבוי..
בעיקרון, תענוג של מסך.
אבל נגיד ו"עברנו" את התמחור,
מה עם העובי שלו..?
בעייתי מאוד להכניס את מזוודה הזו לסלון..
אני מאמין שמסך הוא גם רהיט, וממלא פונקצייה גם כאשר הוא כבוי..
- oferlaor
-
- מנהל

- Yondalar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
לפי המיפרט העובי הוא 10.2 ס"מ.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
בהתחשב שהמסך הוא עם Local Dimming העובי בהחלט סביר. ה- LED LCD של SHARP בעובי 9.9 ס"מ כך שאין הרבה הבדל.
לסמסונג המסך דק בהרבה אבל אין לו Local Dimming שלפי דעתי חשוב יותר.
לסמסונג המסך דק בהרבה אבל אין לו Local Dimming שלפי דעתי חשוב יותר.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

עופר,פעם אחרונה בהקשר למחיר
המוזר הוא שהמחיר כפול ויותר באירופה יחסית לאמריקה,כנראה בגללoferlaor כתב:המהנדס,
המחיר תוקן בהתאם.
starre,
danlior,
לגבי הטרוניות על המחיר:
2. זה מוצר פרמיום באופן ברור ובולט (גם על ידי העיצוב, יכולות המכשיר הטכניים והפונקציות שלו) והוא מתומחר בהתאם....
שהוא נמכר באמריקה כבר מספר חודשים.אין לי ספק שתהיה ירידה משמעותית
ביותר במחיר שלו באירופה לקראת סוף השנה האזרחית,השאלה אם משהו
מזה יגיע אלינו.אני לא חושב שהתכונות והביצועים שלו יחסית למתחרות
האחרות מצדיקים פער כזה.
הפיליפס 9704 נמכרת אפילו ביותר.
היכן אני מברר באינטרנט את תאריך גירסת הקושחה העדכני ?
נערך לאחרונה על ידי המהנדס ב 27/11/2009 20:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דרור3
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
אני רוצה לדעת למה היצרנים לא מוצאים מסכים שהם מוניטורים, כלומר בלי רמקולים ובלי כניסות מיותרות וגימיקים שונים ומשונים פשות מסך טוב והמחיר יהיה בהתאם.
נ.ב סקירה משובחת
נ.ב סקירה משובחת
- oferlaor
-
- מנהל

לגבי המחיר בארה״ב, פעמים רבות מדובר בתמחור מאוד אגרסיבי ומוצרים רבים יוצאים בהפסד בכדי לכבוש נתח שוק (חוץ מ vizio שאר השחקניות בשוק מרוויחות מנתח השוק שלהן בארה״ב)