עזבתי סופית את ה Usenet ועברתי ל Torrent
זו העשירייה שלי:zovirax כתב:כן , תן רשימה...
HDbits.org
HDChina
CHDBits
BIT-HDTV
HD-bits.ro
HD club
HD TRACKER.ru
HDCOREA
TorrentLeech.org(לא רק תכני HD)
HQ-films
HD Torrents.org
(הפסקתי כאן,יש עוד איזה 15 נוספים בתחום ה-HD נטו)
הכי טוב לדעתי פרימיום בראפיד, לא צריך לשמור על ratio ומקבלים תמיד מהירות מקסימלית של רוחב הפס בלי קשר לאם הקובץ חדש או ישן. בראפיד יש הכל וקל מאוד למצוא תכנים (Serethd הישראלי, פורום the paradox) וגם השימוש מאוד פשוט אם משתמשים בתוכנה jdownloader.
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לדעתי ראפיד לא בר השוואה:ds123 כתב:הכי טוב לדעתי פרימיום בראפיד, לא צריך לשמור על ratio ומקבלים תמיד מהירות מקסימלית של רוחב הפס בלי קשר לאם הקובץ חדש או ישן. בראפיד יש הכל וקל מאוד למצוא תכנים (Serethd הישראלי, פורום the paradox) וגם השימוש מאוד פשוט אם משתמשים בתוכנה jdownloader....
- כמות ההורדה שלי ביום בהחלט עוברת את המגבלה היומית שלהם.
- אין שם בלוריי עם תרגום עברי.
- הקצב האפשרי משם מוגבל.
- זה בתשלום.
אם אתם חושבים שאתם לא תעמדו בRATIO טוב ובגלל זה אתם נשארים ביוזנט אז דעו לכם שאתם יכולים להירשם לVIP של אתרים כמו TL במחיר של 25 יורו ל3 חודשים או חצי שנה, לא בדיוק הבנתי :S
ואז יש לכם חסינות מפני באן בגלל RATIO נמוך.
ואז יש לכם חסינות מפני באן בגלל RATIO נמוך.
אני עכשיו מחפש לעזוב את עולם הטורנט לטובת היוזנט.
הבעיה שלי עם הטורנטים היא שמירת ה-RATIO. במדינה בה מהירות ה-Upload הן ביזיוניות קשה עד בלתי אפשרי לשמור על Ratio כמו שצריך. אני אין לי בעיה לשלם על החברות בטראקר, הבעיה היא שאין תכני HD מלאים ולא דחוסים באתרים הללו. באלה שיש צריך להשיג הזמנה שכמעט בלתי אפשרית להשגה (HDbits הידוע).
מה שאי אפשר להתווכח הוא עולם התוכן המעולה של הטרונט לעומת היוזנט, ששם יש הרבה יותר מגוון ונגיש הרבה יותר מהר.
הבעיה שלי עם הטורנטים היא שמירת ה-RATIO. במדינה בה מהירות ה-Upload הן ביזיוניות קשה עד בלתי אפשרי לשמור על Ratio כמו שצריך. אני אין לי בעיה לשלם על החברות בטראקר, הבעיה היא שאין תכני HD מלאים ולא דחוסים באתרים הללו. באלה שיש צריך להשיג הזמנה שכמעט בלתי אפשרית להשגה (HDbits הידוע).
מה שאי אפשר להתווכח הוא עולם התוכן המעולה של הטרונט לעומת היוזנט, ששם יש הרבה יותר מגוון ונגיש הרבה יותר מהר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

צר לי לאכזב אבל לאור מה שקורה בפיירט ביי לדעתי זמנו של bt קלאסי קצוב.
מהר מאוד יהיו מעברים לפרוטוקולים מתוחמים יותר אשר יזדקקו לאתרי אינדוקס לא שונים מהותית מ newzbin.
אני מבין לחלוטין את היתרונות אבל בעיני העלאת תוכן זה nono וזה הבסיס לקיום bt, dht ודומיהם.
מהר מאוד יהיו מעברים לפרוטוקולים מתוחמים יותר אשר יזדקקו לאתרי אינדוקס לא שונים מהותית מ newzbin.
אני מבין לחלוטין את היתרונות אבל בעיני העלאת תוכן זה nono וזה הבסיס לקיום bt, dht ודומיהם.
- oferlaor
- מנהל

dizingof,
אם אני מראש אומר סליחה אז אני אח"כ יכול להגיד עליך שאתה $!@#$!#$ ?
ברור שלא. תערוך את ההודעה. אם לא מוצא חן בעיניך שבאתר זה אנחנו אוכפים דיון נקי מהתקפות אישיות (וכאן יש חשבון אישי מוכר וידוע) אז או ששכחת עם מי יש לך עסק, או שפשוט אתה התרגלת לסגנון של פורומים אחרים באינטרנט...
כפי שאתה רואה, אני לחלוטין מסכים עם תוכן דבריך, אבל לחלוטין לא מקבל את אופן כתיבתם באתר.
לגבי הברכות, תודה, אבל זה צריך להתבצע בשרשור אחר...
אם אני מראש אומר סליחה אז אני אח"כ יכול להגיד עליך שאתה $!@#$!#$ ?
ברור שלא. תערוך את ההודעה. אם לא מוצא חן בעיניך שבאתר זה אנחנו אוכפים דיון נקי מהתקפות אישיות (וכאן יש חשבון אישי מוכר וידוע) אז או ששכחת עם מי יש לך עסק, או שפשוט אתה התרגלת לסגנון של פורומים אחרים באינטרנט...
כפי שאתה רואה, אני לחלוטין מסכים עם תוכן דבריך, אבל לחלוטין לא מקבל את אופן כתיבתם באתר.
לגבי הברכות, תודה, אבל זה צריך להתבצע בשרשור אחר...
oferlaor,
הסיגנון שלך ממש נופת צופים.. ערוך את הודעתך, אתה מתלהם.
ובאשר ל"חשבון אישי ומוכר" .. מה זה ההזיות האלה??
מציע להירגע ולרסן את ההתלהמות .. אם JPOST נפגע מסיגנוני אני מתנצל בפניו.
שוב, מציע שתרד ממני.
אם נמאס לך מחברותי באתר לא צריך לאיים רק תבקש!
הסיגנון שלך ממש נופת צופים.. ערוך את הודעתך, אתה מתלהם.
ובאשר ל"חשבון אישי ומוכר" .. מה זה ההזיות האלה??
מציע להירגע ולרסן את ההתלהמות .. אם JPOST נפגע מסיגנוני אני מתנצל בפניו.
שוב, מציע שתרד ממני.
אם נמאס לך מחברותי באתר לא צריך לאיים רק תבקש!
הקריטריונים הם:ashk כתב:yosifon
אפשר לשאול מה הם הקריטריונים לרשימה? רק כדי לקבל אינדיקציה לסדרי עדיפויות (הקשורים לנושא הדיון) של מחבר הרשימה....
-כמות הטורנטים להורדה
-איכות הטורנטים
-זמינות הטורנטים לאורך זמן
-כמות המשתפים באתר (משפיע באופן ישיר על מהירות ההורדה)
-חוקי הטרקר(האתר):חוקים נוקשים כמו שההוזכרו קודם הם לא הכי נעימים לעבודה..
זה על רגל אחת
(יש עוד)