עזרה!!!! פנסוניק חדשה נצרבה לי!!!!
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ל gechts חם המזג:
אני לא נותן עצות בהקשר לפזמה מאחר ובעיני היא פסולה עקב
בעיית הצריבה והשתקפויות מזעזעות בתאורה חזקה.אי לכך,מעולם
לא טרחתי להתעמק בבעיות הקיום יחד עם טכנולוגיה זאת,למעט
ההצעה הטריביאלית והמתבקשת למנגנון "שומר מסך" בדומה
למחשבים, שנולד בעיקר בגלל צריבת מסכי שפופרת.
בעיית הצריבה והשתקפויות מזעזעות בתאורה חזקה.אי לכך,מעולם
לא טרחתי להתעמק בבעיות הקיום יחד עם טכנולוגיה זאת,למעט
ההצעה הטריביאלית והמתבקשת למנגנון "שומר מסך" בדומה
למחשבים, שנולד בעיקר בגלל צריבת מסכי שפופרת.
כדי שהפלזמה לא תכבה בזמן הרצת מסך לבן או שלג, תפעיל את הממיר (אם מחובר אחד כזה). כשאני עשיתי הרצה לפלזמה שלי (LG) היא גם נכבתה לי אחרי כמה דקות אבל לאחר שהדלקתי את הממיר הבעיה נפתרה.
מה זאת אומרת?ds123 כתב:כדי שהפלזמה לא תכבה בזמן הרצת מסך לבן או שלג, תפעיל את הממיר (אם מחובר אחד כזה). כשאני עשיתי הרצה לפלזמה שלי (LG) היא גם נכבתה לי אחרי כמה דקות אבל לאחר שהדלקתי את הממיר הבעיה נפתרה....
הממיר תמיד פועל אצליי
לא יודע , אצלי כהפעלתי את הממיר, הפלזמה לא נכבתה. אולי בפנסוניק זה לא עובד כמו אצליlalzar כתב:מה זאת אומרת?ds123 כתב:כדי שהפלזמה לא תכבה בזמן הרצת מסך לבן או שלג, תפעיל את הממיר (אם מחובר אחד כזה). כשאני עשיתי הרצה לפלזמה שלי (LG) היא גם נכבתה לי אחרי כמה דקות אבל לאחר שהדלקתי את הממיר הבעיה נפתרה....
הממיר תמיד פועל אצליי...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למי שחיפש את איזור ההורדות - יש לעמוד על כפתור "הכיבוי" הנמצא מימין לתפריט ושם לבחור - הורדות.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
האם אתה מסוגל לשחזר את התמונה שממנה ניצרב המסך - כלומר התמונה אותה ראית כשהתעוררת?
אם כן, ניתן לשדר שוב אותה תמונה אבל את הנגטיב שלה (יש כזו אפשרות והשתמשתי בה פעם, לפני שנה שנתיים להסרת צריבה של שכנים שהשאירו מסך עם תמונת PIP שלא שידרה כלום וכאשר הסרנו את ה-PIP האזור השחור היה בהיר) לכמה שעות כדי ליצרוב הפוך את מה שלא נצרב בלילה. זה עשוי לפתור לך את הבעיה.
לא נראה לי ששטיפה לבנה תעזור כי היא שוטפת באופן אחיד את המסך וממשיכה "לבזבז" את הפיקסלים באופן זהה - לא נראה לי שתעזור השטיפה
אם כן, ניתן לשדר שוב אותה תמונה אבל את הנגטיב שלה (יש כזו אפשרות והשתמשתי בה פעם, לפני שנה שנתיים להסרת צריבה של שכנים שהשאירו מסך עם תמונת PIP שלא שידרה כלום וכאשר הסרנו את ה-PIP האזור השחור היה בהיר) לכמה שעות כדי ליצרוב הפוך את מה שלא נצרב בלילה. זה עשוי לפתור לך את הבעיה.
לא נראה לי ששטיפה לבנה תעזור כי היא שוטפת באופן אחיד את המסך וממשיכה "לבזבז" את הפיקסלים באופן זהה - לא נראה לי שתעזור השטיפה
נראה לי שנתקלת בתופעה של "זיכרון" של הפיקסל ולא צריבה ,
תעביר את המסך למצב תמונה דינאמי עם קונטרס מקסימום ותשאיר אותה דלוקה קבוע פי 3 יותר זמן
מזה שגרם לתופעה - כ יום שלם ( תשתדל להציג ערוץ טלוויזיה לא סטטי ),
זה אמור לפתור לך את הבעיה.
עדכן אותי בכל מקרה.
תעביר את המסך למצב תמונה דינאמי עם קונטרס מקסימום ותשאיר אותה דלוקה קבוע פי 3 יותר זמן
מזה שגרם לתופעה - כ יום שלם ( תשתדל להציג ערוץ טלוויזיה לא סטטי ),
זה אמור לפתור לך את הבעיה.
עדכן אותי בכל מקרה.
מנהל מותג Panasonic ביורוקום תיקשורת דיגיטאלית